You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάω φαντάρος...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Burtoniac
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αφού αδιαφορείς, απορώ γιατί ασχολείσαι.
Γιατί έτσι γουστάρω.
Δε θα ζητήσω και το λόγο από κανέναν να γράφω σε κάποιο thread.
Επισκέπτης
Παρε Ι5 να γλυτωσεις.Ηρθε και μένα η ώρα μου. Μέρα Δευτέρα, 12 του μηνός, πάω να κάνω το μαλάκα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς λόγο, αιτία κι αφορμή. Οποιος έχει να πεί μια γνώμη, να δώσει μια συμβουλή ή να πεί κανά καλό, ας το κάνει, ευπρόσδεκτο είναι...
Υ.Γ. Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα. Τι παίζει εκεί μέσα; Ξέρει κανείς; Καμιά... καλή μετάθεση για μετά;
ΠΑΝΟS
Επισκέπτης
Ηρθε και μένα η ώρα μου. Μέρα Δευτέρα, 12 του μηνός, πάω να κάνω το μαλάκα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς λόγο, αιτία κι αφορμή. Οποιος έχει να πεί μια γνώμη, να δώσει μια συμβουλή ή να πεί κανά καλό, ας το κάνει, ευπρόσδεκτο είναι...
Υ.Γ. Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα. Τι παίζει εκεί μέσα; Ξέρει κανείς; Καμιά...[size=16pt] καλή μετάθεση για μετά;[/size]
ΠΑΝΟS
ο ελληναρας ακομα δεν μπηκε το βυσμα ψαχνει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να προσεχεις μην σου πεσει το σαπουνι φιλε
να παρεις αφρολουτρο φα
αρβυλες ενα νουμερο μεγαλυτερο
η παραλαγη δεν θαναι στο νουμερο σου ετσι κ αλλιως
σωβρακα
φτηνο κινητο λογω βουτας
ολοι περνανε καλα στον στρατο
εχει πλακα ο στρατος αρκει να το δεις ετσι κ να μην σε παρει απο κατω
θα ακουσεις τις κλασσικες ιστοριες φυσικα,περι ατελειωτης σκοπιας αυτοκτο. κ λοιπα απτους παλιους αλλα μην μασας,παντου κ παντα υπηρχαν μαλακες
να παρεις αφρολουτρο φα
αρβυλες ενα νουμερο μεγαλυτερο
η παραλαγη δεν θαναι στο νουμερο σου ετσι κ αλλιως
σωβρακα
φτηνο κινητο λογω βουτας
ολοι περνανε καλα στον στρατο
εχει πλακα ο στρατος αρκει να το δεις ετσι κ να μην σε παρει απο κατω
θα ακουσεις τις κλασσικες ιστοριες φυσικα,περι ατελειωτης σκοπιας αυτοκτο. κ λοιπα απτους παλιους αλλα μην μασας,παντου κ παντα υπηρχαν μαλακες
Γιατί έτσι γουστάρω.
Δε θα ζητήσω και το λόγο από κανέναν να γράφω σε κάποιο thread.
Ξυδάκι κοπελιά.
Ξυδάκι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γυναικες,
στον στρατο?
χαχαχαχαχα καλο ρε
να σκοτωσω τον μεχμετ?οχι καλε ειναι πολυ ωραιος αστον
χαχαχαχ
ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
στον στρατο?
χαχαχαχαχα καλο ρε
να σκοτωσω τον μεχμετ?οχι καλε ειναι πολυ ωραιος αστον
χαχαχαχ
ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
παιδάκια ... θα πάω στρατό ... θα με χάσει η μαμά μου ... η γκόμενά μου... θα χάσω τις καφετέριες ... τα κλαμπ... δεν θα μπορώ να τον παίζω στην τουαλέτα... θα τον παίζω με άλλα 30 άτομα... θα καθαρίζω τουαλέτες κρεμμύδια @@ια
. μετά πες του να πάρει το όπλο να υπερασπιστεί την πατρίδα... θα πάρει το διαβατήριο και θα την κάνει για έξω
. μετά πες του να πάρει το όπλο να υπερασπιστεί την πατρίδα... θα πάρει το διαβατήριο και θα την κάνει για έξω
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ξυδάκι κοπελιά.
Ξυδάκι.
Να σου πω, αγόρι, ξυδάκι πιείτε εσείς που τα πήρατε μόλις σας έθιξα τα ελληνικά στρατά.
Εγώ δεν έχω λόγο να θυμώσω.
ΑΠόλυτα βαρετοί και προβλέψιμοι.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επίσης υποχρεωτική στράτευση στα 18 μπας και ξεφύγουμε από τους κλαψομούνηδες και τους μανιανουνηδες που θα τους κάνουν άντρες...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο ελληναρας ακομα δεν μπηκε το βυσμα ψαχνει
απ' ότι φαίνεται θα τον βυσματώσουν εκεί μέσα για τα καλά...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος ο τσολιαςςςςςςς....
Επισκέπτης
επίσης υποχρεωτική στράτευση στα 18 μπας και ξεφύγουμε από τους κλαψομούνηδες και τους μανιανουνηδες που θα τους κάνουν άντρες...
οχι εαν ειναι να παμε στρατο καλυτερα στα 18 που τελειωνουμε το σχολειο κ ειμαστε ακομα στον κοσμο της μαθησης...τωρα εχουμε μπει σε αλλο κλιμα τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλια μας
Μου αρέσει που αυτά που λες τα πιστεύεις κιόλας!!! Δεν ξέρω πότε πήγες στρατό πάντως εδώ και μερικά χρονάκια ο στρατός είναι μία επιχειρησούλα (καλοστημένη μάλιστα) που σκοπό έχει την βελτίωση και απλούστευση της ζωής των αξιωματικών (και υπαξιωματικών ) και όχι την εκπαίδευση του στρατιώτη!!! Εγώ έτσι και γινόταν πόλεμος και δεν είχα πάει στρατιώτης με μισή ώρα εκπαίδευση πάνω στο όπλο θα ήμουν έτοιμος!!!! Για πες μας γιατί η θητεία να είναι δωδεκάμηνη; Να καθαρίζουν αυτοί τα σκατά όταν χέζουν!!! Δεν είμαι υποχρεωμένος να τα καθαρίζω εγώ. Ειδικά οι ΕΠΟΠ είναι και γαμώ τα παιδιά οι περισσότεροι!!! Δηλαδή αν πας για τρεις μήνες αντί για δώδεκα ποια θα είναι η διαφορά στην εκπαίδευση; Θα μάθεις να χειρίζεσαι καλύτερα τα όπλα;παιδάκια ... θα πάω στρατό ... θα με χάσει η μαμά μου ... η γκόμενά μου... θα χάσω τις καφετέριες ... τα κλαμπ... δεν θα μπορώ να τον παίζω στην τουαλέτα... θα τον παίζω με άλλα 30 άτομα... θα καθαρίζω τουαλέτες κρεμμύδια @@ια
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Απόλυτα Ελληνίδα που πετάγεται χωρίς να τη σπείρουνε
τότσνα, σαβερσιένα
Ελπίζω όσοι ποστάρουν (εκτός από το παλικάρι που άνοιξε το thread) να έχουν υπηρετήσει!!! Αλλιώς καλό πήξιμο μάγκες!!!
Η ζωή είναι ωραία εκεί μέσα!!!Και αν γουστάρετε πηγαίνετε δόκιμοι να είσαστε στις επάλξεις για περισσότερο καιρό!!!
Η ζωή είναι ωραία εκεί μέσα!!!Και αν γουστάρετε πηγαίνετε δόκιμοι να είσαστε στις επάλξεις για περισσότερο καιρό!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 239
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις