Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Ρε κολοφαρα , ΟΦΗ του Βορρά άντε πνιγείτε όλοι στον Θερμαϊκό μπας και ξεβρομίσει η κατ' τα άλλα ωραία Σαλονικη...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
οκ θα στο κανω πενηνταρια
σχολιασατε τον χοντρο και αυτα που λεει
και ρωτω υπαρχει καποιος ανεξαρτητα με ομαδες που να θελει να ασχοληθει καθαρα με τον αθλητισμο και να το κανει ?????η ολα τα βλεπετε οτι ο βρωμικος ολυμπιακος παο αεκ αρης και ευτυχως που υπρχει και ο παοκ και κατι τρεχει στα γυφτικα?
καταλαβες τωρα ?

Το ποδοσφαιρο οπως και πολλα αλλα πραγματα ( στρατος, δημ. υπηρεσιες κτλ κτλ)ειναι ο καθρεφτης του κρατους που ζουμε φιλε μου.
Εζησα και εργαστικα αρκετα χρονια στην Αθηνα και δεν σου κρυβω οτι και μου αρεσε και καλα περασα.
Πολλες φορες γελαω με συντοπιτες μου και τους θεορω γραφικους οταν κραζουν πως για ολα φταιει η Αθηνα.
Νομηζω ομως πως με τετοια αρθρα το μονο που καταφερνουν καποιο κυριοι κυριοι ειναι να δυναμητιζουν την ηδη υπαρχουσα
κατασταση και να φερνουν τα πραγματα στα ακρα.
Δεν βλεπω ουτε βρωμικο Ολυμπιακο ουτε βρωμικο ΠΑΟ, βλεπω ομως πολλους βρωμικους ανθρωπους που πατωντας πανω σε μεσα
που διαθετουν πετυχαινουν τον σκοπος τους και πιστεψε με ο σκοπος τους δεν ειναι να βγει ο Ολυμπιακος η ο Παο πρωταθλητης.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ρε κολοφαρα , ΟΦΗ του Βορρά άντε πνιγείτε όλοι στον Θερμαϊκό μπας και ξεβρομίσει η κατ' τα άλλα ωραία Σαλονικη...

Τι να ασχοληθεις τωρα με τον τυπο ? Και παοκτσης να ηταν παλι την ιδια διαθεση για εμμετο θα μου εφερνε......

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Νομηζω .......

Δεν βλεπω ουτε βρωμικο Ολυμπιακο ουτε βρωμικο ΠΑΟ, βλεπω ομως πολλους βρωμικους ανθρωπους που πατωντας πανω σε μεσα
που διαθετουν πετυχαινουν τον σκοπος τους και πιστεψε με ο σκοπος τους δεν ειναι να βγει ο Ολυμπιακος η ο Παο πρωταθλητης.

Μάθε να γράφεις Ελληνικά ρε κουμπαρά του βαζελου...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Εμετικός... Καλά αυτός μια ζωή γλίτσας ήταν. Και μεγάλος ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ γιατί τα πεπραγμένα των "επιστημόνων" του Ολυμπιακού είναι γνωστά τοις πάσι...

φιλε holic δεν θα ζυγησω τι εκαναν αυτοι και τι καναμε εμεις πιστεψε με και εμεις εχουμε κανει αρκετες μαλακιες.
Το θεμα ειναι οτι κατι τετοιοι τυποι διαθετουν τα μεσα να διαμορφωνουν αποψη και καποιοι αλλοι εκ βορραν μακεδο-
νομαχοι τα αντιστοιχα μεσα εδω  πανω για να παιξουν το δικο τους παιχνιδι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το ποδοσφαιρο οπως και πολλα αλλα πραγματα ( στρατος, δημ. υπηρεσιες κτλ κτλ)ειναι ο καθρεφτης του κρατους που ζουμε φιλε μου.
Εζησα και εργαστικα αρκετα χρονια στην Αθηνα και δεν σου κρυβω οτι και μου αρεσε και καλα περασα.
Πολλες φορες γελαω με συντοπιτες μου και τους θεορω γραφικους οταν κραζουν πως για ολα φταιει η Αθηνα.
Νομηζω ομως πως με τετοια αρθρα το μονο που καταφερνουν καποιο κυριοι κυριοι ειναι να δυναμητιζουν την ηδη υπαρχουσα
κατασταση και να φερνουν τα πραγματα στα ακρα.
επειδη μιλησες πολυ σωστα φιλε θα σου πω οτι επειδη γενικα δε παω τον χοντρο δεν εκατσα καν να το διαβασω γιατι οτι και να πει ειναι λιγος σαν ανθρωπος και οχι να πω οτι επειδη μιλαει για τον ολυμπιακο ειναι σωστος κτλπ.αλλα αυτο το πραμα εχει γινει να σου σπαει τα παπαρια ρε  φιλε.αλλο η αγαπη που εχει ο καθενας μας και αλλο το κομπλεξ γιατι απο κομπλεξ καλα τα πατε.
και γω καθε χρονο παω χαλκιδικι σε κατι φιλαρακια που παρεπιπτοντως ειναι ολοι παοκια και περναμε μια χαρα και δε την αλλαζω αυτη τη συνυθεια αλλα καποια πραματα φενονται ακομα και στους δικους σου.
ορισμενοι δε μπορουν καταλαβουν οτι ο ζαγορακης μπορει να μπηκε με σκοπο τον παοκ και να το σεβαστει ο καθενας μας αλλα τωρα πουλαει ψευτοοπαδιλικι οπως αμα γουσταρεις να σου πω ψευτοπαδιλικι ειναι και του δικου μου που δηθεν παει στη τριπολη μαζι με τους οργανωμενους και παει λεγοντας.εγω θελω ενα προεδρο να αγαπαει την ομαδα και να την ενισχυει οικονομικα οπως πρεπει και ας αφησει τις καφριλες να τις κανω εγω.τελος

και μια ερωτηση γιατι σημερα πρεπει να εχεις φορεσει το κουστουμι του λογικου
ολη τη βδομαδα ακουω ολους τους κυριους να λενε οτι ποσο κοστισε η μετακινηση των μπατσων και ποιος θα τα πληρωσει και διαφορα τετοια.σε περιπτωση που ο μαρινακης επειδη ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ηθελε να προστατεψει την ομαδα του ανεβαζε πανω 200 δικους του φρουρους που θα τους πληρωνε ο ιδιος μηπως θα γινοταν χειροτερο το πραμα???
και οπως ειδες με οοοοοολη αυτη την αστ.δυναμη λιγο ελειψε οι καφροι να φτασουν την αποστολη του ολυμπιακου

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Εσείς δεν μας λέτε Αλβανούς και επειδή θα βρέξει στην Νεάπολη φταίει η πουτάνα η Αθήνα? Άστο ρε φίλε...μην το συνεχίσουμε.Καληνύχτα.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
και μια ερωτηση γιατι σημερα πρεπει να εχεις φορεσει το κουστουμι του λογικου
ολη τη βδομαδα ακουω ολους τους κυριους να λενε οτι ποσο κοστισε η μετακινηση των μπατσων και ποιος θα τα πληρωσει και διαφορα τετοια.σε περιπτωση που ο μαρινακης επειδη ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ηθελε να προστατεψει την ομαδα του ανεβαζε πανω 200 δικους του φρουρους που θα τους πληρωνε ο ιδιος μηπως θα γινοταν χειροτερο το πραμα???
και οπως ειδες με οοοοοολη αυτη την αστ.δυναμη λιγο ελειψε οι καφροι να φτασουν την αποστολη του ολυμπιακου
Αυτο με το κουστουμι λεω να το παραβλεψω  :2funny: :2funny:

Η αληθεια ειναι οτι ολη αυτη η μετακινηση για ενα ματς προκαλει. Παντα η κατασταση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι
πανω σε τεντωμενο σκοινι, ποτε δεν θα μαθουμε τι θα ηταν καλυτερο, μπορει με φιλαθλους μεσα να μην ανοιγε μυτη
μπορει χωρις καθολου φιλαθλους να γινουν και πολυ ασχημα ντου. Γενικα νομιζω πως τετοια ματς παντα θα εχουν εναν
παραπανω βαθμο δυσκολιας στην περιφρουριση των μαζων ( βλεπεις δεν λεω φιλαθλους).

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αυτο με το κουστουμι λεω να το παραβλεψω  :2funny: :2funny:

Η αληθεια ειναι οτι ολη αυτη η μετακινηση για ενα ματς προκαλει. Παντα η κατασταση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι
πανω σε τεντωμενο σκοινι, ποτε δεν θα μαθουμε τι θα ηταν καλυτερο, μπορει με φιλαθλους μεσα να μην ανοιγε μυτη
μπορει χωρις καθολου φιλαθλους να γινουν και πολυ ασχημα ντου. Γενικα νομιζω πως τετοια ματς παντα θα εχουν εναν
παραπανω βαθμο δυσκολιας στην περιφρουριση των μαζων ( βλεπεις δεν λεω φιλαθλους).
πολυ σωστα
και γω πιστευω οτι με φιλαθλους οτι γινοταν θα γινοταν με τα κλασικα που πετανε
αλλα το θεμα ειναι αμα εχεις προεδρους να σου πουλανε τρελα και κει που πρεπει να πουν τα τυπικα οτι πρεπει να ειστε σωστοι σου λενε οτι εμεις ειμαστε αφεντικα στη τουμπα αστα να πανε και δε βρισκουμε ακρη

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αφου δεν μου ζητησες να στα γραψω σε βουλγαρικα η τουρκικα παλι καλα........
[/quote
Αφου δεν μου ζητησες να στα γραψω σε βουλγαρικα η τουρκικα παλι καλα........
οχιιιι ρε φιλε μηηηη μη το γραφεις στα τουρκικα η στα βουλγαρικα ρε θα το διαβασει η μανα σου και θα σε μαλωσει

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης

Θα δώσουμε μάχη για να γίνει το ποδόσφαιρο παιχνίδι ανθρώπινο!
  Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς. Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις. Δεν υπάρχει κανένας αγώνας ποδοσφαίρου, κανένα παιχνίδι, διότι, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής, μία αναμέτρηση πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε ανθρώπους. Άνθρωποι. Άρα παίζουν άνθρωποι εναντίον ανθρώπων και όχι ποδοσφαιριστές εναντίον διάφορων δίποδων. Μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το ίδιο θα έγραφα αν ερχόταν η νίκη. Νίκη την οποία δεν γνωρίζω αν αξίζαμε ή όχι. Δεν με απασχολεί καν που δεν μας έδωσε αυτός ο κρεμάνταλος το καθαρό πέναλτι στον Τοροσίδη να ισοφαρίσουμε. Δεν έχει σημασία αν προσπάθησε ή όχι η ομάδα. Θα το δούμε άλλη στιγμή. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους στον αθλητισμό. Είτε παίζουν μπάλα είτε βλέπουν από τις εξέδρες. Το να καταθέσεις ένσταση λόγω... κακής διεξαγωγής μοιάζει μάταιο.

Δεν είναι όλοι, σύμφωνοι, και είμαι ο τελευταίος που μιλάει με αφορισμούς. Μόνο που εδώ έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Υποτίθεται ότι σε αυτό το γήπεδο συγκεντρώθηκαν οι... καλύτεροι οπαδοί τους. Οι άριστοι. Ο Μπάοκ μοίρασε τις προσκλήσεις του στους φιλάθλους του οι οποίοι πληρώνουν το ακριβότερο εισιτήριο, υποτίθεται ότι έχουν μια σταθερή παρουσία και προσφορά στο σύλλογο. Μόνο που, από ό,τι φαίνεται, εκεί η προσφορά αποτιμάται με πόσα μπουκάλια θα πετάξεις στον οποιονδήποτε ανυπεράσπιστο. Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι, φαντάζομαι τους υπολοίπους. Εκείνους οι οποίοι περίμεναν απ’ έξω.

Δηλαδή, οι... δίποδοι που κυνηγάγανε πόδια και πιθανώς να είχαν κρυμμένους σουγιάδες στις κάλτσες ή οι άλλοι δίποδοι οι οποίοι, όντες ο αφρός του Μπαοκτζήδικου πλήθους, ενώ η ομάδα τους νικούσε, έγραφε ιστορία (τόσο μεγάλη ιστορία είναι μία πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΘΡΥΛΟΥ), το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πετύχουν ένα παιδί που μόλις είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα, ουσιαστικά καταδικάζοντας την ομάδα του. Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.

Αν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, που να αισθάνεται ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος από αυτούς, να ασχοληθεί με το θέμα διότι αυτοί είναι που ψηφίζουν, που βγάζουν κυβερνήσεις, που επιλέγουν όσους θα διαχειριστούν τα χρήματά μας. Βεβαίως τώρα φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα; Μόνο ο νομάρχης φτάνει για να επιβεβαιώσει τα όσα λέμε. Εννοείται πως δεν γίνεται να βρεθεί σε ένα άδειο γήπεδο ποιος από τους 50 πέταξε γυάλινο μπουκάλι και πέτυχε τον Μιραλάς.

Εδώ δεν θα ασχοληθεί κανείς με τον Τσιρίλο που πήρε στο κυνήγι τον Παπαδόπουλο με το που τελείωσε ο αγώνας. Αυτούς τους ψευτόμαγκες οι οποίοι αισθάνονται πολύ άνετα μόνο όταν βρίσκονται ανάμεσα στους ομοίους τους.
Είναι σφαλιάρα η ήττα και ο αποκλεισμός. Χάσαμε το Κύπελλο, αυτό δεν αλλάζει. Παίξαμε μέτρια. Όταν, όμως, ο αντίπαλός σου δεν θέλει να χαρεί τη νίκη του, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα βρίσει τον ΘΡΥΛΟ, τότε στο τέλος αυτός είναι χαμένος. Όποιος δεν χαίρεται στη... χαρά του αλλά βγάζει μίσος, είναι ελάχιστος. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε πάλι Μετρό και θα μας έχετε συμμάχους. Στηρίζουμε τον, στα λόγια, καλύτερο φίλο του... ανθρώπου.

(Δημοσίευση: 04.02.11)
σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αυτο το λαμογιο θα ηταν φυλακη ισοβια
αλλα με πλατες και γλυψιμο στο "λαο"
και στα αφεντικα του γαυρου την βγαζει καθαρη
να τον χαιρονται τα ζωα του Πειραια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ε όχι και ισόβια

φρόντισε να γράψει το κείμενο αόριστα ώστε να μην κινδυνεύει από μηνύσεις και αγωγές!!!!

ΥΓ πριν απο λίγο ζήτησε γραπτώς συγνώμη

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ε όχι και ισόβια

φρόντισε να γράψει το κείμενο αόριστα ώστε να μην κινδυνεύει από μηνύσεις και αγωγές!!!!

ΥΓ πριν απο λίγο ζήτησε γραπτώς συγνώμη
δεν μιλαω να φαει ισοβια για το αρθρο
αλλα για το οτι τον επιασαν με 5 εκατ. μαυρο χρημα στα συνορα της Ελβετιας
την φοροδιαφυγη και το παρε δωσε με κασσετες και Ρηγιλης πριν 2 -3 χρονια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μέσα στην γενικευμένη ατιμωρήσία που υπάρχει στην Ελλάδα,τη γλύτωσε κι αυτός

ποιος άλλωστε πήγε φυλακή?

Στην Ελλάδα πας μέσα για 2 αδικήματα μόνο,κυριολεκτικά

Ναρκωτικά και ληστείες-ανθρωποκτονίες....Για τίποτα άλλο!!!Οι φυλακές σε ποσοστό 95% τέτοιους έχουν

και κάτι μεμονωμένους 17ν,Παλαιοκώστα,κανέναν τσιγγάνο για απαγωγή τσιγγάνας

Να να καλά οι αναστολές και οι μετατροπές των ποινών

Να χτυπιέσαι,φυλακή δεν μπαίνεις!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μια χαρα τα ειπε ο θεμος η οποιος αλλος τελος παντων...αν βγαλεις τους χαρακτηρισμους οι οποιοι ειναι οντως προσβλητικοι και σκληροι τα υπολοιπα ειναι ολα αληθεια...δεν καταλαβα που διαφωνει κανεις;;;σε κεκλεισμενων και πεταγανε τασακια σε παιχτες και σε ανοιγμενων (με βαζελο) δεν ανοιξε μυτη...
ο τσιριλο και ο μουχριμοβιτς κανανε τους ταρζαν ενω με τον βαζελο αρχιδια....
γεια σου ρε θεμο αρχοντα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρα τα ειπε ο θεμος η οποιος αλλος τελος παντων...αν βγαλεις τους χαρακτηρισμους οι οποιοι ειναι οντως προσβλητικοι και σκληροι τα υπολοιπα ειναι ολα αληθεια...δεν καταλαβα που διαφωνει κανεις;;;σε κεκλεισμενων και πεταγανε τασακια σε παιχτες και σε ανοιγμενων (με βαζελο) δεν ανοιξε μυτη...
ο τσιριλο και ο μουχριμοβιτς κανανε τους ταρζαν ενω με τον βαζελο αρχιδια....
γεια σου ρε θεμο αρχοντα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν ελεγε τα ιδια και για την Ριζοπολη
και δεν την ανεφερε συχνα πυκνα σαν ηρωικο αθλο
θα ειχε και καποιο δικιο
αλλα οταν τα κανουμε εμεις ειναι μαγκια,οταν τα κανουν αλλοι ειναι καφροι

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
«Δήλωση του Θέμου Αναστασιάδη

Αθήνα 8 Φεβρουαρίου 2011

Μία ειλικρινή συγνώμη που οφείλουμε σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Όταν γίνονται λάθη όποιος είναι επικεφαλής πρέπει να αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη. Έτσι κάνουν οι έντιμοι άνθρωποι. Γι' αυτό θέλω να εκφράσω κατηγορηματικά την θλίψη μου και ειλικρινά την ντροπή μου για κάποιους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εμφανίσθηκαν σε κείμενό μου εις βάρος φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ζητώ δημόσια συγνώμη για τις φράσεις αυτές που όσοι με γνωρίζουν εδώ και 25 χρόνια στη δημοσιογραφία ξέρουν ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε κανένα Μέσο, τηλεόραση ή εφημερίδα εναντίον οιουδήποτε.

Πάρα ταύτα, επειδή εν τη απουσία μου, συμπληρώθηκε με αυτές τις λέξεις ένα κείμενο που υπογράφω, αναλαμβάνω την ευθύνη του σοβαρού ηθικού ζητήματος που δημιουργήθηκε και ορθώς ενόχλησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ελπίζω να δεχθούν την ευθύτατη και ειλικρινή συγνώμη μου όσοι δικαίως προσεβλήθησαν.
ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ»

Δεν πας να γαμηθείς καλύτερα ρε Θέμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom