Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
κοιτα πανω στην βαθμολογιαΕσύ πάλι γιατί χαίρεσαι;;;;;;;;;;;;;;
και πες μου τι βλεπεις;;;;
κοιτα πανω στην βαθμολογιαΕσύ πάλι γιατί χαίρεσαι;;;;;;;;;;;;;;
Με ματς λιγότερο ρε κεπεζέ;;;;;κοιτα πανω στην βαθμολογια
και πες μου τι βλεπεις;;;;
εδω δεν νικησες τα κλαρινα της τριπολεωςΜε ματς λιγότερο ρε κεπεζέ;;;;;
ο οποίος έχασε από τον λεβαδειακό με 1-0 επομένως από εμάς θα χάσει με 4-0 ο οποίος λεβαδειακός έχασε 1-0 από την καβάλα ητην οποία θα κερδίσουμε άρα με 2-0 και υπολογίζοντας ότι με γαύρο έφερε 0-0 άρα θα κερδίσουμε και τον γαύρο 2-0εδω δεν νικησες τα κλαρινα της τριπολεως
θα νικησεις τον νιονιο
:- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :-
κοκοπιτακο πως νιωθεις που καταφτανει η κιτρινη αρμαδαο οποίος έχασε από τον λεβαδειακό με 1-0 επομένως από εμάς θα χάσει με 4-0 ο οποίος λεβαδειακός έχασε 1-0 από την καβάλα ητην οποία θα κερδίσουμε άρα με 2-0 και υπολογίζοντας ότι με γαύρο έφερε 0-0 άρα θα κερδίσουμε και τον γαύρο 2-0
Είσαι πολύ καψερός.....
εισαι και φιλολογος...ερχομαστΕ... οι πρωταθλητες...βου εθνικης....κοκοπιτακο πως νιωθεις που καταφτανει η κιτρινη αρμαδα
ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΙ
ενταξει μου ξεφυγεεισαι και φιλολογος...ερχομαστΕ... οι πρωταθλητες...βου εθνικης....
ερχομαστε-ερχοσαστε...παλι για ουεφα ΜΑΣ βλεπω...sorry...EYROPA LEAGUE..ενταξει μου ξεφυγε
ακριβως φιλεερχομαστε-ερχοσαστε...παλι για ουεφα ΜΑΣ βλεπω...sorry...EYROPA LEAGUE..
ο οποίος έχασε από τον λεβαδειακό με 1-0 επομένως από εμάς θα χάσει με 4-0 ο οποίος λεβαδειακός έχασε 1-0 από την καβάλα ητην οποία θα κερδίσουμε άρα με 2-0 και υπολογίζοντας ότι με γαύρο έφερε 0-0 άρα θα κερδίσουμε και τον γαύρο 2-0
Είσαι πολύ καψερός.....
μαξιμε και εμεις το σαββατο ειμασταν :- :- :- :- :-Ρε το φουκαρα το παοκ..... πες τα palermo αλλα οχι πολυ δυνατα, θα τους ξυπνησεις!!!!
μαξιμε και εμεις το σαββατο ειμασταν :- :- :- :- :-
αν δεν φταιξουν αμυνα :- :- :- :- :- :-
Το ξερω ρε συ, εμεις βλεπουμε κρινουμε και περιμενουμε τα καλυτερα, εδω ομως κραζουμε τους "αλλους"....... που τρωνε την παραμυθα χρονια τωρα και τουμπεκιαζονται γιατι..... ετσι ειπε ο τοντωρας!!!!!
Εντάξει ότι πει o θuper-33 μας έπεισες είμαστε φυτά.
Δεν ξερω για σενα προσωπικα και για αλλους εδω μεσα.... ΑΛΛΑ αμφιβαλλεις οτι εκει στην τουμπα ειστε ενα κοπαδι ΠΡΟΒΑΤΑ που σας πανε οπου θελουν διοικηση-συνδεσμοι και μμε, αναλογα με τα συμφεροντα τους??????
κοκοπιτακο πως νιωθεις που καταφτανει η κιτρινη αρμαδα
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Εξάλλου είναι γνωστό ότι από την τρίπολη όλοι θα περάσουν. Άσε που άλλοι πέρσι έφαγαν ντόρτιαΡε το φουκαρα το παοκ..... πες τα palermo αλλα οχι πολυ δυνατα, θα τους ξυπνησεις!!!!