Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.893
- Πόντοι
- 3.656
Σώπα ρε φίλε τι σκατά επιτραπέζια παίζατε;
Ούτε θυμάμαι τύπε
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν στην Ροδο
Σώπα ρε φίλε τι σκατά επιτραπέζια παίζατε;
τι συμπτωση και εμεις Ροδο πηγαμε! αλλα εγω δεν πηγα καν γιατι θα βαριομουν φουλ, οπως ειπα και στο προηγουμενο 3 φιλους εχω στο σχολειο και δε θα πηγαινε κανεις οποτε ειπα ασε καλυτερα, και δεν το εχω μετανιωσει καν.Ούτε θυμάμαι τύπε
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν στην Ροδο
Μπράβο που ακόμα δεν ασχολείσαι με γκόμενες και όλα αυτά...όποιος στην ηλικία σου ασχολείται με αυτά το καίει και δεν μένει τίποτα μετά για να ασχοληθείς ,ούτε διάβασμα ούτε τίποτα.Θα έρθει η σειρά και για μπουρδέλα και για γκόμενες και για όλα...αλλά πρώτα να περάσεις εκεί που θέλεις.Ειχαμε μια καθηγήτρια στο Λύκειο που έλεγε για δύο χρόνια πρέπει να ξεχάσουμε βόλτες κτλ....είχε δίκιο ...αλλά ποιος θα μπορούσε να το εφαρμόσει ...αφοσίωση,ψυχραιμία και λίγη τύχη και όλα θα πάνε καλά.εννοειται πως τωρα δε με νοιαζουν αυτα δεν ειπα οτι ψαχνω γκομενες τωρα, θα ημουν λιγο χαζος νομιζω αν εκανα κατι τετοιο, φυσικα και με απασχολει το μελλον μου σαν επαγγελματιας δεν ειπα το αντιθετο ουτε το παιζω κανενας δηθεν. Και ακριβως αυτα που ανεφερες κανω, σπανιως βγαινω πλεον, μονο λιγο κιθαρουλα να χαλαρωνω.
Πήγατε κιόλας 5μερη;τι συμπτωση και εμεις Ροδο πηγαμε! αλλα εγω δεν πηγα καν γιατι θα βαριομουν φουλ, οπως ειπα και στο προηγουμενο 3 φιλους εχω στο σχολειο και δε θα πηγαινε κανεις οποτε ειπα ασε καλυτερα, και δεν το εχω μετανιωσει καν.
χαχα σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση παντως, και γω απ'το Σεμπτεμβρη ειπα μια ειναι χρονια σιγα εχω ολη τη ζωη μπροστα μου, για μια χρονια θα τα χαλασω, ειναι κριμα! να περασει αυτο το "βασανο" να παρω και το διπλωμα αυτοκινητου μετα που θελω και μετα αλλαζουν τα δεδομενα, φετος αφοσιωθηκα πολυ η αληθεια ειναι και ηδη βλεπω τα αποτελεσματα, το μονο με νοιαζει τωρα ειναι το παω φουλ μεχρι το τελος. Τα αλλα δε τα αφηνω να με αποσπανε γι'αυτο εχω φτασει και σε ενα καλο επιπεδο προετοιμασιαςΜπράβο που ακόμα δεν ασχολείσαι με γκόμενες και όλα αυτά...όποιος στην ηλικία σου ασχολείται με αυτά το καίει και δεν μένει τίποτα μετά για να ασχοληθείς ,ούτε διάβασμα ούτε τίποτα.Θα έρθει η σειρά και για μπουρδέλα και για γκόμενες και για όλα...αλλά πρώτα να περάσεις εκεί που θέλεις.Ειχαμε μια καθηγήτρια στο Λύκειο που έλεγε για δύο χρόνια πρέπει να ξεχάσουμε βόλτες κτλ....είχε δίκιο ...αλλά ποιος θα μπορούσε να το εφαρμόσει ...αφοσίωση,ψυχραιμία και λίγη τύχη και όλα θα πάνε καλά.
Να μας ενημερώσεις όταν βγουν τα αποτελέσματα,μην μας ξεχάσεις.
απ'το ΔεκεμβριοΠήγατε κιόλας 5μερη;
Ο.G.=Old guys η Οld gods;εσεις ειστε oι OG που λεμε
old guys, κοιτα δεν ειμαι του εξωσχολικου διαβασματος η αληθεια ειναι αλλα στην εκθεση παιρνω καλους βαθμους στα διαγωνισματα (16-17) που ειναι δυσκολο μαθημα, ισως το πιο δυσκολο της κατευθυνσηςΟ.G.=Old guys η Οld gods;
Θα δυσκολευθεις στην έκθεση αν το μυαλό σου είναι γεμάτο greeklish και σαχλοαμερικανικες εκφράσεις.Οι εφημερίδες θα σου δώσουν εφόδια για την έκθεση και γενικά το εξωσχολικό διάβασμα.
Πήγατε κιόλας 5μερη;
Καλά ποτέ προλάβατε να μαζέψετε λεφτά;Εκτός αν μαζεύατε από πέρυσι....εμείς 3 Απριλιου πήγαμε...την μέρα που ο Π.Α.Ο. έβγαλε το διπλό στον Αίαντα με τον Βαζέχα...αρχαία ιστορία μικρέ...με άλλο νόμισμα και χωρίς κινεζική πανούκλα.χαχα σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση παντως, και γω απ'το Σεμπτεμβρη ειπα μια ειναι χρονια σιγα εχω ολη τη ζωη μπροστα μου, για μια χρονια θα τα χαλασω, ειναι κριμα! να περασει αυτο το "βασανο" να παρω και το διπλωμα αυτοκινητου μετα που θελω και μετα αλλαζουν τα δεδομενα, φετος αφοσιωθηκα πολυ η αληθεια ειναι και ηδη βλεπω τα αποτελεσματα, το μονο με νοιαζει τωρα ειναι το παω φουλ μεχρι το τελος. Τα αλλα δε τα αφηνω να με αποσπανε γι'αυτο εχω φτασει και σε ενα καλο επιπεδο προετοιμασιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απ'το Δεκεμβριο
Δεν είναι δύσκολο ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ είναι....εμείς είχαμε μια ξερή έκθεση...σκέτο λαχείο ήταν αν θα πέσει κάτι που μπορείς να το αναπτύξεις και αν έχεις κάποια γνώση για αυτό....εσείς μαζεύετε πονταλακια από τις ασκήσεις και το σώζετε ακόμα και αν δεν σας κάτσει η έκθεση.old guys, κοιτα δεν ειμαι του εξωσχολικου διαβασματος η αληθεια ειναι αλλα στην εκθεση παιρνω καλους βαθμους στα διαγωνισματα (16-17) που ειναι δυσκολο μαθημα, ισως το πιο δυσκολο της κατευθυνσης
ειμαι ΠΑΟΚ αλλα τοτε ο παναθηναικος ειχε ομαδαρα, βεβαια μετα εχασε 0-3 αν δε κανω λαθος, τωρα στις πανελληνιες μονο η ευρωπαικη πορεια του ΠΑΟΚ με κανει να ξεχνιεμαι απ΄το αγχοςΚαλά ποτέ προλάβατε να μαζέψετε λεφτά;Εκτός αν μαζεύατε από πέρυσι....εμείς 3 Απριλιου πήγαμε...την μέρα που ο Π.Α.Ο. έβγαλε το διπλό στον Αίαντα με τον Βαζέχα...αρχαία ιστορία μικρέ...με άλλο νόμισμα και χωρίς κινεζική πανούκλα.
Γιαυτό και εγώ απόρησα.Θυμάμαι πήγαμε αρχές Απριλίου πριν το Πάσχα.Καλά ποτέ προλάβατε να μαζέψετε λεφτά;Εκτός αν μαζεύατε από πέρυσι....εμείς 3 Απριλιου πήγαμε...την μέρα που ο Π.Α.Ο. έβγαλε το διπλό στον Αίαντα με τον Βαζέχα...αρχαία ιστορία μικρέ...με άλλο νόμισμα και χωρίς κινεζική πανούκλα.
Και εγώ Π.Α.Ο.Κ.ειμαι ρε τσακαλακο..καλά το θυμάσαι...τους έκανε χωνί ο Αίαντας...αλλά αυτό δεν το θυμάται κανένας!Το διπλό εκείνο όμως έμεινε στην ιστορία .ειμαι ΠΑΟΚ αλλα τοτε ο παναθηναικος ειχε ομαδαρα, βεβαια μετα εχασε 0-3 αν δε κανω λαθος, τωρα στις πανελληνιες μονο η ευρωπαικη πορεια του ΠΑΟΚ με κανει να ξεχνιεμαι απ΄το αγχος
Τι να θυμασαι; Οτι εσυ την επαιζες μονος σου οταν οι αλλοι διπλα γαμουσαν μουνακια;Εγώ την 5ημερη ούτε τη θυμάμαι πλέον
Τι να θυμασαι; Οτι εσυ την επαιζες μονος σου οταν οι αλλοι διπλα γαμουσαν μουνακια;
Μακάρι να πάμε στους 4, με καυτή Τούμπα δε φοβάμαι κανέναν. Θα μιλήσει το τραγανό και η ατμόσφαιραΚαι εγώ Π.Α.Ο.Κ.ειμαι ρε τσακαλακο..καλά το θυμάσαι...τους έκανε χωνί ο Αίαντας...αλλά αυτό δεν το θυμάται κανένας!Το διπλό εκείνο όμως έμεινε στην ιστορία .
Σε παραδεχομαι μπαγασα. Καλη απαντησηΜπα,μαζί την παίζαμε
Όχι όλοι οι πληροφορικαριοιΠληροφορικάριοι, οι νέες νυχούδες
Τι old guys ρε μικρό original gangsters σημαίνει
Αρκεί να μην τους υπερεκτιμησουν γιατί μπήκαμε μαζεμένοι στο πρώτο εικοσαλεπτο και εκεί έγινε η ζημιά.Μακάρι να πάμε στους 4, με καυτή Τούμπα δε φοβάμαι κανέναν. Θα μιλήσει το τραγανό και η ατμόσφαιρα