You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για τη μαντόνα;Μπαοκια θα μας δωσετε εισητηρια?
όταν δεν έχεις οπαδούς άλλης ομάδας στο γήπεδο, και ενώ η ομάδα παει καλά και από το ξεκίνημα ενςί αγώνα που θέλεις να πιέσεις λόγω έδρας, εσύ κάνεις 10 λεπτά καθυστέρηση, τότε ναι αν χρειαστεί θα το κάνεις.Μπορείς να την πέσεις σε κάθε πεζόνι που πετάει μπουκάλια; Μπορείς να πείσεις τα πρεζόνια σου να μην την πέφτουν σε άλλους συνδέσμους; Λίγο δύσκολο
στην 5 που ήμουν εγώ παραλίγο να αρπαχτούμε με έναν που φώναζε καλά κάνετε πετάξτε και άλλα.αλλα΄σχεδόν όλοι πηραν το μερος μου και ηρέμησε.
όταν έχεις 19000 από τα 27000 εισιτήρια προπωλημένα, τι θα κάνουν όλοι αυτοί,θα κατσουν να ανέχονται τον καθε ανόητο που για να παει στον αγώνα πρεπει να πιει πρωτα 2-3 ρετσίνες;
Σε παρακαλώ μην λες μαλακίες γιατί αποδείχτηκε ότι το έκανε ένας τρελός στον Λαγκαδά. Μην το παίζεις τρελίτσα.σσσ....
στα παγκοσμια χρονικα, μονο οπαδοι μιας ομαδας (των ασπονδυλων βεβαιως) εκαψαν ζωντανο σκυλο, μονο και μονο επειδη ειχε ασπρομαυρα χρωματα......
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
είναι αγάμητο το πιτσούνι μου γι αυτό.......
οι 2 γαμιαδες σου μαζι
πας για gang bang και double penetration
ποιοι είστε παλι εσείς;Μπαοκια θα μας δωσετε εισητηρια?
εισιτήρια φέτος δεν νομίζω να δοθούν σε καμία ομάδα, και του χρόνου, αν όλα πανε όπως και φέτος, θα βγαίνουν ακόμη λιγότερη σε ελεύθερη διάθεση.
Μιλάς με τον μαλάκα που θα έτρωγε ξύλο μέσα στην 3 γιατί έβρισε κάτι αρχίδια που πήγαν να ξεκινήσουν το σύνθημα με τους νεκρούς του θρύλου οπότε καταλαβαίνω τι λες. Δυστυχώς όμως πολύς κόσμος φοβάται (και καλά κάνει)όταν δεν έχεις οπαδούς άλλης ομάδας στο γήπεδο, και ενώ η ομάδα παει καλά και από το ξεκίνημα ενςί αγώνα που θέλεις να πιέσεις λόγω έδρας, εσύ κάνεις 10 λεπτά καθυστέρηση, τότε ναι αν χρειαστεί θα το κάνεις.
στην 5 που ήμουν εγώ παραλίγο να αρπαχτούμε με έναν που φώναζε καλά κάνετε πετάξτε και άλλα.αλλα΄σχεδόν όλοι πηραν το μερος μου και ηρέμησε.
όταν έχεις 19000 από τα 27000 εισιτήρια προπωλημένα, τι θα κάνουν όλοι αυτοί,θα κατσουν να ανέχονται τον καθε ανόητο που για να παει στον αγώνα πρεπει να πιει πρωτα 2-3 ρετσίνες;
Εμεις ειμαστε ο Παναθηναικος φιλε.Εχεις δικιο επρεπε να διευκρινισω.ποιοι είστε παλι εσείς;
εισιτήρια φέτος δεν νομίζω να δοθούν σε καμία ομάδα, και του χρόνου, αν όλα πανε όπως και φέτος, θα βγαίνουν ακόμη λιγότερη σε ελεύθερη διάθεση.
Αυτό πάλι. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά να μην δίνεις τα εισιτήρια που αναλογούν είναι μεγάλη μαλακία.ποιοι είστε παλι εσείς;
δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να ΄δοθούν φέτος εισιτήρια. όταν υπάρχουν προς πώληση περίπου 8 χιλιάδες εισιτήρια και χίλια να δοθούν , + άλλα 4000 για ζώνες ασφαλείας τότε θα βγουν στα εκδοτήρια ουτε 2 χιλιάδες.Αυτό πάλι. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά να μην δίνεις τα εισιτήρια που αναλογούν είναι μεγάλη μαλακία.
Το γήπεδο είναι μικρό για τα δεδομένα της ομάδας ( και ιδίως της φετινής).
και εγώ γουστάρω να έχω απέναντι αντίπαλους οπαδούς αλλα δυστυχώς έτσι έχουν τα πραγματα.
Και για να μην νομίσουν μερικοί ότι είμαι τόσο συγκαταβατικός, θα πω και την άποψη μου για το θεμα των εισιτηρίων στα ντέρμπυ με Αρη:
Από τη συμπεριφορά, το ύφος, την ειρωνία, το τουπε του ανθρώπου που από τίποτα εγινε πρόεδρος σε μια ομάδα και περπατάει μεσα στην πόλη με ύφος χιλίων καρδιναλίων το όλο θέμα ξεκίνησε από αυτόν.
Γιατί τόσα χρόνια εμείς περναμε συγκεκριμένη θύρα και συγκεκριμένα εισιτήρια.
Ξαφνικά χωρίς να αλλάξει τόσο πολύ ο αριθμός των διαρκείας σας δεν μπορέι να λεει ότι δεν γίνεται να ισχύσει αυτο
Παντως εγω πιστευω οτι θα μας δωσετε κυριως για να εχετε και εσεις λαο στο οακα.3000 οπαδοι στο οακα θα ειναι σημαντικη βοηθεια για εσας.Τελοσπαντων θα δουμε.Απλα ρωτησα μπας και εχετε καμια ενημερωση εσεις απο επανω.δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να ΄δοθούν φέτος εισιτήρια. όταν υπάρχουν προς πώληση περίπου 8 χιλιάδες εισιτήρια και χίλια να δοθούν , + άλλα 4000 για ζώνες ασφαλείας τότε θα βγουν στα εκδοτήρια ουτε 2 χιλιάδες.
Το γήπεδο είναι μικρό για τα δεδομένα της ομάδας ( και ιδίως της φετινής).
και εγώ γουστάρω να έχω απέναντι αντίπαλους οπαδούς αλλα δυστυχώς έτσι έχουν τα πραγματα.
Και για να μην νομίσουν μερικοί ότι είμαι τόσο συγκαταβατικός, θα πω και την άποψη μου για το θεμα των εισιτηρίων στα ντέρμπυ με Αρη:
Από τη συμπεριφορά, το ύφος, την ειρωνία, το τουπε του ανθρώπου που από τίποτα εγινε πρόεδρος σε μια ομάδα και περπατάει μεσα στην πόλη με ύφος χιλίων καρδιναλίων το όλο θέμα ξεκίνησε από αυτόν.
Γιατί τόσα χρόνια εμείς περναμε συγκεκριμένη θύρα και συγκεκριμένα εισιτήρια.
Ξαφνικά χωρίς να αλλάξει τόσο πολύ ο αριθμός των διαρκείας σας δεν μπορέι να λεει ότι δεν γίνεται να ισχύσει αυτο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν και η ομαδα που πληττεται περισσοτερο απο την μη ανταλλαγη κοσμου ειναι ο ολυμπιακος
ειμαι συμφωνος τουλαχιστον σε ντερμπι να ισχυει
και εγω γουσταρα να βλεπω απεναντι αντιπαλους αλλα επειδη εβαλα διαρκειας στον λοκω μου για 10 αγωνιστικες αλλαξα σταση
οι ανταλλαγες μονο επεισοδια φερνουν και τιμωριες,ακομη ειμαστε ζουγκλα
και εγω γουσταρα να βλεπω απεναντι αντιπαλους αλλα επειδη εβαλα διαρκειας στον λοκω μου για 10 αγωνιστικες αλλαξα σταση
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μωρή μαγδάλω εσύ είσαι ο γκόμενος του ντάρκο και ψάχναμε τόσο καιρό με ποιόν πούστη γαμιέται η αδερφάρα;
οι 2 γαμιαδες σου μαζι
πας για gang bang και double penetration
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ πίσω στο κλουβί μωρή κελάιδω........οι ανταλλαγες μονο επεισοδια φερνουν και τιμωριες,ακομη ειμαστε ζουγκλα
δεν νομίζω να είναι θέμα καλής διάθεσης ή σχέσεων των ομάδων.Παντως εγω πιστευω οτι θα μας δωσετε κυριως για να εχετε και εσεις λαο στο οακα.3000 οπαδοι στο οακα θα ειναι σημαντικη βοηθεια για εσας.Τελοσπαντων θα δουμε.Απλα ρωτησα μπας και εχετε καμια ενημερωση εσεις απο επανω.
απλά λέω ότι είναι πορβλημα αυτή τη στιγμή η χωρητικότητα του γηπέδου.
και εγώ θα γούσταρα εκδρομή στην αθήνα ( που σημαίνει ότι έχω ακόμη εναν επιπλέον λόγο να θελω να πάρετε εισιτήρια) αλλά το βλέπω λιγάκη δύσκολο (άσε που τα διόδια έχουν φτάσει στα ύψη).σε κάθε περίπτωση μιλάμε για 1000 το πολύ εισιτήρια.
Επισκέπτης
Τα ντέρμπι πρέπει να γίνονται στης 2 το μεσημέρι για ευνόητους λόγους!
εκι τιν ορα τρομε ρε σιχονττρε,στις 4 εινε καλιτερο να χουμε πιη και να καφεδακιΤα ντέρμπι πρέπει να γίνονται στης 2 το μεσημέρι για ευνόητους λόγους!
Εμεις να δεις φιλε ποσο πολυ θελουμε να ανεβουμε Τουμπα μετα απο τοσο καιρο.Ο Παναθηναικος ζητησε 1500 κομματια.Τωρα θα δειξει.Κατανοω αυτο που λες για την χωρητικοτητα,ειναι απολυτως λογικο.Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη η καθε ομαδα θα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παραχωρει εισητηρια στην φιλοξενουμενη.Απο το 20% πηγαμε στο 5% και τωρα γινονται μετακινησεις μια φορα στο τοσο...Ελλαδα αθανατη.δεν νομίζω να είναι θέμα καλής διάθεσης ή σχέσεων των ομάδων.
απλά λέω ότι είναι πορβλημα αυτή τη στιγμή η χωρητικότητα του γηπέδου.
και εγώ θα γούσταρα εκδρομή στην αθήνα ( που σημαίνει ότι έχω ακόμη εναν επιπλέον λόγο να θελω να πάρετε εισιτήρια) αλλά το βλέπω λιγάκη δύσκολο (άσε που τα διόδια έχουν φτάσει στα ύψη).σε κάθε περίπτωση μιλάμε για 1000 το πολύ εισιτήρια.
εσύ τώρα ποιος από τους δυο είσαι;αν και η ομαδα που πληττεται περισσοτερο απο την μη ανταλλαγη κοσμου ειναι ο ολυμπιακος
πριν 4 ή 5 χρόνια είχαμε φάει σε μια χρονιά 7 αν δεν κανω λάθος αγωνιστηκές.τα επόμενα χρόνια και λόγω διοικήσεων εννοείται δεν ξαναπήρα.
όποιος θέλει ας δίνει ραντεβού μέσω ίντερνετ (υπάρχει και το παραδειγμα της ολλανδίας) και ας πηγαίνει αμα θέλει και να σκοτωθεί κιόλας ( και εδω υπάρχει κοντινό παράδειγμα)
εγω και πολύ αλλοι που στο τέλος κάθε εβδομάδας εχουμε επιτέλους την ευκαιρία να δουμε μια ομάδα που δεν θα πονάνε τα ματια μας δεν πρεπει να τους αφήσουμε να χαλάσουν κατι που εξελίσσεται επιτέλους καλά
Επισκέπτης
Για αυτό το λέω, στο νησί τα ντέρμπι γίνονται νωρίς για να μην έχουν όλη την μέρα ελευθέρη και πίνουν μαζί με κοτομπίφτεκα και δεν ξέρουν τι κάνουν μετά επίσης ολες οι παμπ είναι κλειστές μέχρι να τελειώσει ο αγώνας!εκι τιν ορα τρομε ρε σιχονττρε,στις 4 εινε καλιτερο να χουμε πιη και να καφεδακι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K