brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.939
- Πόντοι
- 2.606
Δεν γουστάρω με τίποτα τους κωλογερμανους και την Μπάγερν άλλα ολιβερ και Στεφάν ήταν 100 κιλά αρχιδια έκαστοςΣκληρός καριόλης
Δεν γουστάρω με τίποτα τους κωλογερμανους και την Μπάγερν άλλα ολιβερ και Στεφάν ήταν 100 κιλά αρχιδια έκαστοςΣκληρός καριόλης
Αντιπαθητικος ο Ολιβερ αλλα τους πηγε τελικο στο μουντιαλ το 2002.Δεν γουστάρω με τίποτα τους κωλογερμανους και την Μπάγερν άλλα ολιβερ και Στεφάν ήταν 100 κιλά αρχιδια έκαστος
ζορικος ο Καντονα τυπε....Εξαιρετικος στις συζητησεις ηταν ο Ερικ Μαν
εναν παιχτη πουλησαν και εκαναν 6-7 μεταγραφες με τα λεφτα του αλλιως μαλλον δεν θα υπηρχε σαλιο...Χτες φανηκε ξεκαθαρα η κοντρα Λουτσε-Σαββιδαιων....
"Μου φερνετε παιχτες που δεν θελω???....οριστε τους βαζω να παιξουν...δειτε τους"....
Δεν μπορει η ομαδα να μην τραβαει ενω περσι εριχνε 4αρες κ 5αρες περπατωντας...
το προβλημα πρεπει να λυθει γρηγορα.....
...και ο Λουτσε πρεπει να σταματησει να ζηταει ετοιμους παιχτες,ετσι κανω κ εγω ομαδα,υπαρχουν και οι ακαδημιες...ολοι τον κραζανε πριν χρονια επειδη δεν εβαζε Ντελια...
16 παιχτες επαιξαν χθες....μονο ο Ντελιας ηταν Ελληνας...
Ο Πετσαλνικος επαιξε χτες με Κωστουλα...17χρ. πιτσιρικας σκοραρε κιολας....του χρονου θα βγαζει φωτιες...
Τον Μουζακιτη τον βλεπω καποια στιγμη αρχηγο στην Εθνικη...τρεξιμο,αντιληψη του χωρου,ακριβεια στην πασα...
Μπραβο στον γαυρο...δικαιη νικη...
Λυστε τα θεματα σας γρηγορα εκει στην ΠΑΕ...
Δεν υπαρχει κοντρα.. αν ηταν ετσι δεν θα τον ανανεωναν μεχρι το 27 υπαρχουν σοβαρα λαθη στον μεταγραφικο σχεδιασμο και τα κολληματα του λουτσε.Χτες φανηκε ξεκαθαρα η κοντρα Λουτσε-Σαββιδαιων....
"Μου φερνετε παιχτες που δεν θελω???....οριστε τους βαζω να παιξουν...δειτε τους"....
Δεν μπορει η ομαδα να μην τραβαει ενω περσι εριχνε 4αρες κ 5αρες περπατωντας...
το προβλημα πρεπει να λυθει γρηγορα.....
...και ο Λουτσε πρεπει να σταματησει να ζηταει ετοιμους παιχτες,ετσι κανω κ εγω ομαδα,υπαρχουν και οι ακαδημιες...ολοι τον κραζανε πριν χρονια επειδη δεν εβαζε Ντελια...
16 παιχτες επαιξαν χθες....μονο ο Ντελιας ηταν Ελληνας...
Ο Πετσαλνικος επαιξε χτες με Κωστουλα...17χρ. πιτσιρικας σκοραρε κιολας....του χρονου θα βγαζει φωτιες...
Τον Μουζακιτη τον βλεπω καποια στιγμη αρχηγο στην Εθνικη...τρεξιμο,αντιληψη του χωρου,ακριβεια στην πασα...
Μπραβο στον γαυρο...δικαιη νικη...
Λυστε τα θεματα σας γρηγορα εκει στην ΠΑΕ...
ο τραμπ7 παλι μπαν εφαγε
Μπορεί να μην απαντά στις βρισιές που του ρίχνουν,αλλά κάπου το παράκανε ο σύγγαυροςο τραμπ7 παλι μπαν εφαγε
Που με βρίζουν?Μπορεί να μην απαντά στις βρισιές που του ρίχνουν,αλλά κάπου το παράκανε ο σύγγαυρος
Οταν εμεις παιζαμε καλαθοσφαιρα, εσεις δαγκωνατε την σπυριαρα γιατι νομιζατε οτι ειναι βελανιδι.Που με βρίζουν?
Εγω είμαι κόσμιος.
Βλέπω ματς με Μακάμπι και μπήκα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για τη μεγαλειώδη πρόκριση του στους 16 του Europe Cup
λουτσεσκου 13:00 συνεντευξη τυπου
ΑΥΡΙΟ θα μπει ο ΤΣΟΛΙΑΣ του Δενδροποταμου να απολογηθει που χασατεισα μωρη πουστρα
σ'αφησα λιγο να χαρεις μεχρι να σ'αρχισω παλι
ΑΥΡΙΟ θα μπει ο ΤΣΟΛΙΑΣ του Δενδροποταμου να απολογηθει που χασατε
ζορικος ο Καντονα τυπε....
αλλα οταν τον κλαδεψε ο Βινι Τζοουνς,εκανε την παπια...
σε εκεινον μαγκιες δεν περνουσαν....
Μη βρίζετε κύριε ομοφυλόφιλε.ισα μωρη πουστρα
σ'αφησα λιγο να χαρεις μεχρι να σ'αρχισω παλι