CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.486
- Πόντοι
- 2.606
μυρωδιας ρε πουστη μεχρι το τελευταιο σου κυτταρο...δε γαμιεται ομως ..με διασκεδαζεις, ενω εχω φαει τρελη ξενερα με την καψουρα μου παλι ,οποτε σου απανταω....Ρε μπαγλαμά ο Περέιρα ο Ρατς ο Λούκας και ο Σαλπιγγίδης στο Μarkiz πήγαιναν; Ρε κουτορνίθι ο Κλάους που έβγαλε όλο το καλοκαίρι στην Μυκόνο δε σε πείραξε; Μια από τα ίδια και το φιλαράκι του ο Γλύκος...
κοντος=πρωην επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που τελικα διαλεξε το σωστο δρομο....αυτον προς το σπιτι του!
ρατς=ανυπαρκτος απο τα μισα και μετα(αμεσως μετα την επεκταση συμβολαιου δηλαδη) με μονη καψουρα του τη βιλα στο ντονετσκ και την εθνικη του!
λουκας=μανουρας και καψουρα να παιζει στην ομαδα της πατριδας του...τουλαχιστον απο αυτον βγαλαμε και καποια λεφτα!
περειρα=μονιμος στο μαρκιζ και πολυ δυνατη προετοιμασια στα μπαρ της χαλκιδικης....εξοχη στη καμπαλα τωρα και ας κανει τα γουστα του εκει με τους ασβερκους....
..οσο για κλαους και γλυκο ,στα παπαρια μου που πηγαινουν στα ρεπο και τις διακοπες τους...με ενδιαφερει μονο να τηρουν το ωραριο και να μην κανουν μανουρες στα αποδυτηρια...
ΑΝΤΕ ρε μπαγλαμα,ρωτα τωρα που γυρναει να σε πω και για κανα αλλο πουλεν!