Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Κακα τα ψεμματα,το αχαστο για φετος ειναι η γρια,οι υπολοιποι θα φανουν στην πορεια...
καλα και με τον πανθρακικο μεσα στη συναγωγη αχαστο ηταν αλλα 26 ωρες επαιζες και εχασες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλα και με τον πανθρακικο μεσα στη συναγωγη αχαστο ηταν αλλα 26 ωρες επαιζες και εχασες
Δεν ξεραν κολυμπι τα παιδια ρε,τι να σου κανουν,μονο ενας ηξερε και αυτος το παρακανε(Πεσκοβιτς) :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις το φιλικο του ΠΑΟΚ που μπορει να το δειχνει αν το δειχνει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ειδα,απλα δεν ειχα ψαξει ο μαλακας στην τηλεοραση κ εψαχνα μονο μεσα στο ιντερνετ....το βρηκα κ εκει βεβαια αλλα σε χαλια εικονα
λιγο χωραφι το γηπεδο η μου φαινεται?
να τα κ τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θα μας τρελανει ρε σεις ο μπαλαφινιο.....
αυτογκολ κ στα καπακια γκολ?
πρωτος σκορερ κ mvp
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εκπληκτικό ποστάρισμα στο paokmania

"Μπορεί να πάρει 2 κόκκινες και να βγει έξω με κίτρινη...
Μπορεί να παίξει με τα παπούτσια φορεμένα ανάποδα δηλαδή το δεξί στο αριστερό και το αντίθετο και με τις τάπες προς τα πάνω.
Μπορεί να εκτελέσει πέναλτυ και να πετύχει αυτογκόλ...
Μπορεί να γίνει αλλαγή αλλά να του επιτραπεί να συνεχίζει να παίζει αφού είναι ανύπαρκτος...

Μπορεί τελικά να είναι μια μεγάλη φάρσα της ΠΑΕ προς το Σύμπαν ολόκληρο...Για μένα δεν εξηγείται αλλιώς!!!Παίζω μπάλα 11 χρόνια και αν το είχα κυνηγήσει για να γίνω επαγγελματίας και δεν γινόμουν και ύστερα έβλεπα τον Μπαλάφα στον Π.Α.Ο.Κ. θα αυτοκτονούσα γιατί θα σκεφτόμουν:Πόσο άμπαλος μπορεί να είμαι για να παίζει αυτός εκεί κι εγώ να τον βλέπω από την τηλεόραση;;;Ευτυχώς παίζω μπάλα για να περνάει η ώρα μου...
Τελικά μπορεί να είναι για να ανεβαίνει το ηθικό των παικτών των ακαδημιών μας...Θα βλέπουν το Μπαλάφα και θα πιστεύουν ότι κι αυτοί μια μέρα θα μπορέσουν να παίξουν στη μεγάλη ομάδα αν δουλέψουν αρκετά!!!

Ρε άντε με αυτό το γελοίο το άτομο...Ντάξει,φοράει τη φανέλα μας αλλά αυτό δε μου λέει κάτι!Πρέπει να έχει ένα από τα ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΕΡΑ ΒΙΣΜΑΤΑ που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα...Δε γίνεται τόσα χρόνια να τον τρώμε στη μάπα!Δηλαδή τι σκατά,τόσες χιλιάδες κόσμου που δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό τόσα χρόνια,όλοι βλάκες είναι;;;Άντε δώστε τον σε κάναν αγροτικό αστέρα,δωρεάν κιόλας γιατί κανείς λεφτά δεν πρόκειται να δώσει να ησυχάσουμε!!!!!!"

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Μπορεί να παίξει με τα παπούτσια φορεμένα ανάποδα δηλαδή το δεξί στο αριστερό και το αντίθετο και με τις τάπες προς τα πάνω.
Μπορεί να γίνει αλλαγή αλλά να του επιτραπεί να συνεχίζει να παίζει αφού είναι ανύπαρκτος...

Μπορεί τελικά να είναι μια μεγάλη φάρσα της ΠΑΕ προς το Σύμπαν ολόκληρο...Για μένα δεν εξηγείται αλλιώς!!!Παίζω μπάλα 11 χρόνια και αν το είχα κυνηγήσει για να γίνω επαγγελματίας και δεν γινόμουν και ύστερα έβλεπα τον Μπαλάφα στον Π.Α.Ο.Κ. θα αυτοκτονούσα γιατί θα σκεφτόμουν:Πόσο άμπαλος μπορεί να είμαι για να παίζει αυτός εκεί κι εγώ να τον βλέπω από την τηλεόραση;;;Ευτυχώς παίζω μπάλα για να περνάει η ώρα μου...
Τελικά μπορεί να είναι για να ανεβαίνει το ηθικό των παικτών των ακαδημιών μας...Θα βλέπουν το Μπαλάφα και θα πιστεύουν ότι κι αυτοί μια μέρα θα μπορέσουν να παίξουν στη μεγάλη ομάδα αν δουλέψουν αρκετά!!!

Ρε άντε με αυτό το γελοίο το άτομο...Ντάξει,φοράει τη φανέλα μας αλλά αυτό δε μου λέει κάτι!Πρέπει να έχει ένα από τα ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΕΡΑ ΒΙΣΜΑΤΑ που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα...Δε γίνεται τόσα χρόνια να τον τρώμε στη μάπα!Δηλαδή τι σκατά,τόσες χιλιάδες κόσμου που δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό τόσα χρόνια,όλοι βλάκες είναι;;;Άντε δώστε τον σε κάναν αγροτικό αστέρα,δωρεάν κιόλας γιατί κανείς λεφτά δεν πρόκειται να δώσει να ησυχάσουμε!!!!!!"

ωραιος ο τυπος αλλα μη μου κραζετε αλλο τον μπαλαφινιο μου
ειναι το πουλεν μου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

και λιγα λεει
τραγικη περιπτωση επιβολης ενος παιχτη απο δημοσιογραφους
μαζι με τους αλλους παιχταραδες Μουμιν,Ηλιαδης,Κοντεον και πολλους πολλους αλλους

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Kai gamo tis tsodes... protagonistei mia asiatisa( kitriniara) nase kala gia to link xisame pali...
εσεαν ρε μαλακα σε ξεφτυλισε η 6η της βουλγαριας...
εγω επαιζα με την πρωταθλητρια πορτογαλιας
τι μιλας.... :jerking: :jerking: :jerking:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εσεαν ρε μαλακα σε ξεφτυλισε η 6η της βουλγαριας...
εγω επαιζα με την πρωταθλητρια πορτογαλιας
τι μιλας.... :jerking: :jerking: :jerking:

Απλά απαντάω στις παπαριές που πετάτε μερικοί μερικοί εδώ μέσα για μεγάλες ομάδες... πολύ πουτσα λέμε έπεσε...

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
ελα ρε ασχολεισαι με το αιγαλεω της πολης....τους λυπαμαι ρε φιλε πλεον....ασεπου του χρονου εχουν παλι τουρνε....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ελα ρε ασχολεισαι με το αιγαλεω της πολης....τους λυπαμαι ρε φιλε πλεον....ασεπου του χρονου εχουν παλι τουρνε....
ελα ρε που σε πηδηξε το βουλγαρακι εχθες....
ρε αντε μαζεψε τον μπαλαφα.... :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom