Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
Σορρυ αλλα ο προεδρος σου κατηγορειται για εγκληματικη οργανωση και οτι το καραβι με την κοκα θα το καταναλωναν ελληνες...λυπαμαι...ο ενας πουλα ναρκωτικα και ο αλλος ευχεται να αποκλειστουν οι ελληνικες ομαδες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει...επειδη εσυ λοιπον εχεις τον πεντακαθαριδη προεδρο....θα υποφερεις για παντα απο τον πειραια...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει...επειδη εσυ λοιπον εχεις τον πεντακαθαριδη προεδρο....θα υποφερεις για παντα απο τον πειραια...
Πεντακαθαρος δεν ειναι κανεις...αποδηξεις εχεις;;;Οσο για το θα υποφερουμε παντα κοντος ψαλμος αλληλουια......

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
Πεντακαθαρος δεν ειναι κανεις...αποδηξεις εχεις;;;Οσο για το θα υποφερουμε παντα κοντος ψαλμος αλληλουια......
εχεις εσυ για τον δικο μου?...
ο ψαλμος δυστυχως για εσας ειναι πολυ μακρυς....
αντε καληνυχτα...στην ωρα σας.
παρακαλατε να κερδισει η? με ποιαν παιζουμε? :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχεις εσυ για τον δικο μου?...
ο ψαλμος δυστυχως για εσας ειναι πολυ μακρυς....
αντε καληνυχτα...στην ωρα σας.
παρακαλατε να κερδισει η? με ποιαν παιζουμε? :2funny: :2funny: :2funny:
Να χαρω εγω καναπεδατο οπαδο και οπαδο του γαυρου απο το πληκτρολογιο...Αντε καληνυχτα και ανοιξε κανα σαιτ εκτος απο το μπουρδελλα να μαθεις με ποιον-ποια ομαδα παιζεις... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
Να χαρω εγω καναπεδατο οπαδο και οπαδο του γαυρου απο το πληκτρολογιο...Αντε καληνυχτα και ανοιξε κανα σαιτ εκτος απο το μπουρδελλα να μαθεις με ποιον-ποια ομαδα παιζεις... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχ ρε τυπε....εχω μιλησει με τα τσιμεντα στο καραισκακη που εσυ δεν θα δεις ακομα και αν κανετε μετρο στην σαλονικη...
σας λυπαμαι και καποτε σας σεβομασταν....
αλλα βαζελες γινατε και εσεις....
καταβαλες οτι ηταν ειρωνικο με ποιαν παιζουμε η χαζεψατε εντελως τωρα που γινατε ρωσσοι?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αχ ρε τυπε....εχω μιλησει με τα τσιμεντα στο καραισκακη που εσυ δεν θα δεις ακομα και αν κανετε μετρο στην σαλονικη...
σας λυπαμαι και καποτε σας σεβομασταν....
αλλα βαζελες γινατε και εσεις....
καταβαλες οτι ηταν ειρωνικο με ποιαν παιζουμε η χαζεψατε εντελως τωρα που γινατε ρωσσοι?
ο προεδρος σου με τον αλαφουζο τι ρολο βαρανε στην τηλεοραση και στις εφημεριδες;οι βαζελοι λενε με ανακοινωσεις οτι πηγε ο τουιτερακιας με τον εχθρο...οι βαζελοι γινανε γαυροι η οι γαυροι βαζελοι;Ενημερωτικα ξεκινησα να πηγαινω τουμπα απο το 1984....εχω γραψει και εγω χιλιομετρα ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ο πανελληνιας φημης κερατας..ο Σαββας θεοδωριδης παλιοτερα δεν ελεγε μην ψαχνετε δικαιολογιες στην διαιτησια;δεν ελεγε καντε επενδυσεις και φτιαξτε ομαδα;Οι δημοσιογραφοι ερυθρολευκων αποχρωσεων γιατι σκιζουν τα ρουχα τους γα το διαιτητικο τριο που θα διευθηνει τον αγωνα του ολυμπιακου;Το σκατο εφτασε στην καλτσα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τυπε κοιτα να δεις το σκεπτικο μου : ανεβαζω συχνα τετοια προβοκατορικα αρθρα οχι για να τα δειτε εσεις, αλλα για να τα δουν οι δικοι μας οι βαζελογαυροι...εγω ξερω τι θα μου απαντησετε απο πριν, γιατι το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα : ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ....δηλαδη, αν ψαξω να βρω παλιοτερα ποστ δικα σου ή του μαστερ πχ. στο νημα της αεκ, θα βρω ατακες του στυλ "εμεις ειμαστε διαφορετικοι", "εμεις θελουμε καθαρο ποδοσφαιρο", "αντε να βαλουμε τον δικο μας στην επο για να δουμε 50-50" και αλλες τετοιες πιπες...τωρα που βαλατε τον δικο σας, αρχισατε να απαντατε οπως σας απαντουσα εγω πχ. τοσα χρονια εδω μεσα...σου λεω εγω οτι στη διοικηση σας εχετε περισσοτερους διαιτητες παρα στελεχη και εσυ μου πουλας ειρωνεια οτι να φτιαξουμε ομαδα (ο,τι δηλαδη σου ελεγα εγω τοσα χρονια)..λεω στον μαστερ οτι ο μελισσανιδης πνιγει με το κασκολ διαιτητες και τα σχετικα, και αυτος μου βαζει φωτο την μαρθα βουρτση (ο,τι δηλαδη του εβαζα εγω τοσα χρονια)....τωρα που νομιζετε οτι ειστε απο πανω αρχισατε τα γαυρικα  ;)

αυτα ολα τα λεω για τους δικους μας βαζελογαυρους που καποιοι θιχτηκαν πχ και φυγανε στο τελικο κυπελλου με τον αστερα..πιστευω να ξυπνανε σιγα σιγα και να μην δημιουργουν προβλημα στην ομαδα οπως τα προηγουμενα χρονια...εσεις (παοκ, ακε, βαζελος) ειστε ακινδυνοι και νανοι μπροστα στον θρυλο... :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαλιστα δηλαδη με με τεβεκελη και μιχελ πηραμε πρωταθλημα;;;;;;Ειρωνια δεν πουλαωλεω αυτα που ελεγε ο δικος σας...μαλλον αρχισες να καταλαβαινεις πως ελεγε μαλακιες...αλλα τοτε σας αρεσε γιατι πουλουσε οπαδιλικι.Κλεινοντας υπαρχει μια παροιμια γυρναει ο τροχος...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
ο προεδρος σου με τον αλαφουζο τι ρολο βαρανε στην τηλεοραση και στις εφημεριδες;οι βαζελοι λενε με ανακοινωσεις οτι πηγε ο τουιτερακιας με τον εχθρο...οι βαζελοι γινανε γαυροι η οι γαυροι βαζελοι;Ενημερωτικα ξεκινησα να πηγαινω τουμπα απο το 1984....εχω γραψει και εγω χιλιομετρα ...
ευκολο ειναι να πω τι ρολο παιζει ο δικος τυπε....στο ειπα απο την αρχη...
απο την μερα που στην στην λεωφορο μας βγαλανε πιστολι.....

ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΟΛΟΥΣ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καποιοι θιχτηκαν πχ και φυγανε στο τελικο κυπελλου με τον αστερα..
Μην λες μαλακιες ρε τυπε ,το τρενο ετρεξαν να προλαβουν.
Σιγα μην θιχτηκαν επειδη ο διαιτητης δεν εδωσε 2 πεναλτι και μια αποβολη υπερ του Αστερα και εδωσε ενα μουφα στην γκαμπι.Συνηθισμενα πραγματα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
μαλιστα δηλαδη με με τεβεκελη και μιχελ πηραμε πρωταθλημα;;;;;;Ειρωνια δεν πουλαωλεω αυτα που ελεγε ο δικος σας...μαλλον αρχισες να καταλαβαινεις πως ελεγε μαλακιες...αλλα τοτε σας αρεσε γιατι πουλουσε οπαδιλικι.Κλεινοντας υπαρχει μια παροιμια γυρναει ο τροχος...
ρε τυπε ουτε με γραμμενο θα παρεις πρωταθλημα...δεν μπορειτε να αγγίξετε τον ολυμπιακο...
αλλα το θεμα δεν είναι αυτό...το θεμα είναι τι και πως συμπεριφέρεστε...με το που νομισατε ότι αποκτησατε καποια εξουσια και δυναμη, η ρητορικη σας είναι ιδια με αυτην που είχαμε εμεις τοσα χρονια....και αυτό εχει τρομερο ενδιαφερον να το βλέπεις.... :hi:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
ρε τυπε ουτε με γραμμενο θα παρεις πρωταθλημα...δεν μπορειτε να αγγίξετε τον ολυμπιακο...
αλλα το θεμα δεν είναι αυτό...το θεμα είναι τι και πως συμπεριφέρεστε...με το που νομισατε ότι αποκτησατε καποια εξουσια και δυναμη, η ρητορικη σας είναι ιδια με αυτην που είχαμε εμεις τοσα χρονια....και αυτό εχει τρομερο ενδιαφερον να το βλέπεις.... :hi:

εισαι ολυμπιακος και καθεσαι και συζυτας με μπουγατσες? εισαι σοβαρος? αυτοι δεν μπορουν να αγγιξουν τον βαζελα θα αγγιξουν εμας?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εισαι ολυμπιακος και καθεσαι και συζυτας με μπουγατσες? εισαι σοβαρος? αυτοι δεν μπορουν να αγγιξουν τον βαζελα θα αγγιξουν εμας?
ο,τι λεω σε μπουγατσα, το ιδιο ισχυει και για αεκ, παο....δεν τους διαχωριζω εγω, σαν ένα ενιαιο πραγμα τους βλεπω...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, πρώην μέλος της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας), έπιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ! Πέρσι όριζε διαιτητές και τώρα είναι στέλεχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης...

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

να προσθεσουμε επισης ότι ο σαραιδαρης ηταν παρατηρητης στον αγωνα λαμια - ολυμπιακος, που εβαλε καλη βαθμολογια τον διαιτητη του ματς...ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε ακακακακακακακακακακακακακακακα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μπορεις να πιστευεις ακομα οτι τις εχεις τις εξουσιες προβλημα σου! Συντομα θα δεις πως θα σε πανε φετος ... :pipa3:

Ειναι δυνατον ρε ξεπεσμενοι αλλοθρησκοι αυτες οι επενδυσεις που καναμε εντος κ εκτος χορταριου να πανε χαμενες??

Κ που ειστε Μπουρδελα μην χασετε τον Δρομο! Ξερετε εσεις! :birdman:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το οτι εσεις γραφετε σε νημα του παοκ και εξηγειτε το ποσο γαυροι γινανε ολοι,δειχνει ανωτεροτητα ε;και οχι οτι κοκκαλης και χοντρος σας κοροιδευανε τοσα χρονια...εχεις δικιο αυτό εχει τρομερο ενδιαφερον να το βλέπεις,ειδικα απο γαυρο να εξηγει τα ανεξηγητα σε νημα του παοκ...το σκατο στη καλτσα σας εφτασε με τον σαββιδη.και δεν ειμαι παοκι!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
μπορεις να πιστευεις ακομα οτι τις εχεις τις εξουσιες προβλημα σου! Συντομα θα δεις πως θα σε πανε φετος ... :pipa3:

Ειναι δυνατον ρε ξεπεσμενοι αλλοθρησκοι αυτες οι επενδυσεις που καναμε εντος κ εκτος χορταριου να πανε χαμενες??

Κ που ειστε Μπουρδελα μην χασετε τον Δρομο! Ξερετε εσεις! :birdman:
Τυπε αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι δεν εχουμε τις εξουσιες αλλα ειμαστε η εξουσια...μονο απο μεσα μπορουμε να τρυπηθουμε (πχ βαζελογαυροι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom