Ο πανελληνιας φημης κερατας..ο Σαββας θεοδωριδης παλιοτερα δεν ελεγε μην ψαχνετε δικαιολογιες στην διαιτησια;δεν ελεγε καντε επενδυσεις και φτιαξτε ομαδα;Οι δημοσιογραφοι ερυθρολευκων αποχρωσεων γιατι σκιζουν τα ρουχα τους γα το διαιτητικο τριο που θα διευθηνει τον αγωνα του ολυμπιακου;Το σκατο εφτασε στην καλτσα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τυπε κοιτα να δεις το σκεπτικο μου : ανεβαζω συχνα τετοια προβοκατορικα αρθρα οχι για να τα δειτε εσεις, αλλα για να τα δουν οι δικοι μας οι βαζελογαυροι...εγω ξερω τι θα μου απαντησετε απο πριν, γιατι το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα : ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ....δηλαδη, αν ψαξω να βρω παλιοτερα ποστ δικα σου ή του μαστερ πχ. στο νημα της αεκ, θα βρω ατακες του στυλ "εμεις ειμαστε διαφορετικοι", "εμεις θελουμε καθαρο ποδοσφαιρο", "αντε να βαλουμε τον δικο μας στην επο για να δουμε 50-50" και αλλες τετοιες πιπες...τωρα που βαλατε τον δικο σας, αρχισατε να απαντατε οπως σας απαντουσα εγω πχ. τοσα χρονια εδω μεσα...σου λεω εγω οτι στη διοικηση σας εχετε περισσοτερους διαιτητες παρα στελεχη και εσυ μου πουλας ειρωνεια οτι να φτιαξουμε ομαδα (ο,τι δηλαδη σου ελεγα εγω τοσα χρονια)..λεω στον μαστερ οτι ο μελισσανιδης πνιγει με το κασκολ διαιτητες και τα σχετικα, και αυτος μου βαζει φωτο την μαρθα βουρτση (ο,τι δηλαδη του εβαζα εγω τοσα χρονια)....τωρα που νομιζετε οτι ειστε απο πανω αρχισατε τα γαυρικα ;)
αυτα ολα τα λεω για τους δικους μας βαζελογαυρους που καποιοι θιχτηκαν πχ και φυγανε στο τελικο κυπελλου με τον αστερα..πιστευω να ξυπνανε σιγα σιγα και να μην δημιουργουν προβλημα στην ομαδα οπως τα προηγουμενα χρονια...εσεις (παοκ, ακε, βαζελος) ειστε ακινδυνοι και νανοι μπροστα στον θρυλο...