Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
δες καλυτερα μωρε και συ 24/08/19 γραφτηκε
Ενταξει ενα λαθος εκανα... :S :S :S
δες καλυτερα μωρε και συ 24/08/19 γραφτηκε
ρε σεις χουλιγκανια του πληκτρολογιου δεν μαζευεστε να σπασετε ο ενας τα μουτρα του αλλου
καπου σε καμια ερημια να μην σας βρησκει ουτε ασθενοφορο
να μας ξεσκοτισετε και το πουτσο
Τυπε εισαι τοσο μπουγατσοβλακας που ανοιξες λογαριασμο το 2020 με νικνειμ John2019....πες μου μονο οτι και σενα γαμανε τραβελια. :S :S :S
Μήπως είναι ο (μπιγκ)Νικ?
στην λογικη του σαν ομαδα εισαι καλυτερη ομαδα αλλα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται εσενα ο Αρης θα σε αφησει να περασεις Ανετα ;) στην Κρητη δεν ξερω αν ειδες το παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ μας εβγαλε το λαδι για να κερδισουμε που ειναι φιλικο σωματιο οχι σαν τον Αρη σε εσας που ειναι ανοιχτες αγκαλες περαστε σκουπιστε τελειωσετε ;)θα μας κλασει τον πεο....
δεν μου ειπες τιποτα....στην λογικη του σαν ομαδα εισαι καλυτερη ομαδα αλλα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται εσενα ο Αρης θα σε αφησει να περασεις Ανετα ;) στην Κρητη δεν ξερω αν ειδες το παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ μας εβγαλε το λαδι για να κερδισουμε που ειναι φιλικο σωματιο οχι σαν τον Αρη σε εσας που ειναι ανοιχτες αγκαλες περαστε σκουπιστε τελειωσετε ;)
ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟ εισαι δυσκολα στα πλαυ οφ. Αρη εχεις μονο σιγουρα 6 ποντακια δεν ξερω ισως η ΑΕΚ κανει καμια χαρη αν παιζεται ο τιτλος τελευταια αγωνιστικη τον Παναθηναικος με τιποτα Αν μπει και ο ΟΦΗ στην 6αδα εισαι δυσκολοςδεν μου ειπες τιποτα....
αυτα ειναι δικες σας φιλοσοφιες καμοιρη.....
εμεις θα σας γαμησουμε ολες στα πλειοφ χαλαρα
γιατι? ασε που θα ξεκινησω με +5ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟ εισαι δυσκολα στα πλαυ οφ. Αρη εχεις μονο σιγουρα 6 ποντακια δεν ξερω ισως η ΑΕΚ κανει καμια χαρη αν παιζεται ο τιτλος τελευταια αγωνιστικη τον Παναθηναικος με τιποτα Αν μπει και ο ΟΦΗ στην 6αδα εισαι δυσκολος
ΠΑΟΚ-γαυρος στο κυπελλο 4 η 5 μαρτιου το πρωτο ματς στην Τουμπα!