Νέα

Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο ως προς τους χαρακτηρισμούς! Σου ζητώ συγνώμη υπερέβην τα εσκαμένα!
Δεν μπορώ να το τροποποιήσω μόνος μου αν μπορεί κάποιος μοντ παρακαλώ να διαγράψει την προσωπική επίθεση της τελευταίας παραγράφου.

Ως προς την ουσία λες πίπες και το ξέρεις. Ο χρυσός είναι άλλη μια μετοχή σαν όλες τις άλλες.

[size=16pt]ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:[/size]

....και προφανώς στα παπάρια μου από πότε έχεις αγοράσει εσύ (όπου λες ΑΠΕΙΡΑ ΨΕΜΑΤΑ συνέχεια,
ενώ πριν λίγο είπες ότι άρχισες να αγοράζεις το '06 και όχι το '04...... αποφάσισε αγορίνα να λες τα ίδια ψέμματα σύνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:),
για το τι έλεγες το Μάιο μιλάμε. Πάρε και το ιστορικό διάγραμμα, δεν έχει σ΄χεση βέβεια καμία με το θέμα μας.
Και τα οικονομικά του οπεκ έχουν να κάνουν με την τιμή του πετρελαίου, ΦΕΤΟΣ όχι την ιστορική διακύμανση  :jerking:

gold_all_data_o_b_usd.png

ΥΓ Το μπουκάλι ισχύει.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
 Ο χρυσός έχει μόνο σημεία εισόδου.

Ποδολάγνε από μένα έχεις ένα πελώριο Respect,
άσε τους άλλους να 'τρομπάρουν εγκεφαλικά'...χαχαχα

Υ.Γ. Ιεραπόστολε άμα 'ο χρυσός είναι άλλη μια μετοχή' τότε
    γιατί έχουν ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ όλες οι μεγάλες δυνάμεις να
    τον μαζεύουν; εδώ η Γερμανία στέλνει 'βαποράκια'
    στο Ελλάντα και μερικά από αυτά τα τσακώσανε στο Ελ.Βενιζέλος
    με 'χελώνες' ασήμι και μπάρες χρυσού.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
  Σεξ με ταρίφα?

Με τα μαυρισμένα νυχια και το μακρύ νυχι στο μικρό δαχτυλάκι για ξύσιμο του αυτιού?

Εεεεε οχι βεβαια.

Προυπόθεση να ειναι εμφανίσημος   :P
(και όχι κλαρινογαμπρος)

Υπάρχουν πάντως.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
έχω κίτρινο αυτοκίνητο

να κοτσάρω ένα ταμπελάκι στην οροφή και να περάσω το βράδυ να σε πάρω;  :grin:

και είμαι και παίδαρος...

Δεν πάει έτσι.
Η κα*λα της υπόθεσης ειναι να γνωρίσεις τον ταξιτζη εν ωρα
δουλείας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχουμε και λεμε.....Οι φαντασιωσειs ειναι δυο μεχρι στιγμηs
Η ταριφαs....η  μπαρμαν ........Παρακαλω  ενημερωστε για προσθετικα επαγγελματα
Φτιαχνω καταλογο  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ποδολάγνε από μένα έχεις ένα πελώριο Respect,
άσε τους άλλους να 'τρομπάρουν εγκεφαλικά'...χαχαχα

Υ.Γ. Ιεραπόστολε άμα 'ο χρυσός είναι άλλη μια μετοχή' τότε
    γιατί έχουν ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ όλες οι μεγάλες δυνάμεις να
    τον μαζεύουν; εδώ η Γερμανία στέλνει 'βαποράκια'
    στο Ελλάντα και μερικά από αυτά τα τσακώσανε στο Ελ.Βενιζέλος
    με 'χελώνες' ασήμι και μπάρες χρυσού.

Τον μαζεύουν;;;;;;
Άλλη μια ΛΑΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ που καμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
Γκουγκλάρισε μόνος σου να βρεις ποιός παίρνει τι ποσότητες. Μετά μονος σου βρες αν υπάρχει σύνδεση ΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΡΑΤΗΣΗ.......
Μετά προσπάθησε να ερμηενύσεις μόνος σου γιατί συμβαίνει και τι σημαίνει αυτό;
Αν δεν τα βρεις ξαναέλα να στα εξηγήσω εγώ.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
[size=20pt]Πρώτα πρέπει να συμμαζέψουμε το μπουρδέλο που λέγεται κράτος, μετά να αρχίσουμε να παράγουμε και στο τέλος αν θέλουμε φεύγουμε από το ευρώ.[/size]

Ακριβώς έτσι, με αυτή τη σειρά, μόνο να αλλάξεις το "συμμαζέψουμε" σε "συμμαζευτεί" (κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γιατί δεν θα βρεθεί ο άνθρωπος να κάνει τη δουλειά. Κιχ να κάνει, τον φάγανε λάχανο πριν μάθουμε καν την ύπαρξή του)

Ο πληθυντικός στο "συμμαζέψουμε" εμπεριέχει διαχωρισμό - εμείς και οι ξένοι. Δεν χωρίζονται έτσι τα πράγματα. Η δική μας (ελληνική) Αρχουσα Τάξη είναι κάτι τομάρια που δεν τους καίγεται καρφί για τον απλό έλληνα. Γι αυτό η Ελλάδα κατέλειξε εδώ που κατέλειξε. Τουλάχιστον οι ξένοι (Γερμανοί) κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα και προσπαθούν να εφαρμόσουν μια υποτυπώδη οργάνωση, για να βλέπουν που πάνε τα λεφτά και να μην πέφτουν στον κουβά χωρίς πάτο.

Το "ευρώ ή δραχμή", που απασχολεί κάποιους, είναι τριτεύον θέμα. Δεν με ενδιαφέρει σε ποιό νόμισμα θα με κλέβουν οι απατεώνες που με διοικούν, με ενδιαφέρει ότι με κλέβουν και με απατεώνες στη διοίκηση η Ελλάδα δεν θα ορθοποδήσει ποτέ, στους αιώνες των αιώνων (αμήν)

Η Ελλάδα πάει για φτωχοποίηση και ανήκει στη Γερμανία (όπως και όλη η υπόλοιπη Ευρωπαική ένωση)

Η διοίκηση του πλανήτη (πρώτα οι αμερικάνοι και μετά οι Γερμανοί) δεν αμφισβητείται προς το παρόν από τους Κινέζους και τους Ρώσους που ψάχνουν το δικό τους ρόλο στο νέο μοντέλο διοίκησης.

Αμερικανο-Γερμανοί ελέγχουν την ενέργεια και είναι οι μόνοι που μπορούν να κόψουν σοβαρό χρήμα (ευρώ ή δολλάριο). Κόψε μετά εσύ όσες δραχμές θέλεις..

Αν παρ'όλα αυτά, βρεθεί έλληνας πρωθυπουργός που θελήσει να πουλήσει τσαμπουκά, η σφαλιάρα θα είναι τόσο δυνατή που δεν θα ξέρεις από που σούρθε (και για παραδειγματισμό των άλλων)

Και πίστευε εσύ, ποδολάγνε μου, ότι θα κάνεις συμμαχίες με άλλες χώρες που θα σε στηρίξουν. Το ποιές χώρες ανήκουν σε ποιά διοίκηση, έχει περίπου κλείσει. Απομένουν η Συρία και το Ιράν.

Θα φας μια στήριξη, όση και της Κύπρου. (με το συμπάθειο)

Οσο για τον Γελαδάρη του ποδολάγνου, που σαν γνήσιος έλληνας ετοιμάζεται να γαμήσει και να δείρει την οικουμένη παράγοντας τυριά και άλλα, οι εναλλακτικές του είναι οι εξής : (ΕΑΝ οι δουλειές του πάνε καλά και μεγαλώσει η επιχείρηση)

1. Να γίνει δορυφορική επιχείρηση πολυεθνικής
2. Να εξαγοραστεί εν όλω ή εν μέρει από πολυεθνική

Τα χρήματα που θα μαζέψει θα τα χρησιμοποιήσει για να αγοράσει προιόντα άλλων πολυεθνικών

Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θάχει που να πουλήσει τα γάλατα και τα τυριά του, ασε που μπορεί να βρούνε μικρόβια, να κριθούνε ακατάλληλα και να απαγορευτεί η εισαγωγή τους σε ορισμένες χώρες

Εν αρχήν ήν το φώς (δικαιοσύνη) - χλωμό μου φαίνεται

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Δεν πάει έτσι.
Η κα*λα της υπόθεσης ειναι να γνωρίσεις τον ταξιτζη εν ωρα
δουλείας.
θες να περασω με το μπατσικο
εν ωρα δουλειας θα ειναι
αν δε μου κατσεις
θα σε κλεισω μεσα  :zfuck:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο ως προς τους χαρακτηρισμούς! Σου ζητώ συγνώμη υπερέβην τα εσκαμένα!
Δεν μπορώ να το τροποποιήσω μόνος μου αν μπορεί κάποιος μοντ παρακαλώ να διαγράψει την προσωπική επίθεση της τελευταίας παραγράφου.

Ως προς την ουσία λες πίπες και το ξέρεις. Ο χρυσός είναι άλλη μια μετοχή σαν όλες τις άλλες.

[size=16pt]ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:[/size]

....και προφανώς στα παπάρια μου από πότε έχεις αγοράσει εσύ (όπου λες ΑΠΕΙΡΑ ΨΕΜΑΤΑ συνέχεια,
ενώ πριν λίγο είπες ότι άρχισες να αγοράζεις το '06 και όχι το '04...... αποφάσισε αγορίνα να λες τα ίδια ψέμματα σύνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:),
για το τι έλεγες το Μάιο μιλάμε. Πάρε και το ιστορικό διάγραμμα, δεν έχει σ΄χεση βέβεια καμία με το θέμα μας.
Και τα οικονομικά του οπεκ έχουν να κάνουν με την τιμή του πετρελαίου, ΦΕΤΟΣ όχι την ιστορική διακύμανση  :jerking:

gold_all_data_o_b_usd.png

ΥΓ Το μπουκάλι ισχύει.

Το 2004 ξεκίνησα να αγοράζω χρυσό. Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές.

Αν κάπου μου ξέφυγε και το έγραψα για το 2006, γράψε λάθος.

Όταν θα δεις τον χρυσό στα 5.000 δολάρια, πρόσεξε μη σου πέσει το σαγόνι.

Το λέω για 100ή φορά. Η επένδυση μου στο χρυσό είναι LONG TERM.

Τωρα τραγούδα όσο θες.

Το αν λέω πίπες έλα να μου το πεις σε μερικά χρόνια, σε όλους αυτούς που διαβάζουν εδώ μέσα που θα σε φασκελώνουν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
θες να περασω με το μπατσικο
εν ωρα δουλειας θα ειναι
αν δε μου κατσεις
θα σε κλεισω μεσα  :zfuck:

Δεν το προετοιμασεs σωστα
Να ελεγεs .....""Θα περασω με την στολη του πιλοτου για ενα καφεδακι μαζι σου, γιατι μετα εχω πτηση""    :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
εισαι αστυνομικός? :think:
καυλωσες και μονο στη σκεψη  :grin:

Δεν το προετοιμασεs σωστα
Να ελεγεs .....""Θα περασω με την στολη του πιλοτου για ενα καφεδακι μαζι σου, γιατι μετα εχω πτηση""    :grin: :grin:
σιγα μην ερχομαι σαν τον τοπ γκαν  :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ποδολάγνε, άν φύγεις μπαίνε εδώ έστω και με κλόνο να μας λες νέα σου.
Πες ένα συνθηματικό να σε καταλάβουμε!  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καυλωσες και μονο στη σκεψη  :grin:
σιγα μην ερχομαι σαν τον τοπ γκαν  :2funny:

Εχω πολλα σεναρια ετοιμα για παρτη σου
Αλλο ενα....."Να πιουμε κατι στα γρηγορα, γιατι μετα πρεπει να δειξω στον Σακη  το νεο του βιντεοκλιπ""...........Και ξερειs ποιον Σακη  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom