Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ολο το μην ηταν αψογο αλλα εδω βγαζεις πολυ κομπλεξ.....
μα πολυ κομπλεξ,ο ΠΑΟΚ κλασικα για σενα με μικρα αν κ ειναι αρχικα κ θα επρεπε να γραφεται με κεφαλαια

Άσ' τον ρε Deker αφού τα ξέρεις πώς πάνε αυτά... Και "η" Π.Α.Ο.Κ. θα πούνε & άλλα τόσα... Τον ΟΣΦΠ όμως που όλα τα αρειανά του τρέφουν συμπάθεια γιατί τον έγραψε με μικρά παρ' ότι είναι κι αυτά αρχικά; :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ακόμα κλαίτε από την κόκκινη ψωλή????
Χαχαχαχαχα....τι είστε εσείς ρε παιδάκι μου???

Ετοιμάσου να κλάψεις εσύ σήμερα απ' την κίτρινη ψωλή του πτώματος της Α.Ε.Κ.! Τους ξέρεις αυτούς πώς λειτουργούν, σε κάτι τέτοια παιχνίδια προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ακόμα Α.Ε.Κ., έρχεται σου λέω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άσ' τον ρε Deker αφού τα ξέρεις πώς πάνε αυτά... Και "η" Π.Α.Ο.Κ. θα πούνε & άλλα τόσα... Τον ΟΣΦΠ όμως που όλα τα αρειανά του τρέφουν συμπάθεια γιατί τον έγραψε με μικρά παρ' ότι είναι κι αυτά αρχικά; :2funny:
μπερδευτηκε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ολο το μην ηταν αψογο αλλα εδω βγαζεις πολυ κομπλεξ.....
μα πολυ κομπλεξ,ο ΠΑΟΚ κλασικα για σενα με μικρα αν κ ειναι αρχικα κ θα επρεπε να γραφεται με κεφαλαια

Αλλου ειναι η ουσία...

Το ότι έχω κόμπλεξ με τΗν  :grin: παοκ είναι δεδομένο και δεν πρόκειται να το κρυψω ΠΟΤΕ , αν το καταλάβετε και ´σεις με ποιον έχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κόμπλεξ θα συννενοηθουμε ...

Η ουσία είναι αλλου, μη μου γράφετε για κίτρινη στο2´ και αλλα τέτοια, ναι ο σπαθας είχε "υπηρεσία" θα σου πω Εγω, η ομάδα σου ΤΙ ΕΚΑΝΕ αφου ήταν " ικανή" για πρωτάθλημα;; Και ο σταυριδης είχε υπηρεσία δεν έδωσε ΚΟΚΚΙΝΗ στο 4´ σε παίκτη που τραυματίστηκε 2 μήνες, αλλα η ομάδα μου συνέχισε να Παιζει είχε και δυο φάσεις χέρια-πεναλτυ που δε δωθηκαν, Άλλο αν τελικα έφαγε 3... Ο παοκ τι έκανε στο παιχνίδι με το σπαθα; Το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδέν....

Για "φιλίες" και "αφεντικά" Αστο, δεν Υπάρχει απόδειξη, Ούτε καν ένδειξη, στο σπίτι του κρεμασμένου... Ξέρεις....

Όσο για κεφάλαια και μικρά, έτσι γράφει το Τ9 απο το κινητό μου, βαριεμαι να τα αλλάζω εκτός απο τΗν παοκ και τον ΑΡΗ.... :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ORBGR αγόρι μου πού είσαι;;; Στα έλεγα ότι τελικά θα φας πούτσα απ' το πτώμα της Α.Ε.Κ.;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
μην ανησυχεις
θα ερθεις κ μεσα στον ναο

Το περιμένει πώς & πώς το παιχνίδι μες το ΝΑΟ ο γάβρος... Θα έρθει χαρούμενος με τον κώλο που τόσο του αρέσει να γαμιέται :grin: :grin: :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αλλου ειναι η ουσία...

Το ότι έχω κόμπλεξ με τΗν  :grin: παοκ είναι δεδομένο και δεν πρόκειται να το κρυψω ΠΟΤΕ , αν το καταλάβετε και ´σεις με ποιον έχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κόμπλεξ θα συννενοηθουμε ...

Η ουσία είναι αλλου, μη μου γράφετε για κίτρινη στο2´ και αλλα τέτοια, ναι ο σπαθας είχε "υπηρεσία" θα σου πω Εγω, η ομάδα σου ΤΙ ΕΚΑΝΕ αφου ήταν " ικανή" για πρωτάθλημα;; Και ο σταυριδης είχε υπηρεσία δεν έδωσε ΚΟΚΚΙΝΗ στο 4´ σε παίκτη που τραυματίστηκε 2 μήνες, αλλα η ομάδα μου συνέχισε να Παιζει είχε και δυο φάσεις χέρια-πεναλτυ που δε δωθηκαν, Άλλο αν τελικα έφαγε 3... Ο παοκ τι έκανε στο παιχνίδι με το σπαθα; Το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδέν....

Για "φιλίες" και "αφεντικά" Αστο, δεν Υπάρχει απόδειξη, Ούτε καν ένδειξη, στο σπίτι του κρεμασμένου... Ξέρεις....

Όσο για κεφάλαια και μικρά, έτσι γράφει το Τ9 απο το κινητό μου, βαριεμαι να τα αλλάζω εκτός απο τΗν παοκ και τον ΑΡΗ.... :grin:

Ρε Μάξιμε καταλαβαίνεις τί γράφω ή τζάμπα τα γράφω; Ξαναλέω: Όταν ο διαιτητής με τη στάση του σου κόβει τον αέρα απ' το 2ο λεπτό κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να σε αφήσει να κερδίσεις απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ... Όσο για το κόμπλεξ που αναφέρεις η αλήθεια είναι ότι εκεί που μέχρι πριν 2 χρόνια είχαμε ξενερώσει γιατί πλέον τα μεταξύ μας παιχνίδια είχαν καταντήσει σαν να παίζουμε με τον Ατρόμητο εντός, με τον ερχομό του Κούπερ & το refresh που σου έκανε απόκτησαν νέο νόημα... Όχι ότι άλλαξε & τίποτα, απλά εκεί που είχες καταντήσει μια γκόμενα ξερακιανή που είχα βαρεθεί να γαμάω τώρα σουλουπώθηκες πάλι & έχω ξανά ένα λόγο να σε ρίξω στο κρεβάτι :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ο ενας χοντρος προεδρος ειπε εχτες.ΚΑΛΑ χασατε απο τους απληρωτους.....φανερα νευριασμενος!
ΜΠΟΥΑ ΜΠΟΥΑ    παρε πουτσα παχυδερμο με το μετρο.Επειδη παιζει καθε αγωνα η κωλωμαδα σου με 14 παιχτες(11+3κορακια)ΠΡΕΠΕΙ σωνει και καλα να κερδιζεις....ΠΟΥ ΝΑΡΘΕΙΤΕ ΤΟΥΜΠΑ ....μιλαμε για πολλη τσαπου.... :rockon: :rockon: :s&m_3:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο ενας χοντρος προεδρος ειπε εχτες.ΚΑΛΑ χασατε απο τους απληρωτους.....φανερα νευριασμενος!
ΜΠΟΥΑ ΜΠΟΥΑ    παρε πουτσα παχυδερμο με το μετρο.Επειδη παιζει καθε αγωνα η κωλωμαδα σου με 14 παιχτες(11+3κορακια)ΠΡΕΠΕΙ σωνει και καλα να κερδιζεις....ΠΟΥ ΝΑΡΘΕΙΤΕ ΤΟΥΜΠΑ ....μιλαμε για πολλη τσαπου.... :rockon: :rockon: :s&m_3:
ο Μαρινάκης φανατίζει τους γαύρους για να μην βλέπουν το δούλεμα που τρώνε περι ομαδάρας
ο Πατέρας φανατίζει τους βάζελους για να έχει το κεφάλι του ήσυχο σε περίπτωση απώλειας πρωταθλήματος
ο Αδαμίδης φανατίζει τα χανούμια για να μην βλέπουν το κάκιστο ρόστερ τους

και μετα μας φταίνε οι χουλιγκαν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Γαμώ τον Π.Α.Ο.Κ. μου γαμώ, μια ζωή αυτή η ομάδα θα χύνει την καρδάρα με το γάλα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο Μαρινάκης φανατίζει τους γαύρους για να μην βλέπουν το δούλεμα που τρώνε περι ομαδάρας
ο Πατέρας φανατίζει τους βάζελους για να έχει το κεφάλι του ήσυχο σε περίπτωση απώλειας πρωταθλήματος
ο Αδαμίδης φανατίζει τα χανούμια για να μην βλέπουν το κάκιστο ρόστερ τους

και μετα μας φταίνε οι χουλιγκαν
αδελφε η διαφορα ολων αυτων που λες ειναι οτι εμεις εχουμε την νοημοσυνη να δουμε οτι εχουμε σκατα ροστερ.οι αλλοι αν διαβασεις ακομη πιστευουν οτι εχουν ομαδαρα,και οι βαζελοι οτι οι παιχτες τους δεν ειναι τελειωμενοι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Vlachodeutsch καλά τα λες αλλά Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ. ΤΕΛΟΣ!
αν σε ματς κανεις 40 σεντρες στο κεφαλι του κοντου αυτο ειναι το αποτελεσμα
χασαμε και το κεντρο μεχρι πριν απο το 0-1 και τεζα οι δικοι μας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;; Γαμώ την πουτάνα μου λες & βλέπω ξανά τον Π.Α.Ο.Κ. των πέτρινων χρόνων με τη νοοτροπία της μικρής ομάδας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom