Νέα

πανελελε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
το κίνητρο το έχεις, πρέπει τώρα να έχεις και τεχνική. Αυτοπεποίθηση και πείσμα. Αν πας με τη λογική "και αν αποτύχω τι θα γίνει" γάμα τα.
Δεν είχα και τόσο στη αρχή, έχω αρχίσει και αποκταω όμως , πλέον καμία σχέση με την αρχή της χρονιάς, το άγχος μου ας είναι δημιουργικό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Πληροφορικάριοι, οι νέες νυχούδες :confused:

Τι old guys ρε μικρό original gangsters σημαίνει
Μπορεί να σημαίνει ο,τι δηποτε...εγώ το απέδωσα ως old gοds= παλαιοί θεοί( που εμπνέουν πιο πολύ σεβασμό μπροστά σε κάτι νέους....μια που εμείς μπήκαμε όταν ο μικρός ήταν στο Δημοτικό).

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αρκεί να μην τους υπερεκτιμησουν γιατί μπήκαμε μαζεμένοι στο πρώτο εικοσαλεπτο και εκεί έγινε η ζημιά.
Θα μιλήσει ο λαός...αρκεί να μην κάνει καμμία μαλακια κανας δικός μας.
Αν και το πρώτο γκολ ήταν οριακό οφσάιντ αλλά τεσπα. Ναι θέλει πολύ προσοχή και όχι καφριλες, πάντως δε το ήξερα ότι ήσουν ΠΑΟΚ, εγώ για μένα έλεγα, τελικά είμαστε πολλοί! Πάμε ΠΑΟΚαρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Αν και το πρώτο γκολ ήταν οριακό οφσάιντ αλλά τεσπα. Ναι θέλει πολύ προσοχή και όχι καφριλες, πάντως δε το ήξερα ότι ήσουν ΠΑΟΚ, εγώ για μένα έλεγα, τελικά είμαστε πολλοί! Πάμε ΠΑΟΚαρα
Όχι ρε είμαστε κι άλλοι εδώ και μάλιστα υψηλόβαθμοι στην ιεραρχία του σαη( όπως το αποκαλούν οι μύστες του) .

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
γεια σας! ειμαι 18 ετων καινουργιος εδω! δε ξερω ποσοι εχετε δωσει πανελελε εδω μεσα αλλα οσοι εχετε δωσει ποια ειναι η συμβουλη σας, ειμαι καλος μαθητης αλλα επειδη αυτη η περιοδος ειναι κομβικη για τη ζωη μου και θελω να σπουδασω πληροφορικη που ειναι το μελλον και Αθηνα θελει καμποσα μορια θελω να ακουσω συμβουλες για μειωση αγχους. Να το παω σερι στο διαβασμα λετε?
θα κάνεις και κανα διαλειμα που και που τυπε και θα πηγαίνεις αλιονα διδύμου να σε αδειάζει !
την ξες την αλιονα ?

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
θα κάνεις και κανα διαλειμα που και που τυπε και θα πηγαίνεις αλιονα διδύμου να σε αδειάζει !
την ξες την αλιονα ?
Οχι ποια είναι αυτή ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι Μεσόγεια γέννημα θρέμμα

Τελευταία τροποποίηση:

pathfinder3

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
160
Πόντοι
0
ενταξει ξερω αρκετα καλα Αγγλικα εχω και το lower εδω και χρονια, ευτυχως η σχολη που θελω δινει ενα ευρη πεδιο γνωσεων σε διαφορους τομεις. Γενικα νιωθω οτι εχω μπει καπως στα χναρια της προγραμματιστικης λογικης, για μεταπτυχιακα δε θελω να το σκεφτομαι ακομα γιατι εχω πολλα χρονια μπροστα μου, ας περασουν αυτοι οι μηνες τωρα γιατι εχω και μια φοιτητικη ζωη στην πρωτευουσα να με περιμενει...
Aν επιθυμείς να περάσεις ΗΜΜΥ ΕΜΠ, απλά ξέχνα τη φοιτητική ζωή... :grin::grin::grin:

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
την ξες την αλιονα ?
Ποια Αλιόνα ρε τύπε,εδώ παίζει Μαρία παλάμη λέμε....

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εγώ θα σου πρότεινα αστυνομία η πυροσβεστική .Σου εύχομαι το καλύτερο φίλε μου(να είσαι πάντα καλά σε ότι και να κανείς ).
Ε όχι έχω κατασταλάξει πλέον, ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Ευχαριστώ πολύ πάντως μακάρι όλα να εξελιχθούν καλά!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ε όχι έχω κατασταλάξει πλέον, ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Ευχαριστώ πολύ πάντως μακάρι όλα να εξελιχθούν καλά!
Μόνο Πληροφορική δήλωσες;Καλά λέει ο Φαραώ...μια που έχεις κάποια φυσική κατάσταση είναι καλή ιδέα και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.Αν δεν τα καταφέρεις φέτος,έστω του χρόνου δήλωσε τα και αυτα.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μόνο Πληροφορική δήλωσες;Καλά λέει ο Φαραώ...μια που έχεις κάποια φυσική κατάσταση είναι καλή ιδέα και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.Αν δεν τα καταφέρεις φέτος,έστω του χρόνου δήλωσε τα και αυτα.
Ε όχι θέλω η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσουν καθόλου κιόλας σαν επαγγέλματα, όχι δεν θα δηλώσω μόνο πληροφορική πάντως,θα βάλω και διοίκησης επιχειρήσεων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ε όχι θέλω η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσουν καθόλου κιόλας σαν επαγγέλματα, όχι δεν θα δηλώσω μόνο πληροφορική πάντως,θα βάλω και διοίκησης επιχειρήσεων.
Καλή συνέχεια σε ο,τι επιλέξεις.Να μας ενημερώνεις...ΠΑΟΚτσακια από περιοχές μακρυά από την Μητέρα Πατρίδα του Βορρά είναι δέκα φορές ΠΑΟΚτσακια γιατί εν μέσω άλλων οπαδικων επιρροών πρέπει να μοχθησουν παραπάνω για να έχουν τον Δικέφαλο και τα ιερά τέσσερα γράμματα ψηλά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom