Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι μπάχαλο είναι αυτό σε μπάλα και μπάσκετ...
στην μπάλα μηδέν,χώμα...ούτε ένα εκατοστό μπροστά,κολλημένοι στο βούρκο...βλέπω να κάνει προετοιμασία ο Σάντος,να είμαστε χάλια τις πρώτες αγωνιστικές και μετά πάλι αλλαγή προπονητή και πάλι υπομονή στο νέο προπονητή...φαύλος κύκλος...ούτε μια πάσα σωστή,οικτρό θέαμα...
στο μπάσκετ πιστεύω μία νίκη φτάνει,με πανελλήνιο....κι εκεί δεν μπόρεσαν να βρούνε έναν Αμερικάνο της προκοπής,αν και αλλάξαμε 3-4...τι ανικανότητα γαμώτο...έδιωξαν και Φλεβαράκη και πήρανε τον Κόρφα...να κάνει τι ο Κόρφας τώρα?...τι να πεις

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ενα καφενειο εισαι.
Χανεις και απο τη Λιβαδεια.
1 γκολ εκτος Θεσσαλονικης εχεις και αυτο με τον Ολυμπιακο.
Με τετοιους παιχτες δε θα δεις ποτε προκοπη,
μια ζωη γελωτοποιος του ποδοσφαιρου

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Παλέρμο, Παλέρμο
βάλε μέσα τον Λομβέρδο!

Μήπως έχεις γίνει παράρτημα του ΟΣΦΠ και ξέχασαν αν σας το ανακοινώσουν σε κάποια μπουγατσοσύναξη σας?
¨Οπως λέει κι ο φίλος ψωλαράς σου έδωσα βαθμούς, έβαλες γκολ, σε συντηρούσα σώγαμπρο 1 χρόνο με την μεταγραφή Βενετίδη κ.λ.π.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου ομάδα πάντως. Είτε παρασύρθηκε από τις πηγές και τα σουβλάκια στην Λειβαδειά είτε άρχισες πάλι ιστορικές τουρνέ/εράνους μπας και μαζέψεις κανα φράγκο όπως τότε με τον Εθνικό που έχασες 0-2 από τον Εθνικό!

Ουλε Ουλε Αμαν Αμαν

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φαντάζομαι πως οι φίλοι Μπαοκτζήδες θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην αεκ - εννοώ πως θα τα ανοίξουν τα γλυκά υπέροχα μπουτάκια τους και πάλι , έτσι ?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Φαντάζομαι πως οι φίλοι Μπαοκτζήδες θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην αεκ - εννοώ πως θα τα ανοίξουν τα γλυκά υπέροχα μπουτάκια τους και πάλι , έτσι ?

βάλε ΣΚΑΙ,έχει για κάτι πούστηδες στο Μάντσεστερ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο την κυριακή με την αεκ...

"Με την επιστροφή μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Τώρα θεωρώ ότι ήρθε για μένα η στιγμή να αγωνιστώ για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αποφάσισα ότι η ιδανική στιγμή είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας της ομάδας στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ.

Στην καριέρα μου δεν φόρεσα μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο μ’ αυτό το σύλλογο συνδέθηκα τόσο. Δεν αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου στις όμορφες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έχουν διαμορφώσει ένα καινούριο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλύτερα από του χρόνου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης.

Προσκαλώ όλο τον κόσμο στο γήπεδο, για να τους αποχαιρετίσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την τελευταία μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Νομίζω έχει εκπληρώσει πλήρως την αποστολή του....

Συνημμένα

• Telikos%202001%20Gewrgiadhs_jpg.jpg
    Telikos%202001%20Gewrgiadhs_jpg.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Telikos%202003%20Gewrgiadhs%20Goal%20Collage_jpg.jpg
    Telikos%202003%20Gewrgiadhs%20Goal%20Collage_jpg.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • paok_panionios_25112007a.jpg
    paok_panionios_25112007a.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σταματαει το μουνι το σαπιο; ε ρε τζαμπα φιεστα θα του ετοιμαζαμε, να σε πω ρε παλερμο γιατι αφου αγαπαει την ομαδα σας σαν φιλαθλος πηγε Ολυμπιακο και οταν δεν χωρουσε στο ροστερ ξαναγυρισε; ετσι αγαπανε τις ομαδες τους;

Επισκέπτης
σταματαει το μουνι το σαπιο; ε ρε τζαμπα φιεστα θα του ετοιμαζαμε, να σε πω ρε παλερμο γιατι αφου αγαπαει την ομαδα σας σαν φιλαθλος πηγε Ολυμπιακο και οταν δεν χωρουσε στο ροστερ ξαναγυρισε; ετσι αγαπανε τις ομαδες τους;
Τον περιμένατε πως και πως ε? αλλά σας την έκανε! :2funny:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο την κυριακή με την αεκ...

"Με την επιστροφή μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Τώρα θεωρώ ότι ήρθε για μένα η στιγμή να αγωνιστώ για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αποφάσισα ότι η ιδανική στιγμή είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας της ομάδας στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ.

Στην καριέρα μου δεν φόρεσα μόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο μ’ αυτό το σύλλογο συνδέθηκα τόσο. Δεν αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου στις όμορφες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έχουν διαμορφώσει ένα καινούριο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλύτερα από του χρόνου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θα είμαι συμπαραστάτης.

Προσκαλώ όλο τον κόσμο στο γήπεδο, για να τους αποχαιρετίσω και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί την τελευταία μου νίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

καλη συνεχεια και επιτυχια σε ο,τι και αν κανει στον αρχηγο, που μας χαρισε μεγαλες στιγμες και κυριως δυο κυπελλα το ενα μαλιστ μεσα στο ναο με δικο του γκολ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παγκόσμιο γκάλοπ σε παοκτσήδικο σάιτ...αρκετά ώριμες απαντήσεις μπορώ να πω (για την τρέλα που μας δέρνει)

Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων 10 (και κάτι ψιλά) χρόνων; ΠΑΟΚ-¶ρσεναλ 1-0 28,5% (403)
ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4 (τελικός 2001) 54,9% (776)
ΠΑΟΚ-Αιντχόβεν 3-2 6,9% (98)
ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 3-0 7,6% (107)
Other:  2,1% (29)
TOTAL 100,0% 1413

Η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο κόντρα στον γαύρο είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10 χρόνων για το 54,9% των ΠΑΟΚτσήδων. Ακολουθεί (28,5%) η ομάδα που κέρδισε με 1-0 επί της ¶ρσεναλ μέσα στην Τούμπα, αποτέλεσμα που έβαλε τη βάση για την ιστορική πρόκριση μας.

Τι μεταγραφές χρειάζεται ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι; Λαχεία τύπου Βερόν 46,7% (660)
Μεγάλα ονόματα τύπου Κονσεϊσάο 3,4% (48)
Έμπειρους και σε καλή ηλικία τύπου Γκάβρανσιτς 36,9% (522)
Νεαρούς τύπου Γιαχάγια 7,1% (100)
Other:  5,9% (83)
TOTAL 100,0% 1413

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο ΠΑΟΚτσής δεν τρελαίνεται για παίκτες-ονόματα (3,4%) παράλληλα όμως έχει βαρεθεί να ακούει για νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές (7,1%). Αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία να ζητάει παίκτες έτοιμους που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, είτε αυτοί αποτελούν επιλογή-λαχείο (46,7%), είτε είναι παίκτες καταξιωμένοι που συνήθως κοστίζουν και περισσότερο (36,9%) Το μήνυμα πάντως είναι σαφές. Φέρτε παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν τώρα. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ότι στο 5,9% των λοιπών απαντήσεων πάνω από μισές απαντήσεις (44) ζητούν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Σίγουρα ένα στοιχείο που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚτσής δε θέλει η ομάδα του να αποτελείται από μισθοφόρους μόνο.

Πότε θα κριθεί το έργο του Σάντος; Χθες 8,7% (123)
Το καλοκαίρι 2008 11,8% (167)
Χριστούγεννα 2008/2009 17,3% (244)
Στο τέλος της επόμενης σεζόν 42,5% (600)
Στο τέλος της μεθεπόμενης σεζόν 16,8% (238)
Other:  2,9% (41)
TOTAL 100,0% 1413

Είναι της μόδας από τα Χριστούγεννα του 2007. Η προσπάθεια αμφισβήτησης του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκει την απάντησή της εδώ. Το 42,5% των ερωτηθέντων διαλέγουν να στηρίξουν τον Σάντος ακόμα μία σεζόν, ενώ το 16,8% δείχνει να συμφωνεί με το πλάνο 3ετίας της διοίκησης κι έτσι στηρίζει τον προπονητή μέχρι και το τέλος της μεθεπόμενης σεζόν. Σύνολο δηλαδή 59,3% των ΠΑΟΚτσήδων που στηρίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον ακόμα μια ολόκληρη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, το 20,5% (8,7+11,8) θεωρεί ότι ο Σάντος είχε χρόνο για να δείξει έργο και συνεπώς μπορεί να κριθεί άμεσα, ενώ ένα 17,3% θεωρεί ότι ο προπονητής πρέπει να κριθεί τα Χριστούγεννα του 2008, έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας και ένας γύρος πρωταθλήματος με την ομάδα που αυτός μοντάρισε.

Ποιος δημοσιογράφος είναι κατά την άποψή σου λίγο πιο αντι-ΠΑΟΚτσής από τους άλλους; Ραπτόπουλος 26,8% (378)
Ζαγόρας 12,4% (175)
Μπραουδάκης 18,9% (267)
Πανούτσος 29,7% (419)
Other:  12,2% (174)
TOTAL 100,0% 1413

Μια παραλίγο πρωτιά για τον Ραπτόπουλο (26,8%) που όμως χάνει το χρυσό από τον χωρίς όμοιό του Πανούτσο (29,7%). Ο Μπραουδάκης φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά καθώς η τελευταία του αντι-ΠΑΟΚτσήικη καμπάνια τον φέρνει στο 18,9% ενώ ο Ζαγόρας (12,4%) πρέπει να νιώθει απογοητευμένος από την απόδοσή του. Στις 174 λοιπές απαντήσεις που λάβαμε το όνομα του Στέλλα ξεχωρίζει.

Ποια ομάδα σιχαίνεσαι περισσότερο; Σκουλήκι 30,1% (425)
Γαύρο 54,1% (765)
Βάζελο 5,9% (83)
Χανούμι  2,0% (28)
Other:  7,9% (112)
TOTAL 100,0% 1413

Καμία έκπληξη κι εδώ. Πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚτσή είναι η αδικία και η πουστιά. Ο γαύρος συνδυάζει και τα δύο πολύ αρμονικά και συνεπώς είναι ο μισητός αντίπαλος του Λαού μας. Δεύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚτσή είναι η προπαγάνδα και η γλοιώδης συμπεριφορά. Το ερπετό έχει τα φυσικά προσόντα και έρχεται πανάξια στην δεύτερη θέση των προτιμήσεών μας. Οι υπόλοιπες ομάδες ακολουθούν από μακριά.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

[youtube=425,350]bjc00twj_-A&feature=related&locale=en_GB&persist_locale=1[/youtube]

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ακομη και χωρις ηχο ειναι απολαυστικος

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

μου αρέσει που βρήκε το ματς με την ΑΕΚ για τον αποχαιρετισμό
χάθηκε καμια Καλαμαριά κανένας εργοτέλης
τι αποχαιρετισμό να κάνεις με τρία γκολάκια στην πλάτη?
θα περιμένεις να σου πουν και ευχαριστώ?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειδε κανεις το ματς,ειμασταν παλι τοσο χαλια;
ποιον αποδοκιμαζε κοσμος;προτιμησα να δω την μαντσεστερ και γλυτωσα παλι το χαλι.
και κατι αλλο :χαρη στο "περιεργο" γκολ που  εφαγε ο βαψομαλιας πληρωθηκαν πολλοι σημερα, παρα πολλοι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
φτανει το ξαναπες, γιατι απο σας δεν πληρωθηκε κοσμος; μια 700 εχωσα στο διπλο σας, εσυ σαν οπαδος ποιος πιστευεις οτι φταιει στην ομαδα;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατι το εσβησες απο το thread μας,φοβηθηκες το κραξιμο για τη μαλ...που ειπες?Ας σε κρινουν οι ομοιδεατες σου,να μας πουν ποσο υπερηφανοι νοιωθουν και τι επαιξαν το παοκ-αεκ.

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
ο κοσμος που δεν τον πλήρωνει κανενας αποδοκιμασε νομιζω ολους αυτους που χασανε σημερα 0-4 απο την ΑΕΚ...Ο κοσμος θελει η ομαδα του να παιζει για την ιστορια τη δικια του.Κ ειδικα ο περηφανος λαος του ΠΑΟΚ που τον πανε απο πικρα σε πικρα..καποιοι δε νομιζω να τιμησαν σημερα τη φανελα της ομαδας..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο κοσμος που δεν τον πλήρωνει κανενας αποδοκιμασε νομιζω ολους αυτους που χασανε σημερα 0-4 απο την ΑΕΚ...Ο κοσμος θελει η ομαδα του να παιζει για την ιστορια τη δικια του.Κ ειδικα ο περηφανος λαος του ΠΑΟΚ που τον πανε απο πικρα σε πικρα..καποιοι δε νομιζω να τιμησαν σημερα τη φανελα της ομαδας..
μιλας σωστα και χωρις παρωπιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom