Άστο αλάνι,δεν το χεις ,προφανώς είδες άλλο παιχνίδι αν πιστεύεις ότι σπρωχτηκε χτες ο ΠΑΟΚ....τα πέναλντι δεν τα έδωσε καν ο διαιτητής αλλά το βαρ....όσο υπάρχει το βαρ οι πουστιες είναι μετρημένες...όλα τα παιχνίδια θα παίζονται...
ναι τυπε... τετοιο πεναλτι απο κορνερ εχουμε να δουμε απο τοτε που πηγαιναν κορνα την μπαρτσα μεχρι τους τελικους....
το δευτερο πιο ανυπαρκτο αφου ο παικτης ηδη πεφτει και δεν ηταν αποτελεσμα του μαρκαρισματος...
μη μου το παιζεις μετριοπαθης μετα...
τουλαχιστον οι μισοι παοκτσηδες που εβλεπαν το ματς μαζι μου ηταν αηδιασμενοι απο αυτο...
ενα ματσο χαλια ειστε και σας εσωσε ο φωτιας! το ΒΑΡ δεν δινει τιποτα. ο διαιτητης αποφασιζει αν κατι δεν επεσε στην αντιληψη του με τη βοηθεια του ΒΑΡ. ντεμεκ εσεις το φερατε και δε ξερετε ακομη πως λειτουργει...
εγω ακομα απορω γιατι πηρε πισω το χερι αφου και να το εδινε παλι μυτη δε θα ανοιγε... ο γαυροπαοκτσηδες το ζητουσαν. δε διαφερετε απο οτι κραζατε μια ζωη. τα ιδια σκατα θελατε να γινετε. τα ιδια ακριβως γινατε λοιπον!
αλλα ξεχασα. τα δικα μας δε μυριζουν μονο των αλλων!
εκτεθηκατε και μαλιστα με φιλικο σωματειο!!!!! η δε αμυνα σας λουναπαρκ! και χωρις κουλιερακη θα παρακαλεσετε πολλες φορες τα κορακια να σας χαρισουν βαθμους