HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
σκουληκαντερα τυχερη χαρηκε η σαρανταποδαρουσα γαμα΄ι΄κανη
Άλλοι την καρφώνουν από την τρύπα της βελόνας και άλλοι φοράνε δύο αριστερά παπούτσια. Έτσι και αλλιώς στο τέλος θα καθαρίσει ο Μάκης όπως και πέρσι με τον Τάκη. Πάντως όσο έρχονται στην Τούμπα αρχιδάτοι διαιτητές θα παίρνεται τα @@ μας. Στα ίσα δεν σας βγαίνει. Αν είστε στα πλέι οχ ζητήστε από τον Μάκη κανέναν Μαρτσινιακ, κανέναν Αλβανό ή στην ανάγκη να σας το κατακυρώσει άνευ αγώνα.Αν δε θέλει η κωλομπαλα να μπει στα δίχτυα
Καλά τα λες, ότι ακριβώς έκανες πέρυσι στη σκουληκοφωλια, μια τελική-δυο γκολ.Πόσο κωλοφαρδοι πάλι οι στηδεςπου.... αντί 3-0 ήρθε 0-1 με τις γαμιωλες ....πόσο κωλοφαρδοι πάλι?
Αποστολος Μαντζιος ο μπαμπας σας.Τι θες ρε Βλαχο;
Ασε ρε παικτη με τους ουγκανους που αν τυχον εβαζε τετοια γκολαρα ο πουσταρδελιας θα μας ειχαν κανει τα πεΗ ρολ τα @@ τσουρεκια Τερκενλη. Ενω τωρα ειναι Δευτερα και η «ατυχια ροιμακσαι των μπαωκ».Άλλοι την καρφώνουν από την τρύπα της βελόνας και άλλοι φοράνε δύο αριστερά παπούτσια. Έτσι και αλλιώς στο τέλος θα καθαρίσει ο Μάκης όπως και πέρσι με τον Τάκη. Πάντως όσο έρχονται στην Τούμπα αρχιδάτοι διαιτητές θα παίρνεται τα @@ μας. Στα ίσα δεν σας βγαίνει. Αν είστε στα πλέι οχ ζητήστε από τον Μάκη κανέναν Μαρτσινιακ, κανέναν Αλβανό ή στην ανάγκη να σας το κατακυρώσει άνευ αγώνα.
Έβαλε άρρωστο και αλήτικο γκόλ ο τύπος.....Ασε ρε παικτη με τους ουγκανους που αν τυχον εβαζε τετοια γκολαρα ο πουσταρδελιας θα μας ειχαν κανει τα πεΗ ρολ τα @@ τσουρεκια Τερκενλη. Ενω τωρα ειναι Δευτερα και η «ατυχια ροιμακσαι των μπαωκ».
Τυπε δεν κατάλαβες ότι μόλις τελείωσε η χρονιά για αυτούς επιτυχημένα?σιγα ρε εξαφανισμενοι 3 μηνες ενα κωλοματς ηταν δεν σηκωσατε το μουντιαλ
εχει 2ρο εκει και πλει οφΤυπε δεν κατάλαβες ότι μόλις τελείωσε η χρονιά για αυτούς επιτυχημένα?
Μπά,νομίζω ότι σβήσανε τώρα...εχει 2ρο εκει και πλει οφ
μπορει να παιξει και κανενα κυπελλο
εχει ακομα
καλη ομαδα εχουν ρε ολους θα τους ζορισουνΜπά,νομίζω ότι σβήσανε τώρα...
Τελικό κυπέλου θα ξαναπάνε το 2062.
6η αγωνιστική με κέρδισες από κωλοφαρδία ενώ ήμουν καλύτερος. Σήκωσα πρωτάθλημα με διπλό τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα σου. Δεν πήρες ούτε κύπελλο. Είσαι άτιτλος 60 χρόνια. Και βγάζεις γλώσσα για ένα ματς που κέρδισες 6η αγωνιστική. Ενώ έχω παίξει Ευρώπη και παίζω και ξανά Ευρώπη αυτή τη βδομάδα. Δε χρειάζεται να πει κάτι κάποιος για σας γιατι μόνοι σας μικραίνετε. Είναι γνωστό εξάλλου στην πόλη υπάρχουν δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και ο αντιΠΑΟΚ.Αυτη η νικη δεν ηταν παντελονατη ε; Μονο οταν σας συμφερει τη θυμαστε αυτη τη λεξη
Αδιάφορο μου είναι βασικά για αυτούς.καλη ομαδα εχουν ρε ολους θα τους ζορισουν
για τα παλτα που πηραμε το κατακαλοκαιρο να γραψω η θα λενε οτι γκρινιαζω?
Έχεις δίκιο ρε φίλε. Γιατί πλέον τα τελευταία χρόνια τα ματς μεταξύ μας λόγω συγκυριών δεν έχουν την παλιά αίγλη. Έχει ανοίξει η ψαλίδα και δεν υπάρχετε. Για σας είναι το ματς της χρονιάς. Έρχεστε σκυλιάζετε το παίρνετε. Εμείς αρχιδια. Βέβαια αυτό που ήθελα να πάρω έπαιξα και το πήρα. Και η καυλα η περσινή δεν συγκρίνετε με τίποτα. Οποτε καλά κανεις. Αλλά μη ξανοιγιεσαι πολύ γιατί θα πέσει φάπα και πάλι από την αρχήΑποστολος Μαντζιος ο μπαμπας σας.
Με καρυ κάθε χρόνο κάνουν καλή ομάδα.καλη ομαδα εχουν ρε ολους θα τους ζορισουν
για τα παλτα που πηραμε το κατακαλοκαιρο να γραψω η θα λενε οτι γκρινιαζω?
Καιρος να ερθει επιτελους και η υπεραξια που πληρωσε ο Καρυπιδης. Να σου πω την αληθεια ειναι αρρωστο παικτακι γενικα, μπαλαδοφατσα, απλα παιζει στον Αρη, που να γραψουν γι αυτον.Έβαλε άρρωστο και αλήτικο γκόλ ο τύπος.....
τσλοφ τιποτα ακομαΑδιάφορο μου είναι βασικά για αυτούς.
Ελα ρε τόσο χάλια Τσάλοφ κτλ?
Πρώτο ημίχρονο με με σας είδα,μας είχατε κάνει να φαινόμαστε Λεβαδειακός.....
Στρωμένη ομάδα με ρόλους κτλ αλλά και το αιώνιο χασογκόλικο που έχετε από τον Μουσλίμοβιτς και μετά....
Η χρονια θα τελειωσει μολις πιασει 4αδα ο Καρυ. Την επομενη το γκαγκατσεικο θα θεσμοθετησει πλει ωχ με τους τρεις πρωτους.Τυπε δεν κατάλαβες ότι μόλις τελείωσε η χρονιά για αυτούς επιτυχημένα?
Ρε τυπε, επαιζαν με τον πρωταθλητη και την καλυτερη ομαδα επι Ιβαν Ιγκνατιεβιτς, λιγο το χεις;σιγα ρε εξαφανισμενοι 3 μηνες ενα κωλοματς ηταν δεν σηκωσατε το μουντιαλ