Νέα

Πάω φαντάρος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Burtoniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δε νομίζω ότι το ξέρετε, όχι εσύ προσωπικά αλλά το σύνολο των αντρών, γι αυτό εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα αυτό το πτώμα που λέγεται (ελληνικός) στρατός.

εδω ρε συ δεν μπορουν να οργανωσουν βασικα οργανα της εξουσιας δες το περιστατικο με τον πρεζακια στην θεσσαλονικη οπου ειχαμε την πληρη ξεφτιλα της ελληνικης αστυνομιας,δεν μπορουν να ελεγξουν την οικονομια της χωρας δες πως πανε οι τιμες θα οργανωσουν τον ελληνικο στρατο κ την δομη που θα εχει...προσωπικα πιστευω οτι θα επρεπε να ηταν μισθοφορικος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το νοημα του στρατου νομιζω οτι δεν ειναι να καθαριζεις καλιοπες,σκοπιες κτλ αλλα να φυγεις  για ενα μεγαλο διαστημα απο την οικογενεια σου(στα 18 σου ομως οπως παει να το περασουν και οχι στα 23 και βαλε με τις αναβολες..)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Το νοημα του στρατου νομιζω οτι δεν ειναι να καθαριζεις καλιοπες,σκοπιες κτλ αλλα να φυγεις  για ενα μεγαλο διαστημα απο την οικογενεια σου(στα 18 σου ομως οπως παει να το περασουν και οχι στα 23 και βαλε με τις αναβολες..)
Σωστος και αυτο το καταλαβα κι εγω που πηγα μεγαλος και ημουν Λοχιας και εβλεπα τους πιτσιρικαδες που τους επηζαν στην αγγαρεια και στη σκοπια.

Επισκέπτης

ρε συ αυτο μπορει να γινει κ εαν πας στην επαρχια να σπουδασεις..δεν σημαινει οτι επειδη σπουδαζεις στην αθηνα εισαι μομολο..το να πας στρατο προσωπικα πιστευω οτι σε οφελει αλλα τοσο ανταγωνιστικη που εχει γινει η κοινωνια ειναι παντελως αχρηστο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Α μπα? Αυτό είναι το νόημα;
Τελικά εκτός από κακιά είμαι και χαζή.
Και γιατί να μη σε στέλνουν τους αντίστοιχους μήνες στην επαρχία, έστω, να υπηρετήσεις εναλλακτική κοινωνική θητεία ΑΣΧΕΤΗ με το στρατό, αν δε γουστάρεις;
Ακόμα καλύτερα... γιατί να μη σε στέλνουν τους αντίστοιχους μήνες ή μάλλον προσαυξημένους όπως ισχύει (ή έστω ίσχυε μέχρι πρότινος καθώς έχω παραλείψει και δεν ενημερώνομαι καθημερινώς) και για την κοινωνική εναλλακτική θητεία, στο εξωτερικό για διακοπές;  :uglystupid:
Τέλεια.
Υποστηρίζω το στρατό. Ναι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Tι συγκρινεις ρε συ?Τι σπουδες που πας οποτε σου καπνισει στα μαθηματα?Καμια σχεση με τον προγραμματισμο που σου βαζει ο στρατος..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στρατός = Τελευταία μεγάλη κοπάνα από τη ζωή.

Κόφτε τις γκρίνιες και απολαύστε τον!

Θα έρθει η εποχή που θα είστε απολυμένοι θα σας καλούν επίστρατους και θα κάνετε τούμπα από την χαρά σας.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παίδες όταν με το καλό πάτε στο Στρατό και γυρίσετε να είστε σίγουροι ότι θα αναπολείτε τις στιγμές που περάσατε εκεί. (Δεν μιλάω για όλους βέβαια.
Η πραγματική μάχη είναι έξω στη ζωή.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Στρατός = Τελευταία μεγάλη κοπάνα από τη ζωή.

Κόφτε τις γκρίνιες και απολαύστε τον!

Θα έρθει η εποχή που απολυμένοι θα σας καλούν επίστρατους και θα κάνετε τούμπα από την χαρά σας.

Το απαύγασμα της κατάντιας.

Επισκέπτης
Tι συγκρινεις ρε συ?Τι σπουδες που πας οποτε σου καπνισει στα μαθηματα?Καμια σχεση με τον προγραμματισμο που σου βαζει ο στρατος..

εγω δεν παω οποτε μου καπνισει..καθε μερα δινω αναφορα κ κοβω καρτα κ εχω προγραματισμο.επιλογη σου ειναι εξαλλου εαν εχεις μεσο μπορεις κ καθε μερα να εισαι σπιτι σου οποτε σιγα τον προγραμματισμο κ την σκληραγωγηση

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ηρθε και μένα η ώρα μου. Μέρα Δευτέρα, 12 του μηνός, πάω να κάνω το μαλάκα για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς λόγο, αιτία κι αφορμή. Οποιος έχει να πεί μια γνώμη, να δώσει μια συμβουλή ή να πεί κανά καλό, ας το κάνει, ευπρόσδεκτο είναι...

Υ.Γ. Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα. Τι παίζει εκεί μέσα; Ξέρει κανείς; Καμιά... καλή μετάθεση για μετά;

ΠΑΝΟS
εδώ κοιτάτε εναν άντρα... ρε στρατό πας όχι να γίνεις πρωθυπουργός....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παίδες όταν με το καλό πάτε στο Στρατό και γυρίσετε να είστε σίγουροι ότι θα αναπολείτε τις στιγμές που περάσατε εκεί. (Δεν μιλάω για όλους βέβαια.
Η πραγματική μάχη είναι έξω στη ζωή.

Με αυτό το σκεπτικό να σας κρατάνε ακόμα περισσότερο μέσα.
Να κυκλοφορούμε πιο άνετα στην αγορά εργασίας και σεις να καλοπερνάτε.
Και οι δύο ευχαριστημένοι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εργαζόμουν ήδη και όταν πήγα φαντάρος πέρασα...υπέροχα. Οι γυναίκες εδώ δεν ξέρουνε φυσικά τι λένε και οι νέοι γνωρίζουν την οικογενειακή αρ€γή

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος δεν έχει πάει φαντάρος δεν μπορεί να καταλάβει.

Τι γνωμη μπορούν να έχουν οι γυναικες για ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν... μόνο αυτες ξέρουν  :rolleyes:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Με αυτό το σκεπτικό να σας κρατάνε ακόμα περισσότερο μέσα.
Να κυκλοφορούμε πιο άνετα στην αγορά εργασίας και σεις να καλοπερνάτε.
Και οι δύο ευχαριστημένοι.
Καλά εσύ τα  μπερδεύει όλα.
Αλλά που να καταλάβει το νόημα μια γυναίκα.
Που να καταλάβει τις φιλίες που κάνεις στο στρατό.
Φιλία άγνωστη λέξη στις γυναίκες. :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγω δεν παω οποτε μου καπνισει..καθε μερα δινω αναφορα κ κοβω καρτα κ εχω προγραματισμο.επιλογη σου ειναι εξαλλου εαν εχεις μεσο μπορεις κ καθε μερα να εισαι σπιτι σου οποτε σιγα τον προγραμματισμο κ την σκληραγωγηση
Ναι ρε συ αλλα δεν εχεις κανα μαλακα να σε ελεγχει και να μοιραζει φυλακες αβερτα.Ποσοι ερχονται καθε μερα σαν κι εσενα?Εμενα το τμημα μου ειναι μισο τις περισσοτερες μερες..
Το μεσο βεβαια ειναι αλλη ιστορια ..
Ασε που θελω να εχω αναμνησεις απο κατι που εχουν ολοι οι αντρες.Και να με παρακαλουσαν να μη παω στρατο εγω θα πηγαινα..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όποιος δεν έχει πάει φαντάρος δεν μπορεί να καταλάβει.

Τι γνωμη μπορούν να έχουν οι γυναικες για ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν... μόνο αυτες ξέρουν  :rolleyes:

Αδιαφορώ για το αν περάσατε καλά είτε σκατά.
Και by the way μπορώ να έχω ό,τι γνώμη γουστάρω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι δε μπορείς να έχεις ότι γνώμη γουστάρεις γιατί καταντάει κουραστικό

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αφού αδιαφορείς, απορώ γιατί ασχολείσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom