Νέα

Πάω φαντάρος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Burtoniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
KOSTAS_23
δεν σου το ευχομαι να σε πιασουν!αλλα μια στο εκατομυριο και σε πιασουν!!θα φας και καμια ΕΣΟ!!γνωριζοντας ολοι μας βεβεα οτι η λιποτακτια τιμωρειται αυστηρα!!!
προσεχε μεγαλε!!!δεν σου ευχομαι να το παθεις!!
αλλα σου ξαναλεω κατι ατομα που μου το παιζουνε εξωτερικο φιλοσοφια μαγκια και αλλα διαφορα και φοβουνται τον στρατο (ετσι οπως εχει γινει πλεον) ειναι για γελια!!!
δεν λεω για σενα συγκεκριμενα!!!και για αλους!ξερουν εκινοι!!
Εγώ ο λόγος δεν είναι ότι φοβάμαι αλλά γιατί δεν θέλω να υπερετήσω κάποιους άπληστους που νοιάζονται μόνο όταν τους πληρώνω και δεν νοιάζονται αν ζω!
εμενα αυτο δε μου ακουγεται σαν δικαιολογια! η οτι δεν το φοβασαι!!
δηλ τοσα εκατομυρια ατομα ειμαστε μαλακες???που πηγαν που ειναι και που θα πανε

Τελικά δε μας είπες εσύ:
Εχεις μπλέξει τη βούρτσα με την πούτσα;
Είσαι υπάλληλος στο ΥΠΕΘΑ;
Πάμε τώρα να μάθουμε και μερικά στοιχειώδη.
Δεν είναι λιποτακτία είναι λιποταξία. Στα ρουμανικά πώς λέγεται η λιποτακτία;
Ξέρεις πρώτον πόσο αυστηρά τιμωρείται; Πες μας πόσα χρόνια είναι η φυλακή.
Οταν δεν πας φαντάρος δεν είσαι λιποτάκτης αλλά ανυπότακτος.......
Λιποτάκτης είσαι μόνο εφόσον έχεις ορκιστεί και την κάνεις από το στρατόπεδο αδικαιολόγητα...
Και ναι αυτή η χώρα έχει εκατομμύρια μαλάκες (όχι εξαιτίας του στρατού). Εσύ γιατί να αποτελείς εξαίρεση;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν γιωτόμπαλα ο στρατός είναι πολύ σημαντικός!!! Πρέπει όλοι να υπηρετήσουμε την πατρίδα και τους απανταχού καραβανάδες!!! Που είναι καλά παιδιά και σέβονται τον Έλληνα φαντάρο!!!  Και αυτός που δεν τον γουστάρει είναι φούστης!!!
Μαθαίνεις βλέπω μικρέ........  ;) ;) :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τελικά δε μας είπες εσύ:
Εχεις μπλέξει τη βούρτσα με την πούτσα;
Είσαι υπάλληλος στο ΥΠΕΘΑ;
Πάμε τώρα να μάθουμε και μερικά στοιχειώδη.
Δεν είναι λιποτακτία είναι λιποταξία. Στα ρουμανικά πώς λέγεται η λιποτακτία;
Ξέρεις πρώτον πόσο αυστηρά τιμωρείται; Πες μας πόσα χρόνια είναι η φυλακή.
Οταν δεν πας φαντάρος δεν είσαι λιποτάκτης αλλά ανυπότακτος.......
Λιποτάκτης είσαι μόνο εφόσον έχεις ορκιστεί και την κάνεις από το στρατόπεδο αδικαιολόγητα...
Και ναι αυτή η χώρα έχει εκατομμύρια μαλάκες (όχι εξαιτίας του στρατού). Εσύ γιατί να αποτελείς εξαίρεση;
και πως λεγεται ρε μεγαλε? λιποταξης??????????????γιατι εγω δεν τοχω ακουσει ποτε ετσι!!
στα ρουμανικα λεγεται pisda mati!!!
ευχαριστημενος???
μηπως και συ εισαι καμια λουγκριτσα που φοβασαι το στρατο???
η θα μου πεις για το ποσους μαλακες εχει εκει μεσα!!
εσενα περιμεναμε??
οπως σε καθε επαγκελμα εχει καλους και μαλακες ετσι και ο στρατος!!!
αλλα δεν καταλαβαινω γιατι για μερικους ειναι τοσο τραγικο!!!ετσι οπως τα προβαλουνε οι ιδιοι!!
χασιμο χρονου?? και τι να κανουμε!!ουτε ο 1ος θα μαι ουτε ο τελευτεος !

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Τι να πει ο κολοβλαχος ο λαζοπουλος και ο καθε καραγκιοζης θυμαμαι την ειχε βγαλει καθαρη μεχρι το 1986 οποτε και ειπε κατι για τον τοτε προεδρο της Δημοκρατιας Σαρτζετακη και του εκοψαν την αναβολη και πηγε φανταρος καπου στις Σερρες και το μουνακι εσκουζε και τωρα σας πουλαει φουμαρα και παραμυθι αβερτα. Θυμαμαι επισης ειχα παρουσιαστει την ιδια ωρα με τον τζιμη πανουση στην Σπαρτη αυτος ερχονταν για την τριτη αναβολη του και πηρε τρελοχαρτο ενταξει μαγκια καποιων να μην γουσταρουν να υπηρετουν αλλα να κανονιζει το κρατος να εχουν καποιες κυρωσεις και οχι ολα τα πλουσιοπαιδα κλπ σταρς, κομματορουφιανοι, να την βγαζουν καθαροι και να υπηρετουμε οι μαλακες. Ακομη θυμαμαι ενα τσογλανι γυιο εφοπλιστη που ειχε ερθει με την μαζερατι του και δηλωσε ψυχολογικα κλπ. Αν ημουν εγω στρατολογος θα ελεγα ενταξει παρε απολυτηριο αλλα φερε και το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου γιατι αφου δεν θελεις να υπηρετησεις σε ενα σωμα που κατα 80% βγαζει οδηγους στον στρατο και δεν μπορεις ολα αυτα, να μην οδηγεις κωλοπαιδο και στην προσωπικη σου ζωη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και πως λεγεται ρε μεγαλε? λιποταξης??????????????γιατι εγω δεν τοχω ακουσει ποτε ετσι!!
στα ρουμανικα λεγεται pisda mati!!!
ευχαριστημενος???
μηπως και συ εισαι καμια λουγκριτσα που φοβασαι το στρατο???
η θα μου πεις για το ποσους μαλακες εχει εκει μεσα!!
εσενα περιμεναμε??
οπως σε καθε επαγκελμα εχει καλους και μαλακες ετσι και ο στρατος!!!
αλλα δεν καταλαβαινω γιατι για μερικους ειναι τοσο τραγικο!!!ετσι οπως τα προβαλουνε οι ιδιοι!!
χασιμο χρονου?? και τι να κανουμε!!ουτε ο 1ος θα μαι ουτε ο τελευτεος !

Πρώτον μάθε ελληνικά ΕΛΛΗΝΑΡΑ που θα μας σώσεις από τον ΤΟΥΡΚΟ και θα τιμωρήσεις όλους του ΛΙΠΟΤΑΞΕΣ
λιποταξία [<αρχ. λιποταξία < θ. αορ. /åλιπον του ρ. λείπω + τάξις]
(η) ουσ.  αυθαίρετη εγκατάλειψη των τάξεων του στρατού

Δεύτερον μάθε τους νόμους.
Τρίτον τραγικός δεν είναι ο στρατός. Είναι άτομα με τη δική σου παιδεία και τις δικές σου "γνώσεις"
Οι κουκουλοφόροι που πλακώνονται με τους μπάτσους δεν έχουν πάει στρατό.
Φαντάζομαι ότι εσύ που έχεις πάει κάτι τέτοιες λούγκρες τις έχεις για ορεκτικό.......
Σταμάτα να ποστάρεις. Εκτίθεσαι.
Είσαι ο ορισμός της λιποτακτίας από την λογική και την γνώση.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
καλος πολιτης :)
[youtube=850,700]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω στη 3η ειμουνα αρχηγος στοιχειου,
αλλα αλλωστε την ειδηκοτητα την παιρναμε λιγες μερες πριν φυγουμε με τη μεταθεση οποτε ειδηκοτητα και μοιρα δεν ειχαν σχεση, μπορουμε απο οποια μοιρα και νασουνα να επαιρνες οποια ειδικοτητα ηταν να σου δωσουν.

Σκοπευτης δεν τη θεωρω καλη ειδικοτητα γιατι και το γαμησι της εκπαιδευσης και των ασκησεων τρως και τιποτα δεν γλυτωνεις πχ καθαριοτητες, σκοπιες που ενας ΑΣΑΚ δεν κανει

Τι να πώ...μάλλον έχουν επέλθει αλλαγές

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Πρώτον μάθε ελληνικά ΕΛΛΗΝΑΡΑ που θα μας σώσεις από τον ΤΟΥΡΚΟ και θα τιμωρήσεις όλους του ΛΙΠΟΤΑΞΕΣ
λιποταξία [<αρχ. λιποταξία < θ. αορ. /åλιπον του ρ. λείπω + τάξις]
(η) ουσ.  αυθαίρετη εγκατάλειψη των τάξεων του στρατού

Δεύτερον μάθε τους νόμους.
Τρίτον τραγικός δεν είναι ο στρατός. Είναι άτομα με τη δική σου παιδεία και τις δικές σου "γνώσεις"
Οι κουκουλοφόροι που πλακώνονται με τους μπάτσους δεν έχουν πάει στρατό.
Φαντάζομαι ότι εσύ που έχεις πάει κάτι τέτοιες λούγκρες τις έχεις για ορεκτικό.......
Σταμάτα να ποστάρεις. Εκτίθεσαι.
Είσαι ο ορισμός της λιποτακτίας από την λογική και την γνώση.
σου ξαναλεω  βλακα!!
ελληνικα ξερω πολυ καλυτερα απο σενα!!
αλλα δεν θα κατσω να μιλησω σωστα για να κανω τον επιδειξια!!!
το να κρινεις τους ανθρωπους απο ενα δυο ορθογραφικα τους λαθη σε ενα σαιτ μου δειχνει το τοσο χαμηλο επιπεδο σου και το τι ποιον εισαι!!
και ναι εγω και ο αγροτης μωρη παλιολουγκρα που δεν ξερουμε ορθογραφια θα σε σωσουμε!!οχι ΕΣΥ!που θα παρεις το 1ο αεροπλανο για να φυγεις!!
και οσο για το παραδειγμα με τους κουκουλοφορους???
και παλι αυτο ειναι το επιπεδο σου βλακα!!!
ακου παραδειγμα!! εγω εκτιθομαι καλε??η εσυ??!στρατο σου βαλανε δαχτυλακι??

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Για πάμε!!! ;)

[youtube=425,350]TGt96Jiwyz4[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ηταν το μουνι βιολι θα το παιζε ολη η Γη...!!!

Αν ήταν η μαλακία εργόχειρο η Ελλάδα θα ήταν η πιο πλούσια χώρα σε όλη τη Γη.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για πάμε!!! ;)

[youtube=425,350]TGt96Jiwyz4[/youtube]

Εσύ μικρέ πρόσεχε όταν θα φύγεις όξω μη γυρίσεις και στα σύνορα σε πιάσουν για λιποτακτία.....
Εγώ πάντως θα σε καρφώσω στεγνά παλιολούγκρα, ρεμάλι, παλιαδερφή. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σου ξαναλεω  βλακα!!
ελληνικα ξερω πολυ καλυτερα απο σενα!!
αλλα δεν θα κατσω να μιλησω σωστα για να κανω τον επιδειξια!!!
το να κρινεις τους ανθρωπους απο ενα δυο ορθογραφικα τους λαθη σε ενα σαιτ μου δειχνει το τοσο χαμηλο επιπεδο σου και το τι ποιον εισαι!!
και ναι εγω και ο αγροτης μωρη παλιολουγκρα που δεν ξερουμε ορθογραφια θα σε σωσουμε!!οχι ΕΣΥ!που θα παρεις το 1ο αεροπλανο για να φυγεις!!
και οσο για το παραδειγμα με τους κουκουλοφορους???
και παλι αυτο ειναι το επιπεδο σου βλακα!!!
ακου παραδειγμα!! εγω εκτιθομαι καλε??η εσυ??!στρατο σου βαλανε δαχτυλακι??
Ρε συ επιδειξιας=αυτος που δειχνει τα γεννητικα του οργανα...ετσι δεν ειναι γιατι ειχα φαει ξυλο στην πεμπτη δημοτικου απο ενα δασκαλο γιατι χρησιμοποιησα αυτη τη λεξη,μεχρι 3 γυμνασιου εχω παει!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συ επιδειξιας=αυτος που δειχνει τα γεννητικα του οργανα...ετσι δεν ειναι γιατι ειχα φαει ξυλο στην πεμπτη δημοτικου απο ενα δασκαλο γιατι χρησιμοποιησα αυτη τη λεξη,μεχρι 3 γυμνασιου εχω παει!!!!!!!!!!
ναι βοθρούλη...... Το παιδί ήθελε να πει επιδεικτικός.....
Αλλά αφού ξέρει καλύτερα ελληνικά από μένα να μην του χαλάσουμε το χατήρι. Να του δώσουμε και μια καπαρντίνα.......
Αλλωστε και αυτό του ξέφυγε όπως το λιποτακτία..........

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι αλλα εδω μεσα κανουμε χαβαλε ποσταρουμε γρηγορα και αν τυχει να τα γραψουμε και οπως να ναι!!δεν ειναι αναγκη να πεταγεται και ο καθε τεσπα για να σου την πει πως γραφει και αν εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ η οχι!!
μην τρελαθουμε τωρα!!
τεσπα εγω κακιες δεν κραταω με καποιους να ναι καλα!!ειπαμε καποια πραγματα να ενθαρυνουμε το παιδι που θα παει στρατο!!μην κανουμε και την τριχα τριχια!! ελεος μ αυτον τον στρατο!αν πεις και 2 κουβεντες παραπανω θα σε πουνε και στρατοκαβλο η ψαρα επειδη πολυ απλα θα πας και θα σαι τυπικος για να τελιωνεις την θητεια σου!!
αυτα παω για καφε!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι βοθρούλη...... Το παιδί ήθελε να πει επιδεικτικός.....
Αλλά αφού ξέρει καλύτερα ελληνικά από μένα να μην του χαλάσουμε το χατήρι. Να του δώσουμε και μια καπαρντίνα.......
Αλλωστε και αυτό του ξέφυγε όπως το λιποτακτία..........
Συγαυρε εγω ειμαι του γυμνασιου αγραμματος αλλα και ποτε δεν το παιζω γραμματιζουμενος,αλλα και τα εξυπνα πουλια την πατανε καποτε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom