Vas(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 255
- Πόντοι
- 20
Όταν ήμουν 16-17 τα είχα φτιάξει τότε με μια κοπέλα από το σχολείο λίγο ξεπεταχτουλα και αρκετά όμορφη αλλά εγώ τότε ήμουν λίγο κωλοπαιδο και είχε μιλησει στην αδερφη της κγια εμένα και το έμαθε η μανα της αργοτερα. Θυμάμαι είχε έρθει η μάνα της και με είχε πιασει μετά το σχολείο και μου ειπε να μην ενοχλώ την κόρη της γιατι τώρα με τις πανελλήνιες πρέπει να είναι συγκεντρώμένη να περάσει στην σχολή της. Εγώ θυμάμαι είχα κάτσει και το είχα σκεφτεί ……και λέω είμαι που είμαι μαλακισμενο και δεν παίζει να περάσω πουθενά ας μην πάρω στον λαιμό μου και το κοριτσάκι κρίμα είναι, με τα πολλά την χωρίζω . Μετά από χρόνια ,στα 26 μου βρισκόμαστε τυχαία έξω σε νυχτερινο μαγαζί το ένα φέρνει το άλλο και καταλήγουμε μαζί . Παλι το μαθαίνει η μάνα της και αλητη να με ανεβάζει τομάρι και αχριστο να με κατεβάζει και πως από την αρχή δεν της άρεσα πριν χρόνια , μέχρι που πήγα την κόρη της διακοπές και έμαθε ότι εκτός του ότι έχω δικό μου σπιτι στην Αθήνα που μένω και δεν είμαι στα ενοίκια έχω και σπίτι σε νησί, εκεί άλλαξαν όλα έγινα το καλύτερο παιδί με ειχε στα οπα οπα. Εκεί καταλήγουμε παλι παιδιά μόλις δουν οι καργιολες την εξασφάλιση των κόρων τους σου λέει εδώ είμαστε. Δεν μου μίλησε ποτέ ξανά άσχημα μέχρι που έβαζε και χέρι στην κόρη της άμα μου μίλαγε απότομα καμία φορά . Kαι τι ωραία και ποσο ταιριαστά παιδιά είστε μαζι άντε και να μου κάνετε κανένα εγγονάκι να χαρώ