alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ψήνεσαι τύπε?εσυ ελπιζω να εισαι στυλατη
Ψήνεσαι τύπε?εσυ ελπιζω να εισαι στυλατη
Η γυναίκα σου δεν είναι γεματούλα, είναι παχύσαρκη με φλεβίτιδα μέχρι την κοιλιά. Σταματα να παριστάνεις τον κινέζο και αν θες να την βοηθήσεις πήγαινε την σε γιατρό.
ετοιμος ειμαιΨήνεσαι τύπε?
την παει στον γιατρο της πεινας για να χτυπαει βρωμικαΗ γυναίκα σου δεν είναι γεματούλα, είναι παχύσαρκη με φλεβίτιδα μέχρι την κοιλιά. Σταματα να παριστάνεις τον κινέζο και αν θες να την βοηθήσεις πήγαινε την σε γιατρό.
εσυ ελπιζω να εισαι στυλατη
τωρα που γαμησε η ομαδαρα λεει μπας και γαμησει κι αυτος ο ερμος.....Προς τι η ελπις?
τωρα που γαμησε η ομαδαρα λεει μπας και γαμησει κι αυτος ο ερμος.....
ο μπαρουλης ειναι openminded ατομο μαν.....και αντρα και σκυλο και οτι κατσει....Τι να γαμησει? τον αντρα?
ο μπαρουλης ειναι openminded ατομο μαν.....και αντρα και σκυλο και οτι κατσει....
οτι πεθαινει τελευταιαΠρος τι η ελπις?
εσυ τον κοβεις για παραπανω;Αγόρια δεν ξέρω ποιός είναι ο αβράμης, και ούτε με νοιάζει.
Μπαίνω να ρίχνω καμμια μαλακία όποτε έχω χρόνο, δεν μπορώ να μαλώνω ΚΑΘΕ φορά για το αν είμαι κλώνος ή όχι.
Χάνει και το νόημα θαρρώ.
Ας πιστεψει ο καθένας οτι θέλει
εξάλλου δεν ζήτησα απο κανέναν την φιλία του για να με εγκρίνει. ;)
Επίσης Βολτεμορντ μην κάνεις σαν 12χρονο 24 ώρες το 24ωρο, είναι κουραστικό.
βιολεττα επειδη δεν παρακολουθεις το παμμεγιστο τυπο bbwloverΗ γυναίκα σου δεν είναι γεματούλα, είναι παχύσαρκη με φλεβίτιδα μέχρι την κοιλιά. Σταματα να παριστάνεις τον κινέζο και αν θες να την βοηθήσεις πήγαινε την σε γιατρό.
ενας τυποςΑγόρια δεν ξέρω ποιός είναι ο αβράμης, και ούτε με νοιάζει.
βιολεττα επειδη δεν παρακολουθεις το παμμεγιστο τυπο bbwlover
η αννουλα εχει χασει 6 κιλα αποτι βλεπεις στις φωτος
Επίσης Βολτεμορντ μην κάνεις σαν 12χρονο 24 ώρες το 24ωρο, είναι κουραστικό.
ενας τυπος
δηλαδη υπονοεις οτι ο αβραμης κανει γυναικεια κλωνονικς και μπαινει στο σαιτ τυπε?ρε τυπε εχω μπερδευτει η βιολετα ειναι βιολέτα ή ειναι μάριος αβράμης? :S
Τυπε αν κερνας εγω ειμαι μεσα!στους φιλους μου δεν εχω πει οτι παω σε μπουρδελα γιατι ντρεπομαι,για αυτο ζηταω καποιον να παρτουζοσουμε σε πουρδελο.