Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μάλιστα... Και το πέσιμο του Μίτσελ πολύ αντρίκιο ε;;;
αν προσεξεις το χτυπημα ειναι αναμεσα στο στηθος.αν σε εχουν χτυπησει ποτε εκει,σου κοβεται η ανασα.για αυτο πιστευω οτι επεσε ο μιτσελ ετσι.αν επεσε επιτηδες,φυσικα και ειναι πουστικο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οσο προκλητικο ειναι να φωναζει το χανουμι για κολαση και σφαγη αλλο τοσο ειναι να προσπαθουν καποιοι σωνει και καλα να αγιοποιηθει η αλητικη συμπεριφορα ενος παικτη μεσα στο γηπεδο(εξω δεν με νοιαζει τι κανει).Το τι ακουσαμε απο προχθες δεν περιγραφεται.Ντρεπομαι που ζω στην πολη αυτη με τους δημοσιογραφους-γλυφτες και τσιρακια.Ακου προκληθηκε ο αληταρας!Η πρωτη μπουνια ηταν στο πουστικο αλα Ντιογκο,τον ειδε το κορακι και τον απεβαλλε.Απο τα νευρα του που εφαγε την κοκκινη πηγε να κοπανησει οποιον ηταν μπροστα του.Αυτα ειδαμε κυριοι αμεροληπτοι δημοσιογραφοι,προσωπικα δεν ειδα καμια προκληση.Αν τα ιδια τα εκανε αθηναιος θα ετρωγε τις καταρες της ζωης του εδω πανω.

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ωραιο και το σημερινο σφαξιμο με το offside...Γαμημενοι...

Μουσλι ποσα ακομα αχαστα θα χασεις ρε αμπαλε επιτελους? Εβαλες εκεινο στην Πολη και εχεις να δεις διχτυα και γω και δεν ξερω απο ποτε...Μου γυρισες τα μυαλα παλι σημερα...

Τωρα περιμενω να δω τις μικρες ξαδερφουλες μας τι θα κανουν...Θα αποδειξουν τον τιτλο της μικρης παρακατιανης και θα στησουν κωλο στα βαζελια η' θα παιξουν για την τιμη και την περηφανια της φανελας που βαυκαλιζονται οτι εχουν..? Για να σε δω Αδαμιδη τι θα κανεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Μουσλι ποσα ακομα αχαστα θα χασεις ρε αμπαλε επιτελους? Εβαλες εκεινο στην Πολη και εχεις να δεις διχτυα και γω και δεν ξερω απο ποτε...Μου γυρισες τα μυαλα παλι σημερα...

Τωρα περιμενω να δω τις μικρες ξαδερφουλες μας τι θα κανουν...Θα αποδειξουν τον τιτλο της μικρης παρακατιανης και θα στησουν κωλο στα βαζελια η' θα παιξουν για την τιμη και την περηφανια της φανελας που βαυκαλιζονται οτι εχουν..? Για να σε δω Αδαμιδη τι θα κανεις...
δηλαδη η ΑΕΚ ειναι η μικρη ξαδελφη.οχι ο παοκ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πες μου τωρα θα κατεβασετε τα βρακακια σας στον Γοντικα την Τεταρτη η' θα παιξετε για την ιστορια σας την τεραστια...? :2funny: :2funny: Θα μου λυσεις την απορια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πες μου τωρα θα κατεβασετε τα βρακακια σας στον Γοντικα την Τεταρτη η' θα παιξετε για την ιστορια σας την τεραστια...? :2funny: :2funny: Θα μου λυσεις την απορια?
δεν ειμαστε παοκακια ρε,να καθομαστε να χασουμε επειδη πηραμε καποια εκατομυριακια για τον χριστοδουλοπουλο και την χορηγεια μολτο στον κωλο. ;)

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειμαστε παοκακια ρε,να καθομαστε να χασουμε επειδη πηραμε καποια εκατομυριακια για τον χριστοδουλοπουλο και την χορηγεια μολτο στον κωλο. ;)

Ναι δεν ειδες ποσο εκατσα να χασω περυσι που του βαζελου του εφτασε το σκατο στην καλτσα που ημουν 2 βαθμους πισω και εβαλε τον Σπα(να)θα στη σκουληκοφωλια να με σφαξει για να ξεφυγει?

Θα σας δουμε την Τεταρτη...Αν και το κοβω να γελαει ο καθε πικραμενος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ααααααααααααααχχαχαχαχαχααχαχαχχαχα.

κλάαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ.
την επόμενη φορά που θα θέλετε να πάτε τσουλου να στηθείτε όλοι έξω απ την περιοχή τείχος.
επάξια ο Χάβος αντικαθσιτά τον Σούλη πλέον στις καρδιές μας.
εάν κάποια ομάδα δικιαούτο με τις εμφανισεις της στα πλει οφ  την έξοδο στο τσουλου αυτή είναι η ΑΕΚ.
με ποδοσφαιρικα κριτήρια μιλάμε πάντα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ναι δεν ειδες ποσο εκατσα να χασω περυσι που του βαζελου του εφτασε το σκατο στην καλτσα που ημουν 2 βαθμους πισω και εβαλε τον Σπα(να)θα στη σκουληκοφωλια να με σφαξει για να ξεφυγει?

Θα σας δουμε την Τεταρτη...Αν και το κοβω να γελαει ο καθε πικραμενος...

Ο κάθε βάζελος δηλαδή...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ααααααααααααααχχαχαχαχαχααχαχαχχαχα.

κλάαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Υ.Γ.
την επόμενη φορά που θα θέλετε να πάτε τσουλου να στηθείτε όλοι έξω απ την περιοχή τείχος.
επάξια ο Χάβος αντικαθσιτά τον Σούλη πλέον στις καρδιές μας.
εάν κάποια ομάδα δικαιούτο με τις εμφανισεις της στα πλει οφ  την έξοδο στο τσουλου αυτή είναι η ΑΕΚ.
με ποδοσφαιρικα κριτήρια μιλάμε πάντα.

Γι' αυτό έχασε απ' το Βόλο στο σημαντικότερο παιχνίδι γι' αυτήν έτσι;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ΜΑΓΚΕΣ το τσου λου ηταν στο χερι μας,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑς...ο τελεμε βαζελος δεν υπηρχε...Αναστησαμε τον πεθαμενο υπερεκτιμοντας τους...Το γκολ καραμπινα οφ σαιντ και μην ακουω μαλακιες για δυσκολη φαση...ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ λεμε ,ο ζιλμπερτο ειχε εντελως αντιθετη φορα απο την εξελιξη της φασης θελετε τιποτα πιο ευκολο...μαθημα πρωτο στους εποπτες ειναι αυτο...
ΠΑΛΙ ομως δεν αποτελει δικαιολογια για κλαμα ...η ομαδα κατεβηκε να παιξει για χ με αμυνα ταμπουρι λες και παιζαμε με την ρεαλ...ΤΩΡΑ ασ κανουμε ταμα στην ξαδελφη να παρει κανα χ και βλεπουμε....αλλα δεν το βλεπω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΜΑΓΚΕΣ το τσου λου ηταν στο χερι μας,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑς...ο τελεμε βαζελος δεν υπηρχε...Αναστησαμε τον πεθαμενο υπερεκτιμοντας τους...Το γκολ καραμπινα οφ σαιντ και μην ακουω μαλακιες για δυσκολη φαση...ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ λεμε ,ο ζιλμπερτο ειχε εντελως αντιθετη φορα απο την εξελιξη της φασης θελετε τιποτα πιο ευκολο...μαθημα πρωτο στους εποπτες ειναι αυτο...
ΠΑΛΙ ομως δεν αποτελει δικαιολογια για κλαμα ...η ομαδα κατεβηκε να παιξει για χ με αμυνα ταμπουρι λες και παιζαμε με την ρεαλ...ΤΩΡΑ ασ κανουμε ταμα στην ξαδελφη να παρει κανα χ και βλεπουμε....αλλα δεν το βλεπω.
ο Μπέος έβαλε λυτούς και δεμένους να κερδίσει την ΑΕΚ, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να βγει στο τσάμπιονς λινκ ως 2η.
Τώρα στην τούμπα θα κατεβάσει τα 15χρονα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να κόψει βαθμούς απ τον ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ το ξέρει ότι δεν βγαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...άρα, ο παναθηναϊκός κερδίζει και τελειώνει η ιστορία.
απλά.για να μην έχετε ελπίδες στο λέω.

ακούς βλαχογερμανέ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
: :2funny: :2funny: :2funny::ΜΕ την καμια ομως δεν το βλεπω...πιο ευκολα να ξεχρεωσει ο γιωργακης.... :2funny: :2funny: :2funny:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο Μπέος έβαλε λυτούς και δεμένους να κερδίσει την ΑΕΚ, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να βγει στο τσάμπιονς λινκ ως 2η.
Τώρα στην τούμπα θα κατεβάσει τα 15χρονα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να κόψει βαθμούς απ τον ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ το ξέρει ότι δεν βγαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...άρα, ο παναθηναϊκός κερδίζει και τελειώνει η ιστορία.
απλά.για να μην έχετε ελπίδες στο λέω.

ακούς βλαχογερμανέ?

Ουτε ο Κολομβος να σουν...Τι φοβερη ανακαλυψη ειναι αυτη ρε τεραστιε... :o Καλα που εισαι και συ και μας δινεις τα φωτα σου μπαλαδοφατσα...Η φοβερη σου αναλυση, προσωπικα, μου εκοψε εκτος απο τις ελπιδες και την ανασα... :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ουτε ο Κολομβος να σουν...Τι φοβερη ανακαλυψη ειναι αυτη ρε τεραστιε... :o Καλα που εισαι και συ και μας δινεις τα φωτα σου μπαλαδοφατσα...Η φοβερη σου αναλυση, προσωπικα, μου εκοψε εκτος απο τις ελπιδες και την ανασα... :2funny: :2funny:
είδες τι αναλυσάρα έκανα ο φούστης?
άντε κλείσε το ίντερνετ τώρα! δεν έχεις κάτι άλλο να μάθεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Χαβο εχω σε λεω
δεν μασαω
θα νικησει η ΑΕΚ και εμεις και ολα καλα
με ποια λογική θα κερδίσει η ΑΕΚ.
εσύ αν ήσουν ΑΕΚ πουχου, για ποιο λόγο θα ξεσκιζόσουν, απέναντι σε έναν παθιασμένο παναθηναϊκό, να κερδίσεις?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
με ποια λογική θα κερδίσει η ΑΕΚ.
εσύ αν ήσουν ΑΕΚ πουχου, για ποιο λόγο θα ξεσκιζόσουν, απέναντι σε έναν παθιασμένο παναθηναϊκό, να κερδίσεις?

Αν ήμουν παίχτης της Α.Ε.Κ.; Για να μην παίξω απ' τον Ιούνιο προκριματικά και δεν έχω καλά - καλά 15 μέρες να ξεκουραστώ... Είναι τόσο απλό.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αν ήμουν παίχτης της Α.Ε.Κ.; Για να μην παίξω απ' τον Ιούνιο προκριματικά και δεν έχω καλά - καλά 15 μέρες να ξεκουραστώ... Είναι τόσο απλό.
σορι.
σαν κυπελούχος δεν βγαίνει στο ουέφα χωρίς προκριματικα?
δεν ξέρω.ρωτάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom