Νέα

Παναγιωταρέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ναι. Αν καταργησουμε τη δημοκρατια θα γινουμε υπερδυναμη. Ρε κοιτα τι επαθαν οι πρωην κομμουνιστικες χωρες. Κοιτα το χαλι τους τωρα....

ʼπαγε απ' εμού.΄Ίσα-ίσα.
Μη μου πεις όμως ότι κάποιοι σαν την κυρία Παναγιωταρέα δεν τον χρειάζονταν τον πατερούλη;  :ak:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Το παραδοξο ειναι οτι ειτε ειναι το ΠΑΣΟΚ ειτε η ΝΔ πανω , η Παναγιωταρεα εκει , σταθερη και αμετακινητη με ολιγη Εκκλησια στο CV της . Και να 'ταν μονο αυτη δεν θα υπηρχε προβλημα.Καποια  στιγμη θα κατσω να γραψω μια στηλη με τα 20-30 ατομα που κυβερνουν αυτη την στιγμη την Ελλαδα ως opinion makers για να γελασει και ο καθε πικραμενος.Mια δικτατορικη κλικα απο δημοσιο-καφρους και μεγαλοεκδοτες/κρατικοδιαιτους που μπροστα της ο εκαστοτε Καραμανλης στεκεται σαν την απολυτη ζαρντινιερα. Η μοναδικη ενεργεια που αρεσε ηταν το μυθιστορημα που εγραψε "φωτογραφιζοντας" τον Χατζηνικολαου και τις μηχανορραφιες του στον Αlpha...

Υ.Γ. Η Παναγιωταρεα βαφτιστηκε σε μια μερα καθηγητρια.Θυμαστε τι ειχε γινει με τον Νανοπουλο(καθηγητης Φυσικης στο Τεξας,ερευνητης ΝΑΣΑ) ο οποιος θεωρειται ο μεγαλυτερος εν ζωη φυσικος ? Τι αλλο θα τραβηξει αυτη η ερμη η χωρα ?

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.873
Πόντοι
3.506
.........................
Tην αφορ΅ή ΅ου την δίνει η προκλητική και θρασύτατη παρουσία σας στα τηλεοπτικά πάνελς ως τι΅ητού της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η παιδεία στη χώρα ΅ας, όταν εσείς είστε το χαρακτηριστικότερο αίτιο...........

Το εξοργιστικο ειναι και ο τροπος που μιλαει στη τηλεοραση......με υφος σαραντα καρδιναλιων πρεπει παντα να εχει το τελευταιο λογο στα παντα....Το χειροτερο ειναι οτι τη βλεπουν τα δικα μας γυναικοειδη ουφο, και σκεφτονται με το φτωχο μυαλο τους..."Αφου αυτη ολοκληρη καθηγητρια Πανεπιστημιου μιλαει ετσι, δεν πρεπει και εγω να μιλαω ετσι ???.!!!"
(Ε ρε σανιδα που τους χρειαζεται.......)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Το εξοργιστικο ειναι και ο τροπος που μιλαει στη τηλεοραση......με υφος σαραντα καρδιναλιων πρεπει παντα να εχει το τελευταιο λογο στα παντα....Το χειροτερο ειναι οτι τη βλεπουν τα δικα μας γυναικοειδη ουφο, και σκεφτονται με το φτωχο μυαλο τους..."Αφου αυτη ολοκληρη καθηγητρια Πανεπιστημιου μιλαει ετσι, δεν πρεπει και εγω να μιλαω ετσι ???.!!!"
(Ε ρε σανιδα που τους χρειαζεται.......)
Τι να πω κι εγω που πηδουσα καποτε ενα πιπινακι που της ειχε διδαξει κι ολας η Παναγιωταρεα κι αμα της ελεγα τιποτα μου λεγε φεμηνιστικα...Γιαυτο και πηρε και ποδι!!!

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Θυμαστε τι ειχε γινει με τον Νανοπουλο?

Ο Νανόπουλος 'φαγώθηκε' από τη ΓΣ του Τμήματος γιατί καθότι αρχιδαράς και ακέραιος χαρακτήρες θα τους χάλαγε τις ισορροπίες στα εκλεκτορικά, βλέπετε θα ερχόταν ως Καθηγητής και φυσικά δεν θα συμβιβάζονταν με τις αυθαιρεσίες που είναι ΄πλέον καθεστώς στις εξελίξεις των ΔΕΠ... Παρεπιπτόντως, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από δαύτους θα δηλώσουν ότι απεργούσανε όσο τα Πανεπιστήμια ήτανε υπό κατάληψη

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ε ρε κοντοξυλο που τις λειπει

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Μην ασχολείστε με τέτοια φαινόμενα..Τει Πειραια απο τους 110 καθηγητές οι 96 ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ μεταξύ τους σύμφωνα με τον τριανταφυλλόπουλο..
Γνωστά παραδειγματα:κορη Σημίτη στο ΠΑΠΕΙ...
Σπουδές του ΚΩΛΟΥ,ψευτικα πτυχία...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και όλοι αυτοί οι "καθηγητές" έχουν το θράσος να κοιτάνε αφ΄υψηλού τα νέα παιδιά που νομίζουν ότι με το διάβασμα και την αξία τους θα προκόψουν.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το κείμενο πού παρατέθηκε εδώ, παρ΄όλο πού προέρχεται από  ειδήμονα, είναι ένα δημιούργημα σκοτεινών και αποπροσανατολιστικών προθέσεων καθώς και αφελές και ανειλικρινές και προσβάλλει, τόσο την κυρία, όσο και την νοημοσύνη των υπολοίπων από εμάς πού γίναμε αναγνώστες τού παραθέματος.  Για να μην μείνω όμως σε χαρακτηρισμούς, θα πάρω ένα ένα τα σημεία πού θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε.
 Γίνεται εμφανής και έντονη αμφισβήτηση των προσόντων της κυρίας  γιά την κατάλειψη ακαδημαϊκής έδρας.
Κατ΄αρχάς δεν σας προξενεί εντύπωση η χρήση της λέξης "έδρα¨και όχι άλλης από  το πλούσιο μετά από προκλεξιλόγιο της ελληνικής γλώσσας; δεν αναρωτηθήκατε ποτέ για τον συσχετισμό της με το ομώνυμο του σώματος και τις δεξιότητες πού θα πρέπει να έχει το εν λόγω τμήμα.
Τα προσόντα αγαπητέ κύριε εκτιμούνται από εκλεκτορικό πού αξιολογεί τα "προσόντα" των υποψηφίων ΄πού υποβάλλουν τα βιογραφικά τους κλπ, μετά από προκήρυξη.  Τα προσόντα είναι συνήθως γνώση τού αντικειμένου πού προκηρύσσεται η θέση, διδακτική ικανότητα, εργατικότητα κλπ. και επιλέγεται ο καλύτερος υποψήφιος, εμείς τώρα πού να ξέρουμε ποιοί ήταν οι άλλοι υποψήφιοι ή αν υπήρξαν άλλοι, γιατί δεν νομίζω να τόλμησε εχέφρων να ανταγωνισθεί την εν λόγω κυρία. Τώρα για την γνώση του αντικειμένου αγαπητέ, εδώ ξεσκεπαστήκατε. Δεν κατορθώσατε να ανακαλύψετε το διδακτικό της αντικείμενο και θα ανακαλύψετε το αντικείμενο της προκήρυξης. Σχετικά με την διδακτική ικανότητα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αν δεν υπήρξαμε φοιτητές της, μπορούμε όμως να διαπιστώσουμε την διαρκή άσκησή της γλώσσας, τουλάχιστον όταν παρουσιάζεται στα κανάλια, ακολουθώντας την Δημοσθένεια μέθοδο. Βέβαια στις μέρες μας με την υποβάθμιση τού περιβάλλοντος, πού να χρησιμοποιήσει χαλίκια, άσε πού είναι και σκληρά, υπάρχουν και πιό μαλακά αντικείμενα του ιδίου μεγέθους να βάλει κάποια στο στόμα της για να ασκήσει  τη γλώσσα της. Από ότι ακούω μάλιστα για ασκούνται στα γράμματα και οι τηλεθεατές όταν μιλάει θα περνάν από κάτω και "γράμματα". Τα αποτελέσματα επιτυχίας για την κυρία είναι τέτοια πού μάλλον ασκείται και κατ΄ιδίαν.
Την εργατικότητα δεν νομίζω να την αμφισβητεί κανείς; εδώ σε τόσες δουλειές δουλεύει. Σχετικά με το ότι δουλεύει και μένει στην Αθήνα και "διδάσκει" στην Θεσσαλονίκη, εδώ νομίζω ότι είστε "Φαρισαίοι υποκριτές". Ειδικά σ΄αυτό εδώ το site όλοι ξέρουν για τα city tours και τα απολλαμβάνουν, χωρίς ποτέ κανένας να καταγγείλει την ύπαρξή τους, ρωτώ γιατί εδώ αυτή η διάκριση;
Επίσης ο ίδιος ειδήμων ψευδώς αποδίδει στην κυρία ότι έχει πλάτες, αγαπητέ κύριε πλάτες  άπαιτούνται στις χειρωνακτικές  εργασίες και τα εκλεκτορικά και οι καθηγητές (πού σε κάνουν καθηγητή κι΄εσένα),δεν φημίζονται για θαμώνες strip shows,  να χρειάζονται  φραπέδιασμα άλλες δεξιότητες εκτιμήθηκαν πού φαίνεται τις έδειξε.
Επίσης η αναφορά στο ότι η κυρία είναι παντός πολιτικού καιρού δεν σας αθωώνει, στο κάτω κάτω δεν απαίτησε να γίνει και βουλευτής ταυτόχρονα σαν το "μίασμα" τού ΠΑΣΟΚ ή δόκτωρ νηπιαγωγός χειρούργος.
Φυσικά συγνώμη για τα παραπάνω αν τα γράφετε για κάποια άλλη χώρα πού μιλάνε ελληνικά και δεν γνωρίζω εγώ.

Επισκέπτης
Εδώ στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι κι αν έχεις τα κονέ μπαίνεις στο δημόσιο κι ας είσαι άχρηστος!!!

Κι ο Λαλιώτης, λέει, είναι οδοντίατρος! Την θυμάστε την ιστορία! Εγώ ακόμα γελάω!!!  :cheesy:

Επισκέπτης
Πριν αρκετά  χρόνια   Σε μια ΒΑΡΑ στην Αμερική είναι δυο έλληνες  αξκοι  και κουβεντιάζουνε  ακριβώς δίπλα είναι ένας σιωπηλός και ακούει  έλληνας και αυτός αλλά δεν τον γνωρίζουνε .
( Μπαίνω  στην κρεβατοκάμαρα και βλέπω μια κολάρα να ανεβώ-κατεβαίνει και τρελάθηκα τι κώλος  και ποιανής ήταν )
ποιανής ήταν  
(της γυναίκας μου)

ΕΤΣΙ την ακουσα και ακριβως τα μεταφερω  πανε πολλα χρονια

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ʼ ρε έρμε και Παντέρμε, άλλως πληρώνει τώρα το μαλί.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τι να πω κι εγω που πηδουσα καποτε ενα πιπινακι που της ειχε διδαξει κι ολας η Παναγιωταρεα κι αμα της ελεγα τιποτα μου λεγε φεμηνιστικα...Γιαυτο και πηρε και ποδι!!!

Γι' αυτό, λοιπόν, vrestrans, που αποκλείεται να το έχει διδάξει η ... Παναγιωταρέα (τρομάρα της) :2funny:

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι κι αν έχεις τα κονέ μπαίνεις στο δημόσιο κι ας είσαι άχρηστος!!!

Κι ο Λαλιώτης, λέει, είναι οδοντίατρος! Την θυμάστε την ιστορία! Εγώ ακόμα γελάω!!!  :cheesy:
όχι ρε συ, οδοντοτεχνίτης δήλωνε

Επισκέπτης
Εγω συναδελφοι ειμαι υδραυλικος και παω παντου οτι ωρα λαχει φτανει να υπαρχη προβλημα..........μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom