Επισκέπτης
εγω παντως εχω πολλαααααααα χρονια για στρατο... ολο στην θεωρια μιλαω απο πραξη [size=18pt]0[/size]
Ρε παλλίκαρε..... Γιατί ασχολείσαι;Μου αρέσει που αυτά που λες τα πιστεύεις κιόλας!!! Δεν ξέρω πότε πήγες στρατό πάντως εδώ και μερικά χρονάκια ο στρατός είναι μία επιχειρησούλα (καλοστημένη μάλιστα) που σκοπό έχει την βελτίωση και απλούστευση της ζωής των αξιωματικών (και υπαξιωματικών ) και όχι την εκπαίδευση του στρατιώτη!!! Εγώ έτσι και γινόταν πόλεμος και δεν είχα πάει στρατιώτης με μισή ώρα εκπαίδευση πάνω στο όπλο θα ήμουν έτοιμος!!!! Για πες μας γιατί η θητεία να είναι δωδεκάμηνη; Να καθαρίζουν αυτοί τα σκατά όταν χέζουν!!! Δεν είμαι υποχρεωμένος να τα καθαρίζω εγώ. Ειδικά οι ΕΠΟΠ είναι και γαμώ τα παιδιά οι περισσότεροι!!! Δηλαδή αν πας για τρεις μήνες αντί για δώδεκα ποια θα είναι η διαφορά στην εκπαίδευση; Θα μάθεις να χειρίζεσαι καλύτερα τα όπλα;
Εάν ότι ρώσσικη λέξη ακούς ή διαβάζεις τη θεωρείς κωλομπαρώσσικα πρέπει να πας επειγόντως σε στριπ για άδειασμα.......Δεν ξέρω τόσο καλά κωλομπαρώσσικα και προτιμώ να μιλήσω για το στρατό
επίσης υποχρεωτική στράτευση στα 18 μπας και ξεφύγουμε από τους κλαψομούνηδες και τους μανιανουνηδες που θα τους κάνουν άντρες...
Πες στον Βασιλάκη να σου δώσει καλό τραπέζι.......Ναι, μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι του ινστιτούτου Πούσκιν. Δε πας εσύ καλύτερα; Εγώ σήμερα, για πέμπτη μέρα, λέω να εγκαινιάσω το Pearls
Μην το γαμήσουμε και αυτό το θρεντ.......Τabulla rassa
Να πω και τη δικη μου γνωμη ρε Πανο..Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα. Τι παίζει εκεί μέσα; Ξέρει κανείς; Καμιά... καλή μετάθεση για μετά;
ΠΑΝΟS
Σκέψου και το ενδεχόμενο να γίνεις Δόκιμος. Όλα αυτά που λέει ο προ-προ-προηγούμενος φίλος με το υψηλό IQ, αίρονται αυτομάτως αν γίνεις Δόκιμος. Βέβαια, κάνεις παραπάνω θητεία. Διαλέγεις και παίρνεις.
Γιατί οι δόκιμοι με πενταετία πάνε στο στρατό; Τρικυμία εν κρανίω που λέει και ένα άλλο μέλος!!!προσεξε ομως, αν το μετανιωσεις εντος της πενταετιας, δε θα μπορεις να φυγεις,
Γιατί οι δόκιμοι με πενταετία πάνε στο στρατό; Τρικυμία εν κρανίω που λέει και ένα άλλο μέλος!!!
Με 16-17 μήνες!!!με ποσο πανε αληθεια?