Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Με αυτά που γράφεις τώρα αλλουνου τα επιχειρήματα είναι επιπέδου PANINI.. Μηπως θες να κάτσω να σου εξηγησω κιόλας τι σημαίνει κωλοτούμπα ? Δηλαδή αν τους έδινε και τους 2 μαζί χωρίς να φέρει πρώτα Μουσλίμοβιτς και Γκαρσία δε θα ήταν κωλοτούμπα ? Απλά το έπαιξε πιο επικοινωνιακά.
Δε σε είδα όμως λες τα ίδια και για τον πρόεδρο σου με την υποθεση Αβρααμ. Αντιθέτως μιλήσατε περι προδοσίας και πράσινα αλογα... Ρίζο με λένε και όπως θέλω τα γυρίζω που λένε.

Και εσύ δωρητη μουνοσπέρματος καμιά δουλεια δεν έχεις να κανεις ? Ολη μέρα τριγυρνας στα θρεντ των υπολοιπων ομάδων και παπαρολογείς. Αντε σοβαρέψου λίγο
καλα εισαι χαζος?περιμενεις να μιλησω σοβαρα με εσενα και την γελοια γυφτο ομαδα σου που μολις εγινε παραρτημα επισημα και αναγνωριστηκε ως αδερφακι του οφη? :jerking: :jerking: :jerking:
δουλεια μου ειναι να σας γαμαω οπου σας βρισκω ειμαι υπαλληλος του κοκκαλη  :birdman:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
εκτος απο υπάλληλος είσαι και απογονος του στολου παλιομαλακά

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
φυσικα και πρεπει να μου εξηγησεις γιατι εσυ ξερεις καλυτερα...τελικα δεν ξεκαθαρισες εισαι υπερ η κατα?Πες τη γνωμη σου,μη ντρεπεσαι,θα καταλαβουμε...

Θα ήθελα να τον κρατησω ρε φίλε τι να ντρέπομαι. Δεν εχω χούντα εγώ στην ομάδα μου να είμαι φερέφωνο..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Θα μπώ στον κόπο να σου απαντήσω γιατί θεωρώ οτι αυτά που γράφεις τα πιστεύεις:

Γινεσαι παραρτημα...

Πως είναι δυνατόν να γίνεσαι παράρτημα όταν αυτό που έχεις είναι επιχειρηματική συναλλαγή;  Παράρτημα είσαι όταν έχει διπλή μετοχική σύνθεση

,πουλας εναν καλο,πολυσυνθετο παιχτη που περυσι σου εσωσε τη σεζον μια που βουλωνε ολες τις τρυπες και ειναι και μια ανασα απο Εθνικη...

Καλός ο Μελίσσης αλλά μην ξεχνάς οτι το συμβόλαιο έληγε και τα λεφτά είναι πολλά, επίσης είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ φέτος, κάτι που δείχνει και τη δυναμική της ομάδας στην άμυνα

παιρνεις εναν μετριο αμυντικο ΔΑΝΕΙΚΟ για 2 χρονια,

Όσον αφορά την αξία του μάλλον δεν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο και παίχτες...
Οσον αφορά το δανεισμό, είναι με όψιον αγοράς

συναλασσεσαι με την ιδια ομαδα
Αφού αυτή η ομάδα έκανε την προσφορά;  Μην ξεχνάς οτι με την ίδια ομάδα ήθελες να έχεις και εσύ συναλλαγή, μόνο που ο παίχτης (αβραάμ) είχε άλλη άποψη

...δινεις επιπλεον τροφη να σε κατηγορουν...

Μικρότητες για όποιον είναι έξω από το χορό

διασπας το πακετο των περηφανων πωλησεων σε 2 δοσεις για να μη σε κυνηγαν...

Οκ, άφησε ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος τον Μελίσση ένα μήνα στον ΠΑΟΚ για να ψηθεί, αντί να κάνει προετοιμασία με τον βάζελο, συν του ότι έπαιξε όλα τα φιλικά με κίνδυνο να τραυματιστεί...  

Και αν εχεις φαει το παραμυθι οτι το κας ειναι 2 μυρια καθεσαι και πανηγυριζεις κι απο πανω...
Εντάξει, πόσα θέλεις να είναι ή πόσα σε βολεύει να είναι;  
Γιατί να μην είναι 2 και να είναι 2,5 του Αβραάμ;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα ήθελα να τον κρατησω ρε φίλε τι να ντρέπομαι. Δεν εχω χούντα εγώ στην ομάδα μου να είμαι φερέφωνο..
πες το γ... τη πουτανα μου και μας γανιασες...τι φοβασαι μη στην πεσουν οι ομοιδεατες σου?Εδω δεν κινδυνευεις.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
αρχισατε παλι τα επιχειρηματα?Κατι για επιπεδο Πανινι σου ειπα,βαλθηκες να με επιβεβαιωσεις...

Εσυ αντι να με υποστηρίξεις εχεις κανει κομμα εδω μέσα με αυτο το ξέρασμα. Και μετα μου μιλάς και για παραρτήματα.
Ξεχνάτε εύκολα συμπολίτες

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
πες το γ... τη πουτανα μου και μας γανιασες...τι φοβασαι μη στην πεσουν οι ομοιδεατες σου?Εδω δεν κινδυνευεις.

Μα δε λέω κατι παράλογο. Φυσικά και θα ήθελα να τον κρατήσω. Η αξια του είναι αναγνωρισμένη απο όλους μας. Απο τη στιγμή ομως που δε μπορω να τον κρατήσω είναι προτιμότερο να τον δώσω και να πάρω λεφτά να κλείσω τρύπες παρα να το παίζω μακεδονομάχος. Δεν είμαστε στην δεκαετια του 70' πλεον.

Ο Δάρλας πράγματι είναι καμμενο χαρτί αφου το λέτε εσείς. Ξερετε πολύ περισσότερη μπάλα απ' οτι ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης.
Ο Βάζελος χαζός ήταν που τον έβαλε να παίξει αγώνα CL...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσυ αντι να με υποστηρίξεις εχεις κανει κομμα εδω μέσα με αυτο το ξέρασμα. Και μετα μου μιλάς και για παραρτήματα.
Ξεχνάτε εύκολα συμπολίτες
και αρειανος να ησουνα δεν υπηρχε περιπτωση να σε υποστηριξω με τετοιες εκφρασεις,στο ειχα πει και παλαιοτερα.Θεσπαντερ ανεμενε απαντηση(ψηνεται!)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
2 μυρια για τον μελλιση :headbang:
κοροιδα μας πιασατε δεν κανει το παιδι για βασικος ακομα οπως και ο χριστοδουλοπουλος στον παγκο θα ειναι.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εχουμε και λεμε θεσπ,
1)Τι διαφορα εχεις με οφη?Εσυ τους ψηνεις,ο παο τους αγοραζει,σου δινει δανεικους,χορηγιες και υποτιθεμενα μεγαλα ποσα για να εισαι κι ενταξει με τον κοσμο σου.
2)Αναπληρωματικος ποιανου?Εναν Κοντρερας εχεις πισω.Μηπως εννοεις το Βραζιλιανο?Μηπως εκανες σκαουτερ και τον εχεις δει να παιζει?Σου θυμιζω οτι περυσι μονο γκολκιπερ δεν τον εβαλες να παιξει.
3)εσυ που γνωριζεις απο μπαλλα μηπως μπορεις να μου αναφερεις καποιους αγωνες που ο Δαρλας εθελξε με την αποδοση του?Θα μας τρελλανεις?Απο ποτε εχεις να τον δεις να παιζει ρε θεσπαντερ?
4)Εδωσες στην ιδια ομαδα τους 2 πιο φερελπιδες παιχτες που ειχες δεχομενος χορηγιες και δανεικο παιχτη.Αν θυμαμαι καλα επι Γουμενου κραζατε που ηρθε ο Μπιδης δανεικος,κανω λαθος?
5)Τα ιδια θα λεγατε κι εσεις για μας,δεν ειναι μικροτητες,απλα ξεφωνητο για το οποιο δωσατε αφορμες.
6)Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η συμφωνια εκλεισε χθες?Ακουγεσαι...
7)Ο Λαμπρος δεν ειχε αλλη επιλογη απ'το να πουλησει μετα και την παρεμβαση ολοκληρου Αρειου Παγου για να κλεισει η μεταγραφη δεν ειχε πολλα περιθωρια να αυξησει το ποσο.Εγω απλα λεω τη γνωμη μου οτι τα λεφτα δεν ειναι αυτα που παρουσιαζονται κι ας μην πεισω κανεναν,αυτο πιστευω.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ο Ζαγορ μαλλον μπορει να πουλησει κ παγο σε εσκιμώους..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
400 χηνες τελικα ειναι το ποσο αλλα αν σας το λεγανε θα σκιζατε τα ρουχα σας για αυτο μια ζωη.....

Συνημμένα

• 0079442263.jpg
    0079442263.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 16

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έρχεται στον ΠΑΟΚ...όλοι αγοράζουμε οικόπεδο στο αεροδρόμιο...

Συνημμένα

• ibraimovic-paok.jpg
    ibraimovic-paok.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 18

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σας παραθετω αποσπασμα απο τα σημερινα γραφομενα του προπαγανδιστη της ομαδας σας δημητρη μπουζα στο μετροσπορ "Προσωπικα παγωσα στη κυριολεξια με το ακουσμα της μεταγραφης Μελισση.Σε πρωτη φαση την κρινω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ".Επισης,λογω του οτι την μεταγραφη τη πληροφορηθηκα σε ψησταρια της τουμπας οπου ετυχε να καθομαι,εγιαν δεκτης των πρωτων παοκτσηδικων σχολιων που σε γενικες γραμμες ηταν του στυλ "τωρα πλεον γιναμε επισημο παραρτημα" και "πουληθηκαν μαζι με λαζαρο αλλα για τον κοσμο και μονο ανακοινωθηκε τωρα".Αυτα λετε στις παρεες μεταξυ σας κι εδω κανετε τις κοτουλες και δε τα παραδεχεστε.Βρε ουτε ελευθερο δε σας εδωσε το Δαρλα το αφεντικο σας.Τα επιχειρηματα σας ειναι οι βλακειες που γραφει ο φιστικης που ειναι επιπεδου panini(το γνωστο αλμπουμ με τα αυτοκολλητα των παιδικων μας χρονων)και κατω.Βεβαια οι σωστοι παοκτσηδες εχουν καταλαβει το λαθος τους οταν κραζαν εμας για κωλοτουμπες και προτιμουν να σωπαινουν τετοιες ωρες.Το εκτιμω και το σταματω εδω,ευχομαι να μη χρειαστει να επανελθω.
δλδ εμεις που τους δωσαμε τον χαλκια τι καλο πρεπει να τους κανουμε; να αλλαξουμε ομαδα;

θα ξερω το απογευμα αν ηταν τοσα τα λεφτα η οχι απο εγκυρη πηγη αλλα αν δωσανε τοσα για τον Μελιση μπραβο σας
θα σας το ανταποδωσουν,απλα πρεπει να σκεφτουν πολυ το πως θα γινει το...χειρουργειο...οσο πιο ανωδυνο γινεται.
πες μου με την ειλικρινια που(δεν)σε χαρακτηριζει,εισαι περηφανος για τις συγκεκριμενες πωλησεις και τον τροπο που αυτες εγιναν σε μια συγκεκριμενη ομαδα τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,ποσο ευκολα θα δεχτεις να μειωσεις τα χρεη σου με αντιτιμο να σε θεωρουν πλεον παραρτημα του Βγενοπουλου?Και αν εν πασει περιπτωση θες να γινεις παραρτημα(δικαιωμα σου)γιατι να μη διαλεξεις μια Ευρωπαικη ομαδα που ισως εχεις και περισσοτερα οφελη?(θυμιζω απλα τι λεγατε για εμας και την Μπαρτσελονα προπερσι).

ρε είπαμε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μαλλον δε ξερεις που παν τα 4,αυτο αριβως προσπαθω να σας πω,οτι απο χθες που ανακοινωθηκε ακουω συνεχεια αρνητικες κριτικες απο τον κοσμο,μονο εδω καποιοι συνεχιζουν να υμνουν το ζαγορακη και να λεν οτι ο μελισσης τωρα εγινε παιχτης της σειρας(δες κα λιγο παραπανω,διαβαζε λιγο πριν αρχισεις να αραδιαζεις βλακειες).Την δηλωση τη θυμαμαι,οπως ομως θυμαμαι και το οτι μετα τον λαζαρο λεγατε πως δεν υπαρχει περιπτωση πωλησης μελισση,τοτε που σας ανοιγαμε τα ματια για το τηλ.ραντεβου Αντωνιου-ΓΧ κι εσεις κανατε πως δεν ακουσατε τιποτα.Οσο για το αρθρο,δε υπαρχει σε καμια οπαδικη εφημεριδα(σαν τον σουπερ3 που δε χανετε τευχος)αλλα στο μετροσπορτ,κι εν πασει περιπτωση υπαρχει και η περιεργια πως θα καλυψει το θεμα η πλευρα σας.Εδω καποιος απο σας βγηκε και αμφισβητησε το αν το φιλικο της Βερντερ με Αρη ηταν το τελευταιο τους η οχι,τρεχα γυρευε δηλαδη,ο αλλος ειχε παραθεσει τους παιχτες της Βερντερ που δεν επαιζαν θαρρεις και ηταν ο τελικος του Ουεφα.Κι αντι να λες χαζομαρες,σαν αντρας πες μας τη γνωμη σου για το αν ξεπουληθηκε η ομαδουλα σου και εγινε επισημο παραρτημα,οπως οι ΙΔΙΟΙ οι οπαδοι σας λεγανε χθες.
ειχα μια φωτο με ενα ψημενο κοτοπουλο που καποιος παει να χωσει το καυλι του να την βρω να τη ποσταρω
εγω ειμαι απο τους αλλους μη με προσβαλεις, δεν εμαθες τα νεα μετρα; το γηπεδο θα ονομαστει ΛΕΩΦΟΡΟΣ λαμπρακη η ονομασια παο(κ) και η φανελα πρασσινο μαυρο
doriti δεν υπαρχουν τετοια στρινγκ τους πηρανε και τα σωβρακα σε αυτατ θα κολησουνε;
με Γκαγκατση,Βγενοπουλο η σεζον σωθηκε και φετος.Μηπως ο γνωστος-αγνωστος επιχειρηματιας που συνδραμει οικονομικα εχει επιθετο που αρχιζει απο Βγ...?
γιατι ρε γιατρε αδικο εχω?μεταγραφες χορηγιες σε λιγο θα κανετε και την φανελα πρασινη
και κατι αλλο,η μεγαλη κωλοτουμπα ζαγορακη δεν ειναι η δηλωση του περι πωλησεων αλλα ο τροπος με τον οποιον εγιναν αυτες οι 2 πωλησεις(σε 2 δοσεις απο το φοβο να τον παρετε με τις ντοματες)και ο χρονος που ανακοινωθηκε η δευτερη.Για αυτο αλλωστε οπως κι εσυ ο ιδιος ομολογεις,ο κοσμος εξω αποδοκιμασε αυτη τη μεταγραφη δικαιωνοντας ολους εμας.
το thread να αλαξει ονομα σε Παραρτημα Του ΠΑΟ για ΠΑΝΤΑ!

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι εγινε ρε Ολυμπιονικες της ενοργανης,δε πουλιεται ο Μελισσης?Ειστε αξιοι χλευασμου και μονο.Θελω ΕΝΑ παοκι να μου πει οτι πιστευει πως η μεταγραφη εκλεισε σημερα,ετσι για να καταλαβω με ποιους αξιζει να συνομιλω απο δω μεσα...
ζαγορακη ακους?Εχουμε ακομα Αραμπατζη,Ηλιαδη και ισως τον (αναγεννημενο)κονσεισαο για πουλημα.Εν μεσω δυο μεταγραφων αεροδρομιου μπορεις παλι να τιναξεις την μπανκα στον αερα...
καλη επιτυχια τοτε ωραιες ΤΟΥΜΠΕΣ κανετε απο την κωλοΤΟΥΜΠΑ ειστε; γεια σου ρε Μελλιση...νιδη
μια τελευταια προβα κανουν πριν τους Ολυμπιακους...μην τα ενοχλειτε τα παιδια σε ωρα δρασης...
Μπαογκ σε λεω κ δεν ξεπουλαω!!!! :grin: :grin: :grin:
Πρωτη φορα μπηκα στο τοπικ σας(πωπω μποχα ρε παιδακι μου)σημερα...
Τοντορα γερα!!!!

Υ.Γ. Και εγω ο αφελης που νομιζα οτι ο γυφτος ειναι παραρτημα του γαυρου κ μονο.. :headbang:

Δεν γινεται τπτ φαινεται μονο με τον Σωκρατες κ εγιναν κ επισημα ΠΑΟ γ'(μετα τον οφακο βεβαιως βεβαιως..)
εσυ πρεπει να εισαι μεγαλη κουφαλα...αντιζηλε του οφη...

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,μόνο η ομάδα μας μας ενδιαφέρει....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παλερμο απλα θα σου θυμησω οτι το δικο μας θρεντ απαριθμει 315 σελιδες στις οποιες καποιοι απο σας και ειδικα εσυ λαμβανετε ενεργα μερος,σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη,θα σας περιμενουμε και αυριο την ιδια ωρα.Α,νομιζω οτι επισημως εσεις δηλωσατε πως δεν ασχολειστε με τους αλλους,νομιζω?Ρωτα τον προεδρο σου,αν δεν ειναι απασχολημενος με την(νεα)επενδυση των (νεων)2 εκ.Ευρω ισως και να σου απαντησει...

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Εδω καποιος απο σας βγηκε και αμφισβητησε το αν το φιλικο της Βερντερ με Αρη ηταν το τελευταιο τους η οχι,τρεχα γυρευε δηλαδη,ο αλλος ειχε παραθεσει τους παιχτες της Βερντερ που δεν επαιζαν θαρρεις και ηταν ο τελικος του Ουεφα.

H bundesliga ξεκιναει 15.Αυγουστου,η ΒΡΕΜΗ ειχε εκτος 11αδος ΟΛΟΥΣ τους προτοκλασατους παικτες και εσυ χαρηκες που εφαγες μονο 4 γκολ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom