Εγώ είμαι 24 χρονών.Δεν έχω πάει στρατό.Είχα πάρει 4 χρόνια αναβολή λόγω σπουδών στα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και τώρα πήρα άλλα 3 χρόνια γιατι σπουδάζω στην Αγγλία στο University of Manchester.Το μόνο που σέβομαι στην Ελλάδα είναι η Ιστορία και ο λαμπρός αρχαίος πολιτισμος.Τους νεοέλληνες τους σιχαίνομαι.Μόνο μαγκιά και να κάνουν τον ανώτερο εκεί που τους παίρνει είναι.Σε όλα οι χειρότεροι!!Σε όλους τους τομείς τελευταίοι!!Υγεια,παιδεία,δημόσιο...Οι χειρότεροι εργοδότες...Ακόμα κι απ'το σχολείο θυμάμαι που κάποιοι κοπάναγαν και βασάνιζαν κάποια παιδιά που ήταν πολύ ήσυχα,ίσως αγαθά μόνο για εφέ σε κάμια γκόμενα και να δείξουν ότι είναι σκληροί.Μια μέρα δεν άντεξα στην Γ' Γυμνασίου και την πήρα την 3ημερη αποβολή αφού πήρα μια πέτρα και κοπάνησα σαν το σκυλί 1 από αυτά τα καθίκια...Επίσης 1 ζωή διάβαζα τόσο πολύ να περάσω 1 πανεπιστήμιο όπως ΑΣΟΕΕ η ΠΑΠΕΙ.Οι γονείς μου ξόδεψαν τα πάντα σε ιδιαίτερα για τις κωλοπανελλήνιες.Και έβγαλα 16 και δεν μπορούσα να πάω εκεί που ήθελα.Ευτυχώς το 17 απολυτήριο με έσωσε και ήρθα εδώ.Τώρα δεν πρόκειται να πάω στρατό!!!Την αγαπώ την Αγγλία και θέλω να ζήσω για πάντα εδώ.Και η κοπέλα μου έχει και Αμερικάνικη υπηκοότητα οπότε σε κάνα χρόνο που θα παντρευτούμε θα ε΄χω και την επιλογή να ζήσω Αμερική.Και με το πτυχίο Λογιστικής από το ΤΕΙ Πειραια και από Management που θα πάρω από δω θα χω καλύτερη δουλειά και πιο καλά πληρωμένη σε σχέση με Ελλάδα.Άσε που αν πήγαινα στρατό θα θέλαν να με φάνε,να με τρελάνουν ή να με "αυτοκτονήσουν" επειδή θα ζήλευαν που έχω κα΄νει περισσότερα από κα΄ποιους.Μακάρι να εισβάλλουν οι Αμερικάνοι και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!!!Την μισώ την Ελλάδα!!!