Τυπε αν ελεγες οτι εχεις βρει κοπελα στα 32 θα σε περνουσα για τον Ιωαννιδη!Είμαι σε παρόμοια φάση με τον θεματοθέτη. 23 στα 24 και παρθένος. Τελευταίο μήνα έχω βρει μια κοπέλα , η οποία είναι 26 και έχει εμπειριες. Ωστόσο δεν θέλω να καταλαβει ότι είμαι παρθένος , όποτε θέλω πρώτα να πάω 2-3 φορές με πουτανα, πιο πολύ για να μην έχω άγχος μαζί της και όχι ότι θα αποκτήσω εμπειρία με 2-3 φορές. Πρότεινετε να πάρω call girl ή να πάω στούντιο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
24 ετών και παρθένος. Σε ποιό από τα studio να πάω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikos_Nikolai92
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 239
- Εμφανίσεις 27K
-
- Ετικέτες
- παρθένος
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λεβεντιά μου , δεν είναι ποδήλατο για να φοβάσαι μην πέσεις κάτω επειδή είσαι πρωτάρης.Δεν τρολαρω καθόλου φιλε.. Με την κοπέλα βγαίνουμε κοντά μήνα , την προηγούμενη βδομάδα παίχτηκε φάση έξω σε μαγαζί κ περιμενε προφανως να την φορτώσω για σπιτι κ επικαλέστηκα ψέμα οτι φιλοξενώ τον αδερφό μου. φοβάμαι λόγω άγχους πρώτης φοράς μην κομπλάρω και έχω κανένα θέμα με την στύση. Με την κοπέλα έχουμε κοινή παρέα όποτε αν τυχόν της πω ότι είμαι παρθένος , πιθανόν να γίνει βούκινο κ δεν γουστάρω.
Έχω πάρει απόφαση να πάω με πουτανα , γιαυτο ρωτάω κάτι συγκεκριμένο.
Πέρα από την πλάκα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε.
Πήγαινε με την κοπέλα σου κι άσε αυτήν να πάρει την πρωτοβουλία . Βάλε την να καβαλικέψει το άλογο κι όλα καλά θα πάνε .
donniebrasco
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Πιστεύεις ότι δεν θα καταλαβει τίποτα δλδ; Ας καταλαβει ότι δεν έχω πολλές εμπειριες , αλλά αυτή η ταμπέλα του παρθενου δεν θέλω να μου φορεθεί γι αυτο θα πάω πρώτα με πουτανα. Μάλλον θα πάρω βυζιτα σε ξενοδοχείο να είμαι άνετος.Λεβεντιά μου , δεν είναι ποδήλατο για να φοβάσαι μην πέσεις κάτω επειδή είσαι πρωτάρης.
Πέρα από την πλάκα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε.
Πήγαινε με την κοπέλα σου κι άσε αυτήν να πάρει την πρωτοβουλία . Βάλε την να καβαλικέψει το άλογο κι όλα καλά θα πάνε .
Βυζιτα;Πιστεύεις ότι δεν θα καταλαβει τίποτα δλδ; Ας καταλαβει ότι δεν έχω πολλές εμπειριες , αλλά αυτή η ταμπέλα του παρθενου δεν θέλω να μου φορεθεί γι αυτο θα πάω πρώτα με πουτανα. Μάλλον θα πάρω βυζιτα σε ξενοδοχείο να είμαι άνετος.
Πως φαινεται ο βυζολαγνος!
donniebrasco
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Πως φαίνεται ο φιλόλογοςΒυζιτα;
Πως φαινεται ο βυζολαγνος!
Jarilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 393
- Πόντοι
- 20
Δεν τρολαρω καθόλου φιλε.. Με την κοπέλα βγαίνουμε κοντά μήνα , την προηγούμενη βδομάδα παίχτηκε φάση έξω σε μαγαζί κ περιμενε προφανως να την φορτώσω για σπιτι κ επικαλέστηκα ψέμα οτι φιλοξενώ τον αδερφό μου. φοβάμαι λόγω άγχους πρώτης φοράς μην κομπλάρω και έχω κανένα θέμα με την στύση. Με την κοπέλα έχουμε κοινή παρέα όποτε αν τυχόν της πω ότι είμαι παρθένος , πιθανόν να γίνει βούκινο κ δεν γουστάρω.
Call girl να παρεις και να ζητησεις GFE friendly και νομιζω πως θα ηταν μια καλη ιδεα οταν σου ερθει το ραντεβου πες στο στην κοπελα πως ειναι η πρωτη σου, μπορει να εισαι και τυχερος .
Για παν ενδεχομενο εαν εισαι αγχοδης που μαλλον εισαι, παρε και στο escrot & με την δικια σου sildenafil 100mg να δεις πως σε παει .
ΥΣ εγω παντως απο τα 15 μεχρι τα 21 το επαιζα παρθενος σε νεες επαφες και γαμουσα μια ωρα αρχυτερα..!
Αν ημουν φιλολογος θα εβαζα τονους αλλα το δεχομαι ως κοπλιμεντο!Πως φαίνεται ο φιλόλογος
Πίστεψε με στο μυαλό σου είναι όλα.Πιστεύεις ότι δεν θα καταλαβει τίποτα δλδ; Ας καταλαβει ότι δεν έχω πολλές εμπειριες , αλλά αυτή η ταμπέλα του παρθενου δεν θέλω να μου φορεθεί γι αυτο θα πάω πρώτα με πουτανα. Μάλλον θα πάρω βυζιτα σε ξενοδοχείο να είμαι άνετος.
Προφανώς και δεν μπορεί να καταλάβει αν έχεις ξανακάνει σεξ .
Με την κοπέλα σου θα περάσεις πολύ καλύτερα από μια επαγγελματία .
Άραξε ξάπλα και βάλε την κοπέλα να κάνει την δουλειά.
Την επόμενη φορά θα της δώσεις το μουνί στο χέρι.
Μην μασάς χώσου και περιμένω να ακούσω τα μαντάτα σου !
donniebrasco
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
15-21 λογικό να είσαι πρωτάρης. Εγώ ξέφυγα κ αυτό με κρατάει πίσω κ σε νέες γνωριμίες κ με αγχώνει η ιδέα να το καταλαβει η δικιά μου.Call girl να παρεις και να ζητησεις GFE friendly και νομιζω πως θα ηταν μια καλη ιδεα οταν σου ερθει το ραντεβου πες στο στην κοπελα πως ειναι η πρωτη σου, μπορει να εισαι και τυχερος .
Για παν ενδεχομενο εαν εισαι αγχοδης που μαλλον εισαι, παρε και στο escrot & με την δικια σου sildenafil 100mg να δεις πως σε παει .
ΥΣ εγω παντως απο τα 15 μεχρι τα 21 το επαιζα παρθενος σε νεες επαφες και γαμουσα μια ωρα αρχυτερα..!
Αυτό που λες είναι το σιαλις; Το δίνουν φαρμακείο χωρίς συνταγή;
Jimoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2017
- Like
- 531
- Πόντοι
- 21
Τράβα sexyjoΠιστεύεις ότι δεν θα καταλαβει τίποτα δλδ; Ας καταλαβει ότι δεν έχω πολλές εμπειριες , αλλά αυτή η ταμπέλα του παρθενου δεν θέλω να μου φορεθεί γι αυτο θα πάω πρώτα με πουτανα. Μάλλον θα πάρω βυζιτα σε ξενοδοχείο να είμαι άνετος.
Τράβα στη Τζοάννα (sexy jo) για να σέ κάνει άντρα. Ψοφαει για τέτοια αυτή. Θα σου μάθει καί τίς τρύπες!!Πιστεύεις ότι δεν θα καταλαβει τίποτα δλδ; Ας καταλαβει ότι δεν έχω πολλές εμπειριες , αλλά αυτή η ταμπέλα του παρθενου δεν θέλω να μου φορεθεί γι αυτο θα πάω πρώτα με πουτανα. Μάλλον θα πάρω βυζιτα σε ξενοδοχείο να είμαι άνετος.
DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 81
Να ξέρεις ότι στο σεξ αυτό που φοβάσαι, αυτό τελικά παθαίνεις. Όπως πας θα την φας την κεφάλα σου.Δεν τρολαρω καθόλου φιλε.. Με την κοπέλα βγαίνουμε κοντά μήνα , την προηγούμενη βδομάδα παίχτηκε φάση έξω σε μαγαζί κ περιμενε προφανως να την φορτώσω για σπιτι κ επικαλέστηκα ψέμα οτι φιλοξενώ τον αδερφό μου. φοβάμαι λόγω άγχους πρώτης φοράς μην κομπλάρω και έχω κανένα θέμα με την στύση. Με την κοπέλα έχουμε κοινή παρέα όποτε αν τυχόν της πω ότι είμαι παρθένος , πιθανόν να γίνει βούκινο κ δεν γουστάρω.
donniebrasco
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Πίστεψε με στο μυαλό σου είναι όλα.
Σευχαριστω πολύ φίλε για το σαππορτ. Ξέρω ότι είναι στο μυαλό μου , αλλά πιστεύω ότι με την κοπέλα θα αγχωθώ. ΟΚ έχω δει άπειρες τσόντες , αλλά στην πράξη φαντάζομαι είναι διαφορετικά.Πίστεψε με στο μυαλό σου είναι όλα.
Με την πουτανα θα κάνω 1-2 κλασσικες στάσεις , ώστε να ξέρω πως είναι (πχ ιεραποστολικό - να την πάρω στα 4)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιαυτο θέλω να πάω με μια πουτανα , να μου φύγει ο φόβος και να είμαι άνετος .Να ξέρεις ότι στο σεξ αυτό που φοβάσαι, αυτό τελικά παθαίνεις. Όπως πας θα την φας την κεφάλα σου.
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.955
- Πόντοι
- 1.346
Τώρα που λέτε για παρθενιές, ήμουν γύρω στα 30 και είχα περάσει σε κάποιο τσαρδί στην Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα. Ελληνίδα μπαμπάτσικη τύπισσα πάνω - κάτω στην ίδια ηλικία κι αυτή και της είπα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα. Η αντίδραση της ήταν να κατεβάσει καταφατικά τη μούρη
Παλικάρι μου την πραγματικότητα σου παραθέτω δεν σαπορτάρω .Σευχαριστω πολύ φίλε για το σαππορτ. Ξέρω ότι είναι στο μυαλό μου , αλλά πιστεύω ότι με την κοπέλα θα αγχωθώ. ΟΚ έχω δει άπειρες τσόντες , αλλά στην πράξη φαντάζομαι είναι διαφορετικά.
Με την πουτανα θα κάνω 1-2 κλασσικες στάσεις , ώστε να ξέρω πως είναι (πχ ιεραποστολικό - να την πάρω στα 4)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιαυτο θέλω να πάω με μια πουτανα , να μου φύγει ο φόβος και να είμαι άνετος .
Θα δεις στην πορεία ότι τελικά τα πράγματα δεν τόσο φοβερά όσο σου φαίνονται τώρα.
Είτε την κοπέλα σου διαλέξεις είτε κάποια εκδιδόμενη, όλα θα πάνε πρίμα.
Στο τέλος όμως , θα δεις ότι με την κοπέλα σου το σεξ θα είναι ανώτερο.
donniebrasco
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Το πιστεύω αυτό που λες... Θα μάθω σύντομα. Σευχαριστω για τις συμβουλεςΠαλικάρι μου την πραγματικότητα σου παραθέτω δεν σαπορτάρω .
Θα δεις στην πορεία ότι τελικά τα πράγματα δεν τόσο φοβερά όσο σου φαίνονται τώρα.
Είτε την κοπέλα σου διαλέξεις είτε κάποια εκδιδόμενη, όλα θα πάνε πρίμα.
Στο τέλος όμως , θα δεις ότι με την κοπέλα σου το σεξ θα είναι ανώτερο.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Έχεις κοπέλα να ξεπαρθενιαστείς και θα πας σε πουτάνα;
Εκτός αν τα αισθήματά σου για αυτή είναι μηδέν και τη θες για ξεπέτα, τότε να πας.
Αλλά και πάλι το 1ο θα το θυμάσαι καιρό.
Εκτός αν τα αισθήματά σου για αυτή είναι μηδέν και τη θες για ξεπέτα, τότε να πας.
Αλλά και πάλι το 1ο θα το θυμάσαι καιρό.
καλησπερα και απο μενα, καινουριος εδω ωραιο το παρεακι σας. ειμαι σε παρομοια κατασταση με τον φιλο που ανηξε καποτε αυτο το θεμα και ψαχνομαι.
donniebrasco
επαιξες μπαλιτσα τελικα? που πηγες και αν αξιζε αν ειναι να ακολουθησω και γω.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 456
Αυτό πολύ σημαντικό ! Μη πάτε με δεκαράκι ! Είναι όπως όταν πας με μια κακάσχημη απλά δε σου σηκώνεται. Άμα έχεις έστω και το παραμικρό δείγμα ευφυίας σου φαίνεται ακραία ντεκαβλέ πως είσαι με μια κοπέλα την οποία irl δε θα ήξερε το όνομα σου.Λογικά ο φίλος μετά από τόσα χρόνια που άνοιξε το νήμα πρέπει να τα έχει καταφέρει. Για τους καινούριους όμως αυτό που έχω να προτείνω είναι το εξής.
-Θα βρείτε ένα καλό Call Girl (κατά προτίμηση 2ης ταχύτητας γιατί αν είναι πολύ νάρα πιθανώς να σας πιάσει κόμπλεξ)
-Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα πάρτε την σε ένα καλό ξενοδοχείο και αποφεύγετε τα ημιδιμονής.
-Ενημερώστε την για την κατάσταση (Αν δεν το κάνετε και φανεί θα είναι χειρότερο).
-Την πρώτη φορά αφού ξεκινήστε με μερικά προκαταρκτικά (στα οποία δεν θα την αφήσετε να σας αγγίξει το ) βάλτε την να παίξει μόνη της μπροστά σας και εσείς να κοιτάτε. (θα είναι σαν να βλέπετε τσόντα live) Μόλις τελειώσει ζητήστε της να τελειώσει και εσάς με ή πίπα.
-Την δεύτερη φορά όλα θα είναι εύκολα και θα μπορέσετε πολύ άνετα και διείσδυση.
Αντίθετα άμα πάτε με ένα τίμιο 8/10 και της πείτε ότι είναι η πρώτη σας θα περάσετε εξαιρετικά.
Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 465
- Πόντοι
- 301
Πάρε μια εσκορτ κλειστή για ένα τρίωρο και είσαι κομπλέ
Παρόμοια θέματα