Επισκέπτης
ενα ματσο χαλι η ομαδα
οσο για το γκολ που ακυρωσε ευτυχως που εχουμε τον Βασιλη να καθαριζει για μας
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
ενα ματσο χαλι η ομαδα
οσο για το γκολ που ακυρωσε ευτυχως που εχουμε τον Βασιλη να καθαριζει για μας
και εσύ κομπλεξικός
Το καλοκαίρι τα πρόβατα λέγανε
"Κάναμε τον καλύτερο μεταγραφικό σχεδιασμό"
"'Εχουμε 2 ισάξιες εντεκάδες"
"Έχουμε την πιο σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση,τον καλύτερο τεχνικό διεθυνυτή!!!"
"Είμαστε πλήρεις παντού"
Μια ζωή πρόβατα,βλαχοπαοκτσήδες
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Το καλοκαίρι τα πρόβατα λέγανε
"Έχουμε την πιο σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση,τον καλύτερο τεχνικό διεθυνυτή!!!"
"Είμαστε πλήρεις παντού"
απλά βλέπω την αλήθεια κατάματα αγορίνα.Όπως ξέρω και εγώ τα του οίκου μου και τί ειμαι ικανός να καταφέρω και τί όχι,έτσι και εσείς οφείλετε για το καλό το δικό σας και της ομάδος σας να βλέπετε τί υλικό έχετε,τί πρέπει να κάνετε για να βελτιωθείτε.Αλλά είστε τόσο στραβοί και κομπλεξικοί που δε βλέπετε πέρα απο τη μύτη σας
Δείτε εδώ να ξεράσετε άρθρο το καλοκαίρι,από τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Κόλκα,μέγιστο παπαγαλάκι
Κατ αρχας το γκολ του παοκ ειναι πεντακαθαρο.......
Κατα τα αλλα, ηταν και παλι τραγωδια........
Και επειδη ΟΛΟΙ ΣΑΣ θα σταθειτε στη διαιτησια και δε θα δειτε (για αλλη μια φορα) το φετινο σας χαλι.... οπως λεει και γνωστο τηλεοπτικο σποτ...... "αντεχετε κι αλλες σφαλιαρες?????"...... φετος θα εχει πολλες!!!!
Είδες κανένα να στέκεται στην διαιτησία εδώ?
Το καλοκαίρι τα πρόβατα λέγανε
"Είμαστε πλήρεις παντού"
Δε λεω για εδω σκορπιε.... για τα προβατα λεω, για τη μαζα, γι αυτους που ακουμε και βλεπουμε καθημερινα δεξια αριστερα, οι οποιοι ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ επηρεαζουν και διαμορφωνουν κλιμα.........
το εχουμε καταλαβει οτι γουσταρεις αγγελο,εγω παλι δεν τον μπορω μια κ γουσταρω αυτον τον καρκινο στον παγκο αν κ ηταν υπερβολικη η εκφραση σουΚαι να κερδίζαμε με το καθαρό γκολ,θα ήταν σαν ασπιρίνη σε καρκινοπαθή...για 1-2 ώρες ανακούφιση
όσο υπάρχει ο καρκίνος Σάντος
ο ΠΑΟΚ έχει αξιοπρεπές υλικό,με άλλον στον πάγκο πχ Άγγελο θα έκανε πολλά παραπάνω
ΥΓ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ είναι στα αλήθεια ποδοσφαιριστής?
Τι να κάνουμε πρόβατα θα υπάρχουν πάντα και σε όλες τις ομάδες.