Νέα

Πανούργες θείες, γυναίκες και πεθερές!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.740
Πόντοι
3.556
τύπαρα τις πεθερές τι της εβαλες να πουμε αφου τα περισσότερα σεβαστά μέλη τυπου σαντμαν θα μεινουν εργένηδες μια ζωη μεχρι ο θάνατος να λυτρώσει τις ψυχές τους ωστε να δραπετεύσουν απο το σάπιο κουφάρι τους :undecided::undecided::undecided:

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.519
Πόντοι
4.656
Εμένα η πεθερά είναι με το ένα πόδι στον τάφο
Έχω πηδήξει βέβαια Θεια για να είμαι ειλικρινής

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.389
Πόντοι
12.756
Εμένα η πεθερά είναι με το ένα πόδι στον τάφο
Έχω πηδήξει βέβαια Θεια για να είμαι ειλικρινής
για πες μεχρι να αρχισει ο αλλος την εκπομπη :coffee:,
γιατι τον βλεπω να καθυστερει ή τον πηρε χαμπαρι η πεθερά και μας αφησε χρόνους

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.519
Πόντοι
4.656
για πες μεχρι να αρχισει ο αλλος την εκπομπη :coffee:,
γιατι τον βλεπω να καθυστερει ή τον πηρε χαμπαρι η πεθερά και μας αφησε χρόνους
Μάλλον τον πήρε χαμπάρι η πεθερά και θα επανέλθει αργότερα !
Ναι η Θεια με γούσταρε όταν ήμουν πιο μικρος γιατί είχα πάρει χαμπάρι ότι με γυρόφερνε και ήταν συνέχεια κομπλιμέντα …
Είχα πάει στο σπιτι της να τη βοηθήσω να καθαρίσει τον κήπο απο τα χόρτα γιατί ο Θειος έλειπε σε δουλειές εκτός πόλεως και με
Είχε αγγαρεία όλο το πρωί να σκάβω και να μαζεύω χόρτα και χώματα . Μετά μου πρότεινε να κάνω ένα ντους και να μου δώσει μια φόρμα του Θειου να βάλω αφού δεν κρατούσα ρούχα . Αρνήθηκα ευγενικά αλλά ήταν επίμονη και δέχτηκα και όταν βγήκα απο το μπάνιο με την πετσετα τυλιγμένος της φώναξα να μου φέρει την φόρμα και μπήκε στο μπάνιο πέταξε τα ρούχα της και μου λέει θα κάνω και εγώ ένα γρήγορο ντους !!
Εγώ φυσικά στη θέα του γυμνού της κορμιού τα έχασα και πάγωσα λίγο αλλά η κάβλα υπερίσχυσε της λογικής και όταν είδε αυτή ότι μου σηκώθηκε μέσα απο την πετσετα μου λέει βάλε μου λίγο αφρόλουτρο στην πλάτη .
Ενέδωσα στον πειρασμό και την πήδηξα στο ντους και μετά στη κρεβάτι !
Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν ενοχές μετά γι αυτό το ξαναέκανα σε πρώτη ευκαιρία μέχρι που κατάλαβα ότι η Θεια δεν είχε μόνο εμένα αλλά και άλλους μικρούς και απομακρύνθηκα σιγά σιγά .
Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Θειος την έπιασε με ένα απο αυτούς και έγινε της κακομοίρας με το θέμα να πέρνει επικές διαστάσεις και εμένα να κάνω το σταυρό μου που δεν ήμουν εγώ στη θέση του άτυχου !

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.366
Πόντοι
1.056
Ναι η Θεια με γούσταρε όταν ήμουν πιο μικρος γιατί είχα πάρει χαμπάρι ότι με γυρόφερνε και ήταν συνέχεια κομπλιμέντα …
Είχα πάει στο σπιτι της να τη βοηθήσω να καθαρίσει τον κήπο απο τα χόρτα γιατί ο Θειος έλειπε σε δουλειές εκτός πόλεως και με
Είχε αγγαρεία όλο το πρωί να σκάβω και να μαζεύω χόρτα και χώματα . Μετά μου πρότεινε να κάνω ένα ντους και να μου δώσει μια φόρμα του Θειου να βάλω αφού δεν κρατούσα ρούχα . Αρνήθηκα ευγενικά αλλά ήταν επίμονη και δέχτηκα και όταν βγήκα απο το μπάνιο με την πετσετα τυλιγμένος της φώναξα να μου φέρει την φόρμα και μπήκε στο μπάνιο πέταξε τα ρούχα της και μου λέει θα κάνω και εγώ ένα γρήγορο ντους !!
Εγώ φυσικά στη θέα του γυμνού της κορμιού τα έχασα και πάγωσα λίγο αλλά η κάβλα υπερίσχυσε της λογικής και όταν είδε αυτή ότι μου σηκώθηκε μέσα απο την πετσετα μου λέει βάλε μου λίγο αφρόλουτρο στην πλάτη .
Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν ενοχές μετά γι αυτό το ξαναέκανα σε πρώτη ευκαιρία μέχρι που κατάλαβα ότι η Θεια δεν είχε μόνο εμένα αλλά και άλλους μικρούς και απομακρύνθηκα σιγά σιγά .
Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Θειος την έπιασε με ένα απο αυτούς και έγινε της κακομοίρας με το θέμα να πέρνει επικές διαστάσεις και εμένα να κάνω το σταυρό μου που δεν ήμουν εγώ στη θέση του άτυχου !
Μακρινή θεία?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.755
Πόντοι
2.306
ρε τον πανούργο, έταξε ιστορίες και του μουνιού το σπέρμα, και μας άφησε στο παρακαύλωμα του πυρός.....

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.010
Πόντοι
3.936
Ξεκινάω με τον αδερφό @DAMDIM100

Η Αμερική δεν είναι για όλους, όπως όλοι δεν είναι για όλα...
Τα αγαθά κώποις κτώνται, αλλά δεν αρκεί μόνο ο κόπος, θέλει και τρόπο, θέλει μια πονηριά, μια πουτανιά, που λέει ο λαός...
Το να δουλεύεις μόνο, δεν θα σε κάνει πλούσιο, αν ήταν έτσι όλοι οι εργάτες θα ήταν πλούσιοι...
Βασιλική οδός στην επιτυχία δεν υπάρχει, αλλά το σίγουρο είναι ότι μόνο με δουλειά, χωρίς εξυπνάδα, μια πονηριά έστω και χωρίς τόλμη και τύχη δεν κάνεις τίποτα...
Με λίγα λόγια ο σωματικός κόπος δεν θα σου φέρει πολλά λεφτά...
Επίσης αν δεν σου δοθούν οι ευκαιρίες να πατήσεις επί πτωμάτων, τι λεφτά να κάνεις;
Όχι στην Αμερική, αλλά παντού...
Επίσης είσαι ο άνθρωπος να το κάνεις αυτό;
Είχε μια θεία η μάνα μου (πρώτη ξαδέρφη του παππού μου), πάτησε πραγματικά επί πτωμάτων , μεγάλη εκμεταλλεύτρια, τρομερή καπάτσα και παμπόνηρη...
Από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελες να συναντήσεις στην ζωή σου...
Το πονηρό, διαπεραστικό βλέμμα της, δεν θα το ξεχάσω ποτέ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506

titanboa_16.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.389
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories