Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
paokardi:  ΑΠ: Τέλος και επίσημα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ????????...ΑΦΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑςΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΡΕΕΕ???...Εεε???.... ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ????...ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ????
11-08-2010 14:03 #12
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γίναμε άρης

με [glow=red,2,300]κλίκες,ομαδούλες και προσωπικά συμφέροντα[/glow]

α ρε πόσο δίκιο είχε ο Νικόλας

ΑΡΗΣ δε θα γινετε ποτε! (Για τον απλο λογο οτι ο "υπεροχος" λαος σας θα ειναι παντα ευχη αλλα και ΚΑΤΑΡΑ σας)

Κλικες-ομαδουλες-προσωπικα συμφεροντα ΕΙΧΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ και θα ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ.

Διαβασε τι ειπε ο Σαντος για την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ανανεωση περσι για αλλα 2 χρονια και θα αρχισεις να μπαινεις στο νοημα. Θα μαθετε πολλες αληθειες σιγα σιγα για το τι γινεται εκει μεσα τα τελευταια 3 χρονια, ηταν να μην αρχισει ο κατηφορος.......

Απο μικρο και απο ΧΑΖΟ μαθαινεις καποιες αληθειες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
tolis1186:  ΑΠ: Τέλος και επίσημα

Πάει και ο Ζήσης και ξεκινάει η περίοδος παρακμής στην ομάδα μας.

Ήμουν με τρία φιλαράκια μου τον Ζήση τον Φερνάντο και τον Θοδωρή σε ένα μπαράκι και δεν είχαμε να πληρώσουμε οπότε λέμε αν φύγουμε όλοι μπούγιο θα μας καταλάβουν οπότε ξεκίνα εσύ Φερνάντο θα ακολουθήσω εγώ και στο τέλος ο θόδωρας. Και μετά άμα γουστάρετε πάμε προς το κέντρο σε ένα Κλαμπάκι Εθνική Ελλάδος λέγετε δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά παίζει τζέρτζελος εκεί!!

Adios...
11-08-2010 16:12 #53
εχω ψοφησει λεμεεεεεεεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
η αυτογνωσία είναι δείγμα ωριμότητας

Δε θα μπω στη διαδικασια να σου απαντησω αναλογα, ειπαμε, δεν εχουμε την ιδια ΠΟΙΟΤΗΤΑ και δε θα την αποκτησεις ΠΟΤΕ, αλλα αφου δεν καταλαβες, η τελευταια ΜΟΥ προταση αντιστοιχουσε στην τελευταια ΣΟΥ προταση. (Ξεχασα σε ποιον απαντουσα και ποσο επεξηγηματικος επρεπε να γινω.....)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο SUPER 3 Περαίας, συνεχίζοντας το παρεμβατικό του έργο και έχοντας απόλυτη επίγνωση του αισθήματος ευθύνης απέναντι στον οπαδικό πληθυσμό της Θεσσαλονίκης, νιώθει την υποχρέωση να τοποθετηθεί για ακόμη μία φορά σχετικά με τα όσα ταράσσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού στην πόλη.

Αδέρφια μας Θεσσαλονικείς, νιώθουμε χρέος μας να καταψύξουμε τα θερμά κεφάλια που υπερθερμάνθηκαν από θερμότερα γεγονότα εν μέσω ενός θερμότατου Αυγούστου. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αμέλησε την ΠΑΕ παοκ, απλώς συνταξιοδοτήθηκε από την ενασχόλησή του με τους εν Ελλάδι επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν υπήρξε ποτέ προδότης της αγάπης του μοναδικού λαού του παοκ, απλώς σαν γνήσιο παιδί της επαρχίας, ήθελε κι αυτός να ζήσει ένα διάστημα ως πρωτευουσιάνος.

Ο Χαβιέ Κάμπορα δεν απαρνήθηκε την πρόταση συνεργασίας της ΠΑΕ παοκ εξαιτίας σχετικής ρήτρας, απλώς θεώρησε την Κόλο-Κόλο της Χιλής πιο αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είχε πρόβλημα με τον πρώην προπονητή του, Μάριο Μπερέτα, απλώς ένιωσε ζαλάδες πριν από τη φιλική αναμέτρηση της ομάδος του, σκεπτόμενος και μόνο τον μοναδικό λαό του παοκ που αγαπά από μωρό παιδί.

Ο Ζήσης Βρύζας δεν παραιτήθηκε (;) λόγω εσωτερικής διαμάχης στα κοινά της ΠΑΕ παοκ, απλώς ήθελε να τεστάρει κατά πόσον είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδος του και θα ξαναγυρίσει, βρε κουτά! (όπως έκανε και ο Θόδωρας, άλλωστε!).

Αυτά που θα συμβούν στο μέλλον και θα προκαλέσουν (σχεδόν) σε όλους μας έκπληξη, δεν θα `ναι απόρροια της χρόνιας τακτικής του «κάτω απ’ το χαλάκι κι όλα καλά», η οποία ακολουθείται από μυστακοφόρους και λοιπούς, αλλά απλώς συνέπειες του ανάδρομου Ερμή και της φαλακρής Αφροδίτης εκείνης της περιόδου.

[glow=red,2,300]Γι’ αυτούς, λοιπόν, τους λόγους καλούμε τους αδερφούς συμπολίτες να μην ανησυχούν και να μην πονοκεφαλιάζουν αδίκως. Άλλωστε, το καλοκαίρι είναι η γιορτή της ζωής![/glow]

Χαλαρώστε και απολαύστε... γιατί έτσι μας αρέσει!!

Το "υπογειο" συνεχιζει το κοινωνικο του εργο.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (μην αρχισετε να πηδατε απο τους 5ους και σεις....)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δε θα μπω στη διαδικασια να σου απαντησω αναλογα, ειπαμε, δεν εχουμε την ιδια ΠΟΙΟΤΗΤΑ και δε θα την αποκτησεις ΠΟΤΕ, αλλα αφου δεν καταλαβες, η τελευταια ΜΟΥ προταση αντιστοιχουσε στην τελευταια ΣΟΥ προταση. (Ξεχασα σε ποιον απαντουσα και ποσο επεξηγηματικος επρεπε να γινω.....)

εννοείται πως το κατάλαβα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα σας
γαμαικανε τι σου ελεγα;
τοσες μερες κρυμενος στην σκουληκοτρυπα του και μολις εσκασε θεμα με τον παοκ το [size=10pt][size=10pt]εμετικο μουνοπανιασμενο πουσταριο[/size][/size] εμφανιστηκε παλι να μας δωσει πληροφοριες απο μεσα και να δειξει το δρομο του φωτος και της αληθειας.
ολοι λενε ψεματα και μονο αυτος ο γελοιος καραγκιοζης θελει να μας ανοιξει τα ματια

αντε ψωφα ρε μαλακα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εννοεις καποιον συγκεκριμενο ?????????

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
το παιζει και μαλακας ο μαλακας

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα σας
γαμαικανε τι σου ελεγα;
τοσες μερες κρυμενος στην σκουληκοτρυπα του και μολις εσκασε θεμα με τον παοκ το [size=10pt][size=10pt]εμετικο μουνοπανιασμενο πουσταριο[/size][/size] εμφανιστηκε παλι να μας δωσει πληροφοριες απο μεσα και να δειξει το δρομο του φωτος και της αληθειας.
ολοι λενε ψεματα και μονο αυτος ο γελοιος καραγκιοζης θελει να μας ανοιξει τα ματια

αντε ψωφα ρε μαλακα

τςτςτςτς

Δεν ντρεπεσαι να μιλας ετσι?

Επισκέπτης
τεο,λελεουρας,πιπης ολο αντρικα ονοματα βλεπω ρε πουστροβουλγαρακια..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα σας
γαμαικανε τι σου ελεγα;

αντε ψωφα ρε μαλακα

Επειδη εχω μια υποψια σε ποιον αναφερεσαι, ΜΑΛΑΚΑ, το να μαλωνεις με nicknames ειναι πανευκολο και ανωδυνο, οπως και με τα στορια που το κανουν τα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ της ρατσας σου...... αλλα δειχνει και το ποσο looser μπορει να εισαι, οταν κοιταχτεις στον καθρεφτη......

Εδω μεσα οποιο nickname θελει, γραφει οτι θελει, αλλα υπαρχουν και καποια ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ορια........ εσυ επειδη φαινεσαι τι nickname εισαι γουσταρεις να γραφεις οτι ΜΑΛΑΚΙΑ σου κατεβει, αλλα δεν ΑΝΤΕΧΕΙΣ να ακους και να διαβαζεις αντιστοιχα......

Οποτε, κοιτα να βρεις μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη, περα του thread "μογγολος για παντα" στο bourdela.com, αλλιως μαθε να διαβαζεις και να γραφεις ΚΑΙ οτι σ' αρεσει ΚΑΙ οτι ΔΕ σου αρεσει.......

Για τους χαρακτηρισμους σου δεν εχω να σχολιασω κατι, ουτε να σου μεταφερω αντιστοιχους, υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, υπαρχουν και κατι ανθρωπακια που δε μπορουν να φτασουν ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μας.........

Υ.Γ. Αν δεν αντεχεις, σε προετοιμαζω, ΕΓΩ θα γραφω οτι γουσταρω και οτι ΞΕΡΩ, οποτε ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ και οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΩ, αν δε σ' αρεσει...... ΞΥΔΙ.

Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α .-

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη εχω μια υποψια σε ποιον αναφερεσαι, ΜΑΛΑΚΑ, το να μαλωνεις με nicknames ειναι πανευκολο και ανωδυνο, οπως και με τα στορια που το κανουν τα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ της ρατσας σου...... αλλα δειχνει και το ποσο looser μπορει να εισαι, οταν κοιταχτεις στον καθρεφτη......

Εδω μεσα οποιο nickname θελει, γραφει οτι θελει, αλλα υπαρχουν και καποια ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ορια........ εσυ επειδη φαινεσαι τι nickname εισαι γουσταρεις να γραφεις οτι ΜΑΛΑΚΙΑ σου κατεβει, αλλα δεν ΑΝΤΕΧΕΙΣ να ακους και να διαβαζεις αντιστοιχα......

Οποτε, κοιτα να βρεις μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη, περα του thread "μογγολος για παντα" στο bourdela.com, αλλιως μαθε να διαβαζεις και να γραφεις ΚΑΙ οτι σ' αρεσει ΚΑΙ οτι ΔΕ σου αρεσει.......

Για τους χαρακτηρισμους σου δεν εχω να σχολιασω κατι, ουτε να σου μεταφερω αντιστοιχους, υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, υπαρχουν και κατι ανθρωπακια που δε μπορουν να φτασουν ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μας.........

Υ.Γ. Αν δεν αντεχεις, σε προετοιμαζω, ΕΓΩ θα γραφω οτι γουσταρω και οτι ΞΕΡΩ, οποτε ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ και οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΩ, αν δε σ' αρεσει...... ΞΥΔΙ.

Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α .-
δεν χρειαζεται ρε καραγκιοζη να εχεις απλα μια υποψια σε ΕΣΕΝΑ αναφερομαι...
για να ασχολησε μονο με τον παοκ μαλλον πολλες πουτσες εχεις φαει απο παοκτσηδες...
εγω μπορει να ειμαι ανθρωπακι οπως λες αλλα εσυ εισαι υπανθρωπος ενας κομπλεξικος μαι μιζερος ΜΑΛΑΚΑΣ που προφανως σε εχουν ολοι στη φαπα και μπαινεις εδω μεσα για να το παιξεις εξυπνος γιατι εκει εξω δεν σου δινει κανενας σημασια
το αν εχω προσωπικη ζωη το ξερω εγω πολυ καλα φαινεται αλλωστε απο τις ωρες που ποσταρω εδω μεσα,εσυ μαλλον εισαι αυτος που τρωει παντοφλα στην πραγματικη του ζωη και βγαζεις τον πραγματικο ηλιθιο εαυτο σου εδω μεσα.
διαβαζω οτι μου αρεσει και οτι δεν μου αρεσει και απανταω-αντιδραω αναλογα σε κατι βλακες που μου μιλανε για αρχιδια απο εδω μεσα αν και απο οτι καταλαβαινω μονο τριχες εισαι και απο κακαλα μηδεν
γι'αυτο σαλτα και γαμησου και κανε μια χαρη στην κοινωνια και ψοφα γελοιε καραγκιοζη μπας και δουμε φως στο τουνελ σε αυτην την κοινωνια μια μερα,αλλιως ασχολησου με την συναγωγη σου και γραφε στο θρεντ εβραιος και για την θεα γιατι δεν σε εβαλε ποτε κανενας υπευθυνο σωτηρας καμιας ομαδας

Π-Ο-Υ-Σ-Τ-Α-Ρ-Ι-Ο

Υ.Γ.
καταναλωσα πολυ περισσοτερη φαια ουσια και κατεστρεψα πολλα δερματικα κυταρρα απο οσα αξιζει καποιος που κρυβεται μια ζωη σε τρυπες κατω την γη και περιμενει να βγει μονο για να βγαλει χολη και ανεξαντλητο κομπλεξ για καποιους αλλους οποτε ξαναμανα σαλτα και γαμησου οπως κανεις μια ζωη που με τον κωλο γαμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom