Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και εσύ κομπλεξικός

απλά βλέπω την αλήθεια κατάματα αγορίνα.Όπως ξέρω και εγώ τα του οίκου μου και τί ειμαι ικανός να καταφέρω και τί όχι,έτσι και εσείς οφείλετε για το καλό το δικό σας και της ομάδος σας να βλέπετε τί υλικό έχετε,τί πρέπει να κάνετε για να βελτιωθείτε.Αλλά είστε τόσο στραβοί και κομπλεξικοί που δε βλέπετε πέρα απο τη μύτη σας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το καλοκαίρι τα πρόβατα λέγανε

"Κάναμε τον καλύτερο μεταγραφικό σχεδιασμό"
"'Εχουμε 2 ισάξιες εντεκάδες"
"Έχουμε την πιο σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση,τον καλύτερο τεχνικό διεθυνυτή!!!"
"Είμαστε πλήρεις παντού"

Μια ζωή πρόβατα,βλαχοπαοκτσήδες

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

"Έχουμε την πιο σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση,τον καλύτερο τεχνικό διεθυνυτή!!!"
"Είμαστε πλήρεις παντού"

μπράβο που το βλέπεις και το παραδέχεσαι.Είναι ηλίου φαεινότερον πιά.

Επισκέπτης

"Είμαστε πλήρεις παντού"

χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απλά βλέπω την αλήθεια κατάματα αγορίνα.Όπως ξέρω και εγώ τα του οίκου μου και τί ειμαι ικανός να καταφέρω και τί όχι,έτσι και εσείς οφείλετε για το καλό το δικό σας και της ομάδος σας να βλέπετε τί υλικό έχετε,τί πρέπει να κάνετε για να βελτιωθείτε.Αλλά είστε τόσο στραβοί και κομπλεξικοί που δε βλέπετε πέρα απο τη μύτη σας

τα βλέπουμε δεν χρειαζόμαστε νουθεσίες από "ουδέτερες" φωνές

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Και μπαίνουν από κάτω τα πρόβατα και αντί να τον πάρουν με τις ντομάτες και τα γιαούρτια,λένε μπράβο Σταύρο πολύ ωραίο το άρθρο σου!!!!

Επισκέπτης
Σάντος: Δεν απειλείται η θέση μου

Παρά την απώλεια της νίκης για τρίτο σερί παιχνίδι, έπειτα από την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και την εκ νέου ισοπαλία με τον Πανιώνιο σήμερα, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν απειλείται η θέση του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο Εμίλιο Φερέρα.

Ο Φερνάντο Σάντος δε νιώθει ότι απειλείται η θέση του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έπειτα από την απώλεια της νίκης για τρίτο σερί παιχνίδι, μετά και τη σημερινή ισοπαλία με τον Πανιώνιο, ενώ πιστεύει ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο, με δεδομένο ότι ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Βιεϊρίνια. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, αν και δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα. Βάλαμε ένα γκολ που δεν μέτρησε. Πήραμε ακόμα μια ισοπαλία εκτός έδρας, κάτι που κάναμε και την περσινή σεζόν. Δε νιώθω να απειλείται η θέση μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελα βρε ολοι τωρα τον μπουλο....γινατε ιδικοι μεσα σε μια νυχτα κ γουσταρετε που δεν εχει καλα αποτελεσματα ο Παοκ....πλεζουρ,τι εγινε ρε?πολυ τακτικος πελατης εχεις γινει στο θεματακι μας....μ αρεσει που ασχολειστε ολοι μαζι μας.βαλατε κ γκολακι μολις τωρα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κατ αρχας το γκολ του παοκ ειναι πεντακαθαρο.......

Κατα τα αλλα, ηταν και παλι τραγωδια........

Και επειδη ΟΛΟΙ ΣΑΣ θα σταθειτε στη διαιτησια και δε θα δειτε (για αλλη μια φορα) το φετινο σας χαλι.... οπως λεει και γνωστο τηλεοπτικο σποτ...... "αντεχετε κι αλλες σφαλιαρες?????"...... φετος θα εχει πολλες!!!!

Ο γκαγκατσης, αυτο το διοικητικο στολιδι, ο παραγοντας που "ηρθε να οργανωσει την ομαδα και να μας βοηθησει γιατι δεν εχουμε την εμπειρια του διοικητικα" οπως ελεγε ο λιλης και τα παπαγαλακια του....... γιατι παραιτηθηκε 'η τον ΠΑΡΕΤΗΣΑΝ σε μια νυχτα??????

Νικολας: Ρε το φουκαρα τον παοκ κωθτακη μου........

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κατ αρχας το γκολ του παοκ ειναι πεντακαθαρο.......

Κατα τα αλλα, ηταν και παλι τραγωδια........
Και επειδη ΟΛΟΙ ΣΑΣ θα σταθειτε στη διαιτησια και δε θα δειτε (για αλλη μια φορα) το φετινο σας χαλι.... οπως λεει και γνωστο τηλεοπτικο σποτ...... "αντεχετε κι αλλες σφαλιαρες?????"...... φετος θα εχει πολλες!!!!

Είδες κανένα να στέκεται στην διαιτησία εδώ?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είδες κανένα να στέκεται στην διαιτησία εδώ?

Δε λεω για εδω σκορπιε.... για τα προβατα λεω, για τη μαζα, γι αυτους που ακουμε και βλεπουμε καθημερινα δεξια αριστερα, οι οποιοι ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ επηρεαζουν και διαμορφωνουν κλιμα.........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

"Είμαστε πλήρεις παντού"

Αυτα που σας λεγαμε ολο το καλοκαιρι, βγαινουν σιγα σιγα..... με καλυψες πληρως.... ;)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δε λεω για εδω σκορπιε.... για τα προβατα λεω, για τη μαζα, γι αυτους που ακουμε και βλεπουμε καθημερινα δεξια αριστερα, οι οποιοι ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ επηρεαζουν και διαμορφωνουν κλιμα.........

Τι να κάνουμε πρόβατα θα υπάρχουν πάντα και σε όλες τις ομάδες.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και να κερδίζαμε με το καθαρό γκολ,θα ήταν σαν ασπιρίνη σε καρκινοπαθή...για 1-2 ώρες ανακούφιση
όσο υπάρχει ο καρκίνος Σάντος
ο ΠΑΟΚ έχει αξιοπρεπές υλικό,με άλλον στον πάγκο πχ Άγγελο θα έκανε πολλά παραπάνω

ΥΓ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:είναι στα αλήθεια ποδοσφαιριστής?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και να κερδίζαμε με το καθαρό γκολ,θα ήταν σαν ασπιρίνη σε καρκινοπαθή...για 1-2 ώρες ανακούφιση
όσο υπάρχει ο καρκίνος Σάντος
ο ΠΑΟΚ έχει αξιοπρεπές υλικό,με άλλον στον πάγκο πχ Άγγελο θα έκανε πολλά παραπάνω

ΥΓ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:είναι στα αλήθεια ποδοσφαιριστής?
το εχουμε καταλαβει οτι γουσταρεις αγγελο,εγω παλι δεν τον μπορω μια κ γουσταρω αυτον τον καρκινο στον παγκο αν κ ηταν υπερβολικη η εκφραση σου

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι να κάνουμε πρόβατα θα υπάρχουν πάντα και σε όλες τις ομάδες.

Δυστυχως αυτο ισχυει σε ολες τις ομαδες και οχι μονο, προβατο ειναι γενικοτερα ο νεοελληνας που γκρινιαζει και θυμωνει καθημερινα για το χαλι της χωρας αλλα δεν κανει τιποτα για να το αλλαξει, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, ζουμε στην πολη του παπαγεωργοπουλου και του ψωμιαδη και δεν κανουμε τιποτα γι αυτο, ισως και να μη μπορουμε....... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom