Νέα

Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. κυριως το βασικο ειναι ειναι. Οσοι πιστευετε οτι η χωρα ΠΕΙΝΑΕΙ, δεν εχετε ΙΔΕΑ τι παει να πει πεινα.Κοιταχτε λιγο στην αργεντινη που την επεφταν οι ανθρωποι με τα χερια και ξεκοιλιαζαν τις αγελαδες για να παρετε μια ιδεα. Η αλλαγη του νομισματος θα ειχε νοημα ,αν με την υποτιμηση του δικου μας νεου νομισματος, θα γινομασταν πιο ανταγωνιστικοι στο εξαγωγικο παιδιο. Αλλα τι ακριβως θα εξαγουμε? Αντιθετα ας μην ξεχναμε οτι το εμπορικο μας ισοζυγιο ειναι βαρια ελλειματικο, που σημαινει οτι ΟΛΑ τα εισαγωμενα (μεσα σε αυτα ΚΥΡΙΩΣ η ενεργεια πχ πετρελαιο) θα γινουν ακριβοτερα. Ακομα και αν δημιουργουσαμε σε βαθος πενταετιας-δεκαετιας παραγωγη με τι θα την τροφοδοτουσαμε; Με τα πετρελαια της Θασου;
Οσο αφορα το χρεος δυο θα ηταν επιλογες, α) να το διαγραψουμε (αραγε ποιος θα μας ξαναδανειζε μετα;), ειτε β) Θα παρεμενε (διογκωμενο λογω της υποτιμησης). Τα πραγματα ειναι πολυ απλα σε οτι αφορα το οτι εχει συμβει, και δνε υπαρχει λογος να αναλυουμε το αν το ευρω ειναι δομημενο πανω στην Γερμανικη οικονομια (που ειναι) ειτε οχι. Ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο μοντελο. Τις προηγουμενες δεκατιες (απο το 1900 και μετα) η Ευρωπη βασισε την οικονομια της α) στους πολεμους και τις ανοικοδομησεις και β) στην εκμεταλλευση των αποικιων (Αφρικη και Ινδια) και στην εκμεταλλευση της ΝΑ Ασιας. Για να εχει την πολιτικοκοινωνικη καλυψη εκανε την ΕΕ και εδινε κανα ψιχουλακι στους φτωχοτερους λαους,που ευνοημενοι απο το συστηματακι εγραφαν στα @@ τους τα 13χρονα που φτιαχουν τα Nike και τα I-phone. Τα τελευταια χρονια η Αφρικη στερεψε,πολεμοι δεν γινονται, η Ινδια δυναμωσε μονη της, στην ΝΑ Ασια παιζει μπαλα πλεον η Κινα,οποτε τι κανουν τα ευρωπαικα καφαλαια; Τρωνε απο οπου μπορουν. Τωρα ειναι η ελλαδιτσα, μετα οι αλλες μεσογειακες χωρες κτλ.Οποιος νομιζει ομως οτι κουμαντο κανει η Γερμανια, η οτι αυτη δεν εχει προβληματα ειναι γελασμενος. Και η γερμανια να αποφυγει το δικο της κραχ προσπαθει. Αν χρεωκοπησει η Ελλαδα, η Ιρλανδια η Πορτογαλια,και κατα σειρα οι υπολοιπες χωρες θα ακολουθησουν, αρα και η Γερμανια θα χασει και αυτη τα χρωστουμενα της τα οποια χρησιμοποιει σαν εγγυησεις για να δανειζεται και αυτη.Κουμαντο κανουν 4-5 χρηματοπιστωτικα ιδρυματα.Μονοι μαγκες ειναι οι Σκανδιναβικες χωρες που εφαρμοσαν το Κευνσιανο μοντελο πριν πολλα χρονια, και τωρα κανουν δημοψηφισματα τι θα κανουν το πλεονασμα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ιεραπόστολος,

Αυτό που λες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Κανείς δεν μπορεί "να μας πετάξει έξω".

Μόνοι μας θα φύγουμε, αποφασίζοντας (σαν κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας) να τυπώσουμε χρωματιστά χαρτάκια που θα τα ονομάσουμε "νόμισμα".

Θα είναι κωλόχαρτο βεβαίως, σαν αυτό που σου δίνουν στο μπουρδέλο για να βγάλεις την καπότα.

Αν δεν το καταλαβαίνεις, θα είσαι άξιος της μοίρας σου.

Έγραψα εγώ τέτοιο πράμα και με παραθέτεις ρε γίδι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ή το κολλάς συνέχεια σε κάποιον για να αναμασήσεις μετά τις μαλακίες που σε ταίζουνε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Παρότι δεν το έγραψα δεν έχω πρόβλημα να αναφερθώ.

Στα αρχίδια μου ΝΟΜΙΚΟΊΣΤΗΚΑ αν μπορούν να με πετάξουν ή όχι από το ευρώ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!
ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010!!!!!

Από ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ το μόνο που θα μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή για να μην βάλω την όποια παραγωγική μου μηχανή στο ψυγείο ήταν να κόψω χρήμα,
γιατί απλά ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ στερηθηκα ρευστότητας. Αυτό σήμαινε δραχμή.-

Όταν πνίγεσαι θες οξυγόνο, ναι βοηθάει να μειώσεις και τους καρδιακούς παλμούς για να αντέξεις περισσότερο στην υποξία αλλά αν θες να ζήσεις πρέπει να βρεις οξυγόνο ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ανυπαρκτο πιθήκι που αναμασας σε μένα τις μαλακίας που σου δίνουν να καπνήσεις  :headbang: :headbang: :headbang:

Τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα για να τα αποστοιθήζουν όρθια ζώα σαν εσένα και να φουσκώνουν από περιφάνεια νιώθωντας ΄ταχα γνώστες  :jerking: :jerking: :jerking:
και ταυτόχρονα να ψηφίζουν μνημόνιο  :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γουσταρεις χειροπεδες στο κρεβατι  :zfuck:

Αυτα ειναι για μετα τον καφε.......Για να κανειs εμφανιση στο ραντεβου και να γεμισειs με θυματα,  πρωτα την στολη που λεγαμε ..Τοπ γκαν

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οι δυναμικές γυναίκες ειναι που γουστάρουν περισσότερο την υποταγή :rockon:

νομίζεις..   :)
ένας δυνατός άνθρωπος δεν έχει ανάγκη ούτε να υποτάσσει ούτε να τον υποτάσσουν ..

εκτός και αν μιλάμε για δυνατές γυναίκες (και γενικά ανθρώπους) με όρους lifestyle....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ένας δυνατός άνθρωπος δεν έχει ανάγκη ούτε να υποτάσσει ούτε να τον υποτάσσουν ..

εκτός και αν μιλάμε για δυνατές γυναίκες (και γενικά ανθρώπους) με όρους lifestyle....
εγω δεν εχω δει καμια που να μην ειναι υποτακτικη.Φυσικα με τον αναλογο απεναντι της

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

εμ, νομιζω το παιχνίδι εξουσιας-υποταγης ειναι και λιγο στο
ενστικτο που κρύβει το κάθε φύλο.

οπως και να χει γουστα ειναι αυτά.
προσωπικά βρίσκω το role playing πολυ διεγερτικό

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εμ, νομιζω το παιχνίδι εξουσιας-υποταγης ειναι και λιγο στο
ενστικτο που κρύβει το κάθε φύλο.

οπως και να χει γουστα ειναι αυτά.
προσωπικά βρίσκω το role playing πολυ διεγερτικό

δεν μιλάμε για παιχνίδια στο σεξ..
αλλά για real life

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
εγω αναφερομαι καθαρα στο σεξ.
κοριτσαρα μου ξερεις γιατι σε παω
γιατι τα πιανεις ευκολα  :2funny:
μολις ανακαλυψες τον τακμαν
εχουμε και αλλο παιδι λουλουδι
τον δημητρακη 29  :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κοριτσαρα μου ξερεις γιατι σε παω
γιατι τα πιανεις ευκολα  :2funny:
μολις ανακαλυψες τον τακμαν
εχουμε και αλλο παιδι λουλουδι
τον δημητρακη 29  :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ πως της ξέφυγες  ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Θες να κανεις και τον Πακιστανο στην real life σου ?

δεν έχω πρόβλημα...είμαι απλός άνθρωπος  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
:2funny: :2funny:

τον κανει ή ειναι ?
αυτο θελει αναλυση  :think:
ο τζεο ντολ ειναι η το κανει καλλιτεχνικα  :rolleyes:
ο σιροπακης λογω θρησκειας πρεπει στο ραμαζανι να ειναι κυριος
τις αλλες ωρες ουδεις γνωριζει ποιος του τον σφυριζει  :zfuck:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

τον κανει ή ειναι ?

αυτο θελει αναλυση  :think:
ο τζεο ντολ ειναι η το κανει καλλιτεχνικα  :rolleyes:
ο σιροπακης λογω θρησκειας πρεπει στο ραμαζανι να ειναι κυριος
τις αλλες ωρες ουδεις γνωριζει ποιος του τον σφυριζει  :zfuck:

[move] :2on1:
[/move] :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
 Ασε λοιπόν ρε μαλάκα το πότε αγοράσα παλιά. Αν ηταν το 2004 ή το 2006 άσε να το ξερω εγώ καλύτερα και δεν περιμένω να με πιστέψεις.

Πάμε στο τώρα.

Απαντησε ρε παπάρα αν είσαι άντρας!!!

ΕΙΠΑ  ή δεν είπα εγκαίρως πως κάτω από 1.200 δολάρια σκουπιζω?

Εκτοξεύτηκε ή δεν εκτοξεύτηκε η τιμή στα 1400 μέχρι την Παρασκευή?

Πάρε μου μια πιπα τωρα...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το είπες σε εμένα ΟΤΑΝ κάναμε τις προβλέψεις μας γιατί τότε σκεφτόσουν ότι θα πάει ΜΟΝΟ προς τα πάνω.
'Οπως προς τα κάτω έλεγες (βλακωδώς σκεπτόμενος) ότι θα πάει και ο σπίκος και το δολλάριο στα οποία επίσης έλεγες πίπες.
Δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αν έπεσες και σε τίποτα μέσα  :2funny:

Μη μου πάρεις πίπα δε θέλω  :-*

Αν το είπες σε άλλη στιγμή σε άλλον δεν ξέρω. Αν το είπες παρακαλούμε να μας παραθέσεις πότε και πως ακριβώς το διατύπωσες να κρίνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom