You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε για παρτούζα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ολα ανοιχτα τα εχει ρε φιλε!!!Μονο το μυαλο;!!!παντος η γυναικα μου εχει ανοικτο μυαλο και πιστευω οτι εχει παει και με αλλη γυναικα. Απλως μου δεν θελει να το παραδεχτει.
Τον εκλασες τον ταριφα;Καλα του εκανες!!
δεν εφαγε τραχανα . Αρνι και κοκκορετσι τρωμε απο το πασχα. Η πεθερα μου εβαλε 2 αρνια στο χωριο και τρια κοκορετσια.και ανοιχτο στομα εχει μαν....ποσα πιατα τραχανα εφαγε σημερα;
ψωμι χωριατικο και αρνι
ναι το εκλασα οχι θα χαλασω την οικογενεια μου. Δεν γινοταν αυτη η ιστοριαΟλα ανοιχτα τα εχει ρε φιλε!!!Μονο το μυαλο;!!!
Τον εκλασες τον ταριφα;Καλα του εκανες!!
Μπραβο ρε φιλε!!Το στεφανι σου πανω απο ολους!!!!Τον κωλο σου να προσεχεις μονο γιατι κανει τα δικα του!!ναι το εκλασα οχι θα χαλασω την οικογενεια μου. Δεν γινοταν αυτη η ιστορια
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
δεν εφαγε τραχανα . Αρνι και κοκκορετσι τρωμε απο το πασχα. Η πεθερα μου εβαλε 2 αρνια στο χωριο και τρια κοκορετσια.
ψωμι χωριατικο και αρνι
Και της εφτασαν ρε της Αννουλας 2 αρνια και 3 κοκορετσια για ολη την εβδομαδα? Σε διαιτα την εχεις?
Μπραβο ρε φιλε!!Το στεφανι σου πανω απο ολους!!!!Τον κωλο σου να προσεχεις μονο γιατι κανει τα δικα του!!
[/quoteμπα οχι δεν τα εφαγε ολα αυτη. ειχαμε και κοσμο στο χωριο. Θα ανεβασω φωτο να δειτε πως τα ψηναμε. Αλλα πρεπει να της μικρινω πρωτα
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Αλλα πρεπει να της μικρινω πρωτα
Ειναι και η χοντρη μεσα, ε?
Eνας με ντεφι.Το εμαθε ομως ο Αρκτουρος και τον εδιωξε!!!Τυπε στο χωριο που ψηνατε της την επεσε κανενας τσομπανης της αννουλας;γιατι ειναι και πολυ καυλογκομενα.....
δεν την αφηνω να κυκλοφορισει. Εχουν βγαλει διαφορες ιστοριες που ειναι τελειωσ ψεμα. Στα χωρια λενε οτι θελουνΤυπε στο χωριο που ψηνατε της την επεσε κανενας τσομπανης της αννουλας;γιατι ειναι και πολυ καυλογκομενα.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μηπως την λενε πουτανα τυπε;δεν την αφηνω να κυκλοφορισει. Εχουν βγαλει διαφορες ιστοριες που ειναι τελειωσ ψεμα. Στα χωρια λενε οτι θελουν
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ασε τυπε ξερω πως νιωθετε και οι δυο σας.επειδη εχει καποια...παραπινισια κιλα της εχουν βγαλει βρωμα οτι εχει χοληστερινη. >δεν την αφηνω να κυκλοφορισει. Εχουν βγαλει διαφορες ιστοριες που ειναι τελειωσ ψεμα. Στα χωρια λενε οτι θελουν
αλητες...
ναι την λένε πουτανα και μένα κεραταμηπως την λενε πουτανα τυπε;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τους εχεις δειξει βιντεακια που την δερνεις με την ζωστηρα για να κανεις τον αντρα στο καφενειο οταν μαζευεστε;ναι την λένε πουτανα και μένα κερατα
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Η γυναικα μου δεν ειναι παχυσαρκη αλλα απλως γεματουλα. Εσεις ολες οι δηθεν γκομενες της πλακας εχετε φοβοχοντρια.
νομιζετε οτι εισαστε χοντρες ενω εισαστε κοκκαλιαρες και ανοργασμικες. Πρεπει να εισαι πολυ ανοργασμικη γυναικα για να βρησκεις την γυναικα μου παχυσαρκη
Η γυναίκα σου δεν είναι γεματούλα, είναι παχύσαρκη με φλεβίτιδα μέχρι την κοιλιά. Σταματα να παριστάνεις τον κινέζο και αν θες να την βοηθήσεις πήγαινε την σε γιατρό.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εσυ ελπιζω να εισαι στυλατηΗ γυναίκα σου δεν είναι γεματούλα, είναι παχύσαρκη με φλεβίτιδα μέχρι την κοιλιά. Σταματα να παριστάνεις τον κινέζο και αν θες να την βοηθήσεις πήγαινε την σε γιατρό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις