Νέα

Ποινική δίωξη για αποστολή άσεμνου υλικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Για 30 μερες μένουν από τη Facebook, αλλά αυτό όχι για τις αρχές αλλά για σένα, για να μπορείς να ακυρώσεις την απόφασή σου αν έκανες λάθος.

Ο πάροχος ουδέποτε είχε πρόσβαση. Πολύ παλιά γνώριζαν οι πάροχοι, από τότε που δημιουργήθηκε το https δεν έχουν.

Φυσικά αν γίνει καταγγελία και ξεκινήσει έρευνα μέσα στις 30 μέρες θα τα κρατήσουν.
ε αυτο λεμε. αν κανεις την πατατα δεν εχει ααα το διεγραψα και δεν εγινε ποτε. θα σταμπαριστεις ως λογαριασμος αφου θα σε υποδειξουν οι αρχες και μια χαρα θα τα βρουν...
παροχο δεν εννοω τον παροχο του ιντερνετ. εννοουσα τον φεισμπουκ. τον ινσταγκραμ κλπ....
ο παροχος του διαδικτυου ειναι παρανομο να γνωριζει τι δεδομενα διακινεις κανονικα. απλα κραταει το ποιος μπηκε ποτε και απο που....

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.041
Πόντοι
456
ε αυτο λεμε. αν κανεις την πατατα δεν εχει ααα το διεγραψα και δεν εγινε ποτε. θα σταμπαριστεις ως λογαριασμος αφου θα σε υποδειξουν οι αρχες και μια χαρα θα τα βρουν...
παροχο δεν εννοω τον παροχο του ιντερνετ. εννοουσα τον φεισμπουκ. τον ινσταγκραμ κλπ....
ο παροχος του διαδικτυου ειναι παρανομο να γνωριζει τι δεδομενα διακινεις κανονικα. απλα κραταει το ποιος μπηκε ποτε και απο που....
Ντάξει αυτό ισχύει, αλλά ισχύει επίσης ότι όλες οι καταγγελίες δε γίνονται αμέσως.
Δηλαδή εδώ όλες θυμούνται ότι βιάστηκαν πριν 20 χρόνια...
Αν δεν προλάβει μέσα σε 30 μέρες πάπαλα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Ντάξει αυτό ισχύει, αλλά ισχύει επίσης ότι όλες οι καταγγελίες δε γίνονται αμέσως.
Δηλαδή εδώ όλες θυμούνται ότι βιάστηκαν πριν 20 χρόνια...
Αν δεν προλάβει μέσα σε 30 μέρες πάπαλα.
ε ναι οκ προφανως...

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
25.111
Οι dick pics από το Bou ή το KaneSex υπάγονται στο νόμο ή συγκαταλέγονται στο παραθυράκι?
Ερώτηση φιλοσοφικής φύσεως..

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.041
Πόντοι
456
Οι dick pics από το Bou ή το KaneSex υπάγονται στο νόμο ή συγκαταλέγονται στο παραθυράκι?
Ερώτηση φιλοσοφικής φύσεως..
Κοίτα τώρα αν πας στο δικαστήριο και τους πεις ότι είμαι πουτάνα στο μπουρδέλα τελεία κομ και μου στείλανε dick pic και θίχτηκα μάλλον θα γελάνε.
Όπως κι εγώ αν πάω σε ένα δικαστήριο και πω μπήκα στο μπουρδέλο και μου έδειξε μία τα βυζιά της χωρίς να συμφωνήσω.

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
25.111
Κοίτα τώρα αν πας στο δικαστήριο και τους πεις ότι είμαι πουτάνα στο μπουρδέλα τελεία κομ και μου στείλανε dick pic και θίχτηκα μάλλον θα γελάνε.
Όπως κι εγώ αν πάω σε ένα δικαστήριο και πω μπήκα στο μπουρδέλο και μου έδειξε μία τα βυζιά της χωρίς να συμφωνήσω.
@ΤΙΜΩΡΟΣ(1) μου θεωρώ πως έγινε κατανοητό το ότι η ερώτηση ήταν ρητορική.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Ρε παιδιά, εσείς που στέλνετε dick pics και dick videos σε άγνωστες, σας έχει κάτσει ποτέ γκόμενα με αυτόν τον τρόπο; Περιέργεια το έχω.
Ρε τύπε το ίδιο αναρωτήθηκα.
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που έστειλε το πουλί του σε γκόμενα που πριν δεν τον ήξερε/δεν τον γούσταρε και η τύπισσα είπε "Δεν θα του καθόμουνα, αλλά τώρα που είδα το πουλί του με pixels, θα του κάτσω";;;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
Ρε τύπε το ίδιο αναρωτήθηκα.
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που έστειλε το πουλί του σε γκόμενα που πριν δεν τον ήξερε/δεν τον γούσταρε και η τύπισσα είπε "Δεν θα του καθόμουνα, αλλά τώρα που είδα το πουλί του με pixels, θα του κάτσω";;;
Υπο προϋποθέσεις ναι, δηλαδη η αλλη να ειναι μεγαλη παρτολα και η πουτσα που ελαβε να ειναι τουλαχιστον 18εκ. και διάμετρο Φ32.

Traindriver!

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχω στείλει αρκετές φορές dickpic αλλά πάντα με την συναίνεση της κοπέλας! Πότε δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Τώρα αν ο μύστης έστειλε έτσι χωρίς ενημέρωση την Πουτσα του προφανώς και ευθύνεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom