Νέα

Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Με τετοια τιμη αναμενομενο!
lete na ginoyme Tail;andh me ola ayta me ta oikonomik;a..ekei οι περισοτερες πηγαινουν για να στελνουν χρηματα στην οικογενεια ,γονεις που δεν μπορουν πια να δουλευουν στα ριζοχωραφ ,και εκει δεν υπαρχει δημόσια σύνταξη, εχω γνωστη με τρια παιδια γυναικαρα ,30 χρονων που κανει κατι μασαζ και τετοια ,αλλα συνεχως ειναι και με νεο σπόνσορα.με λιγο ψαξιμο στα σοσιαλ βρισκεις για ολο το μηνα με 700 ευρω χαλαρα ,εχουν αναγκη χωρις πλάκα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
καλο κασκαντεριλικι!! ευχομαι να σου βγει σε καλο γιατι εγω ακουσα "δε μπορω να του το κανω αυτο ειναι πολυ καλος μαζι μου" ...
Και τι της απάντησες εσύ βρε λεχρίτη; Και εγώ καλό παιδί ειμαι, τι με πέρασες για κανα λεχρίτη;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Οι τραγικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα παίρνουν νέες διαστάσεις, καθώς όπως προκύπτει μετά από ρεπορτάζ της Espresso, όλο και περισσότερες γυναίκες παντρεμένες και μη ανεξαρτήτως ηλικίας, καταφεύγουν στην πορνεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγα χρήματα για την οικογένεια της.

Τυπε λιγο πολυ, αυτες ηταν οι φεμινιστριες που <<δεν χρειαζονταν αντρα>> :2funny:

Μολις εμειναν μονες τους και καταλαβαν τι μαλακια εκαναν, τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.. :2funny:

:klapste:

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
lete na ginoyme Tail;andh me ola ayta me ta oikonomik;a..ekei οι περισοτερες πηγαινουν για να στελνουν χρηματα στην οικογενεια ,γονεις που δεν μπορουν πια να δουλευουν στα ριζοχωραφ ,και εκει δεν υπαρχει δημόσια σύνταξη, εχω γνωστη με τρια παιδια γυναικαρα ,30 χρονων που κανει κατι μασαζ και τετοια ,αλλα συνεχως ειναι και με νεο σπόνσορα.με λιγο ψαξιμο στα σοσιαλ βρισκεις για ολο το μηνα με 700 ευρω χαλαρα ,εχουν αναγκη χωρις πλάκα

Στην Ταιλανδη πανε οι τουριστες για να πηδήξουν. Εδω ερχονται οι τουριστριες για να τις πηδηξουν. Εντελως αλλη φιλοσοφια!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Στην Ταιλανδη πανε οι τουριστες για να πηδήξουν. Εδω ερχονται οι τουριστριες για να τις πηδηξουν. Εντελως αλλη φιλοσοφια!
Φαντάσου να μπορούσαμα να κάνουμε έναν συνδιασμό.... Ταϊλάνδη Ελλάδα μια χώρα χαχαχα

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Φαντάσου να μπορούσαμα να κάνουμε έναν συνδιασμό.... Ταϊλάνδη Ελλάδα μια χώρα χαχαχα

Ανταλλαγη πληθυσμων με την Τουρκια εδω και τωρα. Οι Τουρκοι στη Νοτιοανατολικη Ασια και οι Ταιλανδεζοι στο Αιγαιο!

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Και τι της απάντησες εσύ βρε λεχρίτη; Και εγώ καλό παιδί ειμαι, τι με πέρασες για κανα λεχρίτη;
τον ξαναβαλα μεσα αγαπητε , μην αρχιζει κ σκουζει τιποτα me too me too κ βγουμε ρεζιλι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
τον ξαναβαλα μεσα αγαπητε , μην αρχιζει κ σκουζει τιποτα me too me too κ βγουμε ρεζιλι
H προσέγγιση παντρεμένης, σηκώνει ολόκληρο νήμα. Κανόνας πρώτος. Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom