Νέα

Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μπορουμε και χωρις flat TV...

ασε που χει απο 10 σε καθε σπιτι... μεχρι να χαλασουν θα χουμε ανακαμψει  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μα έχουμε τόσο μεγάλη παραγωγή ώστε και να φάμε αλλά και να ανταλλάξουμε ?

Εχω φίλο φάρμερ με 700 γελάδια. Περιουσία 3 εκ ευρώ μετρητα

Ειναι έτοιμος με το που θα γυρίσουμε στη δραχμή να στησει τυροκομείο για να βγάλει τυρί τριμηνης ωρίμανσης, αρχική παραγωγή 100 τόνους.
Ταυτόχρονα θα φτιάξει μονάδα ομογενοποίησης, παστερίωσης γάλακτος με δικό του brand name.
Μου μιλησε και για αγορές 3.000 ζώων ακόμα.

Άυτά ένα μόλις χρόνο μετά που θα γυρίσουμε στη δραχμή.

Θα προσλάβει γι αυτη τη δουλειά 30 άτομα προσωπικό.

Θες κι άλλα?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Ποδολάγνε,
Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, και δεν θα κουραστώ εδώ να κάτσω να σου κάνω παραθέσεις και να σου απαντάω σε κάθε μαλακία που έχεις γράψει.
Γιατί έχεις γράψει πολλές, αδερφέ μου.

Ένα μόνο θα σου πω:

[size=20pt]ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ.[/size]

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ποδολάγνε αυτό για εσένα..

[size=12pt]Συνέπειες Eξόδου της Ελλάδας απο το Εuro:[/size]

1) Για 100 χρόνια δεν θα μας δίνει κανένας ούτε για συναλλαγή..

2) Αν μέν, τους ζητάμε προϊόντα, θα μας ζητάνε προκαταβολή.

Αυτό και μόνο βέβαια θα έχει ώς αποτέλεσμα..

α) Να μην κυκλοφορούν αυτοκίνητα (ούτε καν κρατικά και στρατιωτικά.)

β)Να μην εισάγονται φάρμακα (ούτε για τους καρκινοπαθείς)

γ)Να μην δίνονται συντάξεις.

Συμφωνώ βέβαια σε ένα μόνο που είπες.. Ότι οι μόνοι που ωφελήθηκαν απο την εισοδό μας στο euro είναι όντως οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί. Είναι γεγονός αυτό.

Τώρα όμως είναι πολύ αργά my friend. Mπήκαμε στα βαθιά και πρέπει να μάθουμε κολύμπι αλλιώς θα πνιγούμε..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ποδολάγνε για εσένα αυτό..

[size=12pt]Συνέπειες Eξόδου της Ελλάδας απο το Εuro.[/size]

1) Για 100 χρόνια δεν θα μας δίνει κανένας ούτε για συναλλαγή..

2) Αν μέν, τους ζητάμε προϊόντα, θα μας ζητάνε προκαταβολή.

Αυτό και μόνο βέβαια θα έχει ώς αποτέλεσμα..

α) Να μην κυκλοφορούν αυτοκίνητα (ούτε καν κρατικά και στρατιωτικά.)

β)Να μην εισάγονται φάρμακα (ούτε για τους καρκινοπαθείς)

γ)Να μην δίνονται συντάξεις.

Συμφωνώ βέβαια σε ένα μόνο που είπες.. Ότι οι μόνοι που ωφελήθηκαν απο την εισοδό μας στο euro είναι όντως οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί. Είναι γεγονός αυτό.

Τώρα όμως είναι πολύ αργά my friend. Mπήκαμε στα βαθιά και πρέπει να μάθουμε κολύμπι αλλιώς θα πνιγούμε..

Εγω βάζω στοίχημα πως σε κάποιο εύλογο χρονικο διάστημα η χώρα θα επιστρέψει αναγκαστικά στη δραχμή.

Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Θυμηθείτε την κουβέντα που είπα, ύστερα από μερικά χρόνια.

MARIATH

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χαρακτηρισμό και  το κοσμητικό επίθετο. Όσα περισσότερα τέτοια συλλέγω, τόσο πιο σίγουρος αισθάνομαι πως σκέπτομαι σωστά.

Ο πολύς κόσμος θα "δεί" αυτό που βλέπω εγώ τωρα, σε μερικά χρόνια.

Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Πάω για μπάνιο στη θάλασσα.

Τα λέμε σε δυο ωρίτσες.

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
  Εγω βάζω στοίχημα πως σε κάποιο εύλογο χρονικο διάστημα η χώρα θα επιστρέψει αναγκαστικά στη δραχμή.

MARIATH

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χαρακτηρισμό και  το κοσμητικό επίθετο. Όσα περισσότερα τέτοια συλλέγω, τόσο πιο σίγουρος αισθάνομαι πως σκέπτομαι σωστά.

Τα λέμε σε δυο ωρίτσες.
θα το χάσεις.φιλικά στο λέω...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

MARIATH

Τα λέμε σε δυο ωρίτσες.

"Κοντός ψαλμός αλληλούια" είναι το μόνο σίγουρο..

Με τον Τσίπρα θα επιστρέφαμε στην δραχμή εν μία νυκτί, με τον Σαμαρά πάλι θα πτωχέυσουμε, άλλα μπορεί να καθυστερήσουμε 3-4 χρονάκια ακόμη..

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας πετάξουν έξω απο το euro ούτως ή άλλως.

Και τότε θα δούμε ποιός έχει δίκιο φίλτατε Ποδολάγνε.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
"Κοντός ψαλμός αλληλούια" είναι το μόνο σίγουρο..

Με τον Τσίπρα θα επιστρέφαμε στην δραχμή εν μία νυκτί, με τον Σαμαρά πάλι θα πτωχέυσουμε, άλλα μπορεί να καθυστερήσουμε 3-4 χρονάκια ακόμη..

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας πετάξουν έξω απο το euro ούτως ή άλλως.

Και τότε θα δούμε ποιός έχει δίκιο φίλτατε Ποδολάγνε.
Ή το ευρω θα διαλυθει, υπαρχει και αυτη η πιθανη περιπτωση, οποτε?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
  Είσαι λάθος φίλε μου.

Επί δραχμής είχαμε δανεισμό όσο επέτρεπε ο πληθωρισμός της χώρας. Είχαμε παραγωγή, τα προιόντα μας ήταν φτηνά για να εξαχθούν και το εξαγωγικό εμπόριο ανθούσε. Είχα κάνει μία μελέτη για παραγωγή στην Ελλάδα και πώληση τροφίμων σε Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία και Σουηδία. Τεράστια περιθώρια κέρδους με τη δραχμή. Σήμερα με το ευρώ δεν συμφέρει. Πρέπει να πας στη Βουλγαρία να το κάνεις για να βγει ένα αξιοπρεπές κέρδος.

Οι Αμερικανοί πάντα μας θεωρούσαν καλούς παίκτες και συμμάχους κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Απλώς η ελληνική διπλωματία είναι για τον πούτσο. Ενώ το μέλημά της θα έπρεπε να ήταν τα συμφέροντα της χώρας και να κρατούν ταυτόχρονα καλές σχέσεις με ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ, με αυτούς που μας κυβερνούν δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Ποιος σου είπε πως έστω κι ενα ευρώ από τα δάνεια που παίρνουμε τωρα, πάει στην οικονομία? Για την αποπληρωμή των προηγούμενων δανείων πάει και μόνο.

Στα αγροτικά προιόντα δεν έχουμε αυτάρκεια? Ποιος μαλάκας το λέει αυτό?

Μόνο η πεδιάδα της Κυπαρισσίας μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες όλης της Ελλάδας σε κηπευτικά. Όλα τα άλλα είναι αρλουμπες και παραπληροφόρηση αυτων που  θέλουν να μείνουμε στο ευρώ για τους δικούς τους λόγους.

Όταν ήμασταν στην δραχμή υπήρχε μία Υπηρεσία που λεγόταν Υπηρεσία Προστασίας εθνικού νομίσματος.

Όλες οι τράπεζες ήταν υποχρεωμένες να στέλνουν εκει αναλυτικό πίνακα με όλα τα δάνεια που έδιναν στον κόσμο και δεν μπορούσε να ξεπεράσει ένα ποσό μόχλευσης μικρό.

Μπαίνοντας στο ευρώ, αυτή η Υπηρεσία καταργηθηκε γιατί πλέον υπαχθηκαμε στην ΕΚΤ. Τότε οι τράπεζες άρχιζαν να παίρνουν αφειδως χρήματα και μοιραζαν ανεξέλεγκτα λεφτά δεξιά και αριστερά χωρίς κανέναν έλεγχο και με τεράστια επιτόκια, αδιαφορωντας αν ποτε θα πληρωθούν.

Γι αυτό ακολούθησε η φούσκα των ακινήτων.

ΛΥΣΗ από εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον αυτό που προτείνω εγώ.

Γυρνάμε στη δραχμή.

Αμεσα σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για το χρέος, το οποίο πρέπει να καταστεί αδύνατο να πληρωθεί. Αρνηση πληρωμής χρέους για το επιπλέον ποσό που έχει αδίκως προστεθεί. Εχουν βάλει κάτι πανωτόκια.... μα κάτι πανωτόκια.... τελος πάντων οι λογιστές θα τα βρούν όλα και θα ξέρουμε ακριβώς πόσο παραπάνω μας έχουν ρημάξει στον τόκο οι Γερμανοί φίλοι μας.

Δεσμευση όλων των καταθέσεων μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το νέο νόμισμα.

Όλες οι πληρωμές των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξεων θα μειωθούν άμεσα μέχρι του ποσού που θα μπορεί το κράτος να δίνει. ΑΜΕΣΗ Απόλυση όλων όσων προσλήφθησαν στο δημόσιο είτε με ρουσφέτι είτε δίχως αντικείμενο, είτε με πλαστά πτυχία, είτε αποδείχτηκαν επιορκοι . Οχι μετακινήσεις. Απόλυση. Ξερά.

Αμεση εκκίνηση διαδικασιών αποπληρωμής του χρέους που έχει η Γερμανία προς εμάς. Πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο. Εγγραφή του ποσού στον ισολογισμό της χώρας όλου του ποσού και αποστολή στην Γιούροστατ (Τυπικό θέμα. Δεν θα εισπράξουμε ποτε τα χρήματα αυτά, εφόσον θα είμαστε εκτός ευρώ, αλλά δεν θα μπορούν να μας αποκλεισουν από τις αγορές για μελλοντικό δανεισμό)/

Μετά το πρώτο εξάμηνο σοκ, οπου θα υπάρξουν ελάχιστες ελλειψεις ( αν γίνουν όλα οργανωμένα και σωστά δεν προκειται να ανοιξει ούτε  μυτη), η κατάσταση στη χώρα θα ομαλοποιηθεί.

Προσωπικά αν ήμουν κυβερνητης θα ζητούσα την προστασία των ΗΠΑ και της Ρωσίας σε όλο αυτό το εγχείρημα. Προστασία για επάρκεια φαρμάκων, προστασία από Τουρκική στρατιωτική επέμβαση, προστασία για επάρκεια καυσίμων που είναι και τα βασικότερα.
 Και οι δυο υπερδυνάμεις θα χεζονταν από τη χαρά τους σε μια τετοια εξέλιξη.

Τι δεν θα έχουμε μετά και τι θα έχουμε.

-  Δεν θα έχουμε το τελευταίο μοντέλο Αιφον............. Χεστηκαμε!
-  Δεν θα έχουμε την καινούρια BMW XGSD200 .......... Ας την απολαύσουν οι Γερμανοί με το καζίκι που θα τους έχουμε κάνει.

- Λόγω του φτηνού νομίσματος δεν θα μπορούμε να κάνουμε ταξίδια στας Ευρωπας και στας Αμερικας διότι θα γίνουν πανακριβα..............  Στα αρχίδια μας. Εχουμε την ωραιότερη χωρα του κόσμου.

-  Δεν θα έχουμε λαχανάκια Βρυξελλών ή κινέζικα εστιατόρια..... Στα παπάρια μας, τα ελληνικά προιόντα θα γνωρίσουν άνθηση

-  Δεν θα έχουμε λαθρομετανάστες να μας καθαρίζουν τα σπίτια (και ενίοτε και μας).....   Δεν πειράζει. Ας πιάσει η Ελλειινίδα και λίγο το φαράσι, δεν θα της πέσει ο κώλος.

Πλεονεκτηματα.

- Εν μια νυκτί όλοι λαθρομετανάστες θα φύγουν μόνοι τους!. Η ζωή στην Ελλάδα θα γίνει φτηνή, οι απολαβές πολύ μικρές και δεν θα αξίζει να φεύγεις από το Πακιστάν να έρχεσαι εδω για δουλειά. Καποιος συνωστισμός λίγο στην έξοδο... προσοχή μην ποδοπατηθείτε κύριοι κατά την έξοδο!!!

- Τα ψυγεία μας θα είναι γεμάτα. Μπορεί να μην έχουμε το τελευταίο μοντέλο της Κελβινειτορ, θα έχουμε το παλιό ΠΙΤΣΟΣ... δεν γαμιέται και τωρα που χουμε  το καινούριο.... άδειο είναι...

- Θα κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα της προηγούμενης δεκαετίας. Χαρά που θα κάνουν τα συνεργεία και οι ανταλλακτικατζήδες στη Λιοσίων και στην Φρατζή....!!!

- Η βενζίνη θα γίνει φτηνή. Στο 1,70 που πληρώνουμε σήμερα το 1,10 είναι φόροι.
Οσο και πληθωρισμό να χουμε στα ίδια δεν θα φτάσουμε.

Η παραμονή στο ευρώ διαφημίζεται από αυτούς που έχουν συμφέροντα να μένουμε στο ευρώ.

Οι μόνοι που έχουν συμφέρον να μένουμε στο ευρώ είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που έτσι δρουν ανεξέλεγκτα.

Χωνέψτε το και μην τρωτε την παραμύθα με τα σκατά που τα τυλίγουν σε ωραίο περιτύλιγμα για να φαίνεται γλυκό.

Υ.Γ.

Αρχίστε τωρα να με λέτε ηλίθιο και αμόρφωτο και μαλάκα. Είναι το μόνο που μπορέιτε να πείτε. Δεν έχω βρει έναν ακόμη να με αντικρούσει με σοβαρά αντεπιχειρήματα. Ολο αρλουμπες μου λενε περί γενικής καταστροφής... λες κι αυτό που ζει η χώρα τωρα είναι κατάσταση ευδαιμονίας.

Χαιρετώ.

1. πάλι μοναξιές;;  :grin: :grin: :grin:
2. έχεις ένα δίκιο αλλά πολύ δύσκολα μπορούν να παρθούν τέτοιες αποφάσεις και να γίνει σωστή εφαρμογή όσων λες...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
:dunno:

Από το 2006 που ξεκίνησα να "σκοτώνω" τα σπίτια που είχα φτιάξει (κι όχι να τα πουλάω) κι από τότε που ξεκίνησα τις επενδύσεις σε χρυσόχαρτα και φυσικό, με μέσο όρο κτησης  τα 700 δολλάρια (τιμή σποτ σημερα λίγο κάτω από 1.400 δολάρια), έχω ξεκινήσει να συλλέγω επίσης και διάφορα κοσμητικά επίθετα που κατά καιρούς με στολίζουν.

Μαλάκας, βλάκας, ηλίθιος, αμόρφωτος, ζώον, επικίνδυνος παπάρας....

voltaire έρχεσαι δεύτερος. Μου τα έχουν ξαναπεί όλα αυτά.

:tired:

Προσπάθησα μέσω του θρεντ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ να σας πείσω να πάρετε "λίγο" (όχι πολύ) σοβαρά αυτά που λέω.

Η τελευταια μου αψιμαχία με τον ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ για τον χρυσό, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στις προβλέψεις μου...

"Κάτω από 1.200 δολάρια κάνω το 80% των διαθεσίμων μου χρυσό ( για σποτ τιμή μιλουσα  βεβαίως   και ETF όχι αγορά φυσικού)."

Κάνει 1176 χαμηλό και μετά εκτοξεύεται στα 1400 την Παρασκευή.

220 δολάρια κέρδος σε έναν μηνα.

----------------------------------

Ακόμα κι αυτή η προσπάθεια μου έπεσε στο κενό.  Εγώ πάντως προσπάθησα να ειδοποιήσω.

Συνεχίστε να με λέτε "παπάρα" κι άλλα κοσμητικά επίθετα.

Όποιος δεν έχει κανένα επιχείρημα να αντιτάξει, το ρίχνει στην ύβρι...  :dunno:

Χαιρετώ.

Καλά ρε ανύπαρκτο σίχαμα, η αψιμαχία μας ήταν τον Μάιο όπου πέταξες ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ περί επικείμενης (άμεσης) χρηματιστηριακής κατάρρευσης αλλά το παραβλέπω
ως εκτός θέματος.
Επί του χρυσού, προέβλεπες ως συνδεδεμένη αντίδραση με τα προηγούμενα (συν επιπλέον και έντονες διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών) επίσης το Μάιο, να φύγει γαμιώντας προς τα πάνω προβλέποντας μάλιστα και 5500 την 5ετία. Αυτά μόνο σε μένα χώρια τις άπειρες πούτσες περί χρυσού που πετάς άσχετα με εμένα επί μήνες.

3 μήνες μετά καραγκιοζάκο ο χρυσός είναι ΜΟΝΙΜΑ κάτω από το σημείο αναφοράς μας και τώρα μετά από τρελό ράλλυ πιάνει και πάλι τα ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ.
Άρα τα περί ανόδου της τιμής είναι φλιναφήματα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Είσαι τόσο κρετίνος και γελοίος που παρά το γεγονός ότι ξεφτυλίστηκες τελείως κομπάζεις ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ αγνοώντας τις αρνητικές .

Ναί όντως κάποιος μπορεί να κερδίσει από της διακυμάνσεις ακόμα και αν η γενική πορεία είναι αρνητική. Αλήθεια νούμερο τα τελευταία 5 χρόνια από την ελεύθερη πτώση πχ του τραπεζικού κλάδου για απομόνωσε μου ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ και πες μου πόσο κερδισμένος θα ήταν κάποιος με το ιδεατά τέλειο παιχνίδι ;  :jerking: :2funny:

Αν τώρα έλεγες πχ ΕΤΕ για 5 χρόνια το 2008 θα ήσουν γαμάτος με βάση το επιχείρημά σου. Τι λέω γαμάτος, θα ήσουν απίστευτος  :headbang: :jerking:
Με τέτοιο χαρακτήρα, τέτοια ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη σίγουρα αυτή η γυναίκα ήταν άγιος που σε άντεξε 16 χρόνια, και είναι απόλυτα λογικό που κόλλησες με την πάρτυ της γιατί δύσκολα θα βρεις να σε ανεχτεί άλλη.
Βέβαια τώρα που ως μεγάλος επενδυτής που είσαι θα πας στην Αυστραλία ταξιτζής σίγουρα θα χύνουν τα μωράκια να τα φτίαξουν με έναν μεσήλικα έλληνα ταρίφα  :tooth:

gold_1_year_o_b_usd.png

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ιεραπόστολε,
Από ποιο site είναι το διάγραμμα που έβαλες?
Εγώ βλέπω το xe.com αλλά μ' ενδιφέρει κι αυτό.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Με τέτοιο χαρακτήρα, τέτοια ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη σίγουρα αυτή η γυναίκα ήταν άγιος που σε άντεξε 16 χρόνια, και είναι απόλυτα λογικό που κόλλησες με την πάρτυ της γιατί δύσκολα θα βρεις να σε ανεχτεί άλλη.
Βέβαια τώρα που ως μεγάλος επενδυτής που είσαι θα πας στην Αυστραλία ταξιτζής σίγουρα θα χύνουν τα μωράκια να τα φτίαξουν με έναν μεσήλικα έλληνα ταρίφα  :tooth:

1. To να γυρίζεις μια αντιπάράθεση σε προσωπικό επίπεδο είναι αδυναμία.
2. Μην το λες. Εχω δει αρκετούς γοητευτικούς ταριφες.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ιεραπόστολε,
Από ποιο site είναι το διάγραμμα που έβαλες?
Εγώ βλέπω το xe.com αλλά μ' ενδιφέρει κι αυτό.

Από το goldprice.org το γράφει μέσα στο διάγραμμα,
υπάρχουν και πολλά άλλα εξειδικευμένα στα μέταλλα
sites π.χ. και
Υ.Γ. Το οτι έπεσε η τιμή του χρυσού φέτος δεν μας χάλασε...χεχεχε
    Όταν πέφτει αγοράζεις και όταν ανεβαίνει χαλαρώνεις,
    αρκεί ο σκοπός σου να είναι η Αντιστάθμιση του
    Νομισματικού Κινδύνου και του Κινδύνου Χώρας.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
1. To να γυρίζεις μια αντιπάράθεση σε προσωπικό επίπεδο είναι αδυναμία.
2. Μην το λες. Εχω δει αρκετούς γοητευτικούς ταριφες.

Τον πειράζω. Είναι καλό παιδί και ξέρει ότι τον αγαπάω επειδή είναι συναισθηματικός και καταθέτει ψυχούλα  :-*
και όποτε γουστάρει, πριν φύγει, παμε και στον Κόλλια να πιούμε ένα Johnnie  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ιεραπόστολε

είσαι μαλάκας.

Προσπαθείς να μπλέξεις την αδυναμία σου να δεχτείς πως είσαι κολλημένος στον τοίχο με την προσωπική μου ζωή, που από λάθος πολυλογίας εξέθεσα σε άλλα ποστ.

Για να μιλήσω λοιπόν στη γλώσσα σου ρε τελειωμένο και ανύπαρκτο σκουπίδι, ο μέσος όρος κτησης μου στον χρυσό είναι στα 700 δολάρια.

Μόνος σου βρηκες και ποστάρισες το σχόλιό μου που έλεγα πως κάτω από τα 1.200 δολάρια σποτ, κάνω το 80% των διαθεσίμων μου χρυσόχαρτα.

Ήδη έχω ξεκινήσει να διώχνω από τα 1350 δολάρια, ώστε το χαρτοφυλάκιό μου να εξισσοροπηθεί ξανά εκεί που  θέλω.  

Το να βάζεις ένα γραφημα ενός έτους είναι τεράστια μαλακία όταν σου έχω πει πως είμαι αγοραστης χρυσού από το 2004.

Βαλε και το γραφημα της δεκαετίας παπαράκο!

Η διαστρέβλωση αυτών που λέω είναι πλήρης... Βαριέμαι να γράψω άλλα...

Το 0,37 της Εθνικής   πρόβλεψη μηνες πριν κι εδω μέσα αρκετές μέρες νωρίτερα σας έχει κάνει να λαλήσετε και να λέτε τις πιο τεράστιες μαλάκίες εβερ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Από το goldprice.org το γράφει μέσα στο διάγραμμα,
υπάρχουν και πολλά άλλα εξειδικευμένα στα μέταλλα
sites π.χ. και
Υ.Γ. Το οτι έπεσε η τιμή του χρυσού φέτος δεν μας χάλασε...χεχεχε
     Όταν πέφτει αγοράζεις και όταν ανεβαίνει χαλαρώνεις,
     αρκεί ο σκοπός σου να είναι η Αντιστάθμιση του
     Νομισματικού Κινδύνου και του Κινδύνου Χώρας.

Ο χρυσός έχει μόνο σημεία εισόδου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories