Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Κι ο δικός σου
Ετσι μωρη πουτανα μια ζωη με ξενα αρχιδια....ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!
Κι ο δικός σου
τι λες βρε κεφτε σουρομεμενε σε εκεινο το παιχνιδι ευκαιρια δεν εκανες και επρεπε να φας 5 νουμερο..Οπως κλεψαμε νικη περσι,με αυτογκολ Βουκοβιτς...κλεψατε νικη με αυτογκολ Γιαννουλη... το καρμα του ποδοσφαιρου ισχυει για ολους...
τι να κανουμε συμβαινουν αυτα...
εγω φταιω που ο Χασαν εχασε ευκαιριες απο το 1 μετρο? αν ειναι αυτος χασογκολης εμεις τι φταιμε?τι λες βρε κεφτε σουρομεμενε σε εκεινο το παιχνιδι ευκαιρια δεν εκανες και επρεπε να φας 5 νουμερο..
εγω φταιω που ο Χασαν εχασε ευκαιριες απο το 1 μετρο? αν ειναι αυτος χασογκολης εμεις τι φταιμε?
ακριβως αλλα που να παρουν χαμπαριΜονο που σημερα δεν κανατε ΜΙΑ ευκαιρια ενω εμεις ειχαμε και δοκαρι εκτος απο το αυτογκολ...
Κι ο δικός σου
εμεις δεν κλεψαμε κανενα παιχνιδι τυπε.ουτε ευκαιρια δεν εχεις σημερα.εγω φταιω που ο Χασαν εχασε ευκαιριες απο το 1 μετρο? αν ειναι αυτος χασογκολης εμεις τι φταιμε?
ξεκινά το αφυδατωμαθα αφυδατωθουμε τελείως φέτος !!!
διάνα έπεσες τυπεΣημερα βαζει 4 γκολ ο λαος 1 οι παικτες και ενα ο γαυρος! 5-1 τελειωνει το ματς!
ρε μαλακα τι εχεις πιειEπαγγελματικη σφαγη τα μουνια οι γερμανοι,λογικο αν σκεφτει κανεις οτι τα οργανα ξεκινησαν απο νωρις το πρωι,αλλα φιλε αμπελακο εδωσες και συ δικαιωματα....ο ταβερνιαρης ηρθε χεσμεντεν και επαιξε φουλ για το χ και αν κατσει γκολ σε καμια σωστη αντεπιθεση......βρηκε γκολ απο αουτ ,γλυτωσε γκολ που δεν το σφυραγε οφσαιντ ουτε αυτος που εγραψε τον κανονισμο και στο σπρωξιμο του τσιμικα στον λημνιο ειδε το πουλακι τσιου!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΗ.....ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΕΝΕΥΗ......ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ????ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΥΜΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΡΙΜΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ ΡΑΙΤ ΘΡΟΥ!!
ΥΓ....αμπελαρα φανταζομαι πακεταρεις?σε γλεντησε τακτικα τυπος που στην καλυτερη θα ειχε χασαποταβερνα στο γκιμαραες!!!!
ευκαιρια δεν κανατε ρε με το μπουρδελο σαςΠΡΙΜΑ!
ΤΙΠΟΤΑ αλανι μου,τελειως νηφαλιος και ηρεμος...την ειχα σακουλευτει τη δουλεια απο το παιχνιδι σου με τη αεκς....ο αμπελαρας παλι οχι!ρε μαλακα τι εχεις πιει