Νέα

πανελελε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλή συνέχεια σε ο,τι επιλέξεις.Να μας ενημερώνεις...ΠΑΟΚτσακια από περιοχές μακρυά από την Μητέρα Πατρίδα του Βορρά είναι δέκα φορές ΠΑΟΚτσακια γιατί εν μέσω άλλων οπαδικων επιρροών πρέπει να μοχθησουν παραπάνω για να έχουν τον Δικέφαλο και τα ιερά τέσσερα γράμματα ψηλά .
Μπα εγώ δεν σκαμπαζω από τέτοιες επιρροές (όχι μόνο για ομάδες γενικά το λέω ) προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που νιώθω και πιστεύω εγώ. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού δεν υπάρχουν περιοχές για τον ΠΑΟΚ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Μπα εγώ δεν σκαμπαζω από τέτοιες επιρροές (όχι μόνο για ομάδες γενικά το λέω ) προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που νιώθω και πιστεύω εγώ. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού δεν υπάρχουν περιοχές για τον ΠΑΟΚ.
Κάποτε ...μια φορά κι έναν καιρό...υπήρχε η εφημερίδα "ΠΑΟΚΤΣΗΣ"...υπήρχε μια στήλη που την έγραφε ένας από Αθήνα..."Μια φωνή από Αθήνα" λεγόταν....είχε άλλο στυλ από τους υπόλοιπους αλλά με εντυπωσίαζε που υπήρχε μια φωνή από εκεί.Στην Καλλιθέα και την Ν.Σμυρνη που πέρασα με πορεία έβλεπα τα διακριτικά μας σε μπαλκόνια και ενιωθα σαν στρατιώτης απελευθερωτικου ΠΑΟΚτσηδικου Στρατού.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κάποτε ...μια φορά κι έναν καιρό...υπήρχε η εφημερίδα "ΠΑΟΚΤΣΗΣ"...υπήρχε μια στήλη που την έγραφε ένας από Αθήνα..."Μια φωνή από Αθήνα" λεγόταν....είχε άλλο στυλ από τους υπόλοιπους αλλά με εντυπωσίαζε που υπήρχε μια φωνή από εκεί.Στην Καλλιθέα και την Ν.Σμυρνη που πέρασα με πορεία έβλεπα τα διακριτικά μας σε μπαλκόνια και ενιωθα σαν στρατιώτης απελευθερωτικου ΠΑΟΚτσηδικου Στρατού.
Οι παοκτζηδες πολλαπλασιάζονται όσο περνάει ο καιρός εγώ αυτό βλέπω και Αθήνα και σε άλλες περιοχές πιο νότια ακόμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Οι παοκτζηδες πολλαπλασιάζονται όσο περνάει ο καιρός εγώ αυτό βλέπω και Αθήνα και σε άλλες περιοχές πιο νότια ακόμα
Έτσι θα είναι...θετική εξέλιξη.Ισως κάποιοι δεν κατάγονται από πάνω και γίνανε οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.λογω ΑΚΡΙΒΩΣ των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.Αν δεν κατάγεσαι από πάνω μάλλον τέτοια περίπτωση είσαι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Χαχαχαχ ρε δεν ειναι εδώ για θέματα του ΠΑΟΚ.Αλλάξτε thread.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έτσι θα είναι...θετική εξέλιξη.Ισως κάποιοι δεν κατάγονται από πάνω και γίνανε οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.λογω ΑΚΡΙΒΩΣ των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.Αν δεν κατάγεσαι από πάνω μάλλον τέτοια περίπτωση είσαι.
Αν μιλάς προσωπικά για μένα κατάγομαι και από Θεσσαλονίκη ναι. Μεγάλο σόι εκεί πάνω αν και σχεδόν όλοι ήταν Αρειανοί μόνο ο πατέρας μου έγινε ΠΑΟΚ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Αν μιλάς προσωπικά για μένα κατάγομαι και από Θεσσαλονίκη ναι. Μεγάλο σόι εκεί πάνω αν και σχεδόν όλοι ήταν Αρειανοί μόνο ο πατέρας μου έγινε ΠΑΟΚ
Και εμένα ο αδερφός μου Αρειανός είναι.... :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Τι θα πει "πανελελε";Έχει σχέση με το απολελε του Στρατού;Γιατί αν το συγκρίνετε με αυτό είναι απλώς άκυρο ...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Τυπε, πες σε κανένα μπάρμπα να σε βοηθήσει να πας σε κανένα στούντιο για να ξελαμπικαρεις. Ευκαιρια ψαχνει να έρθει και αυτος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Τυπε, πες σε κανένα μπάρμπα να σε βοηθήσει να πας σε κανένα στούντιο για να ξελαμπικαρεις. Ευκαιρια ψαχνει να έρθει και αυτος.
Μπαρμπαγιάννη σαν πεθάνεις
Τον λουλά τι θα τον κάνεις;
Παλιό ρεμπέτικο....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Λογικά σημαίνει πανελληνιες ολέ
Ας μας βοηθήσει ο νηματοθετης...αυτή η αργκο των νέων παιδιών γίνεται ακατανόητη με την πάροδο των ετών...άραγε τι αργκό θα χρησιμοποιεί η επόμενη γενιά όταν εμείς πιθανως θα είμαστε λίπασμα;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Αργκό με emoticons σιγουρα

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι αυτό σημαίνει το πανελελε, πανελλήνιες. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι όμως ? Αν δεν περάσω πληροφορική λέτε να βάλω και άλλες σχολές στο μηχανογραφικό? Αυτά τα χρηματοοικονομικά-τραπεζικα έχουν καθόλου δουλειά?

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
γεια σας παιδια!μ'αυτα και μ'αυτα εφτασε ο καιρος, αυριο γραφω, αν εχετε καποια συμβουλη πειτε την, αλλιως ευχηθειτε μου καλη επιτυχια.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
γεια σας παιδια!μ'αυτα και μ'αυτα εφτασε ο καιρος, αυριο γραφω, αν εχετε καποια συμβουλη πειτε την, αλλιως ευχηθειτε μου καλη επιτυχια.
Καλή επιτυχία λοιπόν!!! Να ξέρεις πως ό, τι κι αν γίνει, αυτή είναι μόνο μία σελίδα από το βιβλίο της ζωής σου! Σημαντική μεν αλλά μία από τις πολλές!!!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.885
Πόντοι
6.236
Να διαβάζεις και να κοιμάσαι καλά και άσε το bou. Εμείς εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε. Μόλις τελειώσεις, θα λιώσεις εδώ με τα αλάνια....
Να ξέρεις ότι θα χαρούμε όλοι μας, αν καταφέρεις αυτό που θέλεις. Καλή επιτυχία, μικρέ!

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Σας ευχαριστώ πολυ όλους, θα κάνω ό'τι καλύτερο μπορώ, χωρίς άγχος με προσοχή και ψυχραιμία πάμε για τη νίκη! Θα τα πούμε σύντομα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Όταν γραφόμουν στο bourdela (2005), δεν φαντάστηκα ότι θα ερχόταν κάποτε η μέρα που θα διάβαζα θρεντ από κάποιο νεογέννητο εκείνης της χρονιάς που θα είναι πλέον 17-18. Να σαι καλά παλικάρι μου κι ας περάσανε τα γαμημένα τα χρόνια γρήγορα. Τότε που γράφτηκα και γεννιόσουν εσύ, 18άρης ήταν ο pitsilistis που τώρα θα κοντεύει να σαρανταρίσει κι αυτός. Τότε έγραφε ο apolytos και ο trikardos που μάλλον μας άφησαν χρόνους κι αυτοί .....
Παρον γκαυλιαρι!!!
Πόσο πάει το πιτσιλισμα χιστι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom