Επισκέπτης
ρε παλερμο δεν μου απαντησες ο παικ τελικα γιατι δεν μπορει να πρωταγωνιστησει τα τελευταια 20 χρονια. ποιος φταει η διοικηση ο κοσμος η αθηνα και το κατεστημενο;
η κριση στην οικονομια, στον καυκασο, το κυπριακο η ακριβη ντοματα ολα εναντιον τους ειναιρε παλερμο δεν μου απαντησες ο παικ τελικα γιατι δεν μπορει να πρωταγωνιστησει τα τελευταια 20 χρονια. ποιος φταει η διοικηση ο κοσμος η αθηνα και το κατεστημενο;
Μαλλον συμφωνεις μαζι μου οτι στη δεκαετια ποθ διανυουμε εχω 4 νικες μεσα στην Αθηνα εναντι του οσφπ.Απλα τις πνιγεις!!!ΟΛΕΣ οι νικες σας γινονται επειδη ο αλλος κατω σε υποτιμα και δε σε υπολογιζει και οι περισσοτερες απο αυτες γινονται στα κλεφτα με ΑΕΡΑ και φυγαμε...Θυμησου τι μπαλλα επαιξες μεσα στην ΑΕΚ περυσι για να παρεις τον ενα ποντο,τη σεντρα δε περασες.Αντιθετα,στα ματς της Τουμπας που τα περιμενες καιρο,μιλουσες για αυτα,οργανωνοσουν για αυτα,μας επρηζες τα ουμπαλα,ηταν τα ματς της χρονιας σου,ερχοταν ο αλλος και σου'παιρνε χαλαρα το διπλακι κι εφευγε.ΧΑΛΑΡΑ.Ποτε διεκδικησες τον τιτλο απο τοτε που πηρες το πρωταθλημα?Μηπως ο ντορος για την ομαδα σου(τεχνητος)ειναι πολυ πανω απο την αξια της?Μηπως εχεις να επιδειξεις ΜΟΝΟ λαο?Σκεψου τα και προβληματισου...
Και συ πνιγεις τα μπανια της ερυθρολευκης στρατιας στον Πειραια στο φαιναλ φορ του 1993!Αλλα αυτα που σου ειπανε στην παπαναστασιου,αυτα λες!Για την Αλαμανα,ουτε κουβεντα...φιλε των κοκκινων λαγων!τουλαχιστον εμας δεν μας πετουσανε μεσα στον θερμαικο μας!
ΟΛΕΣ οι νικες σας γινονται επειδη ο αλλος κατω σε υποτιμα και δε σε υπολογιζει και οι περισσοτερες απο αυτες γινονται στα κλεφτα με ΑΕΡΑ και φυγαμε...Θυμησου τι μπαλλα επαιξες μεσα στην ΑΕΚ περυσι για να παρεις τον ενα ποντο,τη σεντρα δε περασες.Αντιθετα,στα ματς της Τουμπας που τα περιμενες καιρο,μιλουσες για αυτα,οργανωνοσουν για αυτα,μας επρηζες τα ουμπαλα,ηταν τα ματς της χρονιας σου,ερχοταν ο αλλος και σου'παιρνε χαλαρα το διπλακι κι εφευγε.ΧΑΛΑΡΑ.Ποτε διεκδικησες τον τιτλο απο τοτε που πηρες το πρωταθλημα?Μηπως ο ντορος για την ομαδα σου(τεχνητος)ειναι πολυ πανω απο την αξια της?Μηπως εχεις να επιδειξεις ΜΟΝΟ λαο?Σκεψου τα και προβληματισου...
σου ειπα πως κανεις τις νικες σου,οπως ερχεται ο καθε Θρασυβουλος η Ξανθη η Λαρισα και σου κλεβουν ποντους,ετσι κανεις κι εσυ.Κανεις νικες που απλα σε πηγαινουν λιγο μπροστα και τον αλλον λιγο πισω.Καμια αλλη σημασια,να'χαμε να λεγαμε.Τα πρωταθληματα πανε αλλου...Για την Τουμπα ομως και τα ματς της χρονιας(για σενα μονο!) δε λες τιποτα,απλα τα προσπερνας.Μεγαλη ομαδα γινεσαι οταν παιρνεις αυτα τα παιχνιδια,οπως εκανες πριν 20 χρονια και ολοι σου βγαζαν το καπελλο,τωρα ζεις μονο με αναμνησεις και αβαντα απο τους δημοσιογραφους(?)της πολης.Μαλλον συμφωνεις μαζι μου οτι στη δεκαετια ποθ διανυουμε εχω 4 νικες μεσα στην Αθηνα εναντι του οσφπ.Απλα τις πνιγεις!!!
Μη με ξαναβρισεις τοσο ασχημα,εγω δε σε ειπα ανεκδιηγητο...δεν μαρέσουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί αλλά είσαι ανεκδιήγητος...πραγματικά...το 4-2 το ξέχασες,το 4-1,τα διπλά στο γαύρο στο πρωτάθλημα-κύπελλο Ριζούπολη,Καραισκάκη...το διπλό στη Λεωφόρο....και πόσα άλλα....ανύπαρκτος πραγματικά είσαι...τί βρήκες να πεις,σε χτύπησε η ζέστη...άκου γίνονται στα κλεφτά!!!...ο σαουρίδης σε δασκάλεψε?...τί άλλο θα σκεφτείτε ρε πούστη,τί άλλο...νικάς επειδή λέει σε υποτιμούνε!!!!
Αστο ειναι 4 αφου δεν απαντας! 4-2 στον τελικο,ξεκωλιασμα 2 φορες στη ριζουπολη για κυπελλο και πρωταθλημα,πιπα και στο καραισκακη με σικαμπαλα!Τωρα θυμηθηκες?Εσυ ρε μαστορα πως και δεν μπορεις να παρεις κανενα διπλο?Α ναι,ξεχασα,εσυ εισαι υπερδυναμη τα τελευταια χρονια των νταμαριων και της επαρχιας και σε υπολογιζαν οποτε πως να παρεις διπλο!!!Χαχαχαχχασου ειπα πως κανεις τις νικες σου,οπως ερχεται ο καθε Θρασυβουλος η Ξανθη η Λαρισα και σου κλεβουν ποντους,ετσι κανεις κι εσυ.Κανεις νικες που απλα σε πηγαινουν λιγο μπροστα και τον αλλον λιγο πισω.Καμια αλλη σημασια,να'χαμε να λεγαμε.Τα πρωταθληματα πανε αλλου...Για την Τουμπα ομως και τα ματς της χρονιας(για σενα μονο!) δε λες τιποτα,απλα τα προσπερνας.Μεγαλη ομαδα γινεσαι οταν παιρνεις αυτα τα παιχνιδια,οπως εκανες πριν 20 χρονια και ολοι σου βγαζαν το καπελλο,τωρα ζεις μονο με αναμνησεις και αβαντα απο τους δημοσιογραφους(?)της πολης.
Θα περιμενω πολυ ακομη για τα αποτελεσματα 20ετιας στον "ναο"σας?Αν ειστε μεγαλη ομαδα,σας προκαλω,αποδειξτε το,τι αποτελεσματα φερατε με τον πρωταθλητη Ελλαδας 20(!)χρονια στον "ναο"?Τα αλλα ειναι φουμαρα και παιδικες χαρες,κουβεντα να γινεται.Αστο ειναι 4 αφου δεν απαντας! 4-2 στον τελικο,ξεκωλιασμα 2 φορες στη ριζουπολη για κυπελλο και πρωταθλημα,πιπα και στο καραισκακη με σικαμπαλα!Τωρα θυμηθηκες?Εσυ ρε μαστορα πως και δεν μπορεις να παρεις κανενα διπλο?Α ναι,ξεχασα,εσυ εισαι υπερδυναμη τα τελευταια χρονια των νταμαριων και της επαρχιας και σε υπολογιζαν οποτε πως να παρεις διπλο!!!Χαχαχαχχα
ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ...ΒΕΛΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!Θα περιμενω πολυ ακομη για τα αποτελεσματα 20ετιας στον "ναο"σας?Αν ειστε μεγαλη ομαδα,σας προκαλω,αποδειξτε το,τι αποτελεσματα φερατε με τον πρωταθλητη Ελλαδας 20(!)χρονια στον "ναο"?Τα αλλα ειναι φουμαρα και παιδικες χαρες,κουβεντα να γινεται.
και στον Γκαγκατση...Ασε,θα πω στα φιλαρακια μου τους γαυρους να μου τα στειλουν με φαξ.Φαξ ειπα?Φτου πιπερι...ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ...ΒΕΛΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!
Ρεντ,κανε μου μια χαρη ρε φιλε,ενημερωσε με για την τελευταια 20ετια σας στη Τουμπα,το θελω ετσι για το αρχειο μου.Φαξ,μη χρησιμοποιησεις...Ρε για τον γιο του Γκαγκατση και τον Γκαγκατση θα απαντησετε????
για την Χορηγια της marfin θα απαντησετε ρε δικεφαλες κοτεσ????
Στο αρχειο σου εχεις και το πρωταθλημα του 1997???Ο δε αλλος,ο αρχηγος της διαπλοκης εχει το θρασος και μιλαει για Γκαγκατση!Ε δεν υπαρχει θεος!!!Ρεντ,κανε μου μια χαρη ρε φιλε,ενημερωσε με για την τελευταια 20ετια σας στη Τουμπα,το θελω ετσι για το αρχειο μου.Φαξ,μη χρησιμοποιησεις...