You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι έγινε πήγαν τελικά;Περσόνα,γέλα με αυτό καλύτερα!!!!
τι έγινε πήγαν τελικά;
πολύ λίγοι...αφού κατάλαβαν όλοι πλέον το μεγεθος Καραμανλη,οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πολλοί ή λίγοι;πολλοί λίγοι...αφού κατάλαβαν όλοι πλέον το μεγεθος Καραμανλη,οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες
αποφασισε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έτσι καβλιάρη μου.αφηρημένος και έκανα αυτό το λάθος....πολύ λίγοι!!!
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν θυμάμαι πιο ξενέρωτο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός , πιο χαλαρό κλίμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Τραγικός ο ΠΑΟΚ στο Α, απλά υποφερτός στο Β.
Την Τετάρτη θα είναι αλλιώς.
Μπράβο στον Ζαιρί που δεν έκανε καραγκιοζιλίκια όταν δέχτηκε αντικείμενα από τους μαλάκες, ανέβηκε στην εκτίμησή μου.
Τραγικός ο ΠΑΟΚ στο Α, απλά υποφερτός στο Β.
Την Τετάρτη θα είναι αλλιώς.
Μπράβο στον Ζαιρί που δεν έκανε καραγκιοζιλίκια όταν δέχτηκε αντικείμενα από τους μαλάκες, ανέβηκε στην εκτίμησή μου.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
2η πιπίλα για φέτος ο γάβρος!!! Γύρο θριάμβου στην Τούμπα ήθελαν οι κάλπικοι πρωταθλητές;;; Ας πάρουν τώρα το μακρύτερο για να μάθουν να σέβονται το Δικέφαλο του Βορρά που καταντάει ο εφιάλτης τους, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα μπορούν να ανοίγουν ποδαράκια, εμείς όχι! Ούτε φάση στο δεύτερο οι ανύπαρκτοι, 11 νίκες ο Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία δεκαετία, δεν είμαστε βάζελος εμείς!
Man εισαι και κληρουχας.. αλλα αυτο ας μην το δω και ας σου απαντησω αντεικιμενικα..Οταν σε γαμανε!!! χωρις να το θελεις.. να σου γαμησουν τον κωλο...Σε βιαζουν εκ την δημιουργια του πρωταθληματος...Πως θελεις και τι μυαλα να εχω για εναν βιαστη??...Απορω..Τι νομιζεις οτι ειμαι ο σωκρατης(της αρχαιας αθηνας) (ειμαστε φιλαθλοι)Μου γαμαν τον κωλο δεκαετιες.. χρονια... χωρις να το θελω...Ενω θελω να γαμησω!!(ΚΑΙ ειμαι γαμιας με κανουν πουστη).. δεν μπορω!!! Μου το κοβουν.. και με γαμαν.. χωρις να το ΘΕΛΩ ενω στα ισια ειμαι γαμιας..Εσυ πως θελεις να συμπεριφερομαι???Σαν αδερφη που δεν ειμαι..Η σαν ανδρας που ειμαι.. Μου γαμαν την συμπεριφορα.. το δικιο μου με τρωει..Μοναχα ενα δεν μπορουν να κανουν... Το ΠΟΚ να μου γαμησει το μυαλο και την ΨΥΧΗ...Με τετοια μυαλά να παιξετε την τεταρτη και μετα απορείς για τι?Για τη νοοτροπία του πρωταθλήματος?Αφου τα αναπαράγεις ρε φίλε...
ειναι ο δεικτης αι κιου iQ που εχεις μανΤο 10 στο νικ, ειναι ηλικια?
φιλαρακι ετσι οπως εσυ τΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙς οπως σου εχουν κανει τη σουφρα ταλαρο οσο και να γαμησεις τωρα δεν ισιωνειςMan εισαι και κληρουχας.. αλλα αυτο ας μην το δω και ας σου απαντησω αντεικιμενικα..Οταν σε γαμανε!!! χωρις να το θελεις.. να σου γαμησουν τον κωλο...Σε βιαζουν εκ την δημιουργια του πρωταθληματος...Πως θελεις και τι μυαλα να εχω για εναν βιαστη??...Απορω..Τι νομιζεις οτι ειμαι ο σωκρατης(της αρχαιας αθηνας) (ειμαστε φιλαθλοι)Μου γαμαν τον κωλο δεκαετιες.. χρονια... χωρις να το θελω...Ενω θελω να γαμησω!!(ΚΑΙ ειμαι γαμιας με κανουν πουστη).. δεν μπορω!!! Μου το κοβουν.. και με γαμαν.. χωρις να το ΘΕΛΩ ενω στα ισια ειμαι γαμιας..Εσυ πως θελεις να συμπεριφερομαι???Σαν αδερφη που δεν ειμαι..Η σαν ανδρας που ειμαι.. Μου γαμαν την συμπεριφορα.. το δικιο μου με τρωει..Μοναχα ενα δεν μπορουν να κανουν... Το ΠΟΚ να μου γαμησει το μυαλο και την ΨΥΧΗ...
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
2η πιπίλα για φέτος ο γάβρος!!! Γύρο θριάμβου στην Τούμπα ήθελαν οι κάλπικοι πρωταθλητές;;; Ας πάρουν τώρα το μακρύτερο για να μάθουν να σέβονται το Δικέφαλο του Βορρά που καταντάει ο εφιάλτης τους, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα μπορούν να ανοίγουν ποδαράκια, εμείς όχι! Ούτε φάση στο δεύτερο οι ανύπαρκτοι, 11 νίκες ο Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία δεκαετία, δεν είμαστε βάζελος εμείς!
Έλα ρε φτάσατε τις έντεκα νίκες? Μπράβο...
7 έχουμε εμεις μέσα στο εξοχικό μας(τουμπα) από το 98 μόνο.
Έλα που δεν είστε βάζελοι εσείς...
παοκ οφη παναθηναικός
συλλογος ρουφιανος πολυμετοχικος
παοκ οφη παναθηναικος
ολους σας γαμαει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Man εισαι και κληρουχας.. αλλα αυτο ας μην το δω και ας σου απαντησω αντεικιμενικα..Οταν σε γαμανε!!! χωρις να το θελεις.. να σου γαμησουν τον κωλο...Σε βιαζουν εκ την δημιουργια του πρωταθληματος...Πως θελεις και τι μυαλα να εχω για εναν βιαστη??...Απορω..Τι νομιζεις οτι ειμαι ο σωκρατης(της αρχαιας αθηνας) (ειμαστε φιλαθλοι)Μου γαμαν τον κωλο δεκαετιες.. χρονια... χωρις να το θελω...Ενω θελω να γαμησω!!(ΚΑΙ ειμαι γαμιας με κανουν πουστη).. δεν μπορω!!! Μου το κοβουν.. και με γαμαν.. χωρις να το ΘΕΛΩ ενω στα ισια ειμαι γαμιας..Εσυ πως θελεις να συμπεριφερομαι???Σαν αδερφη που δεν ειμαι..Η σαν ανδρας που ειμαι.. Μου γαμαν την συμπεριφορα.. το δικιο μου με τρωει..Μοναχα ενα δεν μπορουν να κανουν... Το ΠΟΚ να μου γαμησει το μυαλο και την ΨΥΧΗ...
Έτσι θα ΣΕ κάνω πάντα πουτανάκι μου.
Θα σε γαμάω όπου και όποτε θέλω και αν μου κάνεις τη ζόρικη θα σε βιάζω.
Λεβ για πουρπουαρ ΣΕ λέω..
Όχι ΓΙΑ? παοκ είσαι αφού.
kavlistas444
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
γαυρε τον πουλο για αποψε και υπνο γρηγοραΈτσι θα ΣΕ κάνω πάντα πουτανάκι μου.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Για την ιστορία: Από το ξεκίνημα της Α' εθνικής το 1959-60 ως σήμερα (χωρίς να υπολογίζονται τα πλέι οφ), ο Ολυμπιακός έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες του από τον ΠΑΟΚ (34). Ακολουθεί η ΑΕΚ (τον νίκησε 32 φορές) και τρίτος και καταϊδρωμένος ο Παναθηναϊκός (νίκησε τον Ολυμπιακό 26 φορές)!!!
Οι φωλιες των ΑΕΤΩΝ !!!!!Για την ιστορία: Από το ξεκίνημα της Α' εθνικής το 1959-60 ως σήμερα (χωρίς να υπολογίζονται τα πλέι οφ), ο Ολυμπιακός έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες του από τον ΠΑΟΚ (34). Ακολουθεί η ΑΕΚ (τον νίκησε 32 φορές) και τρίτος και καταϊδρωμένος ο Παναθηναϊκός (νίκησε τον Ολυμπιακό 26 φορές)!!!
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έτσι θα ΣΕ κάνω πάντα πουτανάκι μου.
ο πελατης εχει παντα δικιο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φιλαρακι ετσι οπως εσυ τΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙς οπως σου εχουν κανει τη σουφρα ταλαρο οσο και να γαμησεις τωρα δεν ισιωνεις
ναι πουστράκι μου μόνο που όπως δήλωσε και ο Ιβιτς στα τελευταία 7 παίγνια το σκορ είναι 5-1-1.....
περαστικά και καλοφάγωτα.... οι παραδόσεις σπάνε και ξαναστήνονται πολύ εύκολα.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αδερφε κληρούχα -απο πού?- το μόνο που κάνεις έτσι είναι να εκτονώνεσαι μέσω του πληκτρολογίου...Όταν θα δεις πόσα φράγκα παίρνει ο τελευταίος σας παίκτης και τα συγκρίνεις με αυτά που βγάζεις εσύ,όταν θα καταλάβεις πόσα εκατομύρια παίζινται πίσω από τις πλάτες σου στο στοίχημα και την εξοδο στην ευρώπη,όταν αθα απαλλαγείς από τα λαμόγια τυπου Μπεου-μαρινακη-πατέρα-μελισσανίδη-βουλινο-μπατατούδη κλπ-,τότε έλα να μου ξαναμιλήσεις για τα παραπάνω.Μεχρι τότε,πρόσεχε να φευγεις αρτιμελής από καθε ματς ,καθοτι προέχει η σωματική μας ακεραιότητα και η οικογένειά μας..Τουλάχιστον για μένα..Man εισαι και κληρουχας.. αλλα αυτο ας μην το δω και ας σου απαντησω αντεικιμενικα..Οταν σε γαμανε!!! χωρις να το θελεις.. να σου γαμησουν τον κωλο...Σε βιαζουν εκ την δημιουργια του πρωταθληματος...Πως θελεις και τι μυαλα να εχω για εναν βιαστη??...Απορω..Τι νομιζεις οτι ειμαι ο σωκρατης(της αρχαιας αθηνας) (ειμαστε φιλαθλοι)Μου γαμαν τον κωλο δεκαετιες.. χρονια... χωρις να το θελω...Ενω θελω να γαμησω!!(ΚΑΙ ειμαι γαμιας με κανουν πουστη).. δεν μπορω!!! Μου το κοβουν.. και με γαμαν.. χωρις να το ΘΕΛΩ ενω στα ισια ειμαι γαμιας..Εσυ πως θελεις να συμπεριφερομαι???Σαν αδερφη που δεν ειμαι..Η σαν ανδρας που ειμαι.. Μου γαμαν την συμπεριφορα.. το δικιο μου με τρωει..Μοναχα ενα δεν μπορουν να κανουν... Το ΠΟΚ να μου γαμησει το μυαλο και την ΨΥΧΗ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K