Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανόητος είσαι;;;;;;;; Με είδες πουθενά να κλαίγομαι;;;;;;;;;; Αναφέρω πόσο πουστράκια είστε.
Ψιλό κλάμα είναι και αυτό,εσείς δεν πέφτετε δηλαδή;! :grin: :think:
Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο: κατάντια!!! :rockon:

Υ.Γ.Βέβαια και οι ξένοι ακόμα πέφτουν καπού-κάπου!!! :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Νομίζω φιλαράκο ότι δεν διάβασες τι έγραψα. Δεν κριτικάρω τον διαιτητή (που ούτως η άλλως είναι ένας απλός υπαλληλάκος κάποιων συμφερόντων) Κριτικάρω την νοοτροπία των παικτών και της πουστροομάδας με τα ασπροκόκκινα.
Τη νοοτροπία της δικιάς σου ομάδας που χάνει με κατεβασμένα παντελόνια να δούμε πότε θα σχολιάσεις...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ανόητος είσαι;;;;;;;; Με είδες πουθενά να κλαίγομαι;;;;;;;;;; Αναφέρω πόσο πουστράκια είστε.
Θυμησου Κονσεισαο περσι με Πανιωνιο,αν δε σας αρεσουν αυτα,ας γιουχαρατε τοτε αντι να πανηγυριζετε.Ετσι ειναι,ολοι θελουν να κερδιζουν ακομη κι ετσι,απλα καποιοι μπορουν περισσοτερο φιλε κοκπιτ...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θυμησου Κονσεισαο περσι με Πανιωνιο,αν δε σας αρεσουν αυτα,ας γιουχαρατε τοτε αντι να πανηγυριζετε.Ετσι ειναι,ολοι θελουν να κερδιζουν ακομη κι ετσι,απλα καποιοι μπορουν περισσοτερο φιλε κοκπιτ...
αν ανατρέξεις σε παλιότερο ποστ μου (βαρετό πράγμα) θα δεις την άποψή μου για εκείνη την θεατρινιά. Τώρα το τι πιστεύει ο κάθε άλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι δικό μου θέμα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τη νοοτροπία της δικιάς σου ομάδας που χάνει με κατεβασμένα παντελόνια να δούμε πότε θα σχολιάσεις...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Που ακριβώς είδες τα κατεβασμένα παντελόνια;;;;;;;; Στο δοκάρι του Φιλομένο;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν ανατρέξεις σε παλιότερο ποστ μου (βαρετό πράγμα) θα δεις την άποψή μου για εκείνη την θεατρινιά. Τώρα το τι πιστεύει ο κάθε άλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι δικό μου θέμα.
Μα εκει ειναι ακριβως το θεμα,μπορει εσυ,εγω,η ο καθε γαυρος ατομικα να μη θελουμε ευνοια,ομως οι οπαδοι των ομαδων στο συνολο τους ειδικα μεσα στο γηπεδο ειναι υπερ της πρακτικης "νικη με καθε τιμημα".Δεν ειναι προνομιο του ολυμπιακου οπαδου η του αεκτση,αυτο θελω να σου πω.Απλα εσεις εκει στην Τουμπα,εχετε κανει την διατησια σημαια,μετα απο 2 χρονια θα λετε για το παιχνιδι το προχθεσινο οτι κριθηκε με γκολ-οφσαιτ,ετσι για να χαιρεστε οτι χασατε και καλα απο αδικια...

Επισκέπτης
δεν τα λες καλα τοτε αφου ειχες εκθειασει τη πουστικη νικη της ομαδα σου ανεφερες και για τη φαση!!!! ελπιζω σημερα να εχουμε αναλογη διατησια!!!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα λες καλα τοτε αφου ειχες εκθειασει τη πουστικη νικη της ομαδα σου ανεφερες και για τη φαση!!!! ελπιζω σημερα να εχουμε αναλογη διατησια!!!!!!!
Μαλακίες λες. Είχα όμως εκθειάσει το διπλάκι που σε πήρα με διαιτησία 80-20 αν θυμάσαι καημένο μου παιδί.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το φαουλ πριν το γκολ. Μια ζωη πουστρογαμημενοι πειραιωτες. Πουστροομαδιτσα.
Μια ζωή παράρτημα του βάζελου και πελάτες δικοί μας.
Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης, Μουν την τελευταία διετία. Γίνατε ΟΦΗ του βορρά.(τα ίδια φοράτε άλλωστε)
Στο γκολ του Καραγκούνη στα play-off κάνει ο παίκτης σας στο πλάι(!!!) για να τον αφήσει να περάσει.

Κλάψε, όπως πάντα. :'( :'(

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ενα ματσο χαλι η ομαδα
οσο για το γκολ που ακυρωσε ευτυχως που εχουμε τον Βασιλη να καθαριζει για μας

Επισκέπτης
ενα ματσο χαλι η ομαδα
το γκολ στο ακυρωσε για επιθετικο φαουλ ασχετο αν ο καραλης δεν καταλαβαινει τη του γινεται. μαρκαρισμα στην μικρη περιοχη απαγορευεται. οσο για τον εποπετη φαινεται καθαρα οτι δεν σηκωνει τη σημαια και απλα βλεπει το διατητη που εχει σηκωμενο το χερι για φαουλ.οσο για τα αλλα κατεβηκατε για το χ και το πηρατε!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ενα ματσο χαλι η ομαδα

για αλλη μια φορα στο παοκ ειναι πουθεναδες.

απορω πως δεν κρυβονται απο ντροπη

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το γκολ στο ακυρωσε για επιθετικο φαουλ ασχετο αν ο καραλης δεν καταλαβαινει τη του γινεται. μαρκαρισμα στην μικρη περιοχη απαγορευεται. οσο για τον εποπετη φαινεται καθαρα οτι δεν σηκωνει τη σημαια και απλα βλεπει το διατητη που εχει σηκωμενο το χερι για φαουλ.οσο για τα αλλα κατεβηκατε για το χ και το πηρατε!
:bigdick:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από τα ληγμένα θα'ναι. Κόψ'τα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καλά τα λές και μη δίνεις σημασία σε ότι λένε οι άλλοι.Και έτσι να μήν ήταν δεν είναι και ότι πιό εύκολο για τον επόπτη να καταλάβει ότι η μπαλλα πήγε στον βιειρίνια απο τα χέρια του τερματοφύλακα όταν ακριβώς από κάτω του είναι ο κονσεισάο και ένας αμυντικός του πανιωνίου.Το συμπέρασμα είναι ότι και οι 2 αποδίδουν τραγικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής.Και αν για τον πανιώνιο υπάρχει το άλλοθι και συνάμα η προσδοκία της επανόδου του εστογιανόφ,του εγκλιματισμού και του πάρσιμου ρυθμού του ριέρα και την βελτίωση του ρεκομπα και του μπάλαμπαν,στον πάοκ τί να περιμένει ο κόσμος?την αύξηση κρουσμάτων βίας του γκαρσία? :2funny:την αύξηση δύναμης και ταχύτητας του ίβιτς :2funny:το φορμάρισμα του μουσλίμοβιτς? :2funny:την επάνοδο του βερόν στα χάφ? :2funny:ή μήπως του μέγιστου κοντρέρας που τον θεωρούν και μέγα παίχτη?αυτό το χιλιανό πλατουδερό πυο θα τους ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα! :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλά τα λές και μη δίνεις σημασία σε ότι λένε οι άλλοι.Και έτσι να μήν ήταν δεν είναι και ότι πιό εύκολο για τον επόπτη να καταλάβει ότι η μπαλλα πήγε στον βιειρίνια απο τα χέρια του τερματοφύλακα όταν ακριβώς από κάτω του είναι ο κονσεισάο και ένας αμυντικός του πανιωνίου.Το συμπέρασμα είναι ότι και οι 2 αποδίδουν τραγικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής.Και αν για τον πανιώνιο υπάρχει το άλλοθι και συνάμα η προσδοκία της επανόδου του εστογιανόφ,του εγκλιματισμού και του πάρσιμου ρυθμού του ριέρα και την βελτίωση του ρεκομπα και του μπάλαμπαν,στον πάοκ τί να περιμένει ο κόσμος?την αύξηση κρουσμάτων βίας του γκαρσία? :2funny:την αύξηση δύναμης και ταχύτητας του ίβιτς :2funny:το φορμάρισμα του μουσλίμοβιτς? :2funny:την επάνοδο του βερόν στα χάφ? :2funny:ή μήπως του μέγιστου κοντρέρας που τον θεωρούν και μέγα παίχτη?αυτό το χιλιανό πλατουδερό πυο θα τους ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα! :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

και εσύ κομπλεξικός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom