Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε για το γηπεδο.....μετα απο πααααρα πολυ καιρο βρισκομαι Ελλαδα οποτε φροντισα η αδεια μου να ξεκιναει απο το ματς στην Τουμπα.Απο την θυρα 6 θα προκαλεσουμε ηχητικη βια.....Στα του παιχνιδιου ουτε εμεις ουτε ο γαυρος ειναι στα καλυτερα του..περιμενω ενα ξεσπασμα και νικη του ΠΑΟΚ....στοιχηματικα θα το επαιζα 1 και οβερ 1 γκολγκολ και οβερ 8 κορνερ......
Mην ξηγιεσαι έτσι...στην Βουλγαρία δεν υπαρχει πολεμος και η Λουντογκορετς δεν παίζει σε ουδέτερο.
Άσε που εμείς βάλαμε την Βουλγαρία σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.με τα λεφτά που δώσαμε σε κορίτσια ....να μην μιλήσω για τους φελλούς που περνάνε τα σύνορα για να βάλουν βενζίνη και να πάρουν μακαρόνια με υποδιαιρέσεις του λέβα ...ΟΙ ΚΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
Αντε σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε για το γηπεδο.....μετα απο πααααρα πολυ καιρο βρισκομαι Ελλαδα οποτε φροντισα η αδεια μου να ξεκιναει απο το ματς στην Τουμπα.Απο την θυρα 6 θα προκαλεσουμε ηχητικη βια.....Στα του παιχνιδιου ουτε εμεις ουτε ο γαυρος ειναι στα καλυτερα του..περιμενω ενα ξεσπασμα και νικη του ΠΑΟΚ....στοιχηματικα θα το επαιζα 1 και οβερ 1 γκολγκολ και οβερ 8 κορνερ......
Τσοοοοοονταααααα.
Αυτό είναι το μεγαλείο του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου του κόσμου.
Τι γαμήσι είναι αυτό!
Ούτε σε χίλια χρόνια δε θα μας φτάσατε.
Μια ζωή από κάτω ανύπαρκτοι.
Πέρσι 4, σήμερα 3 μέσα στο τουρκικό πορνείο
Α ρε Φιόνα τρένο,θα σε ξεζουμισουν σήμερα οι Παοκτζηδες του νήματος
50 εκατομμύρια η αξία του Κωνσταντελια!
Εγώ σουτάρω καλύτερα