BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν το κατάλαβα το αστειάκι σου ,διαγραψτε στον τσινιαρη
αλλα για να γελάς τόσο πολύ καλό θα ήταν.
Δεν το κατάλαβα το αστειάκι σου ,διαγραψτε στον τσινιαρη
[glow=red,2,300]Δεν το κατάλαβα το αστειάκι σου ,[/glow]
αλλα για να γελάς τόσο πολύ καλό θα ήταν.
να σου πω κάτι....
προσωπικά χαίρομαι τους Ηρακλειδείς....
την ομάδα τους και γραμμένα στον κόρακα όλα.
ούτε να ασχολούνται με τη διαιτησία ούτε τίποτα...
Μπα οι ηρακληδεις μεχρι στιγμης τους παει πολυ καλα η διαιτησια ενω περιμεναν κυνηγητο απο τα καλοκαιρινα συμβαντα..οσο για τη 8εση στο πρωταθλημα ειναι εντελως πλασαματικη και καθονται στα αυγα τους.Μπα, τα ΙΔΙΑ σκατα είμαστε όλοι, ειδικά Εδώ στο Ελλαδισταν, ΠΑΝΤΑ ´κάποιος αλλος ´ φταίει... Μάλλον δεν τους ακούς γιατί δεν πολυακουγονται λόγω ποσότητας, όταν κυνηγάνε κάτι (σωτηρία-πιστοποιητικό συμμετοχής) και αυτούς "το κατεστημένο τους κυνηγά"......
Την εποχή του Κούδα τζιτζιφιόγκο ο ΠΑΟΚ είχε ομαδάρα και πραγματικά είχε αδικηθεί.Τυχαίο; Δε νομίζω.....
Το να αναφέρεις τη λέξη "σουπεριζουν", ο οπαδός της ομάδας που "την κυνηγάει το κατεστημένο" απο την εποχή κουδα ακόμα, είναι τουλάχιστον γραφικό.....
ο Κουδας η ο Βουδας οπως ειπε και η Ζουμπουλια; ο.... Μεγας Αλεξανδρος;;; αυτος που οταν πηγε στον Ολυμπιακο ειπε τωρα ανηκω εις τον Ολυμπιακο;Έγινε ρε φίλε....
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο κακός Ολυμπιακός που ήθελε να πάρει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τον ΠΑΟΚΤΣΗ κουδα και ο λαός επαναστατησε και τον έφερε πίσω....
Και απο τότε η κακιά Αθηνα και το κατεστημένο κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ και τον τιτανοτεραστιο λαό του....
Και ζησαν αυτοί Καλά και μεις καλύτερα.....
"Από το καλοκαίρι ακόμα ανθρωπος με υψηλό αξίωμα, που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά με την κοινωνιολογία και τις οικονομικές επιστήμες , με είχε προειδοποιήσει ότι ο αρης θα δεχτεί πόλεμο άνευ προηγουμένου.
Και αυτό γιατί κύκλοι,που έχουν σχέση με πανίσχυρες διεθνείς λέσχες, έχουν θορυβηθεί από το μοντέλο "λαϊκής διοίκησης" του άρη και φοβούνται μηπως επεκταθεί και στην κοινωνία"
Φοβήθηκαν τους Τσε Γκεβάρα του υπογείου δηλαδή.
ο Κουδας η ο Βουδας οπως ειπε και η Ζουμπουλια; ο.... Μεγας Αλεξανδρος;;; αυτος που οταν πηγε στον Ολυμπιακο ειπε τωρα ανηκω εις τον Ολυμπιακο;
καλημερα καυδιτσα μου...τι κάνουν τα κορίτσια μου?
όλα καλά?
που μυαλό για καλωπισμούς ρεκαλημερα καυδιτσα μου...
την ξυρισες την μουναρα σου;
τι γινεται με τον παοκ λελεουρα;;;καλημερα καυδιτσα μου...
την ξυρισες την μουναρα σου;
που μυαλό για καλωπισμούς ρε
αξύριστη είμαι και ζέχνω
θα το έχω στα υπ οψινΚακώς... Πρέπει πάντα να είσαι ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ...
Ούτε σήμερα δε βρέθηκε κανένας να σχολιάσει τη συνέντευξη τύπου του Δερμιτζάκη; Αρχίζω κι ανησυχώ...
θα το έχω στα υπ οψιν