maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και κατι για τον φιλο μου τον μαξιμο που βιαστηκε να γραψει νωριτερα. ;)
Ωραίο πανο, αλήθεια λέει. Απορώ βεβαια που μας ξέρουν εμάς τους άγνωστους εκει στη Γερμανία!
Και κατι για τον φιλο μου τον μαξιμο που βιαστηκε να γραψει νωριτερα. ;)
[move][size=80pt]ΕΧΥΣΑ ΛΕΜΕ[/size][/move][size=60pt]5.000+[/size] αύριο σκάνε στο Ντόρτμουντ από ΟΛΑ τα μήκη της Ευρώπης! Το έπος Έρχεται....
[size=70pt]Διπλό στην Γερμανία ΠΑΟΚ όλε! Όλε![/size]
Ειναι μαλλον οι ιδιοι 100 μλκ που εφαγαν ξυλο στην ΤΟΥΜΠΑ! μεσα σε αυτους ηταν οπαδοι του αρηθ καποιας αλλεις γερμανικης ομαδας (δεν θυμαμαι τωρα) και ενας συνδεσμος της ντορτμουντ, αυτοι σας ξερουν εκει περα. παρε και ενα δωρακιΩραίο πανο, αλήθεια λέει. Απορώ βεβαια που μας ξέρουν εμάς τους άγνωστους εκει στη Γερμανία!
Θα κερασεις δλδ αυριο..[move][size=80pt]ΕΧΥΣΑ ΛΕΜΕ[/size][/move]
Για 2 μήνες θα τρώω με χρυσά κουτάλια!
ναι ναι!Θα κερασεις δλδ αυριο..
Νοιωθω περασμενος!Τωρα ξενερωσα ασε.. τι ωραια θα ηταν να παιρνουσαμε κι ολας
Καλα και εγω νιωθω οτι θα παρουμε το κυπελλο ουεφα!Νοιωθω περασμενος!
Μόνο αυτή ή καψουρα, μου χαρίζει τέτοιες στιγμές ανεπανάληπτες!
Λονδίνο
Πόλη
Ζάγκρεμπ
Ντόρτμουντ
Και έχει ο θεός.....
μια νικη τα 10 χρονια κανετε και 60 ηττεςΝοιωθω περασμενος!
Λονδίνο
Πόλη
Ζάγκρεμπ
Ντόρτμουντ
Και έχει ο θεός.....
ρε φιλε δεν σε νικησε η ντορτμουντ στην τουμπα;; σημερα με τα τσικο κατεβηκε ειχε περασει κ μαθηματικα..κουλαρε λιγο οταν νικαγαμε εμεις την αρσεναλ τελευταια αγωνιστικη ποσες φορες και την ρεαλ δεν διναμε και μεγαλη σημασια αμα ειχαμε αποκλειστειΕιναι μαλλον οι ιδιοι 100 μλκ που εφαγαν ξυλο στην ΤΟΥΜΠΑ! μεσα σε αυτους ηταν οπαδοι του αρηθ καποιας αλλεις γερμανικης ομαδας (δεν θυμαμαι τωρα) και ενας συνδεσμος της ντορτμουντ, αυτοι σας ξερουν εκει περα. παρε και ενα δωρακι
μια νικη τα 10 χρονια κανετε και 60 ηττες
Ειναι μαλλον οι ιδιοι 100 μλκ που εφαγαν ξυλο στην ΤΟΥΜΠΑ! μεσα σε αυτους ηταν οπαδοι του αρηθ καποιας αλλεις γερμανικης ομαδας (δεν θυμαμαι τωρα) και ενας συνδεσμος της ντορτμουντ, αυτοι σας ξερουν εκει περα. παρε και ενα δωρακι
Νοιωθω περασμενος!
Λονδίνο
Πόλη
Ζάγκρεμπ
Ντόρτμουντ
Και έχει ο θεός.....
στο κυπελλο ελλαδος θα περασουν απο την φαση των ομιλων; περσυ τους πεταξε η καλαμαριαΣυγχαρητήρια και [size=16pt]καλη επιτυχια στην επομενη φαση[/size]!
Σωστός ανεξαρτήτως προτιμήσεωνμπραβο στο ΠΑΟΚ για τη μεγαλη νικη και εντος γερμανιας ευγε