Ανόητος είσαι;;;;;;;; Με είδες πουθενά να κλαίγομαι;;;;;;;;;; Αναφέρω πόσο πουστράκια είστε.Ναι ρε παιδί μου αλλά αν δεν είχε μπει γκολ από αυτήν την φάση θα κλαιγόσουν;!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ψιλό κλάμα είναι και αυτό,εσείς δεν πέφτετε δηλαδή;!Ανόητος είσαι;;;;;;;; Με είδες πουθενά να κλαίγομαι;;;;;;;;;; Αναφέρω πόσο πουστράκια είστε.
Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο: κατάντια!!!
Υ.Γ.Βέβαια και οι ξένοι ακόμα πέφτουν καπού-κάπου!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τη νοοτροπία της δικιάς σου ομάδας που χάνει με κατεβασμένα παντελόνια να δούμε πότε θα σχολιάσεις...Νομίζω φιλαράκο ότι δεν διάβασες τι έγραψα. Δεν κριτικάρω τον διαιτητή (που ούτως η άλλως είναι ένας απλός υπαλληλάκος κάποιων συμφερόντων) Κριτικάρω την νοοτροπία των παικτών και της πουστροομάδας με τα ασπροκόκκινα.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Θυμησου Κονσεισαο περσι με Πανιωνιο,αν δε σας αρεσουν αυτα,ας γιουχαρατε τοτε αντι να πανηγυριζετε.Ετσι ειναι,ολοι θελουν να κερδιζουν ακομη κι ετσι,απλα καποιοι μπορουν περισσοτερο φιλε κοκπιτ...Ανόητος είσαι;;;;;;;; Με είδες πουθενά να κλαίγομαι;;;;;;;;;; Αναφέρω πόσο πουστράκια είστε.
αν ανατρέξεις σε παλιότερο ποστ μου (βαρετό πράγμα) θα δεις την άποψή μου για εκείνη την θεατρινιά. Τώρα το τι πιστεύει ο κάθε άλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι δικό μου θέμα.Θυμησου Κονσεισαο περσι με Πανιωνιο,αν δε σας αρεσουν αυτα,ας γιουχαρατε τοτε αντι να πανηγυριζετε.Ετσι ειναι,ολοι θελουν να κερδιζουν ακομη κι ετσι,απλα καποιοι μπορουν περισσοτερο φιλε κοκπιτ...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τη νοοτροπία της δικιάς σου ομάδας που χάνει με κατεβασμένα παντελόνια να δούμε πότε θα σχολιάσεις...
Που ακριβώς είδες τα κατεβασμένα παντελόνια;;;;;;;; Στο δοκάρι του Φιλομένο;;;;;;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μα εκει ειναι ακριβως το θεμα,μπορει εσυ,εγω,η ο καθε γαυρος ατομικα να μη θελουμε ευνοια,ομως οι οπαδοι των ομαδων στο συνολο τους ειδικα μεσα στο γηπεδο ειναι υπερ της πρακτικης "νικη με καθε τιμημα".Δεν ειναι προνομιο του ολυμπιακου οπαδου η του αεκτση,αυτο θελω να σου πω.Απλα εσεις εκει στην Τουμπα,εχετε κανει την διατησια σημαια,μετα απο 2 χρονια θα λετε για το παιχνιδι το προχθεσινο οτι κριθηκε με γκολ-οφσαιτ,ετσι για να χαιρεστε οτι χασατε και καλα απο αδικια...αν ανατρέξεις σε παλιότερο ποστ μου (βαρετό πράγμα) θα δεις την άποψή μου για εκείνη την θεατρινιά. Τώρα το τι πιστεύει ο κάθε άλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι δικό μου θέμα.
Επισκέπτης
δεν τα λες καλα τοτε αφου ειχες εκθειασει τη πουστικη νικη της ομαδα σου ανεφερες και για τη φαση!!!! ελπιζω σημερα να εχουμε αναλογη διατησια!!!!!!!αν ανατρέξεις σε παλιότερο ποστ μου (βαρετό πράγμα) θα δεις την άποψή μου για εκείνη την θεατρινιά. Τώρα το τι πιστεύει ο κάθε άλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι δικό μου θέμα.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κατεβασμενα μπορει να μην ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Που ακριβώς είδες τα κατεβασμένα παντελόνια;;;;;;;; Στο δοκάρι του Φιλομένο;;;;;;
Λερωμενα σιγουρα
Μαλακίες λες. Είχα όμως εκθειάσει το διπλάκι που σε πήρα με διαιτησία 80-20 αν θυμάσαι καημένο μου παιδί.δεν τα λες καλα τοτε αφου ειχες εκθειασει τη πουστικη νικη της ομαδα σου ανεφερες και για τη φαση!!!! ελπιζω σημερα να εχουμε αναλογη διατησια!!!!!!!
Επισκέπτης
ενα παιχνιδι αδιαφορο για μενα τουλαχιστον!!!! ενω εκεινο ειχε διπλο ενδιαφερον!!!!Μαλακίες λες. Είχα όμως εκθειάσει το διπλάκι που σε πήρα με διαιτησία 80-20 αν θυμάσαι καημένο μου παιδί.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μια ζωή παράρτημα του βάζελου και πελάτες δικοί μας.το φαουλ πριν το γκολ. Μια ζωη πουστρογαμημενοι πειραιωτες. Πουστροομαδιτσα.
Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης, Μουν την τελευταία διετία. Γίνατε ΟΦΗ του βορρά.(τα ίδια φοράτε άλλωστε)
Στο γκολ του Καραγκούνη στα play-off κάνει ο παίκτης σας στο πλάι(!!!) για να τον αφήσει να περάσει.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Κέρδισε τον πιο άνισο αγώνα της ζωής του ο Marcos Antonio
να ναι καλα το παλικαρι
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενα ματσο χαλι η ομαδα
οσο για το γκολ που ακυρωσε ευτυχως που εχουμε τον Βασιλη να καθαριζει για μας
Επισκέπτης
το γκολ στο ακυρωσε για επιθετικο φαουλ ασχετο αν ο καραλης δεν καταλαβαινει τη του γινεται. μαρκαρισμα στην μικρη περιοχη απαγορευεται. οσο για τον εποπετη φαινεται καθαρα οτι δεν σηκωνει τη σημαια και απλα βλεπει το διατητη που εχει σηκωμενο το χερι για φαουλ.οσο για τα αλλα κατεβηκατε για το χ και το πηρατε!ενα ματσο χαλι η ομαδα
ενα ματσο χαλι η ομαδα
για αλλη μια φορα στο παοκ ειναι πουθεναδες.
απορω πως δεν κρυβονται απο ντροπη
το γκολ στο ακυρωσε για επιθετικο φαουλ ασχετο αν ο καραλης δεν καταλαβαινει τη του γινεται. μαρκαρισμα στην μικρη περιοχη απαγορευεται. οσο για τον εποπετη φαινεται καθαρα οτι δεν σηκωνει τη σημαια και απλα βλεπει το διατητη που εχει σηκωμενο το χερι για φαουλ.οσο για τα αλλα κατεβηκατε για το χ και το πηρατε!
Από τα ληγμένα θα'ναι. Κόψ'τατο γκολ στο ακυρωσε για επιθετικο φαουλ ασχετο αν ο καραλης δεν καταλαβαινει τη του γινεται. μαρκαρισμα στην μικρη περιοχη απαγορευεται. οσο για τον εποπετη φαινεται καθαρα οτι δεν σηκωνει τη σημαια και απλα βλεπει το διατητη που εχει σηκωμενο το χερι για φαουλ.οσο για τα αλλα κατεβηκατε για το χ και το πηρατε!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το γκολ στο ακυρωσε για επιθετικο φαουλ ασχετο αν ο καραλης δεν καταλαβαινει τη του γινεται. μαρκαρισμα στην μικρη περιοχη απαγορευεται. οσο για τον εποπετη φαινεται καθαρα οτι δεν σηκωνει τη σημαια και απλα βλεπει το διατητη που εχει σηκωμενο το χερι για φαουλ.οσο για τα αλλα κατεβηκατε για το χ και το πηρατε!
καλά τα λές και μη δίνεις σημασία σε ότι λένε οι άλλοι.Και έτσι να μήν ήταν δεν είναι και ότι πιό εύκολο για τον επόπτη να καταλάβει ότι η μπαλλα πήγε στον βιειρίνια απο τα χέρια του τερματοφύλακα όταν ακριβώς από κάτω του είναι ο κονσεισάο και ένας αμυντικός του πανιωνίου.Το συμπέρασμα είναι ότι και οι 2 αποδίδουν τραγικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής.Και αν για τον πανιώνιο υπάρχει το άλλοθι και συνάμα η προσδοκία της επανόδου του εστογιανόφ,του εγκλιματισμού και του πάρσιμου ρυθμού του ριέρα και την βελτίωση του ρεκομπα και του μπάλαμπαν,στον πάοκ τί να περιμένει ο κόσμος?την αύξηση κρουσμάτων βίας του γκαρσία? την αύξηση δύναμης και ταχύτητας του ίβιτς το φορμάρισμα του μουσλίμοβιτς? την επάνοδο του βερόν στα χάφ? ή μήπως του μέγιστου κοντρέρας που τον θεωρούν και μέγα παίχτη?αυτό το χιλιανό πλατουδερό πυο θα τους ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
καλά τα λές και μη δίνεις σημασία σε ότι λένε οι άλλοι.Και έτσι να μήν ήταν δεν είναι και ότι πιό εύκολο για τον επόπτη να καταλάβει ότι η μπαλλα πήγε στον βιειρίνια απο τα χέρια του τερματοφύλακα όταν ακριβώς από κάτω του είναι ο κονσεισάο και ένας αμυντικός του πανιωνίου.Το συμπέρασμα είναι ότι και οι 2 αποδίδουν τραγικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής.Και αν για τον πανιώνιο υπάρχει το άλλοθι και συνάμα η προσδοκία της επανόδου του εστογιανόφ,του εγκλιματισμού και του πάρσιμου ρυθμού του ριέρα και την βελτίωση του ρεκομπα και του μπάλαμπαν,στον πάοκ τί να περιμένει ο κόσμος?την αύξηση κρουσμάτων βίας του γκαρσία? την αύξηση δύναμης και ταχύτητας του ίβιτς το φορμάρισμα του μουσλίμοβιτς? την επάνοδο του βερόν στα χάφ? ή μήπως του μέγιστου κοντρέρας που τον θεωρούν και μέγα παίχτη?αυτό το χιλιανό πλατουδερό πυο θα τους ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
και εσύ κομπλεξικός
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K