Νέα

Πάνω από 40% του εισοδήματός μας ξοδεύουμε στην στέγαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Το ίδιο και ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ κτλ .........

Όχι. Ο φόρος δεν είναι. Πώς θα λειτουργει το απαραίτητο κράτος; Πρόσεχε δεν μιλάω για σοβιετικό αλλά για το αναγκαιο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όχι. Ο φόρος δεν είναι. Πώς θα λειτουργει το απαραίτητο κράτος; Πρόσεχε δεν μιλάω για σοβιετικό αλλά για το αναγκαιο

Μιλάμε για ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ.
Που δεν αντιστοιχεί σε εισόδημα !

Τον πληρώνεις επειδή ... ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Τρομερό αίσχος. Προδοσία.

Όλοι αυτοί έχουν θεσπιστεί ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ.

Αν υπήρχε , θα φορολογούσαν το ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.

Το χοντρό μαύρο χρήμα όμως, το έχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , δημόσιοι υπάλληλοι και δήθεν επιχειρηματίες, στηρίγματα των κομμάτων .

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Μιλάμε για ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ.
Που δεν αντιστοιχεί σε εισόδημα !

Τον πληρώνεις επειδή ... ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Τρομερό αίσχος. Προδοσία.

Όλοι αυτοί έχουν θεσπιστεί ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ.

Αν υπήρχε , θα φορολογούσαν το ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.

Το χοντρό μαύρο χρήμα όμως, το έχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , δημόσιοι υπάλληλοι και δήθεν επιχειρηματίες, στηρίγματα των κομμάτων .

Συμφωνω απόλυτα τότε

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Είμαι 29 χρονών και δουλεύω από τα 18 από τότε που άρχισε η κρίση δηλαδή. Στα 18 ξεκίνησα να δουλέυω part time τις κλασικές ψευτοδουλειές που κάναμε όλοι μέχρι και τα 21 μου όσο ήμουν φοιτητής σε άλλη πόλη και από τα 22 μου δουλεύω κανονικά
με τον βασικό -έχω αλλάξει δύο δουλειές- και μένω στην Αθήνα με τους δικούς μου. Δεν έχω καταφέρει να πιάσω δικό
μου σπίτι (ενοίκιο) γιατί
πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κάτι τέτοιο! Συμμετέχω σε όλα στο σπίτι των δικών μου σε λογαριασμούς ασφάλειες ιντερνετ βενζίνη για το αμάξι σούπερ μάρκετ κλπ και φανταστείτε ότι για εξόδους
μου μένουν και πάλι ελάχιστα. Τώρα αν θέλεις και να αγοράσεις τίποτα για τον εαυτό σου ρούχα παπούτσια ρολόι ή κάτι τέτοιο τότε δεν σου μένει τίποτα στην άκρη.

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Είμαι 29 χρονών και δουλεύω από τα 18 από τότε που άρχισε η κρίση δηλαδή. Στα 18 ξεκίνησα να δουλέυω part time τις κλασικές ψευτοδουλειές που κάναμε όλοι μέχρι και τα 21 μου όσο ήμουν φοιτητής σε άλλη πόλη και από τα 22 μου δουλεύω κανονικά
με τον βασικό -έχω αλλάξει δύο δουλειές- και μένω στην Αθήνα με τους δικούς μου. Δεν έχω καταφέρει να πιάσω δικό
πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κάτι τέτοιο! Συμμετέχω σε όλα στο σπίτι των δικών μου σε λογαριασμούς ασφάλειες ιντερνετ βενζίνη για το αμάξι σούπερ μάρκετ κλπ και φανταστείτε ότι για εξόδους
μου μένουν και πάλι ελάχιστα. Τώρα αν θέλεις και να αγοράσεις τίποτα για τον εαυτό σου ρούχα παπούτσια ρολόι ή κάτι τέτοιο τότε δεν σου μένει τίποτα στην άκρη.
Φιλε μιας και ειμαστε σχεδον συνομηλικοι εμεις ζουμε δυστυχως στην εποχη που πρεπει να λεμε παλι καλα που εχουμε και δουλεια! Εγω στα 24 ξεκινησα την πληρη απασχοληση κι αυτο με βασικο 400 κατι..Ολο το καυλι το εχει φαει η γενια μας.Ελεγε τις προαλλες ο αδερφος του (μια 10ετια μεγαλύερος εκεινος) στον κολλητο μου οτι στην ηλικια του ειχε αλλαξει 3 αμαξια..Εμ εκεινος εζησε εστω και λιγο τις πασοκικες εποχες ηθελα να του πω..εμεις ακομα παλευουμε για το πρωτο.Πλεον μενω μονος κι αυτο οχι απο επιλογη αλλα γιατι το εφεραν ετσι οι καταστασεις και πρεπει να στηριχτω αποκλειστικα στις δικες μου δυναμεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φιλε μιας και ειμαστε σχεδον συνομηλικοι εμεις ζουμε δυστυχως στην εποχη που πρεπει να λεμε παλι καλα που εχουμε και δουλεια! Εγω στα 24 ξεκινησα την πληρη απασχοληση κι αυτο με βασικο 400 κατι..Ολο το καυλι το εχει φαει η γενια μας.Ελεγε τις προαλλες ο αδερφος του (μια 10ετια μεγαλύερος εκεινος) στον κολλητο μου οτι στην ηλικια του ειχε αλλαξει 3 αμαξια..Εμ εκεινος εζησε εστω και λιγο τις πασοκικες εποχες ηθελα να του πω..εμεις ακομα παλευουμε για το πρωτο.Πλεον μενω μονος κι αυτο οχι απο επιλογη αλλα γιατι το εφεραν ετσι οι καταστασεις και πρεπει να στηριχτω αποκλειστικα στις δικες μου δυναμεις.

Μην νομίζεις μόνο οι 30άρηδες αλλά και οι 40-45άρηδες έχουν θέμα. Αυτοί που πρόλαβαν ΠΑΣΟΚ και πακέτα ντελόρ είναι οι 55άρηδες και πάνω. Με λίγα λόγια φάγαμε κι εμείς πούτσα! Εντάξει, τουλάχιστον αυτοκίνητο έχω! :tooth:

Tώρα την πούτσα την τρώνε οι 22-25άρηδες που βγαίνουν για εργασία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κάτι τέτοιο!

Και ουτε μπορει να γινει.

Απ'τη μια εχεις

1) Λαθρο που πιανουν ενα σπιτι και μοιραζονται το κοστος (αν το πληρωνουν και δεν εχει επιδοτηση ενοικιου) δια 5 ή δια 7, και κανουν στρωματσαδα.
2) BNB που ο αλλος μπορει να βγαζει ενα 40αρι τη μερα απ'την ενοικιαση οπότε το ακινητο του βγαζει πολυ πιο χοντρο χρημα

Οπότε ειτε

-θα πρεπει να γινεις "λαθρο" και να ζεις με αλλους 3-4 για διαμοιρασμο κοστους
-θα πρεπει να βγαζεις 1.3κ+ για να μπορεις να δινεις 600-700 για στεγη
-θα πρεπει να μεινεις στους γονεις
-θα γινεις μεταναστης

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Και ουτε μπορει να γινει.

Απ'τη μια εχεις

1) Λαθρο που πιανουν ενα σπιτι και μοιραζονται το κοστος (αν το πληρωνουν και δεν εχει επιδοτηση ενοικιου) δια 5 ή δια 7, και κανουν στρωματσαδα.
2) BNB που ο αλλος μπορει να βγαζει ενα 40αρι τη μερα απ'την ενοικιαση οπότε το ακινητο του βγαζει πολυ πιο χοντρο χρημα

Οπότε ειτε

-θα πρεπει να γινεις "λαθρο" και να ζεις με αλλους 3-4 για διαμοιρασμο κοστους
-θα πρεπει να βγαζεις 1.3κ+ για να μπορεις να δινεις 600-700 για στεγη
-θα πρεπει να μεινεις στους γονεις
-θα γινεις μεταναστης
Οι περισσότεροι όμως ψηφίζουμε

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η μονη ψηφος που εχει πραγματικη σημασια πλεον, ειναι η ψηφος με το πορτοφολι σου.

Σκεψου το εξης, ψηφισαμε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα και πηραμε ΝΑΙ.
Ακόμα και αυτή είναι στρεβλή
Έχουμε περιπτώσεις εργοδοτών και εργαζομένων να ψηφίζουν το ίδιο κόμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom