Νέα

Πάω φαντάρος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Burtoniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να μη με διαβάζεις τότε.

Επισκέπτης
Ηρθε και μένα η ώρα μου. Μέρα Δευτέρα, 12 του μηνός, πάω να κάνω το μαλάκα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς λόγο, αιτία κι αφορμή. Οποιος έχει να πεί μια γνώμη, να δώσει μια συμβουλή ή να πεί κανά καλό, ας το κάνει, ευπρόσδεκτο είναι...

Υ.Γ. Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα. Τι παίζει εκεί μέσα; Ξέρει κανείς; Καμιά... καλή μετάθεση για μετά;

ΠΑΝΟS
Παρε Ι5 να γλυτωσεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ζαλίζεις το κόσμο όμως. Πες κάτι που υπάρχει πιθανότητα να έχεις άποψη

Επισκέπτης
Ηρθε και μένα η ώρα μου. Μέρα Δευτέρα, 12 του μηνός, πάω να κάνω το μαλάκα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς λόγο, αιτία κι αφορμή. Οποιος έχει να πεί μια γνώμη, να δώσει μια συμβουλή ή να πεί κανά καλό, ας το κάνει, ευπρόσδεκτο είναι...

Υ.Γ. Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα. Τι παίζει εκεί μέσα; Ξέρει κανείς; Καμιά...[size=16pt] καλή μετάθεση για μετά;[/size]

ΠΑΝΟS

ο ελληναρας ακομα δεν μπηκε το βυσμα ψαχνει  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να προσεχεις μην σου πεσει το σαπουνι φιλε
να παρεις αφρολουτρο φα
αρβυλες ενα νουμερο μεγαλυτερο
η παραλαγη δεν θαναι στο νουμερο σου ετσι κ αλλιως
σωβρακα
φτηνο κινητο λογω βουτας
ολοι περνανε καλα στον στρατο
εχει πλακα ο στρατος αρκει να το δεις ετσι κ να μην σε παρει απο κατω
θα ακουσεις τις κλασσικες ιστοριες φυσικα,περι ατελειωτης σκοπιας αυτοκτο. κ λοιπα απτους παλιους αλλα μην μασας,παντου κ παντα υπηρχαν μαλακες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυναικες,
στον στρατο?
χαχαχαχαχα καλο ρε
να σκοτωσω τον μεχμετ?οχι καλε ειναι πολυ ωραιος αστον
χαχαχαχ
ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παιδάκια ... θα πάω στρατό ... θα με χάσει η μαμά μου ... η γκόμενά μου... θα χάσω τις καφετέριες ... τα κλαμπ... δεν θα μπορώ να τον παίζω στην τουαλέτα... θα τον παίζω με άλλα 30 άτομα... θα καθαρίζω τουαλέτες κρεμμύδια @@ια
.  μετά πες του να πάρει το όπλο να υπερασπιστεί την πατρίδα... θα πάρει το διαβατήριο και θα την κάνει για έξω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
επίσης υποχρεωτική στράτευση στα 18 μπας και ξεφύγουμε από τους κλαψομούνηδες και τους μανιανουνηδες που θα τους κάνουν άντρες...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απόλυτα Ελληνίδα  που πετάγεται χωρίς να τη σπείρουνε

Επισκέπτης
επίσης υποχρεωτική στράτευση στα 18 μπας και ξεφύγουμε από τους κλαψομούνηδες και τους μανιανουνηδες που θα τους κάνουν άντρες...

οχι εαν ειναι να παμε στρατο καλυτερα στα 18 που τελειωνουμε το σχολειο κ ειμαστε ακομα στον κοσμο της μαθησης...τωρα εχουμε μπει σε αλλο κλιμα τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλια μας

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
παιδάκια ... θα πάω στρατό ... θα με χάσει η μαμά μου ... η γκόμενά μου... θα χάσω τις καφετέριες ... τα κλαμπ... δεν θα μπορώ να τον παίζω στην τουαλέτα... θα τον παίζω με άλλα 30 άτομα... θα καθαρίζω τουαλέτες κρεμμύδια @@ια
.  μετά πες του να πάρει το όπλο να υπερασπιστεί την πατρίδα... θα πάρει το διαβατήριο και θα την κάνει για έξω
Μου αρέσει που αυτά που λες τα πιστεύεις κιόλας!!! Δεν ξέρω πότε πήγες στρατό πάντως εδώ και μερικά χρονάκια ο στρατός είναι μία επιχειρησούλα (καλοστημένη μάλιστα) που σκοπό έχει την βελτίωση και απλούστευση της ζωής των αξιωματικών (και υπαξιωματικών  :jerking:) και όχι την εκπαίδευση του στρατιώτη!!! Εγώ έτσι και γινόταν πόλεμος και δεν είχα πάει στρατιώτης με μισή ώρα εκπαίδευση πάνω στο όπλο θα ήμουν έτοιμος!!!! Για πες μας γιατί η θητεία να είναι δωδεκάμηνη; Να καθαρίζουν αυτοί τα σκατά όταν χέζουν!!! Δεν είμαι υποχρεωμένος να τα καθαρίζω εγώ. Ειδικά οι ΕΠΟΠ είναι και γαμώ τα παιδιά οι περισσότεροι!!! :jerking: Δηλαδή αν πας για τρεις μήνες αντί για δώδεκα ποια θα είναι η διαφορά στην εκπαίδευση; Θα μάθεις να χειρίζεσαι καλύτερα τα όπλα; :2funny: :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τόσο καλά κωλομπαρώσσικα και προτιμώ να μιλήσω για το στρατό

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
΄Αντε γεια σας ρε παιδιά.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ελπίζω όσοι ποστάρουν (εκτός από το παλικάρι που άνοιξε το thread) να έχουν υπηρετήσει!!! Αλλιώς καλό πήξιμο μάγκες!!!
Η ζωή είναι ωραία εκεί μέσα!!!Και αν γουστάρετε πηγαίνετε δόκιμοι να είσαστε στις επάλξεις για περισσότερο καιρό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom