You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
24 ετών και παρθένος. Σε ποιό από τα studio να πάω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikos_Nikolai92
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 239
- Εμφανίσεις 28K
-
- Ετικέτες
- παρθένος
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Νίκο καλησπέρα και από μένα.
Ας πω κι εγώ την άποψή μου και εαν θες έχε την υπόψη σου.
Λοιπόν...Σήμερα είμαι αισίως 41 ετών και η πρώτη μου φορά με γυναίκα ήταν σε μπουρδέλο της Αθήνας (είμαι από επαρχία) στην ηλικία των 26 (χειρότερος από σένα χαχα)...
Λοιπόν...Εαν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ξαναδιαλέξω την πρώτη μου φορά , σίγουρα δεν θα ήταν ούτε σε μπουρδέλο , ούτε σε studio αλλά αποκλειστικά και μόνο σε κάποιο hotel με μια Ελληνίδα call-girl.
Οι λόγοι πάρα μα πάρα πολλοί με κυριότερο το χρόνο.
Το όποιο κόμπλεξ και οι αναστολές της πρώτης φοράς , επιδεινώνουν την κατάσταση οπότε σίγουρα θες αρκετό χρόνο και κατάληλες συνθήκες.
Στο μπουρδέλο και στο studio αυτά ξέχνα τα.Θα σε ξεπετάξουν και δεν θα καταλάβεις από που σου ήρθε.Αν δε κομπλάρεις σαν πρώτη φορά , πιθανώς και να μην καταφέρεις να γαμήσεις ή να σε κάνει η γκόμενα να νοιώσεις πολύ άσχημα.
Έδινα όσα όσα να γύρναγα το χρόνο πίσω να πάω με call-girl αλλά δυστυχώς πάει.Πέρασαν αυτά!
Η μαλακία ήταν οτι και τότε δεν είχα οικονομικό πρόβλημα , απλά δεν ήμουν μπασμένος στο θέμα call-girl και city tour.
Το ιδανικό θα ήταν η πρώτη σου φορά να ήταν με σχέση κανονική αλλά αφού είπες οτι δεν παίζει άμεσα τέτοιο σκηνικό , εγώ θα σου έλεγα οτι η πρώτη σου φορά αξίζει τα 100 και τα 150 χίλιες φορές απότι το 50άρικο του studio.
Αμα θες άκου και κανένα παλιό...
Καλό βόλι εύχομαι ότι και να διαλέξεις και πάντα υγεία...
Ας πω κι εγώ την άποψή μου και εαν θες έχε την υπόψη σου.
Λοιπόν...Σήμερα είμαι αισίως 41 ετών και η πρώτη μου φορά με γυναίκα ήταν σε μπουρδέλο της Αθήνας (είμαι από επαρχία) στην ηλικία των 26 (χειρότερος από σένα χαχα)...
Λοιπόν...Εαν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ξαναδιαλέξω την πρώτη μου φορά , σίγουρα δεν θα ήταν ούτε σε μπουρδέλο , ούτε σε studio αλλά αποκλειστικά και μόνο σε κάποιο hotel με μια Ελληνίδα call-girl.
Οι λόγοι πάρα μα πάρα πολλοί με κυριότερο το χρόνο.
Το όποιο κόμπλεξ και οι αναστολές της πρώτης φοράς , επιδεινώνουν την κατάσταση οπότε σίγουρα θες αρκετό χρόνο και κατάληλες συνθήκες.
Στο μπουρδέλο και στο studio αυτά ξέχνα τα.Θα σε ξεπετάξουν και δεν θα καταλάβεις από που σου ήρθε.Αν δε κομπλάρεις σαν πρώτη φορά , πιθανώς και να μην καταφέρεις να γαμήσεις ή να σε κάνει η γκόμενα να νοιώσεις πολύ άσχημα.
Έδινα όσα όσα να γύρναγα το χρόνο πίσω να πάω με call-girl αλλά δυστυχώς πάει.Πέρασαν αυτά!
Η μαλακία ήταν οτι και τότε δεν είχα οικονομικό πρόβλημα , απλά δεν ήμουν μπασμένος στο θέμα call-girl και city tour.
Το ιδανικό θα ήταν η πρώτη σου φορά να ήταν με σχέση κανονική αλλά αφού είπες οτι δεν παίζει άμεσα τέτοιο σκηνικό , εγώ θα σου έλεγα οτι η πρώτη σου φορά αξίζει τα 100 και τα 150 χίλιες φορές απότι το 50άρικο του studio.
Αμα θες άκου και κανένα παλιό...
Καλό βόλι εύχομαι ότι και να διαλέξεις και πάντα υγεία...
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Νίκολας992 Και εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι,βεβαια μερικα χρονια μικροτερος απο εσενα.Δε ξερω αν το εκανες παντως εγω σιγουρα θα το μετανιωνα καθως το εχω σκευτει απειρες φορες σαν εκδοχη.Πρεπει να αφησεις τις δικαιολογιες(συνεσταλμενος κλπ)και να αλλαξεις σκεπτικο,συμπεριφορα,εμφανιση και να γνωρισεις καποια κανονικη κοπελα.Φυσικα το ιδιο ισχυει και για εμενα.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
μπααα εχει γινει μεσανατολικο ζητημα τυπε..ακούσαμε για ρδελο για στουντιο για call girl αλλα ο τυπος εχει θεσει χρονικο οριο μεχρι τελος του μηνα,ας ελπισουμε να το τηρησει και να μην φτασει το θεμα αυτό να ανανεώνεται μεχρι το 2020.Άντε ακόμη δεν ?
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ένα φεγγαρι του ειχα πει του τυπου να μπουκαρει την πρωτη του φορα σε 3 μπουρδελα στη φυλης με 60 ευρω και ναι μεν τη πρωτη δεν θα καταλαβαινε τιποτα αλλα τη δευτερη η τη τριτη θα γουσταρε πηδημα.τωρα αν διαθετει χρημα να κλεισει call girl για 2 ωρες να χαρει.Συμφωνω με τον φιλο εδώ μεταξυ αδερφε γιατι μπορει σε στουντιο να ψαρωσεις και παει το 50αρι ενώ μεταξυ 10 κλαιν..Μετα μπορεις φυλης που εχει πιο ωραια μουνακια 20αρικο αλλα σε καυλωνουν πριν μπεις δωματιο με κολπακια απ εξω οποτε μπαινεις μεσα κατευθείαν καυλωμενος
Dimitris2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο τα κοριτσια που ειναι μέλη εδώ δεν βοηθαει καποια το παλικάρι με το αζημίωτο φυσικά
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Μύστη συγνώμη αλλα ακόμα το ψάχνεις;; μη το ψιρηζεις τόσο πολύ
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.968
- Πόντοι
- 3.886
Καλυτερα σιγουρα call girl αλλα θελουν 150-200 αρκετα στις μερες μας..Το θεμα είναι αν τα διαθετεις γιατι αλλιως η φυλης η κασσανδρας που είναι οικονομικα και τα μουνια ομορφα αρκεταένα φεγγαρι του ειχα πει του τυπου να μπουκαρει την πρωτη του φορα σε 3 μπουρδελα στη φυλης με 60 ευρω και ναι μεν τη πρωτη δεν θα καταλαβαινε τιποτα αλλα τη δευτερη η τη τριτη θα γουσταρε πηδημα.τωρα αν διαθετει χρημα να κλεισει call girl για 2 ωρες να χαρει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Κι εγω σου λεω τύπε οτι αν ΔΕΝ πας θα το μετανιωσεις.Νίκολας992 Και εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι,βεβαια μερικα χρονια μικροτερος απο εσενα.Δε ξερω αν το εκανες παντως εγω σιγουρα θα το μετανιωνα καθως το εχω σκευτει απειρες φορες σαν εκδοχη.Πρεπει να αφησεις τις δικαιολογιες(συνεσταλμενος κλπ)και να αλλαξεις σκεπτικο,συμπεριφορα,εμφανιση και να γνωρισεις καποια κανονικη κοπελα.Φυσικα το ιδιο ισχυει και για εμενα.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
και να γνωρισεις καποια κανονικη κοπελα
Αγαπητέ κλώνε,
μπαίνεις σε ένα μπουρδελοσάιτ, χωρίς να έχεις πάει ποτέ στα μπουρδέλα.
Η ερώτησή μου αν είσαι μαλάκας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι ρητορική.
Όμως.
Δεν αρκείσαι εκεί. Μπαίνεις, εγγράφεσαι (αν δεν είσαι Τρόλ κάποιου γνωστού τρολλαγού του σάη),
και λες του άλλου στο εναρκτήριο μήνυμά σου, να μην πάει στην λύση του πληρωμένου έρωτα.
Σεβαστή η μαλακία σου, αλλά εσύ το τερμάτισες.
Ξαναλέω: το θέμα εξαντλήθηκε. Ο άνθρωπος θα επιλέξει, και ο καθένας κάνει κουμάντο,
στο εργαλείο του.
Εκτός και αν κάποιοι θέλετε να κρατήσετε το φανάρι, οπότε τα πράγματα γίνονται πιο πικάντικα.
Και θα πρέπει να ξηγηθείτε αλλιώς το όνειρο...
Αυτάαααααα....
ΥΓ
Μάλλον πρέπει να ζεις εκτός Ελλάδος. Ομογενής τύπε;
Κανονική κοπέλα!;
Στην Ελλάδα; Μετά από 3 μνημόνια;...
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Δεν έχω κανένα θέμα με τον αγοραίο έρωτα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το να χάσεις την παρθενιά σου με ενα call girl πιστεύωντας ότι έτσι θα αλλάξει η ερωτική σου ζωή νομίζω δεν θα έχει αποτέλεσμα.Κι εγω σου λεω τύπε οτι αν ΔΕΝ πας θα το μετανιωσεις.
Ίσως κάνω και λάθος..
Gogol Bordelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους.
Ειμαι νεος στο site και σε παρομοια θεση με το θεματοθετη. Ας περάσω στο ψητο για να γλιτωνουμε χρονο;)
1) Απο οτι καταλαβα η καλυτερη λυση ειναι call girl. Ποσο παει το μαλλι εκει? Ποια η καλυτερη σχεση τιμης-ποιοτητας που μπορω να πετυχω? Ή να το παμε αλλιως: Με 100 ευρω τι παιρνω? Ψανχω απο τις διαφημιζομενες εδω? Και αν την παω ξενοδοχειο, ακολουθεί και ο νταβάς της?
2) Στα μπουρδελα-στουντιο τελικα καταληγουμε οτι ειναι προτιμοτερο να τονισουμε τις περιορισμενες εμπειριες μας? Και γενικα αν μπορει καποιος, ας περιγραψει τι φαση παιζει εκει μεσα (στο καθενα ξεχωριστα) απο την εισοδο μεχρι την εξοδο
Ας ξεκινησουμε απο αυτα και επανερχομαστε! Καλως σας βρηκα!
Ειμαι νεος στο site και σε παρομοια θεση με το θεματοθετη. Ας περάσω στο ψητο για να γλιτωνουμε χρονο;)
1) Απο οτι καταλαβα η καλυτερη λυση ειναι call girl. Ποσο παει το μαλλι εκει? Ποια η καλυτερη σχεση τιμης-ποιοτητας που μπορω να πετυχω? Ή να το παμε αλλιως: Με 100 ευρω τι παιρνω? Ψανχω απο τις διαφημιζομενες εδω? Και αν την παω ξενοδοχειο, ακολουθεί και ο νταβάς της?
2) Στα μπουρδελα-στουντιο τελικα καταληγουμε οτι ειναι προτιμοτερο να τονισουμε τις περιορισμενες εμπειριες μας? Και γενικα αν μπορει καποιος, ας περιγραψει τι φαση παιζει εκει μεσα (στο καθενα ξεχωριστα) απο την εισοδο μεχρι την εξοδο
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.968
- Πόντοι
- 3.886
Φιλε μου αν παρεις κολ γκιρλ οπου και να ερθει θα φερει και νταβα μαζι 100%..Μετα σε μπουρδελο τυπου μεταξυ φυλης δεν εχει τιποτα προκαταρκτικά μπαινει η κοπελα μεσα πιπα και κατευθείαν γαμησι..Σε στουντιο καλυτερα να παρεισ πρόγραμμα 1 ωρας για να εχεις χρονο και να ασχοληθεί η κοπελα μαζι σου και να τα βρειτε καλυτεραΚαλησπέρα σε όλους.
Gogol Bordelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την απαντηση φιλε. Επισης ηθελα να ρωτησω: Η πιπα αποτι διαβασα σε παραπανω ποστ γινεται και χωρις προφυλακτικο. Eιναι safe αυτό? Επίσης στα στουντιο που ανεφερες, ποσο κοστιζει η ωρα, και τι σου παρεχεται σε αυτη την ωρα?
Παντως αν ειναι μια ωρα το call girl και 1 ωρα το στουντιο, φαινεται να συμφερει το 2ο. Φαινονται αντικρουομενες οι αποψεις? Ποια ειναι η δική σας?
Παντως αν ειναι μια ωρα το call girl και 1 ωρα το στουντιο, φαινεται να συμφερει το 2ο. Φαινονται αντικρουομενες οι αποψεις? Ποια ειναι η δική σας?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.968
- Πόντοι
- 3.886
Η ακαποτη πιπα συνηθως είναι πιο πολλα λεφτα η οσες την κανουν είναι σαπιες τιε πιο πολλες φορες..Σειφ δεν τον λες αλλα να παθεις κατι πολύ δυσκολο σχεδόν σπανιο...τωρα το στουντιο εχει αναλογα πρόγραμμα μπορεις να μπεις να δεις και να διαλέξεις..Απλα το στουντιο λεει αν δεν εχεις σπιτι να παρεις εσκορτΕυχαριστώ για την απαντηση φιλε. Επισης ηθελα να ρωτησω: Η πιπα αποτι διαβασα σε παραπανω ποστ γινεται και χωρις προφυλακτικο. Eιναι safe αυτό? Επίσης στα στουντιο που ανεφερες, ποσο κοστιζει η ωρα, και τι σου παρεχεται σε αυτη την ωρα?
Patrick Jo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Διαμάντι το νήμα!
Gogol Bordelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγραψα ενα ποστ αλλα δε φαινεται πια.. Γιατι?
Gogol Bordelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρωτουσα γιατι δε φαινονται στο σαιτ στοιχεια επικοινωνιας για ανεξαρτητα calll girls, και τις διαφορες μεταξυ μπουρδελου-στουντιο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 272
- Εμφανίσεις