να και ενας γαυρος που δεν φοραει παρωπιδες... Φιλε εχεις μυαλο κ βλεπεις τι γινεται....Εκανα μια βολτα στις γαυροσελιδες και οι μισοι λενε τα ιδια με σενα... ο χοντρος κατεστρεψε την ομαδα,πουλησατε Μιλιβογεβιτς...Εναν απο τους καλυτερους παικτες που ηρθαν Ελλαδα...
Εγω θελω εναν Παοκ οπως ειναι τωρα...(σημερα κοιμοντουσαν).......και εναν Ολυμπιακο οπως ηταν με Τζορτζεβιτς,Ζε Ελιας κτλ και να βλεπουμε 50ρισια ματς κ να γουσταρουμε...
ρισπεκτ αλανι μιλησαν τα κακαλα σου!
Λοιπόν Τυποι mazo1979 & mpouxos Διατελειτε Εν Συγχυση Ε ? ( Λιγοτερο Ο mazo1979 Γιατι Ο Αλλος Το Εχει Καψει Εντελως Με Το Πολεμο Βορειων-Νοτιων
)
Και Μονο Που Εκθειαζετε Τον Βαγωνια Αυτο Δειχνει Πως Πονατε Παρα ΠΟΛΥ !!! Ο Βαγωνιας Λεει Οτι Ειναι Ολυμπιακος ΔΕΝ Ειναι Ομως !!
Απλα Οταν Και Αυτος Ειναι Εν Συγχυση "Σπαει Αρχιδια" Γιατι Το Ιδιο Κειμενο Ακριβως Εχει Ποσταρει Εδω, Στο Νημα Του Γαβρου, Του Βαζελου, Και Δεν Ξερω Που Αλλου...
Και Γενικα Τρωωει Βρισιδι & Φαινετε Να Το Απολαμβανει !!!
Προς mazo1979 Το Οτι Λεμε Για Τα Λαθη Μας Φετος Δεν Ειναι Η Πρωτη Φορα Τα Λεμε Εδω & Καιρο...Και Γνωριζουμε Για Τα Μανατζεριλικια Του Χονδρου !!!
Εσυ Λες Για Μιλι Που Πουλησε...Εγω Λεω Που Ακουσε Χασι Και Εδιωξε Δανεικο Εναν Πανομοιοτυπο Παικτη Με Τον Μιλι Ελληνα Τον Σιωπη...
Που Ειχε Παιξει και Προκριματικα ΣΤο ΤσουΛου Ευρωπη & Ηταν Απο Τους Καλυτερους !!!
Και Αν Δεις Τα Παιχνιδια Που Παιζει Στον Νιονιο Σε Πιανει Μελαγχολια Για Το Ποσο Καλα Θα Καλυπτε Τον Μιλι Τουλαχιστον Στο Ανασταλτικο Κομματι !!! :-
Αλλο Αυτο Ομως...Και Αλλο Το Σημερινο Που Εχασα 2 Βαθμους Με Ανυπαρκτο Πεναλτυ & Εγινε Αλλοιωση Αποτελεσματος !!
Ελπιζω Να Μην Εννοεις Με Διαιτησια Και Παραρτηματα Που Εχει Πληρωσει Ο Ρωσος Χιλιαδες Ρουβλια Για Να Τα Κανει Δικα Του !!!
Αν Εννοεις Ολοι ΟΙ Μεγαλοι Δυνατοι Και Η Διατησια 50-50 Τοτε Ειμαι μαζι Σου !!! ;)