Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
να μασατε καλα το σανο εκει στην φιλαδελφεια μενει στα δοντια.Αμα εγω ειμαι ντροπη της προσφυγιας εσυ που προηλθες απο μενα τι εισαι?
να μασατε καλα το σανο εκει στην φιλαδελφεια μενει στα δοντια.Αμα εγω ειμαι ντροπη της προσφυγιας εσυ που προηλθες απο μενα τι εισαι?
να μασατε καλα το σανο εκει στην φιλαδελφεια μενει στα δοντια.
Οσα και να ριξει ο ΠΑΟΚ θα παραμενει ΠΑΟΚ,το dna του ειναι να ειναι παντα πισω απο γαυρο βαζελο ΑΕΚ.Χρειαζεται μεγαλες επιτυχιες για να αλλαξει αυτο,κατι που ειναι δυσκολο.
Με τα θα αβγα δεν βαφονται αδελφε,και στα καλυτερα σας που μας πετυχατε,επί stefens που τα έριξε έτσι και σε βρισκα Αεξαρα θα σε έκανα!
Δεύτερος βγηκα και μου το στέρησαν και πάρτι πρόκρισης με γαυρο!
οτι η ελληνικη δικαιοσυνη αποφασησε και τιμωρησε τον μελισσανιδη για λαθρεμποριο καυσιμων και ο σαμαρας για να τον συγχαρει του εδωσε τον οπαπ λεπτομερειες.....οταν ακουω αεκσηδες να μιλανε για τον χοντρο και να λενε οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει δικαιωσυνη συγχωρεστε με αλλα
στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις.....ο μελισαν ειναι ο σταυροφορος που θα καθαρισει το ελληνικο πρωταθλημα απο την βρωμιατο καλυτερο ειναι αυτο που βγαινουνε και λενε οτι ο λαθρεμπορας κανει αγωνα να καθαρισει το ποδοσφαιρο για αυτο δεν βαζει λεφτα
ναι ρε αεκακι στην Τούμπα κατέβηκες με σύστημα 6-4-[size=60pt]0[/size]Με τα θα αβγα δεν βαφονται αδελφε,και στα καλυτερα σας που μας πετυχατε,
οταν δεν μπορουσαμε να κανουμε μεταγραφες και παιζαμε με αμουστακα,1-0 με το ζορι στην τουμπα νικησατε και 0-0 εδω.Αυτο τα λεει ολα πιστευω.Δεν θες να μαθεις τι θα γινοταν,αν ηταν το ακριβως αντιστροφο.
στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις.....ο μελισαν ειναι ο σταυροφορος που θα καθαρισει το ελληνικο πρωταθλημα απο την βρωμια
Παντως δεν ξερω αν προσεξατε αλλα γαυροι,χανουμια και σκωληκες ολο εδω μεσα ειναι στο θρεντ μας ;) μονο οι βαζελοι μας απαξιωνουν ολοι οι αλλοι ψοφατε για ΠΑΟΚ
μάζευε σπέρμα θέλουν [size=70pt]ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ[/size]Παντως δεν ξερω αν προσεξατε αλλα γαυροι,χανουμια και σκωληκες ολο εδω μεσα ειναι στο θρεντ μας ;) μονο οι βαζελοι μας απαξιωνουν ολοι οι αλλοι ψοφατε για ΠΑΟΚ
Με τον κλαους δεν ειναι ετσι, απο παιδι μικρο στον ΠΑΟΚ ειναι.. τυπου τουρσουνιδης αν ξερεις.Αλλα σιγουρα ειναι λιγο υπερεκτιμημενος και καπου και αυτος καβαλησε το καλαμι! ;)Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διώξει και αρκετούς σάπιους Έλληνες παίχτες που έχει και να τους αντικαταστήσει με φιλότιμους ξένους παίχτες! Κάτι Κλάους,Τζαβέλλας και σία το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πουλάνε σανό στους οπαδούς!
να εισαι καλα φιλαρακιεγω για μπουχο και τραβεστολαγνο μπαινω που ειναι ενταξει τυποι
Μπραβο τυπε, αμα γινεις και παοκτσακι θα σ'αγαπησουν περισσοτεροεγω για μπουχο και τραβεστολαγνο μπαινω που ειναι ενταξει τυποι
να εισαι καλα φιλαρακι
του χρόνου θα κάνουμε Νταμπλ!εχω δηλωσει συμπαθεια για τον ΠΑΟΚ ετσι και αλλιως
του χρόνου θα κάνουμε Νταμπλ!
Αυτοκρατορία προ των πυλών!!!!μακαρι