Νέα

Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Είσαι λάθος φίλε μου.

Επί δραχμής είχαμε δανεισμό όσο επέτρεπε ο πληθωρισμός της χώρας. Είχαμε παραγωγή, τα προιόντα μας ήταν φτηνά για να εξαχθούν και το εξαγωγικό εμπόριο ανθούσε. Είχα κάνει μία μελέτη για παραγωγή στην Ελλάδα και πώληση τροφίμων σε Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία και Σουηδία. Τεράστια περιθώρια κέρδους με τη δραχμή. Σήμερα με το ευρώ δεν συμφέρει. Πρέπει να πας στη Βουλγαρία να το κάνεις για να βγει ένα αξιοπρεπές κέρδος.

Οι Αμερικανοί πάντα μας θεωρούσαν καλούς παίκτες και συμμάχους κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Απλώς η ελληνική διπλωματία είναι για τον πούτσο. Ενώ το μέλημά της θα έπρεπε να ήταν τα συμφέροντα της χώρας και να κρατούν ταυτόχρονα καλές σχέσεις με ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ, με αυτούς που μας κυβερνούν δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Ποιος σου είπε πως έστω κι ενα ευρώ από τα δάνεια που παίρνουμε τωρα, πάει στην οικονομία? Για την αποπληρωμή των προηγούμενων δανείων πάει και μόνο.

Στα αγροτικά προιόντα δεν έχουμε αυτάρκεια? Ποιος μαλάκας το λέει αυτό?

Μόνο η πεδιάδα της Κυπαρισσίας μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες όλης της Ελλάδας σε κηπευτικά. Όλα τα άλλα είναι αρλουμπες και παραπληροφόρηση αυτων που  θέλουν να μείνουμε στο ευρώ για τους δικούς τους λόγους.

Όταν ήμασταν στην δραχμή υπήρχε μία Υπηρεσία που λεγόταν Υπηρεσία Προστασίας εθνικού νομίσματος.

Όλες οι τράπεζες ήταν υποχρεωμένες να στέλνουν εκει αναλυτικό πίνακα με όλα τα δάνεια που έδιναν στον κόσμο και δεν μπορούσε να ξεπεράσει ένα ποσό μόχλευσης μικρό.

Μπαίνοντας στο ευρώ, αυτή η Υπηρεσία καταργηθηκε γιατί πλέον υπαχθηκαμε στην ΕΚΤ. Τότε οι τράπεζες άρχιζαν να παίρνουν αφειδως χρήματα και μοιραζαν ανεξέλεγκτα λεφτά δεξιά και αριστερά χωρίς κανέναν έλεγχο και με τεράστια επιτόκια, αδιαφορωντας αν ποτε θα πληρωθούν.

Γι αυτό ακολούθησε η φούσκα των ακινήτων.

ΛΥΣΗ από εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον αυτό που προτείνω εγώ.

Γυρνάμε στη δραχμή.

Αμεσα σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για το χρέος, το οποίο πρέπει να καταστεί αδύνατο να πληρωθεί. Αρνηση πληρωμής χρέους για το επιπλέον ποσό που έχει αδίκως προστεθεί. Εχουν βάλει κάτι πανωτόκια.... μα κάτι πανωτόκια.... τελος πάντων οι λογιστές θα τα βρούν όλα και θα ξέρουμε ακριβώς πόσο παραπάνω μας έχουν ρημάξει στον τόκο οι Γερμανοί φίλοι μας.

Δεσμευση όλων των καταθέσεων μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το νέο νόμισμα.

Όλες οι πληρωμές των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξεων θα μειωθούν άμεσα μέχρι του ποσού που θα μπορεί το κράτος να δίνει. ΑΜΕΣΗ Απόλυση όλων όσων προσλήφθησαν στο δημόσιο είτε με ρουσφέτι είτε δίχως αντικείμενο, είτε με πλαστά πτυχία, είτε αποδείχτηκαν επιορκοι . Οχι μετακινήσεις. Απόλυση. Ξερά.

Αμεση εκκίνηση διαδικασιών αποπληρωμής του χρέους που έχει η Γερμανία προς εμάς. Πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο. Εγγραφή του ποσού στον ισολογισμό της χώρας όλου του ποσού και αποστολή στην Γιούροστατ (Τυπικό θέμα. Δεν θα εισπράξουμε ποτε τα χρήματα αυτά, εφόσον θα είμαστε εκτός ευρώ, αλλά δεν θα μπορούν να μας αποκλεισουν από τις αγορές για μελλοντικό δανεισμό)/

Μετά το πρώτο εξάμηνο σοκ, οπου θα υπάρξουν ελάχιστες ελλειψεις ( αν γίνουν όλα οργανωμένα και σωστά δεν προκειται να ανοιξει ούτε  μυτη), η κατάσταση στη χώρα θα ομαλοποιηθεί.

Προσωπικά αν ήμουν κυβερνητης θα ζητούσα την προστασία των ΗΠΑ και της Ρωσίας σε όλο αυτό το εγχείρημα. Προστασία για επάρκεια φαρμάκων, προστασία από Τουρκική στρατιωτική επέμβαση, προστασία για επάρκεια καυσίμων που είναι και τα βασικότερα.
 Και οι δυο υπερδυνάμεις θα χεζονταν από τη χαρά τους σε μια τετοια εξέλιξη.

Τι δεν θα έχουμε μετά και τι θα έχουμε.

-  Δεν θα έχουμε το τελευταίο μοντέλο Αιφον............. Χεστηκαμε!
-  Δεν θα έχουμε την καινούρια BMW XGSD200 .......... Ας την απολαύσουν οι Γερμανοί με το καζίκι που θα τους έχουμε κάνει.

- Λόγω του φτηνού νομίσματος δεν θα μπορούμε να κάνουμε ταξίδια στας Ευρωπας και στας Αμερικας διότι θα γίνουν πανακριβα..............  Στα αρχίδια μας. Εχουμε την ωραιότερη χωρα του κόσμου.

-  Δεν θα έχουμε λαχανάκια Βρυξελλών ή κινέζικα εστιατόρια..... Στα παπάρια μας, τα ελληνικά προιόντα θα γνωρίσουν άνθηση

-  Δεν θα έχουμε λαθρομετανάστες να μας καθαρίζουν τα σπίτια (και ενίοτε και μας).....   Δεν πειράζει. Ας πιάσει η Ελλειινίδα και λίγο το φαράσι, δεν θα της πέσει ο κώλος.

Πλεονεκτηματα.

- Εν μια νυκτί όλοι λαθρομετανάστες θα φύγουν μόνοι τους!. Η ζωή στην Ελλάδα θα γίνει φτηνή, οι απολαβές πολύ μικρές και δεν θα αξίζει να φεύγεις από το Πακιστάν να έρχεσαι εδω για δουλειά. Καποιος συνωστισμός λίγο στην έξοδο... προσοχή μην ποδοπατηθείτε κύριοι κατά την έξοδο!!!

- Τα ψυγεία μας θα είναι γεμάτα. Μπορεί να μην έχουμε το τελευταίο μοντέλο της Κελβινειτορ, θα έχουμε το παλιό ΠΙΤΣΟΣ... δεν γαμιέται και τωρα που χουμε  το καινούριο.... άδειο είναι...

- Θα κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα της προηγούμενης δεκαετίας. Χαρά που θα κάνουν τα συνεργεία και οι ανταλλακτικατζήδες στη Λιοσίων και στην Φρατζή....!!!

- Η βενζίνη θα γίνει φτηνή. Στο 1,70 που πληρώνουμε σήμερα το 1,10 είναι φόροι.
Οσο και πληθωρισμό να χουμε στα ίδια δεν θα φτάσουμε.

Η παραμονή στο ευρώ διαφημίζεται από αυτούς που έχουν συμφέροντα να μένουμε στο ευρώ.

Οι μόνοι που έχουν συμφέρον να μένουμε στο ευρώ είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που έτσι δρουν ανεξέλεγκτα.

Χωνέψτε το και μην τρωτε την παραμύθα με τα σκατά που τα τυλίγουν σε ωραίο περιτύλιγμα για να φαίνεται γλυκό.

Υ.Γ.

Αρχίστε τωρα να με λέτε ηλίθιο και αμόρφωτο και μαλάκα. Είναι το μόνο που μπορέιτε να πείτε. Δεν έχω βρει έναν ακόμη να με αντικρούσει με σοβαρά αντεπιχειρήματα. Ολο αρλουμπες μου λενε περί γενικής καταστροφής... λες κι αυτό που ζει η χώρα τωρα είναι κατάσταση ευδαιμονίας.

Χαιρετώ.

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μας διασκέδασες και σήμερα.

Από που να αρχίσω και να τελειώσω.

Ας πάρω αυτό το "διαμάντι" για παράδειγμα:

Αμεση εκκίνηση διαδικασιών αποπληρωμής του χρέους που έχει η Γερμανία προς εμάς. Πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο. Εγγραφή του ποσού στον ισολογισμό της χώρας όλου του ποσού και αποστολή στην Γιούροστατ (Τυπικό θέμα. Δεν θα εισπράξουμε ποτε τα χρήματα αυτά, εφόσον θα είμαστε εκτός ευρώ, αλλά δεν θα μπορούν να μας αποκλεισουν από τις αγορές για μελλοντικό δανεισμό)/

Και τι είναι οι αγορές ρε;

Εσύ νομίζεις ότι θα εγγράφεις ότι θέλεις στον προϋπολογισμό σου και ότι οι αγορές θα το χάφτουν;

Και θα έρχονται, ας πούμε, οι επενδυτές και θα αγοράζουν τα ωραία Ελληνικά ομολόγα γιατί εσύ έχεις γράψει ότι θα πάρεις κάποτε από τους Γερμανούς 50 δισ.

Πατριώτη προσγειώσου.

Και σταμάτα τις παπαριές.

Πήγαινε για κανένα τσιπουράκι στην Αγριά, στα Πλατανίδια και προσγειώσου στην σκληρή πραγματικότητα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω,επειδη δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες δε μπορω να συμμετεχω στην κουβεντα,ομως εχω να βαλω την δικη μου πινελια...
Ξερω,επειδη μου το ειπε αυτη,κοπελα σε μασατζιδικο,που ειναι παντρεμενη και που ο αντρας της νομιζει οτι δουλευει αλλου...εχει και παιδι...
πολυ γνωστη κιολας.
Μην πειτε οτι μου λεει φιδια γιατι με αυτη ειχαμε πιο κοντινη σχεση πριν παω μαζι της και ειχαμε πει πολλα...
Δεν λεω παραπανω,αλλα αυτο δειχνει την καταντια που μας εχουν φτασει.Παντρεμενες γυναικες να γινονται πουτανες...
Φανταζεστε τι θα γινει αν το μαθει ο αντρας της???Θα καταστραφει μια οικογενεια...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
Εγω,επειδη δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες δε μπορω να συμμετεχω στην κουβεντα,ομως εχω να βαλω την δικη μου πινελια...
Ξερω,επειδη μου το ειπε αυτη,κοπελα σε μασατζιδικο,που ειναι παντρεμενη και που ο αντρας της νομιζει οτι δουλευει αλλου...εχει και παιδι...
πολυ γνωστη κιολας.
Μην πειτε οτι μου λεει φιδια γιατι με αυτη ειχαμε πιο κοντινη σχεση πριν παω μαζι της και ειχαμε πει πολλα...
Δεν λεω παραπανω,αλλα αυτο δειχνει την καταντια που μας εχουν φτασει.Παντρεμενες γυναικες να γινονται πουτανες...
Φανταζεστε τι θα γινει αν το μαθει ο αντρας της???Θα καταστραφει μια οικογενεια...
φυλε σορυ αλλα εισαι εκτος θεματος.πλεον ο μονος λογος υπαρξης του θρεντ ειναι για να δουμε αν ο Ιεραποστολος θα κανει πιπα τον Ποδολαγνο ή το αντιθετο  :pipa1:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
φυλε σορυ αλλα εισαι εκτος θεματος.πλεον ο μονος λογος υπαρξης του θρεντ ειναι για να δουμε αν ο Ιεραποστολος θα κανει πιπα τον Ποδολαγνο ή το αντιθετο  :pipa1:
χαχαχχαα!εχει ξεφυγει το θεμα τοτε!Αλλαξτε τιτλο ομως...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Οχι φίλε " ποδολάγνε " , δεν είσαι καθόλου ηλίθιος ή μαλάκας , εγώ σου βρίσκω δίκιο κατά 95%. Αλλά είναι καί μερικά δύσκολα πράγματα που θα συμβούν αμέσως με τις βρωμοτράπεζες καί έτσι όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι των 65 καί πάνω θα αρχίσουν με γοργούς ρυθμούς να παίρνουν την άγουσαν πρός τα Νεκροταφεία. Αυτό είναι το πρώτο. Υπάρχουν καί μερικά άλλα άσχημα που θα ακολουθήσουν. Πάντως σε γενικές γραμμές καλά καί απόλυτα σωστά τα γράφεις. Τι έχεις τελειώσει το London School of Economics? Nάσαι καλά, SERAPIS.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕ

Ελα να μου πάρεις την πιπα που λέγαμε.

Απάνηση σε σένα ρε γίδι, παρτην αυτούσια, κάνε τουμπεκι και στην πίπα σου.

ΘΡΕΝΤ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ   ΣΕΛΙΔΑ 129   ημερομηνια 19 - 5 - 2013 τελευταίο σχόλιο σελίδας, απάντηση ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΥ σε Ιεραποστολο.

ποδολάγνος
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Συγχωρώ τα πάντα σε μια γυναίκα με ωραία πόδια.

Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Χρηματιστήριο
« Απάντηση #1931 στις: 19/05/13, 23:11 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: Ιεραπόστολος στις 19/05/13, 23:11
Θα βράσει στο ζουμί του σημαίνει ότι βραχυπρόθεσμα μπορεί να κάνει ένα +-10% αλλά το 1800 δεν το περνάει ξέχασέ το!!!
Επαναλαμβάνω, ανάλυση 5ετίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και για χαβαλέ, δηλεί ότι πρέπει να σταματήσεις να ρισκάρεις το μέλλον τπων παιδίων σου γιατί ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Φιλικά.

1. ΣΤα 1300 δολάρια η ουγγιά  αρχίζω και σκουπίζω
 2. Στα 1.200 δολάρια και κάτω κάνω το 80% των διαθεσίμων μου χρυσό
 3. Το μέλλον των παιδιών μου είναι εξασφαλισμένο και από άλλες πηγές όχι μόνο από τον χρυσό.

Το αν είμαι επικίνδυνος άσε να το κρίνω εγώ. Εσυ κοίτα τα δικά σου παιδιά.

Φιλικά.

////////////////////////////////////////////////

Αυτό το σχόλιο στις 19 - 5 - 2013

Στακα να δω πόσο έκλεισε ο χρυσαφαρος εκεινη την ημέρα...

1359,42 δολαρια στις 17- 5 κλεισιμο...     στις 19 ηταν Κυριακη κι ειχα ορεξη να σε γαμησω

Στακα να δω ποτε έγινε το χαμηλοτερο χαμηλο...

28 - 6 -- 2013  στις 1180,15 μοναδες...

ενα μηνα και 10 μερες μετά!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΩΡΑ!  :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πω πω κινεζικούλια  :grin:

δολάρια ευρώ μάρκα  :crazy:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεκτόν το είχα ξεχάσει αυτό, άρα είχες αναφερθεί όντως στο ότι άμα πάει στα 1200 θα δώσεις ρέστα.
Μακάρι ρε φίλε να το έκανες και πράξη, να περιορίσεις λίγο τις απώλειες από τις λάθος προβλέψεις σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεκτόν το είχα ξεχάσει αυτό, άρα είχες αναφερθεί όντως στο ότι άμα πάει στα 1200 θα δώσεις ρέστα.
Μακάρι ρε φίλε να το έκανες και πράξη, να περιορίσεις λίγο τις απώλειες από τις λάθος προβλέψεις σου.

Ό,τι μπορώ κάνω φίλε μου.

:grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Καταθέτες μουουου!!!!

Διαβάστε το προσεκτικά γιατί ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ δεν είναι μαλάκας ... και κάντε τους συνειρμούς σας...

Ομολογιούχοι ελληνικού δημοσίου?  Τον πούλο!
  Μέτοχοι εταιρειών και τραπεζών?    Τον πούλο!
  Καταθέτες μετρητων στην Κύπρο?    Τον πούλο
  Ιδιοκτητες ακινητων?                Τον πούλο!

Αχ τι ήσυχος που κοιμάμαι με το χρυσαφάκι μου.... Αχ πόσο ήσυχος κοιμάμαι...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
   Καταθέτες μουουου!!!!

Διαβάστε το προσεκτικά γιατί ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ δεν είναι μαλάκας ... και κάντε τους συνειρμούς σας...

Ομολογιούχοι ελληνικού δημοσίου?  Τον πούλο!
  Μέτοχοι εταιρειών και τραπεζών?    Τον πούλο!
  Καταθέτες μετρητων στην Κύπρο?     Τον πούλο
  Ιδιοκτητες ακινητων?                Τον πούλο!

Αχ τι ήσυχος που κοιμάμαι με το χρυσαφάκι μου.... Αχ πόσο ήσυχος κοιμάμαι...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
μισθωτοί, συνταξιούχοι τον πούλο

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Θέλω να δώ να εκδίδεται μία που της έκανα πρόταση γάμου και με απέρριψε.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Ο χρυσος ειναι η ασφαλεστερη επενδυση που μπορει να κανει καποιος. Μακροχρονοια ποτε δεν πεφτει.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ιεραπόστολος,

Αυτό που λες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Κανείς δεν μπορεί "να μας πετάξει έξω".

Μόνοι μας θα φύγουμε, αποφασίζοντας (σαν κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας) να τυπώσουμε χρωματιστά χαρτάκια που θα τα ονομάσουμε "νόμισμα".

Θα είναι κωλόχαρτο βεβαίως, σαν αυτό που σου δίνουν στο μπουρδέλο για να βγάλεις την καπότα.

Αν δεν το καταλαβαίνεις, θα είσαι άξιος της μοίρας σου.

Eγώ το είπα αυτό..

Όσο για αυτούς που πιστέυουν ότι φέυγοντας η Ελλάδα διαλύεται το euro είναι λίγο γελασμένοι.. Ούτε τώρα βέβαια γίνεται, άλλα ούτε και στην αρχή μπορούσε να γίνει.

Ένα κράτος που είναι το 2,5% της Ευρωζώνης, δεν νομίζω ότι μπορεί να απειλήσει την Ευρώπη έστω και αν είχε διοχετέυσει ομόλογα παντού..

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Eγώ το είπα αυτό..

Όσο για αυτούς που πιστέυουν ότι φέυγοντας η Ελλάδα διαλύεται το euro είναι λίγο γελασμένοι.. Ούτε τώρα βέβαια γίνεται, άλλα ούτε και στην αρχή μπορούσε να γίνει.

Ένα κράτος που είναι το 2,5% της Ευρωζώνης, δεν νομίζω ότι μπορεί να απειλήσει την Ευρώπη έστω και αν είχε διοχετέυσει ομόλογα παντού..
Μα δεν θα διαλυόταν το ευρώ επειδή η Ελλάδα αποτελεί το 2,5% της Ευρωζώνης. Σε περίπτωση όμως αναγκαστικής αποχώρησης της Ελλάδας  ο μέσος πορτογάλος, ισπανός, ιταλός και βάλε καταθέτης θα σκεφτόταν ευλόγως ότι έρχεται και η σειρά του, θα έτρεχε λογικά σκεπτόμενος να τραβήξει τις καταθέσεις του για να μην εξανεμιστούν από ευρώ στα αντίσοιχα εθνικά νομίσματα και θα είχαμ ένα ωραιότατο bank run. Αυτό τουλάχιστον λέει η αντίθετη από τη δική σου άποψη και όχι ότι η κατάρρευση του ευρώ θα ήταν αποτέλεσμα του μεγέθους της ελληνικής οικονομίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Ελλάδα αν πάει στη δραχμή θα καταρρεύσει μια ώρα αρχυτερα.Αν μείνει στο ευρώ θα καταρρεύσει μια ώρα αργότερα. Το πρόβλημα είναι δομικό ξεκίνησε από το ευρώ αλλά πλέον δεν έχει σχέση με το ευρώ. Εχει σχέση με το ευρώ για τους ξένους όχι για τους Έλληνες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν νομίζω οτι είναι εύκολο για ένα ελληνικό ΜΙΛΦ να μπει στην δουλειά.

αφενός υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από τις γνωστές ξένες οι οποίες είναι εμφανισιακά ανώτερες και πιο έμπειρες, ενώ και σε μπουρδέλο Μεταξουργείο/Φυλής δύσκολα να πάει μια Ελληνίδα.

οι συνθήκες εκεί είναι τραγικές και το εισόδημα αμφίβολο,

μόνο σε στενό κύκλο, βίζιτες με γνωστούς και αν..

κατά τα άλλα η Εσπρέσσο είναι για τον πέουλα anyway.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom