Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
λες να χασει το πρωταθλημα η παοκαρ απο τον ατρομητο τυπε; :- :- :-
ειναι η καλυτερη ομαδα φετος πλακα πλακα, αμα προσεχε λιγο τα εντος εδρας θα το σηκωνε
λες να χασει το πρωταθλημα η παοκαρ απο τον ατρομητο τυπε; :- :- :-
Παντως τύπε πρεπει να παραδεχθουμε ολοι οτι τις τελευταιες δύο αγωνιστικές πάθατε χοντρές νίλες, πανω που ειχατε αρχισει να το πιστευετε. Καταλαβαινω οτι δυσκολα αντεχεται αυτο το πραγμα. Ενα ρολο ταμειακής και ενα γκολ στο 99. Δυσκολοχωνευτο.εγω βλεπω εναν βαζελο( )
να δινει συνθηματακια και ολοι οι αλλοι να χαζοχαιρεστε
ας ελπισουμε να μας βλεπειςΑΠΛΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ
θα βγουνε γουστα σημερα τυπε....εγω βλεπω εναν βαζελο( )
εγω βλεπω εναν βαζελο( )
θα δωσει πριμ νικης ο ιβαν τυπε.ειναι σα να κερδισαν αποψεΠαντως τύπε πρεπει να παραδεχθουμε ολοι οτι τις τελευταιες δύο αγωνιστικές πάθατε χοντρές νίλες, πανω που ειχατε αρχισει να το πιστευετε. Καταλαβαινω οτι δυσκολα αντεχεται αυτο το πραγμα. Ενα ρολο ταμειακής και ενα γκολ στο 99. Δυσκολοχωνευτο.
θα δωσει πριμ νικης ο ιβαν τυπε.ειναι σα να κερδισαν αποψε
θα δωσει πριμ νικης ο ιβαν τυπε.ειναι σα να κερδισαν αποψε
Μηπως τύπε ειχε ταξει ο Μελισσανιδης στους Τριπολιτσιωτες κανενα εξτρα πριμ?θα δωσει πριμ νικης ο ιβαν τυπε.ειναι σα να κερδισαν αποψε
Σήμερα δεν είχε κανένα πεναλτάκι τύπου Σύριζα ;
Ου ρε
Kαλα καλα δε πειραζει μεινε στα δυο πρωταθλήματα εχε τον αρη από πανω σου συνεχησε να λες τα ιδια και δε πειραζει εγω θα τη βρω την ακρη όταν και οποτε τη βρωας ελπισουμε να μας βλεπεις
απο την ιδια κατηγορια
αν θες κανενα δανεικο ακομα πες ετσι?
μες το παιχνιδι και αυταΠαντως τύπε πρεπει να παραδεχθουμε ολοι οτι τις τελευταιες δύο αγωνιστικές πάθατε χοντρές νίλες, πανω που ειχατε αρχισει να το πιστευετε. Καταλαβαινω οτι δυσκολα αντεχεται αυτο το πραγμα. Ενα ρολο ταμειακής και ενα γκολ στο 99. Δυσκολοχωνευτο.
o μελ,ειναι ο πιο γατος.δε δινει τετοια λεφτα.αυτα ειναι για ρωσοποντιους,οχι γι αυτον.Μηπως τύπε ειχε ταξει ο Μελισσανιδης στους Τριπολιτσιωτες κανενα εξτρα πριμ?
Χαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ειχε ρε τωρα ξυπνησες?Σήμερα δεν είχε κανένα πεναλτάκι τύπου Σύριζα ;
Ου ρε
Πώς δεν ειχε?Σήμερα δεν είχε κανένα πεναλτάκι τύπου Σύριζα ;
Ου ρε
Μηπως τύπε ειχε ταξει ο Μελισσανιδης στους Τριπολιτσιωτες κανενα εξτρα πριμ?
Χαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ποια αντιθεση? Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ολυμπιακος κερδισαν εκει μεσα.Ήδη συζητιέται στα αποδυτήρια των ασπρόμαυρων αυτό αλλά και το υπέρμετρο πάθος που έδειξαν οι παίκτες της Τρίπολης σε αντίθεση με τα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Ήδη συζητιέται στα αποδυτήρια των ασπρόμαυρων αυτό αλλά και το υπέρμετρο πάθος που έδειξαν οι παίκτες της Τρίπολης σε αντίθεση με τα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.