Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πολλους..ραγκατση που ειπες,τζαντζαρα,τσορμπατζογλου,μυρτσο και αλλους.
Λογικά οι πιο πολλοί θα ξαναγυρίσουν στο μετροπολις,εκτός αν κάνει κανα ραδιόφωνο ο Ιβαν
ο γυναικομαστιας η κωλοτρυπιδα Τάκη δεν είναι μεσα;Καλο ΟΑΕΔ μουνοπανα!!!
ο γυναικομαστιας η κωλοτρυπιδα Τάκη δεν είναι μεσα;
έτσι Τάκη όπως τα λες για το σκουπίδι της ανθρωπότητας..δεν ξερω τυπε...αυτος ουτως ή αλλως μονιμως τσιμπουκωνει τον ρωσοποντιο, οποτε δεν εχει θεμα..
τα βυζια πως νομιζεις οτι τα εβαλε?ειναι πανακριβη μια αυξητικη στηθους...
Καλο ΟΑΕΔ μουνοπανα!!!
τον θυμαμαι με τα μπυρακια του στο τερμα...μεγιστη αλκοολα..Ετσι τυπε..και καλο ψοφο ειδικα αυτο το μουνοπανο ο Μυρτσος που εφαγε και ψωμακι σε εμας.
Για να σε βαλω στο κλιμα της Κυριακης:εσυ δειχνεις πιο μαλακας απο τους αλλους!περιμενα να μην υπαρχει πιο μαλακας αλλα τελικα επεσα εξω.τι γαυρουλι βρε μαλακοπιτουρα που 100 χρονια σε εχω καταδικασμενο στην ατιτλια;
την κυριακη θα ειστε με το σκατο στην καλτσα.ειχατε την τυχη να μην ασχολειται ο ολυμπκος μαζι σας για σχεδο 1 αιωνα.τωρα,ασχολουμαστε περιστασιακα και θα γαμηθειτε οπως γαμηθηκαν και οι αλλοι.Για να σε βαλω στο κλιμα της Κυριακης:
Ναι αδερφε εχεις δικιο. Οπως περυσι, προπερσυ, παραπροπερσυ.....Πολυ σκατο!!!!!την κυριακη θα ειστε με το σκατο στην καλτσα.ειχατε την τυχη να μην ασχολειται ο ολυμπκος μαζι σας για σχεδο 1 αιωνα.τωρα,ασχολουμαστε περιστασιακα και θα γαμηθειτε οπως γαμηθηκαν και οι αλλοι.
ρε πανηλιθιε,μου βαζεις βιντεο για το κλιμα του αγωνα που και καλα θα μας τρομαξει.εγω ρε πανχαζε μπουγατσομαλακα,απαντω σε αυτο,οχι σε κατι αλλο.για το συγκεκριμκησηενο λοιπον παιχνιδι,ηδη η διοικηση σας,μεσω του γκιοργκι ειναι χεσμενη.τραβα γαμησου αν δεν καταλαβαινεις ουτε ο ιδιος τι λες.δε θα γινουμε ρε μαλακες,ουτε οι δασκαλοι,ουτε οι γιατροι σας.Ναι αδερφε εχεις δικιο. Οπως περυσι, προπερσυ, παραπροπερσυ.....Πολυ σκατο!!!!!
Το ποιος ειναι τρομαγμενος ή χεσμενος θα το δεις την Κυριακη...(βλεπε Οσκαρ πριν 2 χρονια)ρε πανηλιθιε,μου βαζεις βιντεο για το κλιμα του αγωνα που και καλα θα μας τρομαξει.εγω ρε πανχαζε μπουγατσομαλακα,απαντω σε αυτο,οχι σε κατι αλλο.για το συγκεκριμκησηενο λοιπον παιχνιδι,ηδη η διοικηση σας,μεσω του γκιοργκι ειναι χεσμενη.τραβα γαμησου αν δεν καταλαβαινεις ουτε ο ιδιος τι λες.δε θα γινουμε ρε μαλακες,ουτε οι δασκαλοι,ουτε οι γιατροι σας.
Το ποιος ειναι τρομαγμενος ή χεσμενος θα το δεις την Κυριακη...(βλεπε Οσκαρ πριν 2 χρονια)
Και οσο αφορα το ....τραβα και γαμησου σου......ενα πραγμα θα σου πω......σχεδον ενα χρονο εχει που γαμησα τον κωλο σου γαυρακι!!!!! (Αν δε θυμασαι ειναι τοτε που θα μας ριχνατε το 3μπαλο)
Μου αρεσε περισυ , λεω να το ξανακανω.....
Υ.Γ. Μονο να τον εχεις πλυνει απο τα χυσια της Αρσεναλ.....Υγιεινη first!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχχχχαχαχααχαχαχαχχαχααχχαχααΤυπε εισαι τοσο μπουγατσοβλακας που ανοιξες λογαριασμο το 2020 με νικνειμ John2019....πες μου μονο οτι και σενα γαμανε τραβελια. :S :S :S
δες καλυτερα μωρε και συ 24/08/19 γραφτηκεΤυπε εισαι τοσο μπουγατσοβλακας που ανοιξες λογαριασμο το 2020 με νικνειμ John2019....πες μου μονο οτι και σενα γαμανε τραβελια. :S :S :S
Αααααα και εσυ εισαι ενας που ποναει......Τυπε εισαι τοσο μπουγατσοβλακας που ανοιξες λογαριασμο το 2020 με νικνειμ John2019....πες μου μονο οτι και σενα γαμανε τραβελια. :S :S :S
Αααααα και εσυ εισαι ενας που ποναει......
Σκεφτομουνα να μην απαντησω αλλα ειπα να κανω μια εξαιρεση για σενα!!!
Ειναι μελος απο το 2012 με αλλο nickname και για 4-5 χρονια δεν εγραφα/διαβαζα το σαιτ. Οσο αφορα το καινουριο nickname το εφτιαξα Αυγουστο 2019. Δεν σκεφτηκα ρε παλιοπουστα να το κανω John2020....!!!!!
Καλα που το σκεφτηκες εσυ πανεξυπνε....