Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
ρε βλακα ψευτη στην κορινθο συνδεσμιτες βαρεσατε η γυναικοπαιδα? οι της μπερνλι κ αυτοι συνδεσμιτες ητανε? αντε σαλτα και γαμησου παραμυθα. εχετε κανει τα χειροτερα βρε βλακα και μαλιστα κανετε και επετειο γεματη υπερηφανια για νεκρους που αφησατε πισω σας μονο κατι πεταμενοι σαν εσενα τους χωριζουν σε συνδεσμιτες η μη λες κ δν ειναι ανθρωποι  πανιβλακα. σιγα μη ξεχωρισουμε και ανθρωπους ρε σκουπιδι να πουμε ποιος αξιζε να μαχαιρωθει μεχρι θανατου η οχι.. αυτα μονο εσεις οι επιστημονες τα κανετε κ νομιζετε οτι ειστε και σωστοι. τυπε εισαι τεραστιο σκουπιδι

Πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι ολα το ιδιο :
Οταν καποιος φορτωνεται με μια σιβεροβεργα και παει σε ενα ραντεβου θανατου με αλλα 100ατομα, εχει ηδη κανει την επιλογη του οτι μπορει κα να σκοτωθει ή να παθει καμια χοντρη ζημια...αμα αυτος μεινει αναπηρος ειτε ειναι γαυρος ειτε ειναι βαζελος, στα αρχιδια μου γιατι εκανε την επιλογη του και την πατησε...
Αν εγω αυριο παω στο βελιγραδι για να δω το ματς με τον ερυθρο αστερα, ξερω οτι μπορει να φαω κανα πεσιμο απο παρτιζανους και αν με αφησουν φυτο στο νοσοκομειο...αλλα εκανα την επιλογη μου και θα παω...αμα μεινω φυτο, εμεινα...
Εννοειται οτι θα κανουμε διαχωρισμο στο ποιος αξιζει να μαχαιρωθει και ποιος οχι : ειναι το ιδιο αμα μαχαιρωσουν εμενα που θα παω με μπλουζα τπυ τζιοβανι στο βελιγραδι στα 500 μετρα απο τους γκρομπαρι και το ιδιο ειναι αμα μαχαιρωσουν ενα 10χρονο που παιζει στα προτζουνιορ??? :uglystupid:

Ειπαμε, τα εχετε κανει ολα ισιωμα και γι αυτο σε λιγο θα γινονται ντου και στα μαιευτηρια.. :S

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι ολα το ιδιο :
Οταν καποιος φορτωνεται με μια σιβεροβεργα και παει σε ενα ραντεβου θανατου με αλλα 100ατομα, εχει ηδη κανει την επιλογη του οτι μπορει κα να σκοτωθει ή να παθει καμια χοντρη ζημια...αμα αυτος μεινει αναπηρος ειτε ειναι γαυρος ειτε ειναι βαζελος, στα αρχιδια μου γιατι εκανε την επιλογη του και την πατησε...
Αν εγω αυριο παω στο βελιγραδι για να δω το ματς με τον ερυθρο αστερα, ξερω οτι μπορει να φαω κανα πεσιμο απο παρτιζανους και αν με αφησουν φυτο στο νοσοκομειο...αλλα εκανα την επιλογη μου και θα παω...αμα μεινω φυτο, εμεινα...
Εννοειται οτι θα κανουμε διαχωρισμο στο ποιος αξιζει να μαχαιρωθει και ποιος οχι : ειναι το ιδιο αμα μαχαιρωσουν εμενα που θα παω με μπλουζα τπυ τζιοβανι στο βελιγραδι στα 500 μετρα απο τους γκρομπαρι και το ιδιο ειναι αμα μαχαιρωσουν ενα 10χρονο που παιζει στα προτζουνιορ??? :uglystupid:

Ειπαμε, τα εχετε κανει ολα ισιωμα και γι αυτο σε λιγο θα γινονται ντου και στα μαιευτηρια.. :S
ντου στα μαιευτηρια και στα νοσοκομεια προς το παρον μονο οι βρομα κανουν αλλα αλλου παππα ευαγγελιο. τυπε η εισαι κατα της βιας κ της καφριλας η οχι . προφανως δν βαζω στο ιδιο καζανι καθε πρεζοχουλιγκανι με τα πιτσιρικια και αν με ρωτας να διαλεξω εναν απο τους 2 ειναι προφανης η απαντηση. αλλα κανεις οσο βλακας κ πεταμενος κ αν ειναι δν αξιζει να παει ετσι. ειναι βλακεια ειναι καφριλα ειναι καταντια τελειως. επισης ξερω πολλα παλικαρια που πηγανε στο σκηνικο χωρις να ειναι "στη φαση" απλα πηγανε , καποιοι ειναι πιο απονηρευτοι κ δν ξερουν πως μπορει να εξελιχτει ενα σκηνικο οποτε ειναι μαλακια δικαιολογια το "τα ηθελε ο κωλος τους" που λες εσυ. διαχωρισμο παντως σε ανθρωπους για το ποιος πρεπει να παθει κατι η οχι κατι χιτλερ κανανε ε , πληροφοριακα στο λεω. επισης βλακεια τελειως ειναι να μου δικαιολογεις τον τυπο που θα σε κοπανησει επειδη φορας εσυ μπλουζα που δν του αρεσει ελπιζω καπου μεσα σου να το νιωθεις αυτο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.266
Πόντοι
5.506
εσυ δεν ξερεις αυτο ειναι το θεμα. αλλιως δν θα το ανοιγες καν το θεμα. τσπ ειπαμε οχι απο εδω αυτο

Σε ενα ανωνυμο φορουμ, αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ποτε μην παιρνεις ορκο με ποιον συνομιλας και τι ξερει ή δεν ξερει.

Κατα τα λοιπα, ακου λιγο προσεκτικα ρεοπαπι, κατι σοβαρο σου λεει.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σε ενα ανωνυμο φορουμ, αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ποτε μην παιρνεις ορκο με ποιον συνομιλας και τι ξερει ή δεν ξερει.

Κατα τα λοιπα, ακου λιγο προσεκτικα ρεοπαπι, κατι σοβαρο σου λεει.
κοιτα τυπε εισαι γνωστος ξερολλας εδω μεσα ολα τα ξερεις ησουν παντου τα εχεις δει ολα κτλ. γιαυτο κ δν σε παιρνω κ πολυ στα σοβαρα. επισης ξερω οντως πραγματα για το σκηνικο τα οποια αν τα ηξερες δν θα το ανεφερες καν. τωρα αν μου ζητας να παρω σοβαρα τον παπαραο ρε τυπε ενταξει, το ακουσαμε και αυτο απο εσενα!

Yvellow

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
263
Πόντοι
20
Ρε σοβαρευτειτε, και οι παοκτζηδες και οι γαυροι. Καθεστε και ασχολειστε με οπαδικα σε ανωνυμο φορουμ, ασχοληθειτε με τις ομαδες σας και μονο , αυτο ειναι ο υγιης αθλητισμος. Εχω ζησει λονδινο 18 μηνες , εκει εχουν κωδικα τιμης οι οπαδοι, ακομα και ο συνδεσμος του ολυμπιακου που εχω επισκεφτει , οι τυπαδες εχουν αφησει πισω τους τα ''ελληνικα'' οπισθοδρομικα μυαλα και εχουν προοδεψει.
Πειτε κατι για τον βιερινια, τον ποντενσε , τον ακπομ και μην ασχολειστε με ανθρωπους που σφαζονται, ενω βγαζουν λεφτα οι 'μεγαλοι' απ'αυτο το χαος.
Grow up

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
κοιτα τυπε εισαι γνωστος ξερολλας εδω μεσα ολα τα ξερεις ησουν παντου τα εχεις δει ολα κτλ. γιαυτο κ δν σε παιρνω κ πολυ στα σοβαρα. επισης ξερω οντως πραγματα για το σκηνικο τα οποια αν τα ηξερες δν θα το ανεφερες καν. τωρα αν μου ζητας να παρω σοβαρα τον παπαραο ρε τυπε ενταξει, το ακουσαμε και αυτο απο εσενα!

Εσένα δεν σε παίρνει πάντως κανείς στα σοβαρά...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
ο πρωθυπουργος ηταν στην δεθ ...η πουτσα που ερχεται θα ειναι διαστημικη

Συνημμένα

• ED97v_pX4AEAZhP.jpg
    ED97v_pX4AEAZhP.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 14

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.599
Πόντοι
606
Ρε σοβαρευτειτε, και οι παοκτζηδες και οι γαυροι. Καθεστε και ασχολειστε με οπαδικα σε ανωνυμο φορουμ, ασχοληθειτε με τις ομαδες σας και μονο , αυτο ειναι ο υγιης αθλητισμος. Εχω ζησει λονδινο 18 μηνες , εκει εχουν κωδικα τιμης οι οπαδοι, ακομα και ο συνδεσμος του ολυμπιακου που εχω επισκεφτει , οι τυπαδες εχουν αφησει πισω τους τα ''ελληνικα'' οπισθοδρομικα μυαλα και εχουν προοδεψει.
Πειτε κατι για τον βιερινια, τον ποντενσε , τον ακπομ και μην ασχολειστε με ανθρωπους που σφαζονται, ενω βγαζουν λεφτα οι 'μεγαλοι' απ'αυτο το χαος.
Grow up
τυπε εμεις οι παοκτσηδες ειμαστε λαϊκοι και ταπεινοι ανθρωποι ειμαστε καλοι ανθρωποι με ανιξεκακια και ηθος  :hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ο πρωθυπουργος ηταν στην δεθ ...η πουτσα που ερχεται θα ειναι διαστημικη
Tυπε γαμαει η πρωθυπουργα μας.....θελει πολλα κιλα αρχιδια να βγαινεις και να καταργεις νομο ,που ψηφισε ο μπροστινος σου 2 μηνες πριν,ΣΤΑ ΙΣΑ(ειναι αυτο το γαμημενο το πολιτικλι κορεκτ που λενε)....Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Α.ΝΤΑΟΥΛΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
      Β.ΜΕ ΠΡΙΤΣΙΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Βεβαια ,περα του πικροχολου χιουμορ του απο πανω ποστ,η αληθεια ειναι μια,περα και των οπαδικων.....ο ταλαιπωρος που ζει με 3και60 και θα βγει να πιει κανα ξυδι και να αναψει κανα τσιγαρο για τα σεκλετια του ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ αν πεσει σε κανα περιεργο....Στη φωτο δεν βλεπω κανενα απο τα λιμοκοντορικα γλυφτρονια ουτε καν να δυσανασχετει!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
το τσιγαρο απαγορευεται τυπε οχι το πουρο...να εισαι δικαιος

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βεβαια ,περα του πικροχολου χιουμορ του απο πανω ποστ,η αληθεια ειναι μια,περα και των οπαδικων.....ο ταλαιπωρος που ζει με 3και60 και θα βγει να πιει κανα ξυδι και να αναψει κανα τσιγαρο για τα σεκλετια του ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ αν πεσει σε κανα περιεργο....Στη φωτο δεν βλεπω κανενα απο τα λιμοκοντορικα γλυφτρονια ουτε καν να δυσανασχετει!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!
Βλέπεις μια φωτογραφία και βγάζεις ένα δις συμπεράσματα αποκλείοντας το εξής ένα μα πάνω απο όλα ΛΟΓΙΚΟ....
Κι αν τον τσάκωσε τον Βαγγέλα ο όποιος ελεγκτής, του έκοψε το προστιματακι, πληρώθηκε άμεσα το πρόστιμο?
Λεφτά έχει, ας καπνίζει.

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1

αυτο εγινε σιγουρα τυπε κρεταν ειναι το λογικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom